Vaginapump – De bästa i test

2243

Här har vi en produkt med många namn – vaginapump / klitorispump / fittpump / pussy pump. Det handlar alltså om en vakuumpump, som används för att skapa ett vakuum i vaginan vilket i sin tur ger en mycket stimulerande känsla i hela vaginan.

Det går att se det som vaginans motsvarighet till penispump, vissa påverkar hela vaginan och vissa påverkar endast en liten del som ex. klitoris.

Tänk på att använda din fantasi, varför inte testa att göra bröstvårtorna lite extra styva med en vaginapump?

Vad händer när du använder en vagina pump?

 • Ökad känsel med vaginapump
 • Tightare slidöppning
 • Mer svullnad

Det som händer när du använder en fittpump är att du ökar blodtillförseln och det gör att du blir känsligare. Din fitta/vaginan sväller helt enkelt och vissa tycker att de känner av en extra pirrig känsla.

Översikt Priskoll
Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump Testvinnare Se priset
Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump Nybörjaren Se priset
You2Toys Klitorispump Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av klitoris pumpar här →

 


 

TESTVINNARFetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump
Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

Se priset här

Recension

En vaginapump utöver det vanliga är Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump. Denna vagina pump, ibland kallas de också för klitorispump, är en högkvalitetsprodukt som är anatomiskt utformad för att ge den optimala stimuli som en klitoris behöver för att det ska bli ordentliga orgasmer.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump är ergonomiskt utformad så du kan skämma bort dig skälv eller din partner med de allra finaste upplevelserna en kvinna kan tänka sig.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapumps plastskål sätts över din vagina och sedan används den pump som du använder händerna till att pumpa med för att vakuum ska uppstå. Handpumpen följer med i leveransen.

Det som Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump gör med dig eller din partner när den används för att skapa vakuum är att den ökar blodtillförseln till din vagina och området runt den – allt område som är innanför plastskålen – och detta gör att dina blygdläppar växer och med denna tillväxt kommer en mycket ökad känslighet som gör dig mer känslig för stimuli.

När du är färdig att leka med Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump så tömmer du lätt pumpen och skålen genom att öppna den så kallade ”quick release” knappen på handpumpen varpå luft strömmar till i skålen igen och då släpper den sitt grepp om din hud.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump har flera delar. Förutom pumpen i sig själv följer en bulletvirbator med och den kan skyras med en fjärrkontroll som är kopplad till vibratorn med en sladd. Genom att lägga till vibratorn förstärker du din upplevelse än mer.

Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapumps plastskål är helt genomskinlig så att din partner kan se vad som händer med dig. Plastskålen är fjorton centimeter lång och åtta centimeter bred.

 

Läs hela recensionen här

Kristina testare
“Hej! Mitt namn är Kristina, jag är 26 år och jag har också skrivit om Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump. Du hittar min recension här.”

 


 

TILL NYBÖRJARENFetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump
Fetish Fantasy Pussy Pump Vaginapump

Se priset här

Recension

Denna vaginapump från Pussy Pump / klitoris pump från Fetish Fantasy är ett mycket stort hjälpmedel när du vill öka känsligheten i dina erotiska zoner för att kunna njuta av riktigt bra sex med eller utan din partner.

När du använder en vagina pump för att skapa vakuum runt din slida så gör vakuumet att det strömmar till mer blod till området under plastskålen. Detta extra blod gör området mycket känsligt för beröring, och det är det som är hela tricket med en vakuumpump. För en mycket mer känslig vagina är mycket lättare att sätta igång på riktigt, oavsett om det är du eller din partner som sätter igång spelet.

Pussy Pump från Fetish Fantasy består av flera delar. En del är själva pumpen och den slang som tillhör den. Nästa del är den plastskål som du placerar ovanpå din vagina. I leveransen av Pussy Pump från Fetish Fantasy ingår det också en ögonbindel.

Pussy Pump från Fetish Fantasy passar också bra att använda för att stimulera dina bröst.

Det är ganska lätt att använda Pussy Pump från Fetish Fantasy. Så här gör du:

 

 • Placera pumpen ovanpå vaginan.
 • Tryck därefter igång pumpen och känn hur vakuumet retar hela området runt din slida
 • Därefter kan du prova dig fram lite och se vad som passar dig bäst
 • Det rekommenderas att du inte använder Pussy Pump från Fetish Fantasy alltför länge första gången, men när du vet hur du ska göra kan du köra fullt ut – och länge

Läs hela recensionen här

Anna testare
“Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Jag har också testat Fetish Fantasy pussy pump, det var minst sagt en upplevelse. Läs mer här.”

 


 

DEN BILLIGAYou2Toys Klitorispump

You2Toys Klitorispump
You2Toys Klitorispump

Se priset här

Recension

You2Toys Klitorispump är en vaginapump, eller klitoris pump som den också ofta kallas, som gör att du själv kan öka känsligheten runt din klitoris på ett mycket spännande sätt.

När du pumpar med You2Toys Klitorispump kommer du att känna att det uppstår ett vakuum runt din vagina eftersom det pumpas extra mycket blod ut till din klitoris. Att det strömmar ut extra mycket blod kommer att göra huden runt, och själva klitoris, mycket känsligare för beröring och det är det som är själva idén med en vakuumpump. Det blir helt enkelt lättare för dig att få orgasm när du är så känslig.

Vaginapumpen från You2Toys Klitorispump består av flera olika delar. Dels är det själva pumpen och den slang som sitter fast i den. Förutom det är det en cylinder av plast dom du sätter på klitoris.

Det är inte jättekomplicerat att använda You2Toys Klitorispump. Det går till så här:

 • Först sätter du fast pumpen ovanpå klitoris.
 • När du sedan pumpar kommer du att känna hur vakuumet stimulerar hela området runt din vagina, vilket kommer att göra det mycket lättare för dig att uppnå orgasm
 • Det är viktigt att du försiktigt provar dig fram när du använder pumpen för första gången. När du blivit lite mer van kan du dock ta ut svängarna med You2Toys Klitorispump

Se priset här

 


 

NYHETBad Kitty Vaginapump

Bad Kitty Vaginapump
Bad Kitty Vaginapump

Se priset här

Bad Kitty Vaginapump är en vaginapump som är mycket effektiv för att skapa stimulans i vaginan. Bad Kitty Vaginapump har utvecklats särskilt för att åstadkomma den enorma stimulans som kan leda till en mycket skön extas och orgasm för den kvinna som använder denna vagina pump.

Det en vaginapump för är att den ökar känsligheten inne i och i området runt din vagina. Det är tack vare denna ökade känslighet som du kommer att bli så lätt stimulerad i området när du använt pumpen. Då kommer all din hud i det område som blivit vakuumpumpat att kunna ta emot stimuli och beröring som det aldrig tidigare gjort. Detta kommer i sin tur göra det mycket lättare för dig att uppnå orgasm.

Du använder Bad Kitty Vaginapump genom att placera den mot din vagina, därefter börjar du pumpa. När vakuumet kommer så kommer du direkt att känna hur det, vakuumet, stimulerar hela området som pumpats rent från luft.

Du bör vara försiktig när du använder Bad Kitty Vaginapump för första gången. Du får inte suga för hårt. Men oroa dig inte, det finns många platser där du kan läsa på och lära dig mer om hur du använder en vakuumpump

En av de stora fördelarna med Bad Kitty Vaginapump är att den också kan användas på dina bröst, för att öka helhetskänslan än mer.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRAYou2Toys Vibrerande Vaginapump

Se priset här

Recension

Black Treausures Vaginapump är något alldeles extra det är inte ofta som vi ser en sådan här fantastisk klitoris pump på marknaden. Den här vagina pumpen gör ett väldigt bra jobb med att öka din känslighet i hela området runt din slida.

Black Treausure Vaginapump har en sugskål som sitter fäst i en slang som har en pumpboll på sig, det är denna pumpboll du använder för att suga ut luften ur sugskålen. Inuti sugskålen sitter det två förhöjningar. Dessa förhöjningar kommer du att känna mot din vagina och dina blygdläppar när du använder pumpen.

Black Treausure Vaginapump rekommenderas att användas på följande sätt:

 • Du placerar först sugskålen ovanpå vaginan.
 • Därefter trycker du på pumpbollen och då kommer du att märka hur det bildas ett vakuum över din vagina
 • Detta vakuum kommer att skapa en spännande och stimulerande känsla
 • När du väl fått sugskålen att fästa, efter att du pumpat ut luften, kan du sakta men säkert pröva dig fram
 • Det är inte rekommenderat att använda pumpen för länge första gången du använder den
 • När du vill få sugskålen på Black Treausure Vaginapump att släppa så använder du enkelt den ventil som sitter på pumpbollen

När man använder Black Treausure Vaginapump är det en mycket bra idé att raka musen riktigt noga. Det kan förstås vara laser eller vax också men musen ska vara ren från hår för att sugskålen ska kunna fästa sig riktigt bra. Det är också rekommenderat att du använder ett glidmedel baserat på vatten när du leker med Black Treausure Vaginapump.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGENDoc Johnson Vagina pump

Doc Johnson Vagina pump
Doc Johnson Vagina pump

Se priset här

Recension

Doc Johnson Vaginapump är en mycket raffinerad produkt som hjälper dig att öka känslan både inne i och runt omkring din slida.

Doc Johnsons Vaginapump består av flera olika delar som är sammankopplade med varandra för att tillsammans utgöra den helhet som kommer att skapa vakuum runt din vagina och som en följd av detta skapa en pirrande känsla runt din klitoris som gör att du kommer få orgasmer som du tidigare inte ens kunnat drömma om.

Doc Johnson Vaginapump har en sugskål, en slang och en pumpboll. Sugskålen har ett par förhöjningar som gör att du kommer att få på din klitoris som tillsammans med dina blygdläppar kommer att retas och stimuleras på ett väldigt fint sätt.

Det är vakuumet som uppstår när du pumpar ut luften runt din vagina, under sugskålen kan man säga, som gör att det pumpas extra mycket blod till området, och det är detta extra blod som gör att du kommer att bli så lätt stimulerad.

När du använder Doc Johnson Vaginapump är det viktigt att du sakta men säkert provar dig fram. Använd inte vaginapumpen alltför länge innan du blivit van med den. Om du tycker att sugskålen sitter för hårt kan du lätta på trycket genom att enkelt använda den ventil som sitter på pumpbollen.

Det är mycket rekommenderat att du rakar dig intimt på och runt din vagina innan du börjar använda vaginapumpen. Det är också en mycket god idé att använda ett glidmedel baserat på vatten tillsammans med pumpen.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKADoc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump

Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump
Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump

Se priset här

Recension

Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump är en vaginapump som är särskilt framtagen för att du ska få riktigt härliga och intensiva orgasmer.

Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump ökar känsligheten i hela det område som ligger i och runt vaginan. Det är denna ökade känslighet som gör att du kommer att få så intensiva orgasmer.

Pumpfunktionen hos Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump har tre olika hastigheter vilket är en mycket bra extra funktion som många andra vagina pumpar inte har.

Du kan kombinera den känslighet du får tack vare pumpen och sugskålen med vibrationer som har hela sju olika inställningar. Tack vare att sugskålen är genomskinlig kan du se allt som händer under den, och det är en fröjd för ögat.

När Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump har placerats på din vagina har du faktiskt båda händerna fria vilket gör att du enkelt kan justera inställningarna på handtaget. Du kan förstås också använda din frihet till att stimulera dig själv ännu mer, med dina egna fingrar. Eller så kan du stimulera din partner.

Doc Johnson Uppladdningsbar och Vibrerande Pussy Pump är också vattentät vilket gör att den är lätt att använda när du badar.

Om du vill lätta på trycket eller avbryta så är det enkelt, du bara trycker på ”Air Release” så släpper sugskålen sitt grepp om din vagina. Pumpen är tillverkad av silikon, den laddas med den USB-kabel som följer med i leveransen.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTENFantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator
Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator

Se priset här

Recension

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator är en vaginapump i absoluta toppklass. Med denna 3-i-1 stimulator behöver du inte välja att fokusera på en av dina erogena punkter. Tvärtom kan du ta dig an tre av dina erogena punkter samtidigt med denna mycket raffinerade vagina pump.

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator är mycket mångsidig och den har hela fyra motorer som kommer att de dig en mycket fin helhetsupplevelse. Detta oavsett om det är dig själv du vill skämma bort eller om det är din partner. Tungan, vakuumet och vibratorn kommer att göra jobbet, oavsett om det är på dig eller din partner.

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator har en oval skål som gör att du kommer att känna en sugande känsla runt dina blygdläppar och din klitoris samtidigt som den tunga som vibrerar kommer att slicka upp dig till en helt otroligt fin orgasm.

Du kan med fördel också placera Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator på dina bröstvårtor och känna hur dessa blir stimulerade till maximum.

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator har ett lätt böjt skaft som är klätt i mycket lent silikon. Det är också där som vibratorn sitter. Vibratorn har tio olika inställningar som du kan njuta av, i sängen eller badrummet – vaginapumpen är vattentät.

När du köper Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator ingår en USB-kabel för laddning och ett knottrigt överdrag.

Se priset här

 


Hur använder jag en vaginapump?

Det beror lite på vilket modell du har. Du kan ha en fittpump som är för helan vaginan eller för bara klitoris, oavsett så ska du placera plastkupolen över den del som det gäller.

Sedan pumpar du genom att trycka på pumpen till önskat tryck/svullnad. Om det gör ont avbryt omgående. Det finns vissa som har en funktion som gör att den stängs av vid tillräckligt högt tryck.

Viktigt att tänka på när du använder en vaginapump:

En fittpump ska aldrig göra ont att använda, utan endast användas för njutning. Är du osäker om du kan använda en vaginapump av medicinska skäl så rekommenderar vi alltid att du rådfrågar en läkare innan.

Det är smidigt att vara rakad på området där du placerar plastkupolen, för vissa innebär det hela vaginan och vissa går det bra med enbart bikinilinjen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här