De härligaste XXL dildoarna – bäst i test

407

Vad vore de fräcka äventyren i sovrummet utan en högkvalitativ och massiv XXL dildo. Kanske är man trött på de mindre dildoarna som inte längre har någonting att erbjuda en, eller så vill man specifikt dra nytta av en dildo XXL vid BDSM och dominanslekar.

Allt blir möjligt med den rätta leksaken för ens behov, intressen och önskemål.

Om du redan nu vill ge dig ut i havet av XXL dildoar, klicka här för att tas till en stor mängd massiva dildoar som går att beställa omedelbart. Om du istället vill ta reda på vilka de bästa XXL dildoarna är gäller det bara att fortsätta att läsa och ta en titt på topplistan!

 


 

TESTVINNARE – King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 35 cm

King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 35 cm

Se priset här

Välj mellan antingen svart eller beige och få en äkta massiv XXL dildo som finns där för en när de mindre dildoarna bara inte räcker till. En större dildo än Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo är verkligen svår att hitta med sin totallängd på 43 cm samt massiva diameter på 6,3 cm.

Koppla av i badet eller under det rinnande vattnet i duschen med den här leksaken tack vare den vattentäta egenskapen. Njut även av basens sugpropp när du fäster din dildo XXL på golvet eller väggen för att njuta utan att använda händerna.

PVC är materialet som sexleksaken är tillverkad av, och detta är ett material som är mjukt nog för att vara en aning flexibelt samtidigt som det är hårt nog att hålla sin form för målinriktad stimulans.

Realism står även på menyn med Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildos naturtrogna utseende. Leksaken är både utformad och färgad för att likna en riktig penis till så stor grad som möjligt, och det här märker man snabbt när man ser de mycket tydliga ådrorna, det markerade ollonet och testiklarna längst ner. Tänk på att leksaken kräver en stor mängd glidmedel oavsett om man ska använda den analt eller vaginalt på grund av sin enorma storlek.

Fördelar:

 • Perfekt för de som letar efter en massiv XXL dildo
 • Naturtroget utseende med två färger att välja mellan
 • Stimuleras av handfria lekar tack vare sugproppen

Nackdelar:

 • För bred för nybörjare

Läs hela recensionen här

Erica, 23 testare
“Hej! Mitt namn är Erica, jag är 23 år och jag har också skrivit om Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo, du hittar min recension här.”

TILL NYBÖRJAREN – King Cock Realistisk Dildo 25 cm

king cock realistisk dildo 25 cm

Se priset här

Är du nybörjare inom området och vill ha en stor dildo XXL som ändå inte är alltför lång för de oerfarna? Då kan King Cock Realistisk Dildo 25 cm rekommenderas.

Den här dildon kommer i antingen en beige eller svart färg beroende på vad man väljer, och realismen som man får när det gäller utformningen är förbluffande. Både färgen, ådrorna och det tydliga ollonet är så nära den äkta varan som det bara går, så om man föredrar naturtrogna sexleksaker är detta en XXL dildo som man kommer att vilja vända sig till.

Med sin fulla längd på 25 cm är redan detta imponerande, men där den här dildon glänser är just bredden. Leksaken är nämligen 6 cm i diameter, så det gäller att man övar lite innan man har möjligheten att föra in hela dildon.

Fördelar som är värda att nämna är dock bland annat att man kan fästa denne XXL dildo i en harness, den kommer med en sugpropp för handfria lekar och materialet är vattentätt. Att ta med King Cock Realistisk Dildo 25 cm in i duschen eller ner i badet är därför ingenting som man behöver oroa sig för.

Fördelar:

 • Förbluffande naturtrogen utformning
 • Fyller ut en antingen analt eller vaginalt
 • Vattentät och harness-vänlig

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

DEN BILLIGA – Doc Johnson Prince Yahshua Dildo 26 cm

Doc Johnson Prince Yahshua Dildo 26 cm1

 

Se priset här

Det är säkerligen inte överraskande att större dildoar brukar vara dyrare än mindre varianter, men det behöver lyckligtvis nog inte kosta skjortan så länge man satsar på Doc Johnson Prince Yahshua Dildo. Få en XXL dildo som håller hög standard trots sitt låga pris och njut av att fyllas ut antingen analt eller vaginalt. Längden på 34 cm med 7 cm i diameter ser till så att den här giganten inte blir det enklaste att föra in, men väl inne fyller den sannerligen ut en helt.

Doc Johnson Prince Yahshua Dildo är en XXL dildo som – såsom namnet antyder – har stor koppling till just realism. Sexleksaken är nämligen gjuten efter porrstjärnan Bams intima delar, och därför får man både ett markerat penishuvud, naturtrogna ådror och pungkulor.

Med en sugpropp i basen kan man också välja att inte använda händerna genom att fästa ens XXL dildo på diverse plana ytor. Med alla dess fördelar i åtanke, ta tillfället i akt och satsa på en förträfflig dildo XXL till ett rimligt pris som kan avnjutas tillsammans med ens partnern eller på egen hand när man vill göra onanin mer spännande.

Fördelar:

 • Enorm XXL dildo som fyller ut en helt
 • Perfekt för de som älskar porrstjärnan Bam
 • Realistiskt utseende

Nackdelar:

 • Materialet är lite hårt för vissa

 

MEST POPULÄRA – Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm

willie city lover relastisk dildo 30 cm

Se priset här

Om man verkligen vill känna av ådrorna längst skaftet har Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm mycket att bjuda på. Denne förvånansvärt billiga XXL dildo har riktigt uppsvällda ådror som man utan tvekan kommer att känna av när man för in leksaken som en extra dimension till njutningen.

Det markerade ollonet samt den massiva storleken gör naturligtvis bara saker och ting bättre, och inte tackar man nej till fantastiska 30 cm av njutning där hela ens XXL dildo kan föras in. Diametern ligger på rimliga 4,5 cm, och den snygga svarta färgen kan göra vem som helst upphetsad i längtan om att få testa på den här giganten.

Materialet TPE garanterar att ens XXL dildo håller sin form så att det inte ska bli svårt att föra in den. Samtidigt är leksaken fortfarande mjuk nog att på ett härligt sätt glida in – så länge man använder ett vattenbaserat glidmedel, såklart. Vänd dig till Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm och få en sexleksak som är billig, högkvalitativ och ger en allt det som man eftersöker under onani och parlekar.

Fördelar:

 • Kommer med riktigt härliga uppsvällda ådror
 • Förbluffande billigt pris
 • Naturtroget utseende

Nackdelar:

 • Saknar en bas som hade medfört ett bättre grepp

 

TILL VARDAGEN – All Black Sven Dildo 29 cm

all black sven dildo 29 cm

Se priset här

Denne stora och svarta XXL dildo har verkligen tänkt på allt för att fullända onanisessionerna och parlekarna. Ett naturtroget utseende, ett vattentätt material och en riktigt massiv storlek för att fylla ut en som aldrig förr. Njut av alla de 29 centimetrarna på längden och de 5 centimetrarna i diameter.

Ta del av fräcka lekar i duschen eller badkaret då leksaken är fullkomligt vattentålig, och välj själv om All Black Sven Dildo 29 cm ska avnjutas på egen hand eller tillsammans med ens käraste.

Inte har de heller varit snåla med detaljerna när denne XXL dildo tillverkades. Varje ådra är synlig och det markerade penishuvudet tillsammans med pungkulorna tar realismen till en helt ny nivå. Ha i åtanke att denne dildo XXL som sagt är mycket stor, och den är därför mest passande för de som har erfarenhet av lite större sexleksaker. Det är upp till en själv om man vill använda dildon vaginalt eller analt, men ha alltid ett glidmedel redo. Detta är sannerligen en dildo XXL som alltid levererar vad den lovar!

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Hyperrealistiskt utseende
 • Massiv storlek för de som vill fyllas ut helt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande
susanne testare
“Hej, den första XL-dildo jag testade var All Black Sven – Läs om min upplevelse här. /Susanne”

Läs hela recensionen här

 

DEN FRÄCKA – King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm

king cock slim dobbelt dildo 30 cm

Se priset här

Är du och din partner intresserade av dubbelpenetrering? Då finns en perfekt dildo XXL inte långt borta. King Cock Slim Dubbeldildo ger en mycket att leka med i form av en dubbeldildo som uppmäter hela 30 cm i längd. Leksaken kan väljas i antingen en beige eller svart färg, och vad man kan förvänta sig är realism i ett härligt format. Denne dildo XXL har ett markerat ollon på vardera sida tillsammans med tydliga ådror som går hela vägen längs skaftet.

Dildon är mycket böjbar, så du kan både använda den analt och vaginalt samtidigt eller så kan du njuta av din dildo XXL med partnern. Det är bara fantasin som sätter gränserna. PVC-materialet ser till så att sexleksaken kan böjas precis såsom man vill ha den, men samtidigt håller leksaken sin fasta form för enkel penetrering så länge man har ett glidmedel nära tillhands.

King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm blir ett fräckt tillskott till ens dildo XXL samling och kan till och med användas i duschen eller badkaret utan att materialet skadas av vattnet. Fantastiska upplevelser är inte långt borta med denne dildo XXL.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd dildo XXL
 • Perfekt för parlekar med dubbelpenetrering
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

DEN LYXIGA – Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm

crystal jellies big boy dildo 30cm

Se priset här

Föredrar du en dildo XXL som är rosa, lila eller genomskinlig? Om några av dessa utseenden låter intressant kan Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm leverera. Denne breda dildo XXL blir utan tvekan härlig med sina 5,8 cm i diameter och 30 cm i längd. Låt dig fyllas ut helt vid onanistunderna eller njut tillsammans med partnern vid parlekarna – oberoende om det är anal eller vaginal penetrering som gäller.

För att ge en lite extra skön textur har Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm markerade ådror längst skaftet, och vid basen smalnar dildon av för att förse en med lite av ett handtag. Denne dildo XXL har en realistisk utformning, så om man föredrar onanileksaker som känns likt den äkta varan och samtidigt fyller ut en som få andra dildoar kan göra ska man inte tveka att vända sig till Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm. Båda onanisessionerna och parlekarna förbättras utan tvekan när den här sexleksaken introduceras i sovrummet!

Fördelar:

 • Massiv dildo XXL för de som vill njuta av en större leksak
 • Flera olika färger att välja mellan
 • Naturtrogen utformning

Nackdelar:

 • Kan uppstå frätskador om den kommer i kontakt med andra typer av material

 

TILL DEN ERFARNE – King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cm

king cock chubby dildo med kugler 23 cm ny

Se priset här

En dildo XXL med längd är en sak, men visst krävs det lite träning innan man kan föra in en bred leksak såsom King Cock Chubby Dildo med Testiklar. Den här sexleksaken är det naturliga valet för dildoentusiaster som vill fyllas ut på bredden och njuta av lite mer avancerade parlekar eller onanisessioner. Beställ denne dildo XXL i en beige eller svart färg, och oavsett vad man väljer kan detta komma att bli den bredaste dildon som man har. Med en längd på 23 cm samt 7,6 cm i diameter kan man se dildon som en stor utmaning vid parlekar eller onani.

En mer realistisk dildo XXL är svår att hitta, och med sin naturtrogna färg, markerade ådror, detaljerade testiklar och tydliga ollon imponerar dildon på flera plan.

Krydda även till parlekarna genom att fästa leksaken på en harness för fantastiska strap-on upplevelser, och när dildon inte sitter fast i en harness kan man använda sugproppen i basen för att fästa King Cock Chubby Dildo med Testiklar på en plan yta. Även i badrummet kan leksaken göra susen då den är vattentät.

Fördelar:

 • Perfekt för de som älskar breda dildoar
 • Passar i en harness och kan fästas på plana ytor med sugproppen
 • Naturtroget utseende och material

Nackdelar:

 • Sugproppen sitter inte alltid fast då dildon väger så mycket

 


 

Ta hand om din XXL dildo så att den håller längre

Hur man förvarar och rengör ens XXL dildo kan ha stor påverkan på hur länge leksaken klarar sig innan den blir alltför utsliten för att användas. Gällande just förvaringen ska man oavsett sexleksak se till så att den förvaras själv utom räckhåll för andra leksaker.

Ens XXL dildo bör därför inte röra vid andra dildoar, analpluggar eller liknande sexprodukter. Se även till så att platsen som dildon förvaras på är torr och mörk – det ska med andra ord inte vara fuktigt och produkten ska inte ligga i direkt solljus. Det är på detta vis som man ser till så att ens dildo verkligen håller så länge som man skulle vilja.

När man har dragit nytta av sin XXL dildo vid en onanisession eller parlek är det viktigt att man ganska omedelbart gör rent den, och här är det inte alltid gynnsamt att bara använda tvål och vatten. Tvål kan bland annat slita ut silikonprodukter, och om man inte sköljer av leksaken ordentligt finns det en risk att tvålrester sitter kvar på dildon nästa gång man använder den. Det här är naturligtvis inte att föredra, så välj istället att köpa ett rengöringsmedel för sexleksaker som gör rent ens dildo utan att skada den. Detta rengöringsmedel kan beställas i samma butik som dildon, så varför inte slå två flugor i en smäll och köpa båda samtidigt.

Bra att ha tillsammans med din XXL dildo

Medan sexleksaksrengöringsmedlet är lite av ett måste finns det andra produkter som är mer frivilliga – men som förbättrar upplevelserna i sovrummet avsevärt. Först av allt kan man vilja satsa på ett puder för realistiska sexleksaker om man har en XXL dildo med ett naturtroget utseende och material. Pudret ser helt enkelt till så att leksaken håller längre, och man applicerar detta efter dess att man har rengjort sin dildo.

De händiga tillbehören slutar dock inte här, utan ett glidmedel kan också vara otroligt användbart och i princip ett måste om man planerar att njuta av anala lekar. Beställ ett vattenbaserat glidmedel eller ett analt glidmedel beroende på vilka sorts lekar man ska avnjuta. På så vis får man ett naturligt glid som gör det bekvämt att föra in ens dildo XXL alla gånger.

Sist men inte minst kan en harness bjuda på timmar av skoj om man vill använda dildon tillsammans med partnern. Allt man behöver göra är då att fästa dildon i en passande harness, sätta på sig sin harness och sedan är det pegging som står på menyn. Bättre kan det knappast bli!

Vilken dildo bör jag välja?

Om man har tittat runt på sortimentet av dildos kan man utan tvekan konstatera att det finns mycket att välja mellan. En populär variant är den naturtrogna dildon som kommer så nära den äkta varan som det går. Detta är dock bara en av många dildotyper då man exempelvis även kan kika närmare på ståldildos eller glasdildos som värms upp eller kyls ner för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Ytterligare härliga varianter är silikondildos som har en len och skön yta för enkel penetrering. Dessa bör användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel då silikonbaserade glidmedel sliter på silikonprodukter. För de som gillar vibrerande njutning kanske man istället tittar närmare på en dildovibrator, eller varför inte vända sig till en strap-on dildo för härlig pegging? Det finns så mycket att välja mellan, så någonstans därute hittar man garanterat en favorit. Välj någon av produkterna i topplistan eller gå på jakt efter en annan sorts XXL dildo som passar!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här