Recension – Fleshlight Flight Pilot

245

fleshlight flight pilot

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

 

Fleshlights är världens mest populära sexleksak för män, men hur har de fått den här statusen? Vad är det egentligen som gör fleshlights så eftertraktade? De stora skälen till varför så många män använder fleshlights är tack vare hur enkla de är att använda, hur naturtrogna de känns, hur prisvärda de är samt hur många olika varianter det finns att välja mellan. Med andra ord hittar man en stor mängd positiva aspekter av fleshlights när man kikar närmare på dem.

Fleshlights uppdateras ständigt för att konstant förbättras, och just Fleshlight Flight Pilot är en av de relativt nya prisvinnarna som har tagits fram i ett mer kompakt format än fleshlights vanligtvis gör. Detta resulterar i både enklare förvaring och transport, så det är inte konstigt att leksaken har blivit en prisvinnare. Nedan ska vi tala lite mer om vad Fleshlight Flight Pilot har att bjuda på, vilka tillbehör som är bra att ha samt vilka andra typer av fleshlights det finns.

Återförsäljare

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Vad är Fleshlight Flight Pilot?

Den fräcka Fleshlight Flight Pilot agerar likt en lösvagina och används som en härlig sexleksak under onanisessionerna. Den här leksaken är en extra trång variant jämfört med många andra lösvaginor, vilket resulterar i att njutningen blir mer intensiv. Det kompakta formatet har dock en ytterligare fördel som man kanske inte har haft i åtanke, och den här är just hur mycket enklare förvaring och transport blir. Sätt bara på locket, så ser ens fleshlight ut som en ficklampa – därav dess namn. Fleshlight Flight Pilot vann år 2012 priset för ”Årets manliga leksak”, och detta är naturligtvis ett tydligt sätt att garantera hög kvalitet när man satsar på den här sexleksaken.

Vid användning av Fleshlight Flight Pilot känns det så nära ett riktigt blowjob som man bara kan komma. Själva sleeven är tillverkad av ett material vid namn SuperSkin som ser till så att man får en naturtrogen känsla som kommer nära ”the real deal”. Den detaljerade inre texturen med många varierande kammare hjälper naturligtvis till, och när man penetrerar den här onaniprodukten kan man förvänta sig knoppar, piggar, räfflor och många fler texturer som kryddar till onanisessionerna. För en så skräddarsydd upplevelse som möjligt kan man skruva på locket som sitter i bottnen, och denne justerar trycket samt vakuumet. Ju mer man skruvar desto tajtare blir ens Fleshlight Flight Pilot.

Fleshlight Flight Pilot kan utan problem plockas isär, och det är detta som gör leksaken lätt att rengöra. Använd tvål och vatten eller beställ ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för sexleksaker. När leksaken väl är rengjord får man inte glömma att förvara den på en plats som är torr, sval, dammfri och där den inte rör vid andra sexleksaker. Använd Fleshlight Flight Pilot redan idag antingen på egen hand eller med partnern!

Tillbehör till ens Fleshlight Flight Pilot

Man bör inte beställa Fleshlight Flight Pilot utan att även köpa till några välbehövda tillbehör. Dessa hjälper till att förbättra upplevelserna tillsammans med ens fleshlight och förlänger dessutom leksakens livslängd. Det första tillbehöret som är värt att nämna är ett sexleksaksrengöringsmedel, och detta är precis vad det låter som: ett rengöringsmedel som specifikt används för att rengöra sexleksaker. Efter varje användning rekommenderas det att använda ett rengöringsmedel så att leksaken verkligen blir helt ren och redo att återigen dras nytta av.

När leksaken är ren och fin kan man satsa på ett vårdande puder för realistiska sexleksaker. Detta ser till så att ens fleshlight inte tappar sin form, känsla eller töjbarhet, och på så vis håller leksaken längre.

Det sista tillbehöret är det allra viktigaste: ett vattenbaserat glidmedel. Varför är det här så viktigt? Jo, det är detta tillbehör som ger en det perfekta glidet när man penetrerar sin fleshlight. Utan ett glidmedel blir det väldigt torrt och obekvämt att dra nytta av en Fleshlight Flight Pilot, så tänk på att beställa de behövda tillbehören samtidigt som man beställer sin fleshlight.

Andra typer av fleshlights

Det kan vara härligt att satsa på flera olika fleshlights samt kanske till och med skapa en liten samling. Alla fleshlights har nämligen en unik textur på insidan, så ingen fleshlight kommer att vara den andra lik. Det finns en stor mängd olika typer av fleshlights, och just Fleshlight Flight Pilot är en typ av lösvagina som inte är baserad på någon specifik person. Om man har en förkärlek till porrfilmer och är intresserad av en viss porrstjärna kan det dock hända att hon har sin egen fleshlight.

Fleshlights inom kategorin ”Fleshlight Girls” är lösvaginor som är avgjutna efter en viss porrstjärnas intima delar. Om exempelvis Elsa Jean är ens favoritporrstjärna kan man satsa på en fleshlight som är baserad på hennes vagina med en härlig slidöppning som leder in till en mysig textur på insidan. Testa på några av den här typen av fleshlights för att utöka ens fleshlight samling. Kanske känner man vissa dagar för att använda Fleshlight Flight Pilot och andra dagar för att dra nytta av en Fleshlight Girls lösvagina!

Varför fleshlights är världens mest populära sexleksak

fleshlight flight pilot onaniprodukt prisvinder

Så många lösvaginor har blivit äkta prisvinnare och fleshlights överlag är den mest populära sexleksaken i världen. Hur kommer det sig att det har blivit så? Det finns många egenskaper hos fleshlights som har lett till den här punkten, men vi ska nedan gå igenom några av de största skälen till varför män verkligen älskar fleshlights.

Så nära ett blowjob som det går

Inte nog med att många fleshlights ser väldigt realistiska ut (särskilt de som är avgjutna efter en viss porrstjärna) men materialet kommer också nära den äkta varan. Fleshlights är tillverkade av materialet ”SuperSkin” som har tagits fram för att kännas ungefär som äkta hud, och detta tar realismen till nästa nivå under onanistunderna. Beroende på vilken fleshlight man väljer känns den så nära ett blowjob eller samlag som det bara går, men allting är på ens egna villkor.

Lättillgänglighet

Det finns knappast någon sexleksak som är mer lättillgänglig än just en fleshlight. De flesta sexbutiker har till och med en hel kategori som är tillägnad specifikt till fleshlights. Som om inte tillgängligheten vore nog är priset också mycket rimligt, och visst kan man antingen välja en dyrare fleshlight eller lite mer av en budget-fleshlight.

Valmöjligheter

Fleshlights kommer inte i något särskilt begränsat sortiment, och med en hel uppsjö av lösvaginor att välja mellan där varje fleshlight är unik har man mycket att välja mellan. Just därför finns det garanterat en favorit som passar just ens egna behov och önskemål – oberoende av vilken inre textur man är ute efter.

Anpassa leksaken efter ens penisstorlek

Vill man öka eller lätta på trycket? Då vrider man bara på locket i bottnen av ens fleshlight. Ju mer man vrider desto hårdare blir trycket. Då en fleshlight är lika enkel att använda som att runka blir detta en passande sexleksak för alla män.

Ta med ens fleshlight överallt

Förvaring och transport blir inget att oroa sig för när det kommer till fleshlights, och särskilt inte om man satsar på just Fleshlight Flight Pilot. Den här leksaken är liten och kompakt jämfört med många andra fleshlights, så det gäller bara att sätta på locket och sedan kan man förvara samt transportera leksaken på liknande sätt som en ficklampa.

De bästa fleshlights och fleshjacks på marknaden

Det är nu underförstått att det finns otroligt många fleshlights att välja mellan, men inte har man råd att beställa varje individuell fleshlight för att testa dem hemma och hitta en favorit. Det här behöver man dock inte heller göra tack vare Lovebuddys fleshlight topplista. Följ länken för att tas till en lista över de bästa fleshlights på marknaden så att letandet blir enklare för en. Läs beskrivningarna av varje produkt och kika på för- samt nackdelarna för att ta reda på om några av dessa bästa fleshlights passar en. Svårare än så är det inte!

Om man tycker om fleshlights är det inte förvånande om man även har en förkärlek till fleshjacks. Dessa förträffliga sexleksaker är lika högkvalitativa som fleshlights, men den stora skillnaden är att fleshjacks är formade som ett manligt anus. I många fall är fleshjacks avgjutna efter en manlig porrstjärnas anus, men det finns också varianter som inte är baserade på någon specifik person. Inte heller här behöver man leta under någon längre tid för att hitta ens perfekta fleshjack. Det gäller bara att läsa igenom Lovebuddys Fleshjack topplista och välja en av de populära favoriterna där.

Satsa på en fleshlight, fleshjack eller välj just Fleshlight Flight Pilot för att vara säker på att få en effektiv onanileksak som finns där för en i vått och torrt. Det är inte för intet som lösvaginor har blivit den mest populära manliga sexleksaken i världen, och detsamma gäller för Fleshlight Flight Pilots prisvinnande status!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här