Recension – Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

16

Med stor nyfikenhet och stora förhoppningar om en ny upplevelse har jag för första gången i mitt liv testat en pussy pump, mer specifikt Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump. Min plan var att bl.a. använda den i kinky lekar där jag hoppades kunna ha den på medan jag satt i en gunga. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och pumpen upplevdes mer som ett fascinerande vetenskapligt experiment än en sexuell krydda.

Det här är alltså en pussy pump från Fetish Fantasy /Pipedream med avtagbar slang för enkel förvaring och rengöring. Kåpan är stor och bör passa även de med större vulva då den mäter 14cm i längd och 7cm i bredd. Kåpan är gjord av hård genomskinlig plast och har en mjukare gummikant för att sitta bättre och inte göra för ont mot vulvan.

Anna testare
“Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Jag har testat Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump det blev inte riktigt som jag förväntade mig…”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 


Fördelar

  • Lätt att rengöra
  • Går att plocka isär för smidigare förvaring
  • Kul med genomskinlig kåpa

Nackdelar

  • Obekväm
  • Inte one size fits all
  • Plastig

Recension

Första intryck

Det var med en oerhörd nyfikenhet och stor förväntan som jag öppnade förpackningen till Fetish Fantasy Pussy Pump. Jag har alltid velat testa en pussy pump då jag tycker att det är spännande att både se hur stor och svullen min vulva kan bli samt att jag varit nyfiken på hur det skulle kännas att bli extra känslig för beröring.

I förpackningen låg det en ögonbindel som jag från början inte visste var inkluderad. Det kunde ha varit en glad överraskning men kvaliteten på ögonbindeln var det sämsta jag varit med om i och med det oerhört pappersliknande, plastiga och tunna materialet. Så även om tanken var god att lägga till en extra-grej så lade jag den med ens tillbaka i kartongen.

Det jag uppmärksammade först med pussy pumpen var att det inte är tydligt vilken sida av självaste kåpan som skulle vara uppåt och vilken som skulle va nedåt. Kåpan är gjord av hård genomskinlig plast och kanten som ska vara mot vulvan är täckt av en gummiliknande yta för att den inte ska upplevas alltför hård mot vulvan. Formen av öppningen av kåpan är inte helt oval utan på ena sidan är den lite spetsigare, vilket jag tror är sidan som ska va i riktning mot stjärten men jag är inte säker. Slangen med pumpen är gjord av en mjukare plast och är avtagbar.

Praktiskt vid förvaring då det går att lägga slang och pump inuti kåpan. Trots att allt är gjort av plast tyckte jag inte att den luktade starkt.

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

I och med att jag aldrig hade provat en pussy pump tidigare så hade jag uppskattat om det hade kommit med någon typ av instruktion kring vilket håll den är tänkt att sätta samt hur länge man ska ha den på med max eller min-tid. Efter många försök och mycket tålamod kan jag konkludera att jag fortfarande är osäker på vilket som är upp och vilket som är ned på kåpan.

Det var svårt att få den att sitta ordentligt för att skapa ett riktigt vakuum då luft lyckades smita in hur jag än gjorde. Den avsmalnande delen av kupan kändes först logisk att ha vänd ner mot stjärten men sen kändes det precis lika logiskt att ha den riktad uppåt mot magen. Den avtagbara slangen var just det, avtagbar, så den lossnade lätt medan jag försökte använda den vilket bidrog till ytterligare en frustration kring hur den bäst skulle användas.

Den lite mjukare gummiliknande ytan längs med kanten av plastkåpan gjorde inte mycket för att det skulle kännas mjukt mot kroppen. Särskilt då jag behövde trycka kåpan hårt mot vulvan för att vakuumet skulle hålla och luften inte smita in. Trots detta så släppte vakuumet emellanåt och jag behövde konstant använda pumpen för att bibehålla något slags vakuum.

Känslan i vulvan av att bli upp-pumpad var inte alls som jag hade föreställt mig. Jag trodde att det skulle kännas skönt pirrigt och att svullnaden även skulle hållas kvar efter att jag tog bort kåpan. Men så var inte fallet. Jag testade att ha kåpan på i 10, 20 samt 30 minuter. Men oavsett hur länge den användes så var svullnaden borta inom några sekunder efter att jag tagit bort kåpan.

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag undrar om jag kanske skulle ha pumpat min vulva ännu hårdare. Men för det första var det svårt att få till ett så starkt vakuum under längre tid. Och för det andra, i ärlighetens namn, var det inte skönt eller härligt att pumpa upp vulvan. När jag var yngre hade jag en svampinfektion som gjorde vulvan öm, irriterad och svullen. Och det är exakt den känslan jag upplevde när jag använde den här pussy pumpen.

Under tiden som jag pumpade den kändes det lika pirrigt som tusen nålar men på ett väldigt svagt sätt. När kåpan avlägsnats kändes det mest bara ömt och irriterat. Tacksamt nog är det väldigt enkelt att reglera hur mycket man vill pumpa-upp tack vare att man pumpar mekaniskt själv med sin hand. Det är även väldigt lätt att ta av den eller släppa på vakuumet då kåpan inte sitter som klister på vulvan.

Jag testade att använda denna själv samt med min partner men då svullnaden inte var märkbar efteråt och det mest bara kändes obekvämt och ömt så vart lekarna efter upp-pumpningarna inte särskilt långlivade.

Det var däremot rätt så underhållande att se hur svullen min vulva kunde bli innanför kåpan medan den satt på. Allt såg liksom förstorat ut när det var svullet och plastkåpan fungerade nästan som ett förstoringsglas där man kunde titta in för att studera hur alla hårsäckar och annat såg ut. Så upplevelsen blev mest fascinerande än en sexuellt pirrig sådan, för både mig själv och min partner.

 

Hur du använder den

Det här är en pussy pump som inte är en one size fits all. Kåpan i sig är rätt så stor och täcker en stor yta, vilket gör att både pussy och annat kan få plats. Passar den rätt så kan den med säkerhet vara både en kul och skön leksak för den som gillar känslan av att bli upp-pumpad. Men om den inte passar i storlek eller form så blir användandet mest frustrerande då effekten varken blir stark eller långvarig.

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det jag upptäckte kunde hjälpa i användandet var att inte sära benen alltför mycket då den här pumpen behöver mer hull för att sitta bättre. Vilket är synd för jag ville testa att använda den här pumpen samtidigt som jag satt i en sexgunga för att lägga till ytterligare en nivå av kink i mina lekar. Men i stället fick jag ligga med benen ihop på sängen för att pumpa upp min vulva för att sedan hoppa upp i gungan och upptäcka att svullnaden gått ner 99%.

Så jag kan tänka mig att för någon som inte har mycket underhudsfett alls kan den här pumpen bli väldigt svår att använda. Med eller utan glidmedel gör ingen större skillnad i användandet då den ändå inte ska åka fram och tillbaka över vulvan då den riskerar att då tappa vakuumet.

Självklart går det att använda den här pussy pumpen på andra områden av kroppen också men även om jag testade den på bröstet så är det inte många andra platser som den funkar på i och med att den verkligen behöver mycket hull för att funka.

Jag har stora bröst och känslan av att få lite vakuum över en sådan liten del av bröstet var inget som gav mig mycket i upplevelse eller känsla. Så jag la inte ner så mycket mer tid på att utforska fler områden på kroppen att använda den på.

Rekommenderat till

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag skulle rekommendera den här produkten till en person som vet med sig att de har tillräckligt med underhudsfett för att den ska kunna sitta ordentligt. Jag kan även rekommendera den här pussy pumpen till de som är erfarna nog att förstå hur den ska användas på bästa sätt.

Det är helt klart en produkt som är kul att ha i en samling av kinky leksaker. Så med lite trix och tålamod kan den säkert ge glädje åt många som vill krydda sin vardag.

Det säger andra kunder

Marianne:
Det krävs mycket tålamod för båda parter att få det rätt. Det är svårt att få pumpen att sitta fast på slangen. Hade dock också förväntat en bättre effekt. En produkt du måste bekanta dig med.

Kamelia:
Du måste bara ta reda på hur du får fast den, men när du gör det är den superhet. Jag rekommenderar den starkt

T:
Kupan är ganska stor och det får plats bra mycket mer än bara musen och den har en aning för svag böjning för att följa kroppsformen men med lite trixande så fungerar den utmärkt. Anledningen till mitt aningen låga betyg är till största del på grund av passformen men även lite för kvalitets & utförande kvalitén.

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Den ger inte direkt känsla av lyx eller kvalitetsprodukt direkt men fullt dugligt. Produkten i säg anser jag är ett måste för alla kinky samlingar om inget annat enbart för sin ”snusk” känsla…

Sammanfattning

Min förhoppning kring pumpen och dess möjligheter var så mycket större än vad verkligheten av den gav. Det är helt klart en kinky leksak att lägga till i samlingen och jag kommer förmodligen att fortsätta öva med den emellanåt som en extra krydda i kinky lekar.

Förhoppningsvis ger den i framtiden mer pirr än frustration då jag hoppas vänja mig vid känslan samt hoppas få till ett bra vakuum som håller längre än en minut.

Jag skulle ge Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump två stjärnor.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här