Recension – Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

24

Kyskhet är något som ingår flera fetischer t.ex. sissifiering, kvinnlig dominans och andra  där mannen är undergiven. På grund av ett det finns ett tabu mot vissa fetischer är det en väldigt nischad produkt. Det finns många typer av kyskhetsburar och kyskhetsbälten. Vissa är byggda för att man skall ha på sig dem riktigt länge andra är för korta sessioner. Dem finns även i olika material som plast, stål, läder och silikon.  Det finns även kyskhetsburar med vissa unika egenskaper som gör att de kan användas på mer (eller mindre) intensiva sätt. Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg är en sådan kyskhetsprodukt.

Så fort jag fick paketet var jag beslutsam om att testa och ge min ärliga åsikt.

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och det är jag som skrivit den här recensionen. Hoppas du gillar den!”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Olika ringar för olika pungstorlek
  • Kan användas utan penisplugg
  • Buren är bekväm
  • Låset känns hållbart

Nackdelar

  • Saknar förpackning
  • Inga instruktioner
  • Svårt att packa upp
  • Du kan inte låsa pluggen
  • Låset är trögt

Recension om Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Första intryck

Första saken jag reagerade på var hur tungt paket kändes. När jag testade CB-6000 Kyskhetsbur var paketet väldigt lätt, så jag var lite överraskad. Jag öppnade paketet och såg att det inte fanns någon förpackning inuti. I stället var det en påse i paketet. På påsen hängde en lapp där det stod skrivet: ”IMPOUND Corkscrew MALE CHASTITY DEVICE WITH PENIS PLUG”.

Jag tycker att påsen känns som den är gjort av något billigt tygmaterial. Detta påverkar dock inte min åsikt om Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg. I påsen låg alla delar som behövs, tre ringar i olika storlekar, ett hänglås och Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg. Alla delar kändes välgjorda och hade hög kvalité.

 

Upplevelse

Jag fick problem med Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg innan jag ens hade fått på mig den. Varje ring hade gummiband som väldigt svåra att få av. Jag skar av gummibandet för att se om det hjälpte. Det blev lite enklare men det är fortfarande mer jobb än vad som är nödvändigt.

Jag var osäker på hur man skulle låsa Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg. Det fanns inga instruktioner eller bilder att gå efter. Jag lyckades räkna ut hur det skulle göras till slut. Jag kunde inte låsa Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg med hänglåset som medföljde. Jag var väldigt missnöjd med detta eftersom låset både såg och kändes bra. Stiftet går endast i lås om det trycks riktigt hårt nämligen och så hårt kunde jag inte trycka.

Jag använde låset som medföljde CB-6000 Kyskhetsbur för att låsa Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg. Jag var lite osäker på bästa sättet att föra in penispluggen. Jag kunde skruva av penispluggen vilket fick mig att anta att det är tänkt att först för du penisen in i buren och penispluggen i urinröret. Jag fick problem för min penis ville inte ha sin öppning i linje med pluggen.

Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag fick in pluggen efter mycket besvär och trots att den är inne kändes det fel. Jag tog av mig buren och testade att endast sätta i pluggen för att se hur den skulle kännas. Skillnaden var väldigt tydlig. Om jag kunde vara låst och ha pluggen på rätt sätt så skulle den Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg få fem stjärnor utan tvekan. Tyvärr så blev det inte så.

Att ha på sig Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg känns annorlunda från CB-6000 Kyskhetsbur. På grund av att stål leder värme på ett helt annat sätt än plast så blir det alltid kallt runt könsdelarna när man sätter på Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg. Jag älskar känslan av stålet och väljer därför Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg framför CB-6000 Kyskhetsbur alla gånger jag vill ha min penis låst.

Jag valde att göra de fyra saker med Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg som när jag testade CB-6000 Kyskhetsbur. Dem fyra sakerna var att kissa, att duscha, att sova och att onanera. För att bedöma rättvist skulle jag göra detta med penisplugg i och utan.

Att kissa tyckte jag inte om att göra med Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg. Det sved och gjorde ont och urin skvätte runt överallt runt penisöppningen. Detta hände förmodligen för att penispluggen inte satt korrekt i urinröret. När jag gjorde samma sak fast utan penispluggen så var det en mycket trevligare upplevelse. Likvärdigt med känslan jag fick från CB-6000 Kyskhetsbur. Enda fördelen jag ser med Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg i detta avseende är att den är enkel att torka efteråt.

Att duscha med Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg tyckte jag kändes enkelt. För att penisen är inte lika inkapslad i buren (till skillnad från CB-6000 Kyskhetsbur) så kommer man åt att göra rent hela könet. Jag fick en väldigt erotisk känsla av att spola varmt vatten på buren och penispluggen. Hur värmen spreds genom stålet var jätteskönt.

Att tyckte jag sova gick riktigt bra. Jag sov bra även när jag hade pluggen i mig. Enda nackdelen är att om jag går på toa på natten så måste jag skruva ur pluggen och sedan skruva in den igen.

Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Att onanera medan man har på Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg var en intressant upplevelse. När jag gjorde utan pluggen var det inte så stor skillnad från hur jag gjorde när jag testade CB-6000 Kyskhetsbur. Jag behövde var experimentell och uppfinningsrik i hur jag stimulerade mig själv. Senare när jag gjorde samma sak fast med penispluggen blev det ett annorlunda resultat.

Det kändes skönt hur penispluggen stötte till känslonerver i mitt urinrör samtidigt som penisen och pungen sväller upp och vill bryta sig fria från buren. Jag lät buren vara på och fick samma känsla som vid en orgasm men ejakulerade inte. Jag tänkte att jag hade fått en utlösning men a penispluggen hindrade sädesvätskan från att komma ut och att så fort jag tar bort pluggen kommer vätskan rinna.

Jag tog bort pluggen men inget hände. Ingen vätska rann ut. Det gick upp för mig att jag måste ha fått en torr orgasm eller så måste min hjärna simulerat en orgasm för att få mig att sluta.

Att få sin undergivne partner att inte ha någon riktigt orgasm tack vare ett kyskhetsbälte är väldigt uppskattat i BDSM-världen. Jag anser att Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg lever upp till alla förväntningar man kan ha på kyskhetsbur och mer.

Ett problem jag ser är dock att man kan självmant skruva bort penispluggen. I ett BDSM förhållande så är det den dominanta partens uppgift att se till att den undergivne parten lyder. Skulle man kunna låsa penispluggen på något vis så skulle detta inte vara ett problem.

Hur man använder den

Jag tyckte att det blev enkelt att sätta på Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg när jag hade förstått hur man skulle bära sig åt.

Första steget är att ta ut penispluggen ur buren.

Andra steget är att välja vilken ring som passar till din pung. Jag rekommenderar att börja med den största och arbeta nedåt.

Tredje steget är att få på buren. Detta gör du genom att föra de två utåtstickande bitarna på ringen genom öglan på toppen av buren. Jag tyckte detta var svårt i början men efter jag gjort det ett par gånger blev det enkelt.

Fjärde steget är att låsa buren. Jag anser att detta är det svåraste steget om du använder låset som kom med buren. Sätt låset genom öglan så att både ringen och buren sitter fast. Om du inte kan öppna ringen eller dra av buren har du gjort rätt.

Femte och sista steget är att sätta i penispluggen igen. Jag tyckte detta var svårt för min penis ville inte hamna i linje med hålet för pluggen. Efter lite trixande fick jag in pluggen.

Till skillnad mot CB-6000 Kyskhetsbur behöves inte så mycket glidmedel. Detta är för att Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg är mycket vidare och inte tight som CB-6000 Kyskhetsbur.

Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

En sak som kan göra det enklare att få på Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg är att som undergiven bärare är att be din dominanta nyckelhållare om hjälp. Samma sak stämmer nog även åt andra hållet. Med andra ord, har du som dominant nyckelhållare svårt att sätta på din undergivne partner Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg kan du be denne att hjälpa till.

Om jag hade två extra händer skulle jag även kunna bära buren med låset som medföljde. Jag läste att Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg är anpassat för långtidsanvändning vilket jag tycker stämmer. Ett problem jag fick med Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg var att den ramlade av. Jag har förstått att detta hände för att penisen och pungen krympte. Detta har endast hänt två gånger så det är inte ett stort problem.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg till alla som har erfarenhet av kyskhet och dominanslekar. Speciellt om man har en partner. Jag anser att på grund av eller tack vare att den är av stål och har en penisplugg så är den inte lämplig åt nybörjare och oerfarna. Till nybörjare anser jag att en kyskhetsbur som CB-6000 Kyskhetsbur eller någon liknade till exempel ”the vice” eller ”Holytrainer V4”.

Jag anser att inte kunna stimulera ens kön och känna stålet kyla mot huden är väldigt upphetsande för mig och gör att jag känner mig mindre stressad. Jag upplevde att andra känsliga delar av kroppen blev mycket skönare att stimulera. Jag kan inte komma penispluggen är i.

Detta gör att jag skulle helt underkasta mig en dominant partner. Tack vare penisplugg kan hen bestämma helt när deras partner får njuta och kan njuta. En undergiven partner skulle bli mer lojal till den som bär deras nyckel till frihet.

Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det finns även viss forskning som har visat att kyskhetsburar kan minska stress, öka ens emotionella lyhördhet, göra att man har mer energi och göra att orgasmer efter att kyskhetsburen blir mycket skönare än vanligt. Detta stämmer speciellt på denna kyskhetsbur.  Jag rekommenderar den här kyskhetsburen för public-play för den är enkel att dölja under kläder. Jag anser också att den kan vara värt att påminna och påpeka visa myter om kyskhetsburar.

Till exempel, kan kyskhetsburar orsaka erektil dysfunktion eller genital krympning? Sanningen är att kyskhetsburar kan inte orsaka erektil dysfunktion och endast orsaka tillfällig genital krympning. Penisen återgår till normal storlek efter ett tag.

Det säger andra kunder

Det är lite blandade uppfattningar om Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg. Vissa anser att det är en bra produkt, andra är mer kritiska.

Så här skriver en:

”Alldeles för stora toleranser mellan kukring och bur gör att det inte går att få den stängd på ett bra sätt. Kukburen vippar och det finns stor risk att man klämmer sig. Man får vad man betalar för.” Så här skriver en annan:

”Tar på mig buren i duschen. Tvålar in mig och glider lätt in i kyskheten. Jag blir låst och sköljer noga bort all tvål. Buren kan lätt förminskas efterhand – om penis krymper. Urethraröret känns väldigt dominerande på ett nytt sätt. Gör mig mer undergiven mer inlåst. ”

Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Jag tycker att Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg är en riktigt bra sexprodukt. Den är både bekväm och skön. Penispluggen är pricken över i:et. Den försvårar erektioner och gör den omöjligt för mig att få en utlösning. Däremot är låset mediokert. Jag tycker att om du vill ha Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg så bör du investera i ett bättre lås.

Är du erfaren och har intresse av kyskhetslekar är Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg en bra och prisvärd produkt.

stjärnor

Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg får 4 av 5 stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här