Recension – Hismith Sexmaskin 2.0

26

Hismith Premium 1 Appstyrd Sexmaskin 2.0 är den perfekta leksaken för den som vill ha penetrationssex utan att behöva kompromissa med en partner.

Jag har provat denna sexmaskin i lite olika ställningar som jag vanligtvis brukar ha sex i tillsammans med en manlig partner, för att kunna jämföra med den ”riktiga” upplevelsen. Sexmaskinen levererade över förväntan, då sexet var mer ”verkligt” än vad jag föreställt mig trots den mekaniska apparaten.

Sexmaskinen passar den opryda personen som inte är rädd för att vara snuskig och leva ut alla sina kinky fantasier. Endast din fantasi sätter gränserna för de sexiga upplevelserna du kan ha med Hismith sexmaskin.

Hismith sexmaskin är en elektrisk apparat som underlättar onani, genom att utföra penetrationen åt dig. Till maskinen medföljer en dildo på 20,5 cm (13 cm som kan föras in) som monteras på maskinen.
Maskinen styrs sen av en fjärrkontroll där det är du som styr hur snabbt penetrationen/stötarna sker samt hur långt stötarna sker (den har en stötlängd på 3-15 cm).

Hismith Premium 1 Appstyrd Sexmaskin 2.0

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Att du kan styra både hur snabbt du blir penetrerad samt hur djupt du blir penetrerad
  • Det finns möjlighet att byta dildos vilket innebär att du själv kan välja storlek på kuken som ska penetrera dig utifrån din personliga preferens och humör
  • Sexmaskinen funkar i olika ställningar (ståendes, liggandes eller sittandes) och kan smidigt anpassas efter just den höjd eller vinkeln du föredrar. Passar alltså både för den långe och korte personen
  • Maskinen i sig är väldigt diskret då den ser ut som vilken teknisk apparat som helst, och på så sätt inte avslöjande ifall du glömmer den framme (om inte dildon är fastmonterat såklart)
  • Maskinen är mindre och smidigare än vad jag förväntat mig, och smidig att bära med i väskan som finns till. Inte helt otänkbart att jag skulle packat med den på en längre resa.

Nackdelar

  • Den har något av en mekanisk känsla vilket jag tycker förstör det mysiga i lustens hetta
  • Den har högre ljudnivå än vad jag tänkt och låter lite för mycket för min smak, vilket jag upplevde kunde ta fokuset från njutningen.
  • Sexmaskinen kräver lite mer fix och trix än vid onani med en vibrator eller dildo, eftersom den behöver justeras beroende på vilken ställning och vinkel du vill ha sex i. Det är alltså inte helt smidigt att byta ställning mitt i sexet eftersom det då blir en paus för att justera om sexmaskinen innan du kan fortsätta vilket jag upplevde som ett litet störningsmoment.

Recension

Första intryck

Min första tanke när jag fick hem Hismith Sexmaskin och öppnade paketet var att sexmaskinen var mindre än vad jag tänkt mig. Jag föreställde mig en mycket tyngre och otymplig maskin. Den ser ju inte heller ut som en typisk sexleksak eftersom dildon inte är monterad på, så jag fick inte en pirrig känsla av att titta på den.

Jag som inte heller är den mest händiga hade först lite svårt att fatta hur jag skulle lyckas justera den utifrån längd och vinkel.

Upplevelse

Sexmaskinen levererade över förväntan. Jag har alltid varit lite skeptisk till att köpa en sexmaskin av rädsla för att onanin ska bli för omständlig och mekanisk, och att det ska kännas lite lustigt att ha en maskin som gör hela jobbet av rädsla för att penetrationen ska bli för hård och okänslig.

Men det var inte alls min upplevelse, utan tvärtom.

Användningen av Hismith Sexmaskin kändes supertrygg. Jag provade ut hastighet och djup innan jag faktiskt använde den för att se hur maskinen rörde sig för att vara förberedd.

Hismith Premium 1 Appstyrd Sexmaskin 2.0

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

För min del kan penetration kännas lite läskigt om det sker för snabbt direkt inpå, men med Hismith sexmaskin är du helt med och styr hur snabbt det går och hur djupt det går och kan på så sätt stegvis öka intensiteten när du känner dig redo för det.

Dildon som medföljer är av silikon och kommer väl i min mening så nära ”real feel” som möjligt, även om den såklart aldrig riktigt kan likställas med en mänsklig penis.

Men dildon är mjuk och böjlig så penetrationen blir på så sätt inte ”för hård” utan lagom.

Jag skulle dock säga att Hismith Sexmaskin tillsammans med medföljande dildo bäst används antingen när du blivit rätt så våt eller med rikligt glidmedel, då penetrationen i början inte sker lika smidigt som vid ”riktigt” sex.

Den trumfade mina förväntningar i fråga om den fysiska känslan och njutningen vid användning, men var tyvärr inte helt smidig i justerandet så som jag misstänkt.

Hismith Sexmaskin hade dessutom högre ljudvolym än vad jag tänkt vilket gjorde att jag tappade fokus på att njuta vid användningen, framförallt när jag ville öka både hastighet och djup desto intensivare onanin blev.

Hismith Premium 1 Appstyrd Sexmaskin 2.0

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Det finns inget ”rätt” sätt att använda Hismith sexmaskin, och det är det som är själva grejen. Poängen är att du får möjligheten att ha penetrationssex precis så som du vill vad gäller ställning, takt och penetration.

Sexmaskinen kommer med en dildo som tillbehör, men det går att köpa andra kompatibla dildos till Hismith sexmaskin vilket innebär att du dessutom kan välja storlek på den kuk som ska penetrera dig. Sexet sker alltså precis så som du vill utan att du ska behöva kompromissa med något.

Rekommenderat till

Helt ärligt rekommenderar jag Hismith sexmaskin till alla singelvänner och de i långdistansrelationer där ute som är öppna för att våga gå loss och vara kinky. Sexmaskinen är inte för den pryda personen då den är ganska grov i sitt framförande och kan få den pryda att rodna.

Jag blev liksom på något sätt väldigt medveten om det snuskiga jag skulle göra när jag tog fram den, till skillnad från en söt klitorisvibrator som ändå känns ganska mainstream i alldaglig onani.

Även om sexmaskinen är kul på så sätt att du helt kan styra hur du vill bli penetrerad, så är fortfarande partnersex smidigare.

Självklart kan sexmaskinen användas i par-lek, exempelvis om din partner kanske tänder på att se dig bli penetrerad av någon annan men ni utav olika skäl inte vill blanda in en till fysisk person. Din partner kan på så sätt vara med och styra takt och djup för hur du ska bli knullad.

Hismith Premium 1 Appstyrd Sexmaskin 2.0

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Hismith Sexmaskin är något mer omständig än den vanliga vibratorn, men den gör upp för det i hur den levererar njutning. Det känns verkligen som att jag kan ha hederligt penetrationssex med mig själv utan att behöva göra jobbet själv, samtidigt som jag ständigt är i kontroll när det kommer till hastighet och djup.

Att själv kunna styra vinkel, ställning, hastighet och djup gör det lättare för mig att nå orgasm genom penetration än när jag behöver ta hänsyn till en mänsklig partner. Eftersom Hismith Sexmaskin kanske har svårare att hålla fokus på just den rätta punkten.

Det som sänker betyget något är att sexmaskinen är omständlig att justera i fråga om längd och vinkel, den känns mekanisk i sitt anförande och den låter för högt för min smak.

Jag ger Hismith sexmaskin 3 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här