Pussy Pump – Bästa i test

47

Pussy pumps är härliga sexleksaker som inte bara lägger fokus på en zon, utan täcker en stor del av ditt underliv för att sedan skapa ett vakuum. Resultatet blir fantastisk njutning på en helt ny nivå. Jag har testat på en rad olika högkvalitativa pussy pumps och kommer att gå igenom dessa nedan. Vad är för- och nackdelarna med de olika varianterna och vilken produkt är den bästa? Ta reda på mer genom att fortsätta att läsa!

Se MShop produkter här

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator

fantasy for her ultimate pleasure 3 i 1 stimulator

Se priset här

Det är enkelt att se varför Fantasy för Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator har blivit en äkta testvinnare. Med en lång rad hastigheter och mönster, en vattentät egenskap och en möjlighet att stimuleras på flera olika sätt är denne pussy pump fantastisk!

Fördelar:

 • 3 hastigheter och 7 mönster
 • 100 % vattentät
 • Uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Denne pussy pump har fyra motorer och kan bjuda på njutning i form av en tunga med skön textur, ett härligt vakuum eller så kan den används som en G-punktvibrator. Jag uppskattade verkligen mångsidigheten.

Rekommenderat till

Om du har några hundralappar liggandes är det väl värt att satsa på denne pussy pump oavsett vem du är. Det finns helt enkelt så många sätt att njuta av den här förträffliga leksaken.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Toppkvalitet. Utan batterier, tvättbar, bokstavligt talat en njutbar produkt.”

Sammanfattning

När allt kommer till kritan är det både mångsidigheten, vattentätheten, uppladdningsbarheten och de högkvalitativ materialen som gör denne pussy pump till ett ”must have” i sovrummet.

DEN BILLIGA – You2Toys Klitorispump

you2toys klitoris pumpe

Se priset här

Om du vill lägga fokus på just klitorisstimulering kan You2Toys Klitorispump komma väl tillhands. Cylindern placeras över klitoris och sedan trycker du på handpumpen för att skapa ett skönt vakuum som du definitivt inte vill missa.

Fördelar:

 • Enkelanvänd
 • Prisvärd
 • Har en quick-release funktion

Nackdelar:

 • Har ett ganska tråkigt utseende

Min personliga upplevelse

När denne pussy pump används skapas ett vakuum som leder blodet till klitoris, och resultatet blir att ens klitoris blir mer känslig för beröring. Med andra ord är det här en riktigt passande pussy pump att dra nytta av innan onani eller parlekar.

Rekommenderat till

Med tanke på hur billig och lättanvänd produkten är passar den de flesta. Dra nytta av You2Toys Klitorispump om du vill krydda till det lite extra i sovrummet.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Väldigt enkel att använda. Bra sug. Jag har även satt den på muskelknutar! Bra att slangen är styv så att den inte knickar sig.”

Sammanfattning

You2Toys Klitorispump är en pussy pump som blir passande för både nybörjare och de mer erfarna. Den är enkel att använda och du märker snabbt av resultat som kommer att förbättra stunderna på egen hand eller med partnern i sovrummet.

MEST POPULÄRA – Shots Pumped Vaginapump

shots pumped vagina pumpe

Se priset här

Här kommer en pussy pump som inte bara är mycket användbar, utan samtidigt ser riktigt snygg ut. Dess vackra rosa yttre är dock bara kronan på verket, för visst har den en lång rad andra fördelar. Ta njutningen i sovrummet till en helt ny nivå med Shots Pumped Vaginapump.

Fördelar:

 • Snyggt utseende
 • Ökar känslighet i blygdläppar och klitoris
 • Kommer med en quick-release funktion

Nackdelar:

 • Koppen kunde ha varit en aning större

Min personliga upplevelse

Denne pussy pump fästs över blygdläppar och klitoris, skapar ett vakuum och leder sedan blodflödet dit för ökad känslighet. Produkten är därför perfekt att använda innan samlag samt under parlekar i allmänhet, och tack vare quick-release funktionen kan vakuumet omedelbart stoppas om trycket blir för mycket.

Rekommenderat till

Detta är en pussy pump som kommer att passa de flesta, men det är värt att veta att koppen är en aning liten. Trots detta gör produkten sitt jobb väl och bjuder på ökad känslighet vid beröring.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”En mycket smidig pump som gör vad den ska. Tyvärr är koppen lite i minsta laget samt att tätningslisten gärna vill lossna.”

Sammanfattning

Satsa på denne pussy pump redan idag och få en produkt som inte bara är effektiv, utan även har en riktigt snygg rosa design. Öka känsligheten i blygdläpparna och klitoris för en utomordentlig upplevelse.

TILL VARDAGEN – Bad Kitty Pussy Pump

bad kitty pussy pump

Se priset här

Bad Kitty Pussy Pump är en produkt som är framställd i en storlek som kommer att passa de flesta. Allt man behöver göra är att fästa denne pussypump över ens underliv, och med hjälp av ett vakuum kommer sedan känsligheten att öka i det här området.

Fördelar:

 • Ökar känsligheten vid klitoris och blygdläppar
 • Rimligt pris
 • Enkel att använda

Nackdelar:

 • En aning plastig

Min personliga upplevelse

Denne pussypump har blivit ett ganska härligt tillskott till sexleksakssamlingen. Den är enkelanvänd, ökar blodflödet i underlivet och har en quick-release knapp. Detta betyder att man med hjälp av ett knapptryck kan släppa på trycket omedelbart. En smart och händig design, helt enkelt.

Rekommenderat till

Denne pussypump må vara en aning plastig, men om detta inte stör dig kan du definitivt få ut mycket av Bad Kitty Pussy Pump. Själva koppen är relativt stor och kommer att kunna täcka de flesta underliv, så du kan dra nytta av denne pussy pump oavsett vem du är.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Förutom den lite plastiga känslan bjuder denne pussy pump på valuta för pengarna. Den ökar känsligheten i underlivet så att du blir extra känslig för beröring, och detta utan några större svårigheter.

DEN FRÄCKA – Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

pussy pump fetish fantasy

Se priset här

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump är en händig pussy pump som skapar ett vakuum runt blygdläppar och klitoris för att föra blodet dit. Produkten är prisvärd, enkel att använda och kan göra parlekar samt onani lite extra spännande.

Fördelar:

 • Kommer med en quick-release funktion
 • Ökar känsligheten i klitoris och blygdläppar
 • Ögonbindel ingår

Nackdelar:

 • Hade kunnat vara mer flexibel för bättre passform

Min personliga upplevelse

Denne pussy pump är passande att antingen placeras över blygdläpparna eller brösten. Efter dess att handpumpen har tryckts ner skapas ett vakuum som leder blodet till området. Vad detta betyder är att känsligheten ökar så att stimulering känns skönare än någonsin.

Rekommenderat till

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump är en pussy pump som kan användas av nybörjare, men kom ihåg att koppen inte är särskilt flexibel, och det kan därför krävas lite trixande för att få den på plats. Väl på rätt plats är produkten dock enkel att dra nytta av.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Produkten i säg anser jag är ett måste för alla kinky samlingar om inget annat enbart för sin “snusk” känsla…”

Sammanfattning

Med en effektiv och prisvärd pussy pump som Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump kan du krydda till upplevelserna i sovrummet lite extra genom att öka blodflödet till underlivet. Ett stort plus är också ögonbindeln som ingår.

DEN LYXIGA – Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump

doc johnson pussy pumpe

Se priset här

Denne vibrerande pussy pump kommer utrustad med tre olika pumphastigheter för att få en upplevelse som passar varje enskild individ. Samtidigt finns det sju vibrationsinställningar att välja mellan för att verkligen fullända njutningen på ett fantastiskt sätt.

Fördelar:

 • Uppladdningsbar utan batterier
 • 3 pumphastigheter
 • 7 vibrationsinställningar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Inte nog med att denne pussy pump skapar ett vakuum som ökar känsligheten i underlivet, utan det finns också sju olika vibrationsinställningar för att göra hela upplevelsen ännu härligare. Med andra ord bjuder den här produkten på det som en ordinär pussy pump gör plus ännu mer därtill.

Rekommenderat till

Detta är en pussy pump som passar de flesta tack vare möjligheten att få skräddarsydd njutning. Välj inte bara mellan tre olika pumphastigheter, utan också sju olika vibrationslägen så att du kan tillfredsställas på flera vis samtidigt.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”En bra pump som gör sitt jobb. Pumpar inte lika mycket som dom traditionella pumparna men denna är mindre med inbyggd vibrator.”

Sammanfattning

Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump laddas enkelt upp utan batterier, har en len silikonyta samt bjuder både på ett underbart vakuum och sköna vibrationer. Få många härliga stunder i sovrummet med hjälp av denne högkvalitativa pussy pump!

TILL DEN ERFARNE – Fantasy for Her Roto Suck-Her Vaginapump

fantasy for her roto suck vagina pumpe

Se priset här

Fantasy for Her Roto Suck-Her Vaginapump omfamnar underlivet och bjuder på ett sug tillsammans med möjligheten att välja mellan hela sju olika vibrationsmönster. Själva skålen kan även böjas oberoende av skaftet för att få tillgång till de bästa möjliga positionerna.

Fördelar:

 • Skönt silikonmaterial
 • Vattentät
 • Sugfunktion och 7 vibrationslägen

Nackdelar:

 • Två AAA-batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Det finns fler än några få aspekter av denne pussy pump som jag uppskattar. Det lena silikonmaterialet, sugfunktionen, de sju vibrationslägena, det böjbara handtaget, vattentätheten och mycket mer därtill. Den enda mindre nackdelen är att leksaken drivs med batterier, men annars finns det bara positiva saker att säga.

Rekommenderat till

Om du är på jakt efter en len och skön pussy pump som inte bara bjuder på ett sug utan även ger sköna vibrationer är det här rätt för dig.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Fantasy for Her Roto Suck-Her Vaginapump är den ultimata onaniprodukten på flera sätt och vis. Njut av den i antingen sovrummet eller duschen då den är helt vattentät och ta del av både det härliga suget samt de sju olika vibrationslägena.

NYHET – Fantasy For Her Ultimate Pleasure 24k Gold Luxury Edition

fantasy for her ultimate pleasure 3 i 1 stimulator 24k guld

Se priset här

Om du är villig att betala för en lite dyrare pussy pump finns det mycket att älska hos Fantasy For Her Ultimate Pleasure 24k Gold Luxury Edition. Den här onaniprodukten har fyra motorer inom sig för att kunna erbjuda tre suglägen, sju rörelser samt hela 10 vibrationslägen. Det är därför lätt att få just den njutningen som passar dig perfekt.

Fördelar:

 • Kommer med både sugfunktioner, rörelser och vibrationer
 • Uppladdningsbar
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Min personliga upplevelse

För en fulländad upplevelse med flera typer av njutning på samma gång är det väl värt att kika på den här sexleksaken. Med både en sugfunktion, vibrationslägen för klitorisstimulering och en rörelsefunktion finns det mycket att älska.

Rekommenderat till

Så länge din budget inte är för tajt är det här en investering som är väl värd besväret. Du slipper att tänka på batterier och du får en vattentät produkt som har en lång rad sätt att stimulera dig på.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Fantasy For Her Ultimate Pleasure 24k Gold Luxury Edition med sitt sköna silikonyttre är utan tvekan en högkvalitativ sexleksak att kika på. Rörelserna, vibrationerna och suget arbetar tillsammans för att ge dig en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Summering

Pussy pumps kan komma att gynna de flesta, och lyckligtvis nog finns det varianter som kan bli passande oavsett hur din budget ser ut. Om du är ute efter någonting lite billigare kan jag rekommendera You2Toys Klitorispump. Den kanske ser lite tråkig ut, men den gör sitt jobb väl och skapar ett härligt vakuum vid din klitoris så att du blir känsligare för beröring.

Om det istället är lyx som intresserar dig kan det vara väl värt att ta en titt på bland annat Fantasy for Her Roto Suck-Her Vaginapump. Här får du både ett sug och sju vibrationslägen i form av en leksak som är vattentät, har ett böjbart handtag och en skön silikonyta. Oavsett vilken pussy pump du i slutändan satsar på blir detta en helt ny sorts upplevelse som du säkerligen kommer att uppskatta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här