Bäckenbottentränare – Bäst i test

1655

Att använda en bäckenbottentränare innebär flera olika fördelar för dig. Det innebär en framtid av kraftfullare orgasmer, lättare att få orgasm, minska risken för inkontinensbesvär.

Det finns flera sätt att träna bäckenbotten och här nedan har vi testat några av marknadens redskap. Spela dig till en orgasm och märk hur dina knip blir starkare för varje gång.

I Lovebuddy´s Bäckenbottentränare bäst i test kan kan du ta del av bäckenbottentränarnas för-och nackdelar, vart du hittar bäst pris och hur de fungerar. Allt du behöver för ett lyckat knip!

Varför behöver jag bäckenbottenträning?

Bäckenbotten består av muskler och bindväv och ser till så att tarm, livmoder och urinblåsan sitter på plats. Bäckenbotten fungerar som ett stöd och när din bäckenbotten försvagas så finns det risk för bl.a läckage.

Vad är en bäckenbottentränare?

En bäckenbottentränare hjälper dig att knipa på rätt sätt för att du ska kunna träna upp din bäckenbotten. Se det som ett redskap för att träna din bäckenbotten.

Översikt Priskoll
iTouch Sure Bäckenbottentränare Testvinnare Se priset
Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare Nybörjaren Se priset
Nalone Miu Miu Fjärrstyrd BäckenbottentränareNalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare Den billiga Se priset

 

iTouch Sure Bäckenbottentränare – Testvinnare

iTouch Sure Bäckenbottentränare

Se priset här

 • Automatisk
 • Säker
 • Ökar sexlust

När du tänker på en bäckenbottentränare tänker du säkert på några små kulor eller ett ägg som du ska knipa omkring. Detta är lite mer avancerat än så. iTouch Sure Bäckenbottentränare är nämligen helt automatisk vilket gör att du bara kan luta dig tillbaka och slappna av.

iTouch Sure Bäckenbottentränare skickar ut riktigt svaga elektriska strömmar som går via en vaginal sond. Elektriska impulser fungerar precis som när du själv kniper. Med maskinen så spänner dina muskler och slappnar av igen helt av sig själv och du behöver inte göra något.

Precis som med andra bäckenbottentränare så hjälper den dig med att förebygga inkontinens och ökar din sexlust. När du själv kniper så är det faktiskt möjligt att knipa fel men med denna maskin så kan det inte bli fel. iTouch Sure Bäckenbottentränare hittar dina muskler och stimulerar dem precis som den ska.

Du rekommenderas att använda den 20 minuter om dagen och skillnaden ska vara stor efter några månader. Det är alltså till det bättre.

Fördelar:

 • Den ser till att din bäckenbotten tränas optimalt med automatiska funktioner.
 • Du kan bara ligga ned helt avslappnad medan din bäckenbottentränare gör jobbet.

Nackdelar:

 • Tar 20 minuter om dagen vilket vissa dagar kan vara svårt att prioritera.
 • Kan inte användas om du är gravid, har en pacemaker eller om du har epilepsi eller livmoderhalscancer.

Läs hela recensionen här

Kristina testare
“Hej, Kristina heter jag och är 26 år. Du kan läsa om min upplevelse här. Där berättar jag om hur jag fått helt ny typ av kontroll över mina knipmuskler.”

Elvie Kegel Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare – Bäst till nybörjare

Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare

Se priset här

 • Appstyrd
 • Rolig träning
 • Bättre orgasmer

Elvie Kegel Appstyrd Bäckenbottentränare är en av de smartaste produkterna på marknaden. Använd denna Elvie Bäckenbottentränare och upplev starkare orgasmer, ökad känslighet och en starkare bäckenbotten.

Med Elvie Kegel Appstyrd Bäckenbottentränare får du inte bara en väldigt effektiv träning men också en rolig träning. Alla dina träningspass är nämligen utformade som spel. Så du får en starkare bäckenbotten genom att spela. Du får dessutom feedback från din app när du använder Elvie Bäckenbottentränare.

Att få feedback är viktigt när det kommer till bäckenbottenträning är det viktigt att du gör det korrekt. Gör du det kan det nämligen sluta med att du på sikt skadar din bäckenbotten istället för att träna det.

I appen kan du också se dina framsteg vilket gör att du blir mer motiverad att fortsätta och utvecklas med Elvie Kegel appstyrd bäckenbottentränare. Du kan använda appen med iOS och Android.

Elvie Bäckenbottentränare är uppladdningsbar och har vunnit flera priser för både design och effektivitet.

Fördelar:

 • Din träning blir rolig vilket gör den lättare att prioritera och kanske till och med något du längtar efter.

Nackdelar:

 • Den kan inte användas tillsammans med telefoner eller surfplattor från märket Huawei.
 • Appen kan samla in din data från ditt användande av både produkten och appen. Tänk på att kontrollera dina inställningar för att inte dela för mycket.

Läs hela min recension här

 

“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och har också testat Elvie. Här kan du läsa min recension.”

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare – Mest prisvärda

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

Nalone Miu Miu Fjärrstyrd Bäckenbottentränare

Se priset här

 • Träning
 • Stimulering
 • 7 vibrationsmönster

Detta är inte bara en bäckenbottentränare, det är dessutom en sexleksak. Du kan välja om du ska stimuleras av härliga vibrationer eller få effektiv träning. Diskret och perfekt “träna bäckenbotten redskap”.

Det är vibratorägg som du med fördel kan leka med tillsammans med din partner. Den har nämligen en fjärrkontroll som kan styra dina vibrationer på 10 meters avstånd. Det gör att ni med fördel kan använda den ute bland folk. Välj mellan 7 kittlande vibrationer och hitta din orgasmfavorit.

Du kan som sagt också välja att använda den som bäckenbottentränare eller varför inte mixa nytta med nöje och varierar din träning med njutning.

Ägget är gjort av silikon, ABS-plast och metall. Den har en längd på 7,5 cm och en bredd på 3,6 cm.

Fördelar:

 • Den har dubbla användningsområden vilket gör den unik på marknaden när det kommer till bäckenbottentränare.

Nackdelar:

 • Bruksanvisningen är endast på engelska.

Magic Motion Fitcute Kegel Rejuve Bäckenbottentränare

Se priset här

 • Sensorteknik
 • Vibrationer
 • Appstyrd

Gör dig redo för njutningsfull träning med Magic Motion. Du stimuleras av vibrationer samtidigt som du tränar effektivt med din bäckenbottentränare. Det är sensorerna som i produkten som aktiverar vibrationerna som stimulerar. Detta är med andra ord en riktigt teknologiskt smart produkt. Det är unikt med knipkulor i form av en bäckenbottentränare med app.

När du tränar med Magic Motion kommer du att uppleva att inkontinens förebyggs samt att din känslighet ökar vilket leder till starkare orgasmer.

Produkten är gjord av silikon som både är skonsamt och skönt. Den är 8,5 cm lång och har en bredd på 3,5 cm. Du kan använda den på land eller i vatten.

Välj mellan en massa olika program för din träning i appen och se hur du utvecklas. Eftersom den kan vibrera kan denna bäckenbottentränare också användas tillsammans med din partner i ett härligt förspel.

Fördelar:

 • Du får träning som du kan njuta av. Detta gör garanterat din träning lättare att prioritera.

Nackdelar:

 • En app kan insamla din data vid användning. Tänk på att kolla dina privata inställningar.

Sinful Ultimate Kegel Rosa Träningsset

Se priset här

 • 4 kulor
 • Fjärrkontroll
 • Matchande set

Ultimate Kegel Trainingsset från Sinful är en favorit bland våra kunder, och när du tittar närmare på dess fantastiska egenskaper är det lätt att förstå varför. Detta set är skapat för att möta dina behov och utvecklas i takt med din träning. Innehållet är noggrant utvalt för att erbjuda variation och progressivitet.

Först har vi den första knipkulan, en ensamstående kula som väger 36 gram och tillverkats med mjukt och följsamt silikonmaterial. Med en total längd på 12 cm och en diameter på 3,6 cm är den perfekt för nybörjare. Snöret utgör 8,4 cm av den totala längden, vilket gör den enkel att hantera.

Nästa steg i träningen är den dubbla knipkulan, kallad Bäckenbottentränare nummer 2. Med en vikt på 63 gram är den det perfekta valet för dem som söker en steg upp i intensitet och utmaning.

Den tredje och tyngsta knipkulan i setet väger 81 gram och är också en dubbelkula. Den är avsedd för avancerade användare som vill ta sin träning till nästa nivå.

Setet inkluderar även glidmedel för att göra införandet av knipkulorna bekvämare. Dessutom får du rengöring för sexleksaker för att säkerställa att dina produkter alltid håller sig hygieniska och fräscha.

För att ytterligare öka njutningen och utmana dig själv har setet ett vibrerande ägg och en trådlös fjärrkontroll. Med 5 olika vibrationsmönster och en användningstid på 60 minuter är detta en lyxig och praktisk tillägg till träningen. Produkten är tillverkad av silikon, har en vacker ljusrosa färg, och kan användas med vattenbaserat glidmedel för en optimal upplevelse.

Hela setet är designat med användarens behov och komfort i åtanke, och det är en perfekt följeslagare för dem som vill kombinera träning och njutning på ett smart och sensuellt sätt.

Fördelar:

 • Du får fullkontroll genom att helt märka efter med dina egna muskler.
 • De är enkla att använda.
 • Kvalitetsprodukt till ett riktigt bra pris.

Nackdelar:

 • Finns inte i fler färger

Amaysin Deluxe Knipkula 104 g

Se priset här

 • Formad för att komma åt din g-punkt
 • Ergonomisk design
 • 104 gram

Evi är en bäckenbottentränare som har den fräcka biverkningen att den kan ge dig en orgasm. Det är en produkt som du styr helt själv med dina muskler. Du kan därmed styra den till optimala stimulering då tippen är tänkt att ligga mot både din g-punkt.

Det är ingen automatisk stimulering men du kommer bli förvånad över hur mycket njutning du kan få av att knipa. Du kan lägga den lilla änden som sitter på yttersidan så att den stimulerar din klitoris när du spänner och släpper. Samtidigt blir du stimulerad på insidan av bäckenbottentränarens andra del.

Amasin Deluxe väger 104 gram vilket är en rätt avancerad vikt. Det rekommenderas därför att du ligger ned när du använder den i början.

För att införing ska kännas skönare rekommenderar vi att du använder vattenbaserat glidmedel. Det kan också göra din träning skönare genom att minska friktion och öka känslan.

Fördelar:

 • Du får stimulering samtidigt som du tränar dina muskler och får uppleva de positiva effekterna av en stark bäckenbotten.

Nackdelar:

 • Den passar endast till dig som har erfarenhet med bäckenbottenträning då den har en hög vikt. Är du nybörjare är det en alldeles för stor utmaning.

Intimina KegelSmart Electronic Pelvic Floor Trainer

Se priset här

 • Elektrisk stimulering
 • Personligt designade knipövningar
 • Behaglig

Denna rosa tränare, endast 49 gram, anpassar sig dynamiskt efter din styrka, vilket ger dig en personligt anpassad träningsupplevelse. Med en enkel vibrationshastighet guider den dig genom fem minuters daglig träning, vilket ger starkare och mer känsliga bäckenbottenmuskler.Använd vattenbaserat glidmedel för smidig insättning och dra nytta av det 9 cm långa snöret för enkel borttagning. Den här tränaren ger inte bara effektiv träning utan förebygger även inkontinens och ökar känsligheten. En diskret, batteridriven enhet som inkluderar batterier och enkel rengöring. Ta kontroll över din träning och njut av fördelarna med Intima KegelSmart.

Fördelar:

 • Den hjälper dig effektivt samtidigt som du blir stimulerad.
 • Du kan bara slappna av och slipper tänka eftersom den tänker åt dig.

Nackdelar:

 • Du kan inte använda produkten om du har en pacemaker, är gravid, har epilepsi eller livmoderhalscancer.

Perfit Kegel Trainer – Modern teknik

PERIFIT KEGEL TRAINER

Se priset här

 • Appstyrd
 • Spel
 • Användarvänlig

Det här är modern teknik för dig som vill ha en rolig bäckenbottentränare. Perifit Bäckenbottentränare har två sensorer för att kunna mäta styrkan i din bäckenbotten så effektivt som möjligt. Både de ytliga och djupa musklerna.

Du kan se i appen medan det sker hur styrkan i din bäckenbotten är och du får spel anpassade till din personliga styrka. Förebygg med Perifit Bäckenbottentränare och de roliga spelen framfall och inkontinens och få starkare orgasmer.

Perifit Bäckenbottentränare är gjord av lent silikon som också är skonsamt mot kroppen. För att minska friktion så rekommenderas du att använda produkten med glidmedel.

Anpassa inställningarna i appen efter din situation så den lär känna dig och dina besvär. Det finns även olika svårighetsgrader som du kan välja emellan.

Fördelar:

 • Den är väldigt enkel att använda.
 • Du kan tydligt se hur du utvecklas.
 • Det är en rolig form för träning som inte tar så lång tid.

Nackdelar:

 • Produkten är inte kompatibel med Huawei produkter.

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare – Prisvinnare

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare - PRISVINNARE

Se priset här

 • Appstyrd
 • Personliga träningsprogram
 • Vibrationer

Med denna bäckenbottentränare får du en personligtränare till din bäckenbotten. Det är sådant där du betalar flera tusen kronor för per gång på gymmet för dina magrutor. En sund bäckenbotten förhindrar inkontinens och kan leda till starkare orgasmer så här kan du verkligen tjäna på en personligtränare.

Appen analyserar din uthållighet och styrka när du kniper med hjälp av sensorerna på produkten. Du får ett program helt anpassat efter dig som också passar din utveckling.

Utöver fantastisk träning kan du också få stimulering i form av härliga vibrationer från appen. Det är en riktigt skön bäckenbottenträning som du inte kommer ångra.

Om du har lite svårt att komma igång och veta vad du ska göra kan du använda dig av de röststyrda programmen. De hjälper och motiverar dig för att ge dig den bästa upplevelsen du kan få.

Produkten är gjord i ett härligt silikonmaterial som är fritt från ftalater. Den är 8 cm men med snöret mäter den 20,5 cm, ett långt snöre kan skapa trygghet och säkerhet under din träning. Här har du ett bra träna bäckenbotten redskap.

Fördelar:

 • Den har personliga inställningar som passar perfekt till dig och din bäckenbotten.

Nackdelar:

 • Bruksanvisningen är på engelska och det finns inte idag någon på svenska.

Dorcel Love Fjärrstyrda Knipkulor

Se priset här

 • Träning
 • Njutning
 • Till den mer erfarna

Dorcel är bra på att utveckla produkter som är fräcka, stilrena och andas lyx. Den här bäckenbottentränaren är precis det. Det är en bäckenbottentränare i form av knipkulor som har en ganska tung vikt på 82 gram.

Det som gör dessa knipkulor speciella är att du kan välja mellan 7 mönster och 3 olika intesiteter på vibrationer som stimulerar dig. Dessa styrs med hjälp av en fjärrkontroll vilket gör att du kan leka med din partner. Kanske tar ni den fräcka leken med er ut på stan.

Ytan av produkten är len och känns skön att föra in på plats. Vi rekommenderar dock vattenbaserat glidmedel till införing för att minska friktion.

Produkten är vattentät och perfekt för fräcka lekar i vattnet. Den är gjord av silikon och du kan enkelt ladda den med USB-kabeln som ingår.

Fördelar:

 • Du får möjligheten att kombinera träning med njutning och din partner kan vara med.
 • Läcker design

Nackdelar:

 • Med sina 82 gram rekommenderar vi inte produkten till dig som inte har erfarenhet av att träna din bäckenbotten. 82 gram är nämligen ingen nybörjarvänlig vikt.

Heart Kegel Balls – Orgasm utveckling

HEART KEGEL BALLS

Se priset här

 • 4 olika kulor
 • Följer din utveckling
 • Snygg design

I detta set får du 4 knipkulor i olika viktklasser som följer din styrkeutveckling. Du börjar med den lättaste som väger 35 gram. Det är en väldigt låg vikt som passar dig som är helt ny till bäckenbottenträning.

Nästa steg är knipkulan som väger 65 gram vilket är ett perfekt nästa steg i din utveckling. När du känner att du börjar bli mer avancerad kan du bara välja en av de två tyngre på 95 gram respektive 125 gram.

Du rekommenderas att använda dessa efter förlossning eller för att förebygga inkontinens och uppleva starkare orgasmer.

Fördelar:

 • Du får fyra knipkulor så du kan byta kula i takt med din utveckling.

Nackdelar:

 • Du rekommenderas att använda dessa 15 minuter om dagen. Det kan kännas som väldigt mycket att hinna med på en dag, där man kanske ska hämta barn, träna eller ses med sina vänner.

 

Varför behöver jag bäckenbottenträning?

Bäckenbotten består av muskler och bindväv och ser till så att tarm, livmoder och urinblåsan sitter på plats. Bäckenbotten fungerar som ett stöd och när din bäckenbotten försvagas så finns det risk för bl.a läckage.

Vad är en bäckenbottentränare?

En bäckenbottentränare hjälper dig att knipa på rätt sätt för att du ska kunna träna upp din bäckenbotten. Se det som ett redskap för att träna din bäckenbotten.

Hur fungerar en bäckenbottentränare?

Du kommer att det finns lite olika sorter i det här bäckenbottentränare bäst i test, vissa kommer passa dig och din situation bättre än andra. Det som kan skilja dem åt är om de är manuella, elektriska, bäckenbottentränare med app osv.

Hur ska jag träna med en bäckenbottentränare?

Beroende på vilken du har så kan det fungera något olika, men vi tar det i stora drag. För att lättast hitta knipet kan du lägga dig på rygg med benen uppdragna, se till så att du är avslappnad i hela kroppen. Sedan ska du knipa, vissa jämför det med tanken av att du ska dra en dragkedja från din anal till slidöppning andra jämför det med tanken av att lyfta något med slidan. När du hittat knipet kan du börja med några sekunder, därefter kan du variera mellan korta, långa och antal knip.

Steg för steg:

Att träna med en bäckenbottentränare kan vara en fördelaktig upplevelse för din bäckenbottens hälsa. Här är några korta riktlinjer för att optimera din träning med en bäckenbottentränare:

 1. Starta Med Rätt Storlek och Vikt: Börja med den lättaste storleken och vikten om du är nybörjare. Gradvis öka intensiteten när din styrka och komfort ökar.
 2. Hitta en Bekväm Position: Ligg ned eller sitt bekvämt och koppla av innan du börjar träna. Det är viktigt att inte spänna andra muskelgrupper.
 3. Använd Rätt Teknik: Dra samman bäckenbottenmuskulaturen runt tränaren när den vibrerar och slappna av när den pausar. Följ enhetens vibrationsmönster och anpassa din träning efter det.
 4. Träna Regelbundet: Fem minuter om dagen är en god start. Håll en regelbunden rutin för att se långsiktiga resultat.
 5. Lyssna på Kroppen: Om du upplever obehag eller smärta, avbryt träningen och konsultera din läkare eller en specialist.

Tenscare Bäckenbotten Recension

Ett av de mest populära märkena inom just bäckenbottenträning är tenscare, det är även därför just iTouch Sure lyckats bli vår testvinnare. Så i det här testet får du ta del av en unik tenscare recension och vill du läsa ett ännu mer utförligt tenscare omdöme kan du läsa vår testares – Tenscare Bäckenbotten recension.
Andra populärara som inte finns med i testet är iease Bäckenbottentränare och Nuk Bäckenbottentränare Recension.

 


Rengöring av Bäckenbottentränare

Att hålla din bäckenbottentränare ren är inte bara viktigt för dess långsiktiga hållbarhet utan också för din personliga hälsa och välbefinnande. Här är några viktiga steg och riktlinjer för att säkerställa en effektiv och hygienisk rengöringsrutin för din bäckenbottentränare:

1. Direkt Efter Användning: Direkt efter användning är det bäst att rengöra din bäckenbottentränare för att förhindra uppbyggnad av bakterier och bibehålla dess hygieniska tillstånd. Använd en mild och oparfymerad tvål tillsammans med varmt vatten för att skölja av enheten noggrant.

2. Använd Rätt Rengöringsmedel: För att undvika irritation eller skador på materialet är det viktigt att använda ett lämpligt rengöringsmedel. Milda, antibakteriella tvålar eller särskilda sexleksaksrengöringsprodukter är ideala. Undvik starka kemikalier eller alkoholbaserade rengöringsmedel som kan skada ytan eller orsaka allergiska reaktioner.

3. Ta Bort Elektroniska Delar (Om Tillämpligt): Om din bäckenbottentränare har avtagbara elektroniska delar eller sensorer, se till att ta bort dessa innan rengöring. Följ tillverkarens instruktioner för korrekt demontering och rengöring av varje del separat för att säkerställa att ingen vatteninträngning sker i elektroniska komponenter.

4. Torka Noggrant: Efter rengöring är det avgörande att torka din bäckenbottentränare ordentligt. Använd en ren och torr handduk för att avlägsna eventuellt kvarvarande fukt. Se till att alla delar är helt torra innan du förvarar tränaren för att undvika mögel eller bakterietillväxt.

5. Förvara på Rätt Sätt: Förvara din bäckenbottentränare på en sval och torr plats, helst i den medföljande förvaringspåsen eller asken. Undvik att placera den direkt i solljus eller i fuktiga miljöer som badrum för att säkerställa dess långsiktiga kvalitet och hygien.

Att hålla din bäckenbottentränare ren och välskött är en viktig del av din personliga vård och säkerställer att varje användning är så effektiv och behaglig som möjligt. Genom att följa dessa enkla steg kommer du att upprätthålla en ren och hygienisk bäckenbottentränare och därmed främja din övergripande intimhälsa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här