Problem med för tidig ejakulation kan avhjälpas väldigt enkelt med fördröjningskräm. Det låter nästan för bra för att vara sant att en liten kräm kan hjälpa dig med ett så stort problem. Dock är det något som verkligen fungerar.

Då människor har sett storheten i detta enkla lilla hjälpmedel har den här slags produkten blivit otroligt populär. Det gör att utbudet har växt och fortsätter att växa. För att du ska slippa navigera runt mellan alla alternativ har vi samlat marknadens bästa till dig. Läs om de olika produkterna och hitta den fördröjningskrämen som passar dina behov bäst.

För nybörjare – Shuna Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml

Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml
Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml

Se priset här

 • Förhindrar tidig utlösning
 • Stimulerar

Denna smarta lilla produkt hjälper dig inte bara med att förhindra en tidig utlösning. Den stimulerar även din penis otroligt skönt.

Den stimulerar med en värmande och svalkande effekt. Det gör att utöver att ditt sex eller onani håller längre så njuter du också mer.

Den är lätt att använda och ska bara masseras in på din penis. Gör det till en sexig del av förspelet genom att låta din partner massera in krämen på dig. Det är den perfekta produkten för er båda.

Krämen är skonsam och innehåller bara örter och naturliga extrakt.

Se priset här

 


 

Kundfavorit – Bathmate Control – 7 ml

Bathmate Control - 7 ml
Bathmate Control – 7 ml

Se priset här

 • Naturliga ingredienser
 • Håller länge

Bathmate Control är en fördröjningskräm som är gjord av helt naturliga ingredienser så den tänker på både dig och miljön.

Den är helt unik på marknaden då du kan smörja på den långt före själva sexakten utan att det påverkar effekten. Tvärtemot så håller den otroligt länge och det gör du också. Det betyder att du inte behöver smörja på den framför din sexpartner om du vill hålla det hemligt. Trots att det inte är något att skämmas över kan det vara ett problem du kanske inte vill tala om med din nya partner.

Krämen är gjord för att fördröja din utlösning på ett både skonsamt och effektivt sätt. Som en bonus ger den dig också en kraftigare uppbyggnad så att din orgasm blir otroligt stark.

Kunderna älskar denna produkt och den får högsta betyg av sina användare. Så du kan räkna med att det är en produkt som håller vad den lovar.

Bathmate är ett känt märke för manliga sexleksaker och levererar alltid produkter i högklass. De är experter på området och har otroligt många nöjda kunder.

Fördröjningskrämen kommer i en 7 ml flaska så den är lätt och diskret att ha med. Ska du ut och resa kan du till och med ha den i handbagaget. Du kan med andra ord alltid vara redo för en lång natt av njutning.

Se priset här

 


 

Till resan – Pjur MED PRO-LONG Spray för män

Pjur MED PRO-LONG Spray för Män
Pjur MED PRO-LONG Spray för Män

Se priset här

 • Allergitestad
 • 20 ml

Denna förseningsspray blir din nya bästa vän hemma och på resan. Produkten är allergitestad och helt utan drivgaser. Så den är inte bara effektiv men också skonsam för ditt känsliga organ.

Tester har visat att den försenar din utlösning utan att minska din känslighet eller lust. Något som kan oroa folk är att det inte ska kännas lika härligt som vanligt när man använder förseningsspray. Det är något som du inte behöver oroa dig för med Pjur. Du håller längre men har en lika härlig känsla som vanligt.

Flaskan innehåller 20 ml det gör att du lätt kan ha med den på farten. Ta med den på resan så att du alltid är redo för långt samlag eller onani.

Du kanske tänker att 20 ml låter lite men det räcker med en spray per gång för optimal effekt. Den är superlätt att använda du sprejar bara försiktigt en gång. Sprayen kommer automatiskt att fördela sig över din penis och du är redo för en lång omgång.

Den är dessutom perfekt när du vill ha säkerheten på din sida då den kan användas tillsammans med latexkondomer.

Se priset här

 


 

Med smak – Sensuva – Bold Delay Gel – 29 ML

Sensuva - Bold Delay Gel - 29 ml
Sensuva – Bold Delay Gel – 29 ml

Se priset här

 • Smak av mint
 • För både oralsex och penetration

Med den här produkten får du hela paketet. Den får dig att hålla längre samtidigt som den har en härlig och söt smak av mint. Det gör den perfekt för oralsex.

Oavsett om du har ett problem med att hålla länge eller bara önskar att kunna hålla hela natten är denna gel något för dig. Genom att ta bort din överkänslighet kan den förhindra ejakulation så du kan njuta hela natten. Du kommer garanterat få orgasm men du hinner njuta ordentligt före du kommer.

Den är busenkel att använda. 10 minuter före samlag masserar du in den härliga krämen runt ditt ollon. För att produkten ska ge dig 100% effekt ska den torka in helt. Om det är penetrationssamlag ni ska ha är det en bra idé att torka av eventuell överflödig kräm.

Smaken gör den upplagd för din partner att gå ned på dig. Den ger dig alltså inte bara längre njutning men ger din partner det där lilla extra vid ert förspel.

Se priset här

 


 

Dark Horse Stud Delay Spray 15 ml

Dark Horse Stud Delay Spray 15 ml
Dark Horse Stud Delay Spray 15 ml

Se priset här

 • Smidig spray
 • Tillfälligt resultat

Denna spray är lika lätt att använda som effektiv. Din uthållighet ökar utan att påverka din upplevelse av samlaget.

Du sprejar 1 till 3 spray på din penis och låter därefter produkten verka i 15 minuter. Efter 15 minuter är du redo för långt samlag eller onani. Testa eventuellt med att spreja en gång första gången du provar och se om det fungerar bra. Om det inte ger önskad effekt kan du prova 2 eller 3 spray nästa gång.

Den lilla flaskan är smidig att ta med utan att dra till sig uppmärksamhet.

Se priset här

 
Att komma för tidigt leder ofta till dålig stämning. Det är inte bara din partner som lider, det är pinsamt för dig. Stressen och ångesten som det medför gör det inte lättare nästa gång heller. Det är en kroppslig reaktion som är så svår att hålla tillbaka. Men det finns en produkt som är lätt att använda som kan hjälpa dig med detta problem; fördröjningskräm.

Det är otroligt vilken skillnaden en kräm kan göra. Fördröjningskräm är det absolut lättaste sättet för dig att hålla hela natten.

Förhindra tidig ejakulation

Det finns nog inget som förstör er intima stund tillsammans som när du kommer för tidigt. Ena sekunden är ni upphetsade och era våta kroppar rör varandra. Upphetsningen ökar succesivt med era kyssar och beröring. Du spanar in din partner upp och ned och kan inte förstå att den här sexiga människan vill ligga med dig. Allt går perfekt, precis som det ska, ert sex har aldrig varit hetare. Men så sker det bara helt plötslig, alldeles för tidigt, du kommer. Det är bara över… Den härliga stämningen är som bortblåst och din partner fick inte chansen att komma, igen.

Om detta scenario är något du känner igen dig i så är du inte ensam. Cirka 30% till 40% kommer uppleva detta problem någon gång i sitt liv.  Det är inte bara ett problem för din partner men du njuter inte heller fullt ut när det går för fort.

Emotionella problem som kan orsaka tidig ejakulation:

 • Stress
 • Depression
 • Prestationsångest
 • Relationsproblem
 • Skuld

Detta är några vanliga orsaker till för tidig ejakulation det betyder dock inte att de är de enda. Det finns många orsaker till att detta problem kan uppstå och det behöver inte vara emotionellt. Oavsett vad det beror på kan jag berätta för dig att det finns hjälp att få. Fördröjningskräm är ett enkelt icke-medicinskt sätt att hålla längre och bidrager till bättre stämning.

Om detta är ett bestående problem kan det behandlas med medicin som Viagra dock är det bäst att prova andra sätt före starka mediciner.

Vad är fördröjningskräm?

Som man kan höra på namnet är det en kräm som är gjord med syftet att fördröja utlösning. När du masserar in den önskade produkten går den in och minskar din känslighet. Anledningen till att du får orgasm är på grund av att penisen är ett väldigt känsligt organ med cirka 4000 nervänder. Det gör att stimulering lätt gör dig upphetsad. När vi blir upphetsade startar resan mot orgasm. Genom att göra din penis mindre känslig kan du därför hålla längre.

Tidiga krämer var inte så utvecklade som dagens krämer och spray. Förr kunde krämerna påverka din upplevelse och göra att den inte kändes så stark som normalt. Detta är dock inte längre ett problem. Produkterna som finns på marknaden idag ger dig förlängd njutning utan att gå på kompromiss med intensiteten.

Fördröjningskräm är den snabbaste och lättaste lösningen på problem med tidig ejakulation. Tillskillnad från andra produkter som förhindrar tidig utlösning ger den dig dessutom möjlighet för spontanitet. På grund av att produkterna inte behöver påföras lång tid innan samlag är de perfekta för spontana kvällar. De kommer oftast i mindre förpackningar vilket gör att du också diskret kan ha den med just in case.

Det kan en fördröjningskräm ge dig:

 • Längre njutning
 • Spontanitet utan oro

Det är dessutom den perfekta produkten för dig som vill öva din uthållighet. Du kan använda den när du onanerar och försöka hålla längre och längre varje gång.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här