Recension – Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

20

OBS! Kiiroo Onyx 2 säljs inte längre, men en uppdaterad och bättre version som kallas för Kiiroo Onyx+ Interaktiv Masturbator.

Kiiroos produkter tar alltid sexet till en ny kreativ nivå men framför allt handlar deras arbete om innovativa sexleksaker och det stämmer självklart även för Kiiroo Onyx 2.

Kiiroo Onyx 2 är skapad för att främst ge möjlighet till intimitet för distansparet. Det innebär en virtuell sexupplevelse där ni tillsammans kan kolla på heta filmer. Ni kan även ta del av varandras rörelser om den ena av er införskaffar sig pearl, distansrelationen kommer inte kännas likalångt bort med Kiiroos produkter.

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

Kolla in Kiiroo på Sinful!


  • Går att koppla ihop med flera av Kiiroos andra produkter
  • Tystlåten, perfekt för diskreta onanisessioner
  • Bra batteritid, lek och njut länge
  • Töjbar och passar därför de flesta
  • Strukturen på insidan är densamma från början till slut

Recension

Kiiroo Onyx 2 är en produkt som känns högkvalitativ från första stund. Den har perfekt tyngd i handen vilket gör att det tar bort det där billiga intrycket som vissa fleshlights kan ge. Den ligger stadigt i handen och materialet känns greppvänligt. Trots detta är det en lättviktare till produkt trots den maffia teknologin som finns inuti.

Att använda Kiiroo Onyx 2 går att likställas med en high tech fleshlight. Du använder den precis som vanligt med tack vare vr-glasögonen kan du koppla upp dig till olika filmer och variera dina onanisessioner ännu mer.

Kiiroo Onyx 2 är perfekt för de stunder där diskression är av stort behov, den är nämligen väldigt tystlåten för att vara en automatisk masturbator. Trots detta kan den fortfarande leverera 140 “drag” i minuten.

Designen gör även att ögat kan dras till den och det svarta nätta greppvänliga material som produkten består av ligger skönt mot handen. Det kan vara bra att se till så att glidmedlet inte ligger allt för mycket utanpå produkten, då den inte blir lika greppvänlig då.

De som har något negativt att säga om Kiiroo Onyx 2 är att det är samma stimulerande inre struktur från toppen till botten. Det gör att vissa tröttnar rätt snabbt då det blir svårt att få variation.

En verkligen unik grej med just Kiiroo Onyx 2 sker när du kopplar ihop den med partnerleksaken – Pearl. Det fungerar nämligen så att när en person använder Pearl så anpassas dessa handrörelser sett till tryck och smekningar till hur Kiiroo Onyx 2 smeker din penis. Så blundar du kanske du kan känna doften av din partner och njuta av dennes intima närhet på distans.


Hur man använder Kiiroo Onyx 2

Att få igång den med uppkoppling till den virtuella världen är relativt enkel, men vi rekommenderar att ni läser instruktionerna för att få det rätt från början.

Ni kan styra den på två sätt, genom att koppla upp den till en app som gör att ni kan använda telefonen eller genom att använda knapparna som finns direkt på produkten.

Applicera en klick glidmedel i Kiiroo Onyx 2 och sedan en klick glidmedel direkt på din penis för att få skönast upplevelse. Tyvärr kan du inte värma upp denna produkt innan användning som vi ofta rekommenderar att göra med manuella fleshlights.

För vem rekommenderas Kiiroo Onyx 2?

Som tidigare nämnt så är Kiiroo Onyx 2 den ultimata produkten för en distansrelation. Det gör att ni kan dela era sexuella upplevelser med varandra på en helt ny nivå.

Produkten passar eller snarare uppskattas mest av tekniknörden som tycker det är spännande med VR och innovativa uppfinningar.

I det stora hela så passar Kiiroo Onyx 2 alla som gillar automatiska fleshlights.

Värt att veta är att många upplever att Kiiroo Onyx 2 fungerar bättre med vissa porrsidor än andra, ex. föredrar de flesta FeelXVideos före pornhub.


Vad tycker andra kunder?

Tobias - " Jag köpte produkten med åtanke på att jag kanske inte skulle vara nöjd, då jag har sett blandade omdömen om den och de förra versionerna (onyx och onyx 2). Men efter jag har använt den 3 gånger så måste jag säga att i allmänt så är jag rätt nöjd. "

De flesta är nöjda med Kiiroo Onyx 2 och särskilt mär de har kompletterat med andra kopplingsbara sexleksaker. Här kan ni se ytterligare ett test för att ta del av dessa.


Sammanfattning

Kiiroo Onyx 2 är en unik produkt på marknaden, beställ hem den tillsammans med kompanjonen Pearl och upplev det bästa distanssexet du och din partner haft i era liv.

Det handlar om en innovativ produkt som möjliggör för kreativa sexuella stunder tillsammans och såklart även solo.

Du har möjlighet att styra din nya produkt med både app på telefonen och med hjälp utav knapparna som finns direkt på produkten.

Som tidigare nämnt säljs inte Kiiroo Onyx 2 så kika in Kiiroos andra spännande och innovativa produkter som är mycket uppskattade.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Kiiroo-produkter här
Joyland.se Se Kiiro-produkter här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här