Recension – Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

20

Denna välgjorda Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo kommer ge en härlig njutning om du är van vid lite större leksaker och vill bli fylld så mycket det går. Den har en otrolig ådring som gör att den känns realistisk och ger en härlig känsla när man rör längs med skaftet. Sugproppen är att den är väldigt smidig att flytta runt så var du än vill köra finns möjligheten här!

Denna vackra, stora och attraktiva XXL dildo får en att bli kåt av bara tanken på att få ta lite på dess rejäla ådring och sexiga utseende. Sen har vi även dess primära funktion, att bli knullad av denna maffiga XXL dildo som får en att gå upp i brygga av ren njutning…

Denna XXL dildo av Doc Johnson är rejält tung, noggrant gjorda detaljer, en stark sugpropp som gör att denna kraftiga tyngd med lätthet hålls uppe. Den är 40 cm lång, utan sugpropp inräknad, och med hela 19 cm i omkrets ger en stor upplevelse.

Erica, 23 testare
“Hej! Mitt namn är Erica, jag är 23 år och det är jag som skrivit om Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo, wow, här snackar vi om upplevelse! /Erica”

Fördelar

  • Väldigt attraktiv att se på
  • Otroligt välgjord
  • Stabil form men ändå böjbar
  • Rejäl sugpropp som fäster på de flesta material
  • Otroligt stor, så är man van fyller den upp en bra

Nackdelar

  • Ganska tung
  • Stor, så man behöver vara erfaren av större dildos för att klara den
  • Hyfsat böjbar vilket gör att den kan vara svår att föra in ensam

Recension

Första intryck

Hämtade ut min XXL dildo på mitt vanliga postombud, men kände när damen räckte över mitt mer än 60 cm långa paket hur kinderna blossade när damen fick ögonkontakt med mig, trots att paketet var brunt och hemligt. Känslans hann dock vända och jag blev helt pirrig medan jag packade upp kartongen och lyfte upp min nya XXL Dildo.

Den hade en genomskinlig kraftig plastförpackning runt sig och en snyggt gjord pappers ram som gav en kort beskrivning på innehållet. Jag öppnar plasten och känner tyngden av dildon lägga sig i min hand. Den har en otroligt vacker ådring och ollonet är så fint utformat. Doc Johnson verkar ha lagt ner mycket kärlek för att skapa denna XXL Dildo, som verkligen känns högkvalitativ och välgenomtänkt.

Upplevelse

Älskling, ska vi träffa Doc Johnson ikväll? En kort liten mening som snabbt blev den som tänder både mig och min partner snabbt och vi blir båda lite pirriga av tanken på att plocka fram denna nya favoritleksak – min XXL dildo. Jag var tidigare ganska van vid att leka med större dildos men har inte gjort det så mycket senaste året då min vanliga stora råkade bli en hundleksak när den låg kvar på golvet en dag. Så jag behövde lite uppvärmning innan Doc Johnson kunde få plats.

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Värmde upp med mycket glid och några av mina andra penetrativa leksaker. Hade sedan på ännu mer glid på min XXL dildo och förde försiktigt in den, första försöken gick bara ollonet in men en liten stund senare så gled även resten in.

Eller ja resten och resten, största delen av XXL Dildon är fortfarande utanför. Det var en otroligt givande upplevelse att bli penetrerad medan min partner hanterade den vilket gjorde att jag kunde gå upp helt i njutningen som denna leksak gav mig. XXL Dildon fyller ut och känns så otroligt mycket tack vare det magnifika detaljarbetet.

Ådrorna ger en härlig känsla och ollonkanten känns så naturlig. Ytan är lite mjuk vilket gör att man kan klämma in ådrorna något vilket bara leder till att man får en ännu mer realistisk upplevelse. En nackdel med denna böjbarhet är dock att den är lite svår att arbeta med själv, satte tex in den i duschen men då den hänger ner så otroligt mycket och inte håller sig upprätt alls blev den lite bökig att föra in på grund av den stora tyngden.

 

Hur man använder den

Denna XXL Dildo tycker jag man först ska köpa om man redan är van vid att använda större leksaker. Men även om du är van vid större och letar efter något just sånt här: Glöm inte vattenbaserat glidmedel! Denna XXL Dildo har inga extra funktioner mer än sin sugpropp och storlek. Så denna ska mest användas för att föra in i slida/anal, utöver penetration vet jag inte riktigt vad man kan ha den till.

Lägg fram och skräm svärföräldrarna om de kommer över?

Sätt på väggen och häng något spännande på den?

Eller bara ta på den och bli upphetsad av dess otroliga ådring och realism.

För denna XXL Dildo är otroligt sexig, den har enligt mig den perfekt kukens utseende, bortsett från storleken, jag kan ju inte ha så höga förväntningar på mina kukbärande partners.

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sugproppen behöver vi nämna lite extra, den är kraftig när man får den att fästa, vilket du enklast gör genom att fästa den lite vinklat. Alltså börja med att luta en del av sugproppen mot väggen/dörren/duschen och tryck till medan du lutar dit resten av sugproppen. Slänger man den bara mot platsen du vill ha den kommer den mest troligt inte fästa.

Fäster den fortfarande inte? Slicka på sugproppen, testa igen. Fortfarande inget bra fäste? Fundera på att testa en annan plats med ett annat material och gör om det igen. Denna XXL Dildo har enligt mig en bättre sugpropp än flera av mina tidigare leksaker som varit utrustade med sugpropp.

Eftersom denna XXL Dildo har så mycket tyngd i sig, speciellt i sin början och slut, så håller sugproppen upp mycket tyngd mot sugproppen men den hänger även ner via ollonet och ger mer tyngd även där. Eftersom den har så jämn tyngd i vågrätt läge blir den väldigt ojämn i sin tyngd i lodrätt läge om du tex fäster den mot golvet eller soffbordet. Då tappas suget lättare och den välter.

Doc Johnson dildon funkar otroligt bra att både använda vaginalt, analt och oralt. Den har ett bra stopp i form av den rejäla pungen, så att leka i analen med denna dildo kan funka fint, sen får du nog bara jobba på att få in den hela vägen ett tag innan du når pungen. Men med denna är det bara fantasin som sätter gränserna för denna XXL Dildos möjliga användningsområden.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera denna XXL Dildon till någon som uppskattar en välgjord dildo där man tänker lika mycket på utseendet som på känslan den ger inne i en. Sen skulle jag definitivt rekommendera denna till någon som är van och bekväm med stora dildos.

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det som är hela grejen med denna XXL dildo är dess stora size, den har inte så många andra grejer att visa upp och användas till, då den till exempel är utan vibration. Det som behövs med denna XXL Dildon och andra leksaker i likande storlek är att man är van vid att använda lite mindre men fortfaraden stora leksaker, för att vara bekväm och avslappnad nog att kunna utnyttja denna XXL Dildo fullt ut.

Och igen! Glöm inte vattenbaserat glidmedel! Oavsett hur erfaren du är!

 

Det säger andra kunder

På Sinfuls hemsida har den fått i genomsnitt 4.5 stjärnor, övervägande många är femstjärniga men så finns det en eller två som drar ner betyget något tyvärr. Men vi börjar med att kika på några av toppbetygen.

Glad kille gav 5 stjärnor och skrev: En stor härlig dildo med sköna ådror. Lite svår att börja med, men sen var det bara ren njutning. Det är så skönt att känna den i analen. Den verkar först lite hård, men man vänjer sig ganska snabbt. Håller nu på att öva så att jag kan ta den hela vägen in, vi får se om det går.

En annan som var positiv var Nöjdkund som skrev: Denna leksak passar såväl bak som fram och är otroligt prisvärd och gör dig helt tillfredsställd. När jag bestämde mig, efter mycket om och men, att köpa denna produkt så vart jag verkligen inte besviken. Sugproppen är kanon, längden gör att du in princip kan festa den vart du vill, materialet var en aning hårt men mycketskönt. Låt mig understryka att denna leksak inte är för nybörjare, men för er som är lite mer erfarna är denna helt klart prisvärd och är den bästa leksak jag köpt än så länge.

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

En lite mer negativ kommentar var Anonym som gav 3 stjärnor och skrev: J**lar vad stor, haha. Sugproppen är asbra, men jag hade velat ha den ‘styvare’. Har svårt att tänka mig att den snabbt glider in på någon så glidmedel rekommenderas, finns massa bra här. Men som sagt, ‘styvare’. Jag kan inte rida den ordentligt för att den inte är tillräckligt ‘hård’. Om man är ett par eller är van vid monsterk*kså absolut, men för mjuk om man är själv enligt mig.

Sammanfattning

Med denna rejäla XXL dildo får du alla dina penetrativa drömmar uppnådda, men även dina visuella drömmar då den har ett väldigt attraktivt utseende som är väldigt välgjort. Tack vare den starka sugproppen så kommer du kunna vara väldigt lekfull med var du villutforska mer av denna vackra XXL dildo då den kommer fästa på de flesta material du kan tänka dig vilja leka runt på.

Tack vare den otroliga formen och känslan denna XXL Dildo ger, kommer jag ge den en stark fullpott:

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo  får 5 av 5 Stjärnor!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här