Recension – Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

19
Funderat på hur det hade känts att använda en penispump men du har ingen penis att prova på? Här har vi den, motsvarigheten på penispump till dig som inte har en penis. Med Fetish Fantasy Elite Vibrerande vaginapump kan du känna men även se hur dina blygdläppar sväller i takt med att du skapar ett vakuum runt fittan. Om detta verkar intressant följer här en recension på min upplevelse av att ha fått prova Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump.

 

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Kristina testare
“Hej! Mitt namn är Kristina, jag är 26 år och det är jag som skrivit om denna spännande vaginapump.”

Fördelar

  • Enkel handpump
  • Flera funktionsområden
  • Gör det som utlovas

Nackdelar

  • Förpackningens utseende
  • Den hårda plasten gör den väldigt oflexibel
  • Vibrations kontrollen känns inte så tålig

Första intrycket

När jag först fick höra om Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump jag skulle få chans att prova blev jag först ganska förvånad. Produkten såg på bild ut som en typ av gasmask med ett handtag för att få in luft i den. När jag sedan förstod vad den faktisk skulle användas till blev jag något fundersam, varför skulle man vilja ha en svullen fitta? Jag trodde mesta att detta skulle kännas obekvämt och inget som jag hade velat skulle hända med mitt underliv.

Jag funderade vidare på detta tillsammans med min pojkvän som fick mig att tänka på det som fittans motsvarighet till en penispump. Att man med denna produkt skulle kunna “hjälpa” fittan att bli kåt på samma sätt som en penispump hjälper penisen att bli hård. Det gjorde mig lite mer förstående inför vad denna produkt skulle kunna tänkas vara bra för. Samtidigt kändes det fortfarande lite obehagligt att se fittan svullna inuti denna genomskinliga “gasmask”.

Produkten levereras, som alltid när det kommer till Sinful, snabbt efter att jag fått leveransbekräftelsen i en diskret brun låda. Jag fick dock en mindre chock när jag öppnade lådan och plockade fram förpackningen. Lådan som själva produkten ligger i ser ut som en dålig 70-tals porrfilmsplanch.

Lådan visar en tjej iförd en svart läderaktig korsett och med bresande ben visar hon hur pumpen omsluter hennes blygdläppar medans tjejen har ett ansiktsuttryck som jag förstår ska vara sexigt och visa på hur skön denna produkt är. Ingenting av utsidan av produkten fick mig peppad på att prova den och jag hade inte valt att köpa den om jag hade gått in i en butik och sett kartongen.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump kom i princip utan instruktioner, en kort beskrivning utanpå kartongen och bilden på tjejen utanpå kartongen var allt jag hade att förlita mig på inför första testningen. Produkten består av flera delar, men var väldigt enkel att sätta ihop. Om man vill kunna använda vibrationsfunktionen behöver man två stycken vanliga batterier då produkten inte är laddningsbar.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Koppen som sätts över fittan för att skapa vakuum är gjord av en hård genomskinlig plast med en mjukare svart kant i ett silikonliknande material. Vakuumpumpen och slangen är gjorda i mjukare svart plast och pumpen har en knapp för att kunna släppa vakuumet.

Till Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump tillkommer även en vibrator som kan fästas på vakuumkoppen och styras med en kontroll för mer eller mindre vibrationer. Denna kontroll kändes inte så tålig men hade en ganska lång sladd vilket jag uppskattar.

 

Upplevelse

Upplevelsen av själva användandet av Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump var i helhet bra. Produkten var enkel att förstå sig på och handpumpen fungerade bra när man väl hade fått den att sluta tätt och knappen för att ta bort vakuumet fungerade mycket effektivt. Vibrationerna var inte de mest kraftfulla jag känt men gav ändå ett mervärde till upplevelsen.

Denna produkt är verkligen inget jag har provat på, eller ens funderat på att prova tidigare, men själva känslan som Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump gav var skön och det var väldigt spännande att kunna se fittan genom den genomskinliga plasten medan vakuumet ökade blodtillförseln och fick blygdläpparna att svälla.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

För att få en känsla av hur det själva vakuumet skulle känns började jag med att sätta plastkoppen över mitt ena bröst och pumpa tills jag kände att koppen satt fast. Det gav inte så mycket extra känslan i form av njutning men gjorde att jag fick en känsla av hur mycket man behövde pumpa samt hur knappen som släppte vakuumet fungerade. Därefter provade jag den på min fitta.

Detta var ganska svårt eftersom koppen inte går att forma så att den passar sitt eget underliv. Eftersom blygdbenet ibland tar emot och sticker ut tog det ett tag innan jag hittade en ställning som gjorde det möjligt att få koppen helt tätt runt underlivet. När jag väl hade hittat en bekväm position kunde jag använda handpumpen för att skapa ett vakuum och börja se hur vakuumet ökade blodtillförseln till hela underlivet vilket fick framför allt blygdläpparna att svullna.

Känslan jag fick av Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump var inte väldigt stark utan var mer en känsla som byggde upp och blev starkare efter hand. Med handkontrollen kunde jag också starta vibrationerna som fick hela koppen att vibrera. Vibrationerna i sig var inte så starka men det gav en skön känsla tillsammans med vakuum effekten.

Vakuumet och vibrationerna i sig var för mig inte tillräckligt intensiva för att jag skulle kunna uppnå en orgasm, men Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump fick mig absolut i en kåt stämning som var en bra start på en härlig stund.

Hur använder du den?

Användningen av Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump var relativt enkelt. Pumpen kom i flera olika delar så till att börja med fick jag sätta ihop den. Eftersom det inte fanns någon instruktionsbok använde jag mig av bilderna på utsidan av kartongen.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Själva ihopsättandet var väldigt enkelt svårare var dock att förstå hur man skulle få koppen att omsluta hela fittan för att kunna skapa ett vakuum. Eftersom koppen är gjord i helt i hård plast går den inte att justera, man får i stället justera hur man sitter och särar på benen för att man ska kunna få koppen att helt omsluta fittan.

När man fått till en bra ställning så att hela fittan om sluts kan man använda pumpen för att börja skapa ett vakuum runt fittan. När man känner att fittan blir helt om sluten kommer koppen och vakuumet öka blodtillförseln till fiittan. Framförallt kan man se det på att blygdläpparna börjar svälla. Det gör inte alls ont men kändes något obehagligt till att börja med. Efter en stund känner man en pirrande känsla i hela fittan, en liknande känsla som när man blir kåt. Om känslan skulle bli för intensiv eller börja kännas obehaglig kan man enkelt lätta på trycket som vakuumet skapat genom att trycka på knappen på sidan.

Om man önskar kan man också sätta fast vibratormotorn utan på vakuum koppen.

Vibratorn är fast till en fjärrkontroll som man kan nå även om man ligger ner. Fjärrkontrollen har ett mindre hjul på sidan som man kan sätta på och stänga av och även öka styrkan i vibrationerna.

 

Det säger andra kunder

“Frugan älskar Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump! Jag kan inte annat än hålla med :)”

“Ignorant och newbie om att det finns olika sugkoppar. Blev överlycklig att jag äntligen skulle få prova. Men inser att koppen täcker alla hål och ovansidan av musben.  Dessutom går koppen ut i spreadleden i ljumskarna. Lyckades efter mycket krångel få tätt i obekväm ställning. Säkert bättre för fylligare kvinnor. Men jag väger 61kg och är 180 lång. Liten överallt i kroppsfett, så blev inte som jag hoppats. Kanske skulle vara bra att påpeka i beskrivning om inte enbart längd på kopp utan ävenom man har större mus eller har liten som jag.”

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderad till

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump skulle jag rekommendera till kvinnor som inte är rädd för att prova något oväntat och nytt. Jag tror även att man hade uppskattat Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump om man är lagt åt det mer kinkyga hållet eller om man vill utforska den sidan av sig själv.

 

Sammanfattning

Med tanke på att jag inte hade så höga förväntningar på denna produkt kan jag säga att den överträffade mina förväntningar. Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump skapade ett vakuum kring fittan vilket fick blygdläpparna att snabbt fyllas med blod och svullna vilket gav en skön kåthets känsla.

Vibrationerna var också sköna och gav en en extra skjuts till upphetsningen. Dock är själva vakuum koppen väldigt oflexibel eftersom den är gjord av en hård plast vilket gör att det är ganska svårt att få den att sluta helt tätt kring fitta vilket krävs för att det ska kunna bli ett vakuum.

Den största besvikelsen av Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump är dock förpackningen. Hade jag gått in i en butik och kollat på sexleksaker hade denna valts bort direkt och hade min partner kommit hem med denna till mig i present hade jag blivit rent av besviken.

Om man kan bortse från förpackningen är Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump en produkt som utför det den lovar. Den får dina blygdläppar och fitta att fyllas med blod och svullna inför dina ögon som man kan se genom den genomskinliga plasten. Produktens form och material gör den dock ganska oflexibel vilket gör att den inte kommer fungera lika bra på alla typer av kroppar.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump får 3 av 5 i betyg av mig.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här