Recension – Pipedream Fuck Me Silly 2

462

Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll

Förhandlare Prismaskin
sinful Se priset här
(öppnar ny flik)

Summering av Pipedream Fuck Me Silly 2 sexdocka recension:

För alla er som vill prova på något nytt eller för er mer erfara entusiaster som vet precis vad dem letar efter i en kvinna.

Presenterar vi sexdockan Pipedream Fuck Me Silly 2, en partner som vet precis hur det känns som bäst.

Fördela:

  • Sexdocka med vagina, anus och bröst
  • Otroligt realistiskt och detaljerad docka med naturtrogen känsla
  • Vackra kurvor, bröst och muskulatur för en autentisk upplevelse
  • Vattentätt för rengöring och uppvärmning före användning

 


 

Recension

Pipedream Fuck Me Silly 2 dockan är en uppgraderad version av hennes föregångare i serien med en tajt vagina, analöppning och ett par stora och fina bröst för allt det du kan behöva för att uppnå din bästa njutning.

Med dem anslutna vagina- och analöppningen som har 18 cm av tajt muskelkorridor får du möjligheten till den bästa orgasmen du har fått hittills. Allt medan du får känsla som om du hade sex med en riktigt kvinna då dockan är gjort av Thermoplast Gummi (TPR) som är fri från ftalater och är väldigt skön mot huden.

Förutom att du kan ta med henne var som helst i ditt hus så är dockan Pipedream Fuck Me Silly 2 vattentätt och väldigt mobilt så får du uppleva dina djupaste fantasier även i vatten eller utomhus, så länge som du får ditt privata stund för lite lek. En runda i säng? Inget problem. I din dusch efter ett ansträngande träningspass på gymmet? Funkar jättebra. En avkopplande stund tillsammans i jacuzzin? Vad skoj!

Pipedream Fuck Me Silly 2 är redo för dig när och var du än behöver det.

Pipedream fuck me silly 2Du behöver inte längre välja mellan en analdocka eller fleshlight då hon kommer som en väldigt realistisk replik av en supertajt kvinnokropp, allt medan du får kolla och tafsa på ett par stort bröst som studsar upp och ner när du väl bestämmer dig att ha en mysstund.

Med dem tajta men lättpenetrerande öppningar får du det bästa njutningen på marknaden för dina pengar. Den tar dig till nya höjder och fantastiska orgasmer även när du är själv med den naturtrogna produkten från Pipedream.

Dockan kan användas på olika sätt eftersom du kan vända på den beroende på vilken ställning du vill att dockan ska ha. Du får välja mellan att lägga den på rygg, mage eller mot en vägg, allt för att ge dig den njutning du behöver.

Pipedream Fuck Me Silly 2 funkar galant att sätta på köksbordet eller andra stadiga ytor för det extra trevliga scenarion som du vill uppleva med henne, då hon väger en del och kan vara rätt så jobbigt att hålla upp i armarna en längre stund medan man kör på.

Att använda Pipedream Fuck Me Silly 2är inte bara som att ha en leksak, det är en möjlighet för dig som är singel att få lite rotation i din vanliga stund med dig själv eller att spice-a upp din relation med din nuvarande partner då ni får båda upptäcka det som gör er speciell våta utan att bekymra er över att bryta gränser.

Du får klä på dockan precis så som du vill för att sedan klä av och röra runt om på alla utav hennes känsliga områden. Dockan ger dig lika stora möjligheter för ett snabbt sex såsom långa lekstunder där du får experimentera och utforska nya horisonter inom sex spel och olika kinks.

Förutom att du kan såklart använda den enbart i nöjessyfte får du även träna på henne din kondition, stil och olika positioner, allt för att göra så att din partner upplever ännu bättre orgasmer med dig vilket definitivt kan förbättra relationen mellan er två.


 

Summering

fuck me silly 2Trots att det kan verka såsom att Pipedream Fuck Me Silly 2 är en produkt enbart till män så rekommenderas det även till kvinnor som är redo att experimentera lite i det väldigt intressanta och spännande BDSM aspekten.

Eftersom Pipedreams docka är en väldigt realistisk avbildning av kvinnokropp så funkar den galant för att pröva ut pegging, en form utav sex där kvinnan får ha på sig en sele med fastställd dildo och tar på sig rollen av en man, all för att få det obeskrivliga känsla av att vara den dominanta aspekten i ett umgänge vare sig är du singel eller i ett förhållande.

Pipedream Fuck Me Silly 2 kommer i olika hudfärg nyanser som gör att du kan få precis den partner som du vill ha. Dockan är väldigt lätt rengjort då du kan köra med henne i duschen efter att du är färdigt, se till bara att du aktar dig att inte smutsa den ner igen då hon kan vara väldigt påtändandet med hur realistiskt hon känns och ser ut.

Så för dig som drömmer om den perfekta partnern ge Pipedream Fuck Me Silly 2 en chans och du kommer inte att vara besviken.

Är du nyfiken på att veta mer om sexdockor så rekommenderar vi vårt Bäst i Test.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här