Sexkulor – De bästa i test

24

Sexkulor eller samlagskulor är en typ av utrustning som används flitigt av kvinnor som vill träna upp sin bäckenbotten. Under årens gång blir de vaginala musklerna svagare, och för detta skäl kan det vara en god idé att vända dig till sexkulor för att återigen träna upp bäckenbotten. Självfallet kan sexkulor dock även användas som en typ av onaniprodukt om du så föredrar, så det är upp till dig vad som känns bäst.

 

För att du ska kunna hitta de bästa sexkulorna för dig har jag testat på några olika högkvalitativa varianter, och du finner resultatet av detta test nedan. Fortsätt att läsa för en händig topplista över några av de bästa sexkulorna som går att hitta!

TESTVINNARE – Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide

sinful kegel exerciser boks med a z guide

Se priset här

Är du ny inom världen av sexkulor? Då kanske du inte är helt säker på vilken storlek eller tyngd som blir rätt för dig, men inte behöver du oroa dig för det när du satsar på Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide. Detta är ett paket med allt som en nybörjare kan tänkas behöva om du vill börja träna med sexkulor.

Fördelar

 • Passande för nybörjare
 • Händigt paket med allt för bäckenbottenträning
 • Lent silikonmaterial som gör produkterna sköna att använda

Nackdelar

 • Ännu ingenting att klaga på

Min personliga upplevelse

Det går inte att säga annat än ”wow”! Till ett förbluffande lågt pris ger ”Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide” dig tre olika sexkulor i lent silikon där varje kula har sin egen tyngd. Du kan därför börja med den lättaste och jobba dig uppåt i vikt när du känner dig redo.

Tack vare det medföljande vattenbaserade glidmedlet blir det lätt att föra in kulorna, och efter användning kan du dra nytta av leksaksrengöringsmedlet som också ingår i paketet. Du får med andra ord allt som du kan tänkas behöva för att njuta av bäckenbottenträning.

Rekommenderat till

Jag rekommenderar starkt det här paketet till dig som nyligen har kommit igång med bäckenbottenträning och vill ha ett fullständigt paket som innehåller allt det som du behöver till ett mycket lågt pris.

Så säger andra kunder

Hos Sinful hade kunden Lisa följande att säga:

”Detta set är lätt att använda och ger resultat efter bara några användningar, den som testar detta kommer inte ångra det.”

Sammanfattning

Allt som allt finns det ingenting att klaga på när det gäller Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide. Med tre olika sexkulor på snöre tillsammans med både ett glidmedel och sexleksaksrengöringsmedel kan du enkelt komma till skott med bäckenbottenträning oavsett vem du är.

TILL NYBÖRJAREN – Gold Balls Sexkulor

gold balls sex kugler

Se priset här

Är det lite lyx i vardagen som gäller? Nästa produkt kommer då att ta dig med storm. Gold Balls Sexkulor är inte bara ypperlig utrustning för bäckenbottenövningar, utan de kommer med en kula inom sig som rullar när du rör dig för extra härlig stimulering.

Fördelar

 • Snyggt guldfärgat yttre
 • Rullande kula inom sig som stimulerar
 • Perfekt för nybörjare som vill träna upp bäckenbotten

Nackdelar

 • Kanske lite för lätta för de erfarna

Min personliga upplevelse

I det här paketet får du två kulor i plast med en snygg guldfärg. Dessa sexkulor har varsin roterande kula inom sig för att ge dig lite extra utmaning när du tränar upp bäckenbottenmuskulaturen, men de ger också en stimulerande effekt. För att lätt dra ut kulorna efter användning har de händiga snören.

Rekommenderat till

Då dessa sexkulor inte väger särskilt mycket rekommenderas de till nybörjare. Om du har tidigare erfarenhet av bäckenbottenträning och eftersöker tyngre kulor är dessa kanske inte det bästa valet för dig.

Det säger andra kunder

Kunden Michael hade följande att säga hos Sinful:

”Bra kulor som lämpar sig väl till både träning och som ngt som kan bäras i smyg på restaurangen. Sambon uppskattade storleken och tyngden, kanske skulle snöre i gummi varit bättre… men klart värt sitt pris.”

Sammanfattning

För dig som vill köpa dina första sexkulor är det väl värt att testa på den här produkten. Utrustningen är billig, kommer med en snygg guldfärg och är enkel för nybörjare att testa på. Kom bara ihåg att köpa glidmedel separat.

DEN BILLIGA – Silver Balls Sexkulor

silver balls sexkugler

Se priset här

Om du kikade på den förra produkten på listan kommer dessa sexkulor att se bekanta ut. Här har vi nämligen silvervarianten av de tidigare nämnda guldfärgade sexkulorna. Likt den tidigare nämnda produkten är även dessa sexkulor mycket effektiva för nybörjare.

Fördelar

 • Passande för den oerfarna
 • Mycket billig utrustning
 • Snygg design

Nackdelar

 • Snörena är en aning svåra att hålla rena

Min personliga upplevelse

Likt de tidigare nämnda guldfärgade sexkulorna är dessa silvervarianter lika högkvalitativa. Här är det tal om två kulor i plast som sitter ihop med hjälp av ett snöre, och inuti kulorna finner du en ytterligare roterande kula som gör bäckenbottenövningarna extra utmanande.

Rekommenderat till

Är du på jakt efter ditt första par sexkulor på snöre? Då har du hittat rätt. De här silverfärgade plastkulorna har en vikt på 60 gram, och du övar genom att föra in dem vaginalt för att sedan hålla kulorna på plats med hjälp av dina muskler. Både storleken och vikten ser till så att de lite mer oerfarna användarna kommer att gynnas.

Det säger andra kunder

Kunden Bella hade det här att säga om sexkulorna:

”Enkelt att använda och förs in lätt. Vikten känns av när man väl börjar gå runt med dem, men funkar även att användas under lekar.”

Sammanfattning

Dessa är sannerligen knipkulor till nybörjare. Silver Balls Sexkulor kan du beställa till ett riktigt lågt pris, och det som du får är effektiv utrustning att använda vid bäckenbottenträning. Kom bara ihåg att du behöver köpa ett vattenbaserat glidmedel separat samt att mer erfarna utövare av bäckenbottenträning kan vilja satsa på kulor som är en aning tyngre.

MEST POPULÄRA – KITTY – EGG VIBRATOR

kitty egg vibrator

Se priset här

Sexkulor kan bjuda på utomordentlig stimulering, men visst finns det andra effektiva sexleksaker som också är väl värda att nämna. KITTY – EGG VIBRATOR är såsom namnet antyder en läcker vibrator med hela 10 olika vibrationslägen. Samtidigt går produkten också att använda som knipkulor!

Fördelar

 • Utrustad med 10 vibrationslägen
 • Vattentät
 • Kan dras nytta av som sexkulor

Nackdelar

 • Glidmedel köps separat

Min personliga upplevelse

Det finns fler än några få fördelar när du satsar på KITTY- EGG VIBRATOR. Inte får du bara en riktigt fräck vattentät vibrator med 10 olika vibrationslägen, utan också ett ägg som kan dras nytta av likt sexkulor. Vibratorn är uppladdningsbar och därför slipper du att oroa dig för konstanta batteriköp.

Rekommenderat till

Den sköna silikonytan tillsammans med de många vibrationsmönstren ser till så att det här blir en leksak som kan avnjutas av de flesta. Testa dig fram och hitta ett vibrationsläge som känns passande för just dig.

Det säger andra kunder

Kunden Anna skrev följande hos Mshop:

”Min kille tycker den är såå najs att använda med mig och styra på distans. Vi använder den nästan till allting vid förspel och jag älskar hur den känns!”

Sammanfattning

Det finns få typer av sexkulor som har så mycket att bjuda på som just KITTY – EGG VIBRATOR. Uppladdningsbarheten, vattentätheten, den lena ytan, det stora antalet vibrationer samt möjligheten att ta del av knipövningar gör det lätt att rekommendera produkten.

DEN FRÄCKA – FLOWER SMART EGG

flower smart egg

Se priset här

Då återvänder vi till några ordinära sexkulor på snöre, och här har det lagts krut på designen. FLOWER SMART EGG kommer i form av två rosa sexkulor som är tillverkade i lena material som dessutom är vattentäta.

Fördelar

 • Snygg design
 • Vattentäta
 • Tillverkade av lent silikon

Nackdelar

 • Formen kan göra så att vissa upplever dem som en aning obekväma

Min personliga upplevelse

Dessa sex kulor med sin härliga rosa design säkerställer att du får ordentliga knipövningar, och med hjälp av det lena silikonsnöret drar du lätt ut kulorna när du är färdig med dem. Produkten är vattentät för enkel rengöring och är allt som allt en produkt som är väl värd att testa på.

Rekommenderat till

Med sin vikt på 66 gram är detta en typ av leksak som både nybörjare och de med lite mer erfarenhet kan ta del av. För att utmaningen ska tas till en ny nivå finns det en roterande kula inom dessa sex kulor som rör sig när du rör på dig.

Det säger andra kunder

En kund som går under förkortningen A skrev följande hos Mshop:

”Lagom storlek, tar inte upp särskilt mycket plats i lådan. finns inget att klaga på. Funkar bäst med lite glidmedel.”

Sammanfattning

Det finns inte så mycket att säga om dessa sex kulor förutom att designen är snygg, att de känns lena och att de gör sitt jobb väl. Det är självfallet också positivt att de säljs till ett ganska billigt pris, så kvalitet behöver definitivt inte kosta skjortan.

DEN LYXIGA – PERIFIT KEGEL TRAINER

perifit kegel trainer pink

Se priset här

Om du inte har någonting emot att lägga en relativt stor summa pengar på en fräck kniptränare finns det mycket att älska hos PERIFIT KEGEL TRAINER. Den här produkten kopplar du upp till en applikation i mobilen, och sedan kan du spela spel medan du tränar upp din bäckenbottenmuskulatur.

Fördelar

 • Spela roliga spel samtidigt som du tränar
 • Produkten är framställd i sköna material
 • Dess batteri håller i fem år

Nackdelar

 • Mycket dyr

Min personliga upplevelse

En stor positiv aspekt av den här produkten är att den inte behöver laddas upp. Den kommer nämligen fulladdad i paketet och håller sedan i hela fem år. PERIFIT KEGEL TRAINER är dessutom riktigt duktig på att ta knipövningar och förvandla dem till någonting riktigt roligt tack vare den medföljande applikationen med spännande spel.

Rekommenderat till

Alla som är villiga att betala det lite dyra priset kommer att få stor glädje av kniptränaren. Både nybörjare och mer erfarna kan använda den då du själv väljer hur länge och hårt du vill knipa. Det finns flera olika spel i applikationen, så du kan skräddarsy övningarna efter vad som passar just dig.

Det säger andra kunder

Hos Mshop har en kund vid namn Cecilia skrivit följande:

”Den är lätt att förstå & att använda! Roligt med de olika spelen & nivåerna utan prestationångest. Snabb leverans som vanligt! Puss på er!”

Sammanfattning

Sammanfattningvis är PERIFIT KEGEL TRAINER en riktigt lyxig kniptränare som tar en ganska tråkig aktivitet och gör den spännande. Med hjälp av dagliga knipövningar tillsammans med den här produkten kommer du snart att märka hur din bäckenbottenmuskulatur blir starkare.

TILL DEN ERFARNE – SATISFYER STRENGHTENING BALLS (SET OF 3)

satisfyer strenghtening balls set of 3

Se priset här

Om du inte är helt säker på vilken vikt som blir rätt för dig kommer här sex kulor som löser det problemet. I ett smidigt paket får du tre olika kulor med olika tyngder så att du ska kunna utföra knipövningar med den kulan som passar dig. Kanske börjar du med den lite lättare varianten och jobbar dig upp till den tyngre modellen.

Fördelar

 • Tre sexkulor i ett smidigt paket
 • Set som riktar sig till nybörjare
 • Valuta för pengarna

Nackdelar

 • Glidmedel köps separat

Min personliga upplevelse

Det silkeslena silikonet som täcker dessa sexkulor gör dem bekväma att både föra in och att dra ut igen med hjälp av det långa och händiga snöret. Medan den minsta kulan har en vikt på 61,9 g ligger mellanmodellen på 82,1 g och den största kulan ligger på 97,9 g. Det finns med andra ord säkerligen en kula som passar dig oavsett dina förmågor.

Rekommenderat till

I det här paketet finns det som sagt sexkulor som är lite mer lättviktiga samt andra varianter som är lite tyngre, och resultatet blir att både nybörjare och erfarna kommer att få stor nytta av detta set. Medan nybörjaren använder sig av en lätt kula kanske den mer erfarna hellre börjar med den tyngsta kulan – det är upp till dig att testa dig fram!

Det säger andra kunder

Det har inte än skrivits några omdömen om den här produkten.

Sammanfattning

SATISFYER STRENGHTENING BALLS (SET OF 3) blir passande sexkulor att använda oberoende av vem du är. Det är alltid bra att testa dig fram och att ha möjligheten att byta mellan olika kulor som passar dina knipövningar just den dagen. Därför rekommenderas detta set starkt.

Sexkulor på snöre

När du tar beslutet kring vilka sexkulor som blir det rätta valet för dig är det alltid en god idé att satsa på sexkulor som har ett snöre. Då vet du helt säkert att kulan kan dras ut igen efter användning, och om du inte har någon större erfarenhet av sexkulor är detta ännu viktigare. Exempel på några högkvalitativa sexkulor som har ett smidigt snöre längst ner är INNER GODDES SILVER och Mister B Analkulor 30 mm.

Vad är sexkulor?

Sexkulor har flera olika användningsområden, men först och främst brukar de användas till knipövningar. Din bäckenbottenmuskulatur blir svagare under årens gång, och de kan även påverkas efter exempelvis barnafödsel eller andra påfrestelser på kroppen.

En svag bäckenbotten kan leda till att du får svårt att hålla dig när du blir kissnödig och att samlag helt enkelt inte känns så skönt som det tidigare gjorde. Genom att använda sexkulor tränar du upp musklerna för att få mer kontroll över situationen. Värt att nämna är att sexkulor så klart också kan användas som en stimulerande sexleksak om du så föredrar. Även analkulor kan göra susen!

Hur du använder dem

Först av allt bör du applicera en klick vattenbaserat glidmedel för att säkerställa att dina sexkulor enklare glider in. När detta väl är gjort för du in kulorna vaginalt och använder sedan dina muskler för att försöka att hålla kvar kulorna. Om kulorna glider ut utan att du kan förhindra det kan det vara läge att välja lite mer lättviktiga sexkulor och sedan långsamt jobba dig upp mot tyngre varianter. Glöm inte att även kika närmare på smartballs!

De bästa övningarna

Om du är på jakt efter effektiva knipövningar med sexkulor eller geishakulor finns det många videor och guider som du kan följa, men du kan även vända dig till en produkt såsom den tidigare nämnda PERIFIT KEGEL TRAINER. Den här produkten kommer med en applikation där du kan spela spel medan du utför knipövningar, och på så sätt har du möjligheten att träna medan du har roligt. Om du enbart använder sexkulor som de är rekommenderas det att du tränar korta pass flera gånger om dagen.

Summering

Sexkulor eller knipkulor är en typ av produkt som både är passande för de som har en svag bäckenbottenmuskulatur och för de som vill förebygga svaga muskler. Om du börjar med knipövningar redan idag kan du se till så att dina vaginala muskler håller sig i form under en lång tid framöver.

Genom att utföra knipövningar blir det lättare att hålla dig när du blir kissnödig, men samlag kommer också att kännas skönare än någonsin. Samtidigt kan sexkulor dras nytta av som skönt förspel i sovrummet. Om du har råd rekommenderar jag att du satsar på PERIFIT KEGEL TRAINER för att se till så att du utför knipövningar tillräckligt ofta på ett roligt och kreativt sätt. Även om du har en lite tajtare budget att jobba med finns det dock högkvalitativa sexkulor som inte ens kostar en hundralapp, och visst är dessa också väl värda att kika närmare på!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här