Delay Spray – Bäst delay creme i test

968

För de som oroar sig för tidig utlösning eller helt enkelt bara vill hålla ut lite längre i sovrummet kan en delay spray eller delay creme hjälpa avsevärt.

Man applicerar en av dessa produkter på ens kön ungefär en kvart innan samlag (beroende på produkten som man använder) och därefter kan man förvänta sig en mer långvarig upplevelse.

En delay creme eller delay spray kommer att förse en med njutning som aldrig förr, och det finns en lång rad olika varianter att välja mellan.

Nedan ska vi gå igenom olika produkter relaterade till delay spray och delay creme för att lista de bästa varianterna.

Hitta det rätta hjälpmedlet redan idag och imponera på partnern lite extra när det är dags för förspel och samlag!

Ett tips är att testa dig fram på egen hand först för att se hur många spray som krävs för just dig.

Översikt Priskoll
dr love delay spray 50 ml Testvinnare Se priset
bathmate control delay creme Nybörjaren Se priset
eros prolong 101 delay spray 30 ml Den billiga Se priset

 


TESTVINNARE – Dr. Love Delay Spray 50 ml

dr love delay spray 50 ml

Se priset här

Man vill naturligtvis verkligen hinna njuta av förspel och samlag med sin partner, och då kan det vara synd om man inte håller lika länge som man skulle föredra. Detta är dock ingenting som man behöver oroa sig för om man har en delay creme eller delay spray såsom Dr. Love Delay Spray 50 ml. Allt man behöver göra är att spraya 2-4 gånger på ens penis innan man tar på kondomen, och resultatet blir att man håller längre under samlag. På så sätt får man längre tid på sig att njuta tillsammans med sin käraste utan att upplevelsen är över för fort.

Denne delay spray innehåller 50 ml och är liten nog för att enkelt kunna förvara flaskan när den inte används. Det blir heller inte svårt att transportera med den i handväskan eller resväskan om man ska ge sig ut på resa och gärna vill ha sprayen med sig. Kom dock ihåg att även alltid använda kondom under samlag – sprayen är lika effektiv oavsett – och kanske en klick vattenbaserat glidmedel för att se till så att penetrering blir mer njutbart.

Fördelar:

 • Ser till så att man håller längre under samlag
 • Liten flaska som är lätt att transportera och förvara
 • Fungerar även med kondom

Nackdelar:

 • Det finns inte en stor mängd innehåll i flaskan

 

 

TILL NYBÖRJAREN – Bathmate Control Delay Kräm 7 ml

bathmate control delay creme

Se priset här

Med en bathmate control delay creme på 7 ml får man en produkt som verkligen vet var skåpet ska stå när det gäller att se till så att man håller längre i sängen. Bathmate control delay är det perfekta valet för de som vill att ens upplevelser i sovrummet ska vara lite längre. Resultatet kommer även att bli en mer intensiv och kraftigare orgasm då ens klimax skjuts upp. Både en själv och ens partner kommer definitivt att älska Bathmate Control Delay Creme, och tack vare tubens mindre storlek är det lätt som en plätt att både förvara den och att ta med den ut på resor.

Det finns ingenting skadligt i denne delay creme då alla ingredienser är naturliga med exempel såsom extrakt från kamomill, ginseng och gingko biloba. Varje tub innehåller 7 ml, och man behöver enbart använda några droppar varje gång för att få det efterlängtade resultatet. Det är fullt möjligt att applicera denne delay creme 1-2 timmar innan det är dags för samlag, och den kommer då att fungera lika väl oavsett – perfekt för att inte behöva pausa upplevelsen mitt i.

Fördelar:

 • Liten tub för enkel förvaring och transport
 • Kan appliceras långt innan samlag
 • Hjälper en att hålla längre i sovrummet

Nackdelar:

 • Det finns väldigt lite innehåll i tuben

 

 

DEN BILLIGA – Eros Prolong 101 Delay Spray 30 ml

eros prolong 101 delay spray 30 ml

Se priset här

Eros Prolong 101 Delay Spray 30 ml är en delay spray som kan komma att bli mycket händig under förspel och samlag tillsammans med ens käraste. Sprayen ser till så att ens orgasm skjuts upp för sexiga stunder i sovrummet som varar längre – vilket naturligtvis kommer att åtnjutas av både en själv och ens partner. Allt man behöver göra för att använda denne delay spray är att spraya på sin penis 1-3 gånger innan samlag och sedan smörja in sprayen med handen. Se dessutom till så att vätskan fördelas jämt över ens penis. Efter några minuter är man redo för heta stunder i sovrummet tillsammans med sin käraste.

Det är fullt möjligt att använda kondom och glidmedel efter att man har sprayat på sin delay spray, och med en flaska som innehåller 30 ml kommer man att få många användningar utav produkten. Då flaskan är ganska liten blir det riktigt enkelt att förvara sin delay spray när man inte använder den, och om man vill transportera med flaskan på exempelvis resor tar den upp ett mycket litet utrymme i både handväskan och resväskan.

Fördelar:

 • Skjuter upp ens orgasm under samlag
 • Förvaras och transporteras lätt
 • Kan användas med både kondom och glidmedel

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

 

MEST POPULÄRA – Stay Hard Spray mot Tidig Utlösning 50 ml

stay hard spray mod tidlig udloesning

Se priset här

För de som vill undvika tidig utlösning finns det en äkta problemlösare: nämligen Stay Hard Spray Mot Tidig Utlösning på 50 ml. Denne delay spray ser till så att man varar längre i sovrummet för extra härliga upplevelser tillsammans med ens partner. Vad sprayen gör är att minska känsligheten i ens kön så att man inte når klimax lika fort som man annars hade gjort, och på så vis håller man längre under förspel och samlag.

Denne delay spray kommer i en flaska med hela 50 ml, och då man enbart behöver spraya 1-3 gånger vid varje användning kommer produkten att vara under en lång tid. Se till att smörja in sprayen så att vätskan är jämt fördelad över ens penis och vänta därefter några minuter för att sprayen ska börja verka. Om man vill göra ett delay spray test kan man exempelvis använda den i armhålan först för att se till så att man inte får någon allergisk reaktion eller dylikt. Man behöver inte vara rädd för att denne delay spray inte ska fungera vid användning av kondom eller glidmedel då detta inte blir något som helst problem.

Fördelar:

 • Ser till så att man varar längre under samlag
 • Innehåller hela 50 ml vätska
 • Kan användas med både kondom och glidmedel

Nackdelar:

 • Inte lika effektiv för alla användar

 

TILL VARDAGEN – Bull Power Delay Gel 30 ml

bull power delay gel 30 ml

Se priset här

Med en delay creme vid ens sida behöver man inte oroa sig för sin uthållighet. Bull Power Delay Gel ser till så att man inte får en för tidig utlösning, utan att man istället kan hålla ut längre under förspel och samlag. Effekten kan variera beroende på mannen som använder produkten, men denne delay creme har möjligheten att skjuta upp ens utlösning med så mycket som en halvtimme.

Allt man behöver göra är att applicera en liten klick delay creme på ens kön, se till så att det sprids ut jämt och sedan vänta några minuter tills produkten börjar verka. Sedan är det fritt fram att njuta av heta upplevelser tillsammans med ens partner. En tub innehåller 30 ml, och med tanke på att man enbart behöver använda en liten klick delay creme varje gång kommer man inte att behöva köpa en ny tub på ett ganska långt tag.

Fördelar:

 • Kan användas tillsammans med både glidmedel och kondom
 • Skjuter upp ens utlösning
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Har varierande effekt beroende på användaren

 

 

DEN FRÄCKA – Bull Power Delay Servetter 6 stk

bull power delay servietter 6 stk

Se priset här

Bull Power Delay Servetter fungerar ungefär som delay spray och delay creme på så vis att de ser till så att man håller ut längre under samlag då ens utlösning skjuts upp. Servetterna ser till så att man blir mindre känslig för beröring, och det är på detta sätt som man kan hålla längre i sovrummet vid de heta stunderna tillsammans med ens partner. Allt man behöver göra är att gnida en servett längs skaftet och inom kort kommer den att börja verka.

Det är fullt möjligt att dra nytta av både en kondom samt glidmedel efter dess att man har använt Bull Power Delay Servetten, och produkten är mycket lätt att använda när man är på språng. Även förvaring och transport blir lätt som en plätt då produkten väger mycket lite och inte tar upp något större utrymme. Oavsett om man använder sig av delay spray, delay creme eller delay servetter kommer man att se resultat, så varför inte satsa på Bull Power Delay Servetter redan idag!

Fördelar:

 • Ser till så att man håller ut längre under samlag
 • Enkla att förvara och transportera
 • Kan användas med kondom och glidmedel

Nackdelar:

 • Ganska få servetter i ett paket

 

 

DEN LYXIGA – Big Boy Golden Delay Gel 50 ml

big-boy golden delay gel 50ml 2000x2000

Se priset här

Denne delay creme är en produkt som ser till så att man kan hålla längre under samlag och på så vis motverka för tidig utlösning. Big Boy Golden Delay Gel är mycket enkel att använda och appliceras bara några minuter innan samlag. Se dock till att verkligen gnida in denne delay creme i huden jämt fördelat över ens kön så att man ska få bästa möjliga effekt.

Denne delay creme innehåller 50 ml och man är enbart i behov av ett tunt lager vid varje användning, så en tub räcker under en ganska lång tid. Den mindre storleken på tuben resulterar även i att man kan förvara produkten på ett diskret sätt samt att man kan ta med produkten ut på resor utan att den tar upp någon plats i resväskan. Med hjälp av denne delay creme behöver man inte längre gå och oroa sig över för tidig utlösning.

Fördelar:

 • Förhindrar tidig utlösning
 • Lätt att transportera med sig och förvara
 • Återfuktar huden

Nackdelar:

 • Relativt dyr

 

 

TILL DEN ERFARNE – Viamax Delay 60 Kapslar

viamax delay 60 kapslar 2000x2000

Se priset här

Vi har talat mycket om delay spray, delay creme och även delay servetter, men nu är det hög tid att nämna kapslar. Att satsa på Viamax Delay kapslar betyder att man får en burk med hela 60 kapslar som i längden leder till fördröjd utlösning och motverkandet att en för tidig orgasm. För att börja se resultat tar man två kapslar varje dag, och man kommer redan efter fem dagar att märka en skillnad. Som om detta inte vore nog blir resultatet bättre ju längre man använder sig av kapslarna.

Viamax Delay kapslar är framtagna i Sverige och har inte testats på djur. De blir ett förträffligt alternativ om man helst vill skippa att smörja in sitt kön med en delay creme eller delay spray innan samlag. Med hela 60 kapslar kommer burken även att räcka i en hel månad innan det är dags att köpa in nya.

Fördelar:

 • Skjuter upp ens utlösning med resultat inom 5 dagar
 • Inte testad på djur
 • Enkel att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Wild Stud Delay Spray 22 ml

Wild Stud Delay Spray 22 ml

Se priset här

Stud Delay Spray är verkligen one of a kind, den har nämligen en kylande effekt som gör att det en ännu mer spännande upplevelse i väntan på din orgasm.

Du bör testa dig fram med hur många spray just du behöver, men en rekommendation är 2-5 st. Se till så att sprayen får självtorka och absorberas in utan att du själv hjälper till. Vi lovar att med lita tålamod så är det värt det!

Fördelar:

 • Kylande effekt
 • Kan användas tillsammans med kondom
 • Snygg flaska

Nackdelar:

 • Vissa tycker den kylande effekten är obehaglig

 

Dr. Love Delay Spray 50 ml

Dr. Love Delay Spray 50 ml

Se priset här

Spraya din penis 2-4 gånger med Dr. Love Delay Spray och ditt sex kommer förhöjas på fler sätt, du kommer få ökad njutning och du kommer att hålla så mycket längre.

Det bästa av allt är att att flaskan med Dr. Love Delay Spray är 50 ml, alltså mycket större än många andra Delay Sprays. Så här har du en som kan hjälpa dig att njuta läääänge!

Fördelar:

 • Stor flaska
 • Fungerar med kondom
 • Bra pris

Nackdelar:

 • Osmidig förpackning att ha med på resande fot

Sensuva Bold Delay Gel 29 ml

sensuva bold delay gel 29 ml 2000x2000

Se priset här

Till sist ska vi nämna en ytterligare delay creme som man inte vill missa. Sensuva Bold Delay Gel som innehåller 29 ml creme ser till så att utlösningar fördröjs, men som om detta inte vore nog har produkten även en söt mintsmak som gör upplevelsen bättre ifall man planerar oralsex utöver samlag. Denne delay creme blir ett perfekt val både för de som oroar sig för tidig utlösning samt för de som bara vill hålla längre.

Tänk på att göra ett delay creme test i exempelvis armhålan innan man applicerar produkten på sitt kön bara för att säkerställa att ens hud inte är allergisk mot innehållet. Med 29 ml i varje flaska håller denne delay creme ganska länge. Det behövs bara en liten klick vid varje användning, så flaskan kommer gott och väl att räcka.

Fördelar:

 • Fördröjer ens utlösningar
 • Liten flaska för lätt förvaring och transport
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Varierande resultat beroende på användaren

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här