Recension – Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

11

Jag har recenserat Nalone Miu Miu Bäckenbottentränare. Vilka förväntningar jag hade byggt upp, jag har alltid varit nyfiken på hur en sån här leksak fungerar och hur den känns att använda.

Först vart jag förtjust, leksaken kom i en riktigt fin ask som signalerar att det här är bra kvalitet. Till mitt stora nöje så har den en fin och tilltalande design som väcker lusten. Materialet känns lent och den ligger bra i handen. Pricken över i:et är den härliga rosa färgen kombinerat med vitt.

susanne testare
“Hej, det är jag som skrivit den här recensionen. Vill du också bli testare? Klicka här. “

Jag testade Miu Miu Bäckenbottentränare med vattenbaserat glidmedel för att enkelt få den på plats och slippa skavsår. Den här leksaken föll mig inte alls i smaken, jag tyckte inte att det kändes bra att ha den i mig. Vibrationsspåren orsakade antingen obehag eller en blaha-känsla.

Jag utmanade mig själv och plockade fram fantasin för att hitta något positivt med leksaken. Lite testande hit och dit så upptäckte jag att Miu Miu Bäckenbottentränare är en utmärkt klitorisvibrator som ger bra orgasmer. Den är även väldigt trevlig att använda på bröstvårtorna. Jag tycker inte alls om att använda leksaken som den är tänkt att använda, men får jag göra på mitt vis så hittar jag ändå glädje i den.

Kort beskrivning av produkten 

Miu Miu Bäckenbottentränare har en fin design och lena ytor. Den är rosa och vit och gjord av metall, silikon och ABS-plast. Den är ganska liten med sin längd på 7,5 cm och den bredaste delen som har en diameter på 3,6cm.

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Man slipper batterikrångel eftersom Miu Miu Bäckenbottentränare laddas upp med en USB-kabel som kommer med leksaken. Fjärrkontrollen är även den vit och rosa och styrs enkelt med dom två knapparna. Räckvidden mellan fjärrkontrollen och leksaken är ca 10 meter. Man får även med en liten söt lila påse att förvara leksaken i när den inte används.


Fördelar

  • Den har 7 olika vibrationsspår
  • Bra variation på vibrationsspåren
  • Bäckenbottentränare och sexleksak i samma produkt
  • En annan person kan styra vibrationerna med hjälp av fjärrkontrollen
  • Uppladdningsbar med USB-kabel

Nackdelar

  • Den låter ganska högt
  • Startknappen på leksaken är väldigt svår att hitta då den är dåligt uppmärkt
  • Kvaliten mellan leksaken och fjärrkontrollen överensstämmer inte
  • Dålig information om leksakens funktioner i instruktionerna som medföljer
  • Den är ganska dyr

Recension

Första intryck

Miu Miu Bäckenbottentränare levererades tacksamt nog i en brun anonym kartong vilket jag uppskattar då jag inte vill skylta med att jag har beställt en sexleksak. När jag öppnade kartongen så möttes jag till min stora förtjusning av en enkel men riktigt fin ask. Jag blir alltid exalterad när sexleksaker kommer i ordentliga askar, då känns det som att företaget gjort ansträngningar för att helhetsupplevelsen ska bli så bra som möjligt på alla plan.

När jag öppnade asken blev jag först förvånad att Miu Miu Bäckenbottentränare var så liten. Jag vet inte varför men jag hade förväntat mig att den skulle vara större. Dess nätta uteseende fick mig att fundera på om den verkligen kan ge så stora vibrationer.

Jag plockade upp Miu Miu Bäckenbottentränare ur asken och blev imponerad av dess tyngd och tänkte att det här kan nog bli bra. Färggalen som jag är så blev jag riktigt glad över att både leksaken och fjärrkontrollen har en lysande rosa och vit färg. Materialet är underbart lent och Miu Miu Bäckenbottentränare ligger riktigt bra i handen. Det som kändes lite konstigt för mig var att själva leksaken hade bra kvalitet, medans fjärrkontrollen kändes som en billig platsbit i dålig kvalitet.

Eftersom leksakens utseende tilltalade mig blev pirret i kroppen ännu starkare och lusten att utforska den ökade. Jag har aldrig tidigare provat en sådan leksak, men har alltid varit nyfiken på det. Jag har hört mycket om att bäckenbottenträning ska göra underverk för sexlivet, att man blir känsligare i underlivet och får kraftigare orgasmer. Mina förväntningar var därför väldigt stora på att detta skulle vara en kanon leksak som skulle ge mig stor njutning.

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

Innan jag kunde börja använda Miu Miu Bäckenbottentränare så var jag till min besvikelse tvungen att ladda den. Innan man kan börja ladda leksaken så måste man sätta igång den, vilket var lättare sagt än gjort. Markeringen för startknappen var väldigt dold och jag fick faktiskt leta en stund innan jag hittade den. Tanken var säker god, att knappen skulle vara diskret. Men jag tycker att den är så diskret att det väcker en mindre irritation.

Till slut så var Miu Miu Bäckenbottentränare fulladdad och redo att provtestas. Jag följde rådet att använda vattenbaserat glidmedel och det gjorde att jag enkelt fick in leksaken i underlivet och fick den på rätt plats snabbt. Jag startade leksaken och kände på en gång, ”var det här allt?”.  Vibrationen på det första spåret var relativt kraftigt, men ändå så kändes det väldigt otillfredsställande. Jag hade förväntat mig att vibrationerna skulle vara magiska men det kändes rätt så menlöst.

Jag kan ju inte ge upp så fort, jag måste med ett öppet sinne prova alla 7 spåren och även smart-ball funktionen innan jag bestämmer mig för att leksaken inte är något för mig. Så jag tar nya tag och lägger missnöjet åt sidan. Jag provar alla vibrationsspår och smartball funktionen, men ärligt talat så blev jag otroligt besviken. På vissa spår så känns det väldigt intetsägande och på andra spår gav det mig mest en känsla av obehag.

Jag provade också att ha den i mig när den var avstängd och göra knipövningar, men inte ens det kändes okej. Förstå min besvikelse. Jag har längtat efter Miu Miu Bäckenbottentränare, byggt upp stora förväntningar och så ger den mig absolut noll njutning. Jag tycker att leksaken är välgjord så jag undrar om det bara är så att det inte är något som passar just mig.

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vad gör man då? Jag vill ju inte kasta den, det känns otroligt onödigt och dumt. Då får man plocka fram fantasin. Jag ställde mig själv frågan ”Vad kan jag annars göra med leksaken, som den kanske inte egentligen är menad till?”.

Eftersom jag är väldigt förtjust i stimulering av bröstvårtorna så satte jag igång ett vibrationsspår med ganska kraftiga vibrationer och la leksaken på mitt ena bröst över bröstvårtan. Jag kände på en gång att bröstvårtan styvnade och det gick som en blixt genom kroppen av njutning. Det var så skönt och väckte en sån kåthet i mig.

Klitorisvibratorer är också något jag uppskattar mycket, eftersom Miu Miu Bäckenbottentränare har kraftiga vibrationsspår så undrade jag om den inte kunde passa som det med. Jag smorde in min klitoris med lite vattenbaserat glidmedel och la ena kulan på. Jag måste säga att denna sexleksak går alldeles utmärkt att använda som klitorisvibrator. Den är lite för flexibel i materialet egentligen, men om man håller ett lite hårdare tryck på ena kulan så masserar den min klitoris riktigt skönt och jag kan rätt så lätt få orgasmer.

Så med hjälp av lite fantasi så kan man få en rolig och fungerande leksak av en produkt som egentligen är till för något annat men som inte passar ens egna behov.

 

Hur man använder den

Det första man ska göra med Miu Miu Bäckenbottentränare är att ladda upp den. Man gör det genom att först sätta igång leksaken, sen skruva av metallhöljet på sladden som går in i själva leksaken och kopplar ihop den med USB-kabeln som medföljer.

Mitt tips är att använda en bra mängd vattenbaserat glidmedel innan man för in den i underlivet. Utan glidmedel så tror jag att det är svårt att få in den och när den vibrerar så kan jag tänka mig att man får skavsår om det är torrt.

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När leksaken är inne så startar man lekstunden genom att trycka på fjärrkontrollen. Ta god tid på dig att utforska varje spår och hitta vad som fungerar för dig. Känns det inte bra för dig, gör som jag och prova på andra kroppsdelar och se om du också kan hitta någon njutning

Efter användning så är det viktigt att rengöra leksaken ordentligt. Jag använder sexleksaksrengöring men det går också att använda tvål och vatten.

För att Miu Miu Bäckenbottentränare ska hålla sig hygienisk och skadefri så är det viktigt att använda rätt produkter. Använder du glidmedel, se till att du bara använder vattenbaserat glidmedel. Se till att du noga rengör leksaken efter användning och förvara den sen i påsen man får med.

 

Rekommenderat till

Jaha, vem rekommenderar man en leksak till som man själv inte kan använda som det är tänkt? Jag gissar att Miu Miu bäckenbottentränare passar till dig som tidigare har provat liknande leksaker och tycker om det. Kanske om du tycker om vibrerande ägg eller andra vibrerande bäckenbottentränare, annars är risken att du kastar bort pengar.

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder 

Muffy säger: ” En riktigt rolig och stimulerande leksak. Bra och varierande vibrationer både rytm och fart. Så enkel att använda att till och med min partner vill använda den. Det enda vi kunde önska oss var lite längre batteritid, men utöver det var det helt fantastiskt”.

Miss-stream säger: ”Det är nog en av de bästa investeringarna jag någonsin gjort!”

Sammanfattning

Jag var jättetaggad på att prova Miu Miu Bäckenbottentränare. Jag vart glad över att leksaken kom i en fin ask, jag tyckte mycket om designen och färgerna. Det som kändes lite tråkigt var att leksaken strålade av bra kvalitet och kändes välgjord medans fjärrkontrollen var plastig och gjord av lägre kvalitet. Det kändes inte som att leksaken och fjärrkontrollen hörde ihop.

Jag är sjukt besviken på att leksaken mest gav mig obehag när jag hade den i mitt underliv. Men med hjälp av fantasi så hittade jag andra användningsområden som passade mig bättre och som jag fick njutning av.

Eftersom Miu Miu Bäckenbottentränare inte fungerade på mig som det är tänkt så kan jag inte ge den fler stjärnor än 1 stjärna.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här