Recension – Womanizer W100

20

OBS! Womanizer W100 säljs inte längre, men en uppdaterad och bättre version som kallas för Womanizer Starlet 3 finns att köpa istället.

Womanizer W100 var den första lufttrycksvibratorn som revolutionerade marknaden genom att stimulera kvinnor på ett helt nytt sätt. Med hjälp av lufttrycksvågor får du en upplevelse som ingen annan.

Denna första Womanizer-sexleksak har inspirerat massor av nya, uppgraderade Womanizers som Womanizer Classic och Womanizer Premium, men idag ska vi ta en titt på just den leksaken som startade allt.

I den här Womanizer W100 går jag igenom Womanizer W100s egenskaper, min personliga upplevelse och hur man använder den. Sedan säger jag vem jag tror att den skulle passa bäst för och slutligen ger jag den ett betyg.

 

Kolla in Womanizers sortiment på Sinful!

 

Womanizer W100 i röd


Fördelar

  • Ny, revolutionerande teknik.
  • Hög kvalitet.
  • Finns i 4 olika färger.

Nackdelar

  • Ser lite barnslig ut.
  • Det finns bättre, uppgraderade versioner på marknaden.

Recension

Min Upplevelse med Womanizer W100

En trevlig överraskning när jag först höll Womanizer W100 i handen var att den inte kändes billig – den har en viss tyngd till sig. Från utseendet hade jag förväntat mig att den skulle kännas lättare, men det känns faktiskt som den är av bra kvalitet och kommer hålla ganska länge.

Jag såg en recension som sa att den ser ut som om något fick för sig att skapa en designer örontermometer och bad 12-åringar om vad de skulle tycka är fint, och jag kan inte annat än att hålla med om det. Lyckligtvis känns den inte alls så löjligt som den ser ut. Tvärtemot. Womanizer W100 menar allvar.

Det tog lite tid, men när jag lyckats placera den rätt tog det bara sekunder tills jag upplevde en otrolig orgasm. Jag ska inte säga att den var den bästa jag haft, men den var intensiv på ett sätt jag inte upplevt förut. Lufttrycksvågorna når dig verkligen på djupet.


Hur man använder Womanizer W100

Till skillnad från vanliga vibratorer handlar det inte om stimulering genom direktkontakt, utan pulseringarna fungerar bara om en slags lufttät förslutning runt din klitoris skapas. Det är alltså det viktiga att veta när man använder Womanizer W100 eftersom du kommer känna nära ingenting utan denna försegling.

Det lättaste sättet att använda Womanizer W100 är att börja med att du ligger på rygg. Ta lite glidmedel och smörj runt din klitoris. Placera sedan din Womanizer med huvudet över din klitoris och håll den stadigt där. Sätt på din Womanizer. Om du gör rätt bör du känna lufttrycksvågorna som stimulerar dig. Om du inte känner mycket är det troligt att du inte håller den helt rätt och att luft läcker ur förseglingen.

Prova att vinkla den annorlunda eller öka trycket tills du har lyckats skapa den lufttäta förslutning som behövs för att du ska känna luftvågorna på din klitoris.

För vem rekommenderas Womanizer W100?

Lufftrycksvibratorer är för alla som har en klitoris, och särskilt för de som har problem med att nå orgasm. Womanizers vibratorer har hjälpt hundratals kvinnor nå orgasm för första gången, så den är absolut värd att prova om du har haft problem med att nå klimax.

Womanizer W100 Alternativ

Lufftrycksvibratorer stimulerar din klitoris på ett unikt sätt du aldrig upplevt förut. På bilden visas Womanizer W100, Womanizer Liberty och Womanizer Starlet 3.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Womanizer-sortimentet
mshop Se Womanizer-sortimentet

Vad tycker andra kunder?

När Womanizer W100 kom ut var den sitt första av sitt slag och det följer alltså att recensionerna är entusiastiska över den revolutionerande teknologin. Womanizer W100 kanske inte är perfekt, men den kom med ett nytt sätt att njuta som helt enkelt inte fanns innan. Så här säger andra om leksaken:

"Visst är den dyr, men helt värt det! Killar, älskar du din tjej MÅSTE DU skaffa den här nu! Jag skriver nästan aldrig recensioner men jag kände mig tvungen efter gårdagens upplevelse."

"Herregud. Den bästa investeringen någonsin. Ja, den fungerar snabbt, haha. Första gången jag har varit så här "lycklig" sedan min man gick ut i tjänst. Det här är min nya bästa vän ❤️"

"OMG! Helt och hållet värt priset. DET HÄR ÄR EN HELT UNIK LEKSAK. Nådde "O" inom några sekunder."


Sammanfattning

I sig tycker jag egentligen att Womanizer W100 är suverän–men faktumet är att Womanizer har vidareutvecklat sina produkter och nu säljer ännu bättre sexleksaker av samma slag.

Den är fantastisk i det att teknologin är revolutionerande, den är suverän kvalitet och dessutom är lätt att hantera och bekväm att hålla. Sakerna som jag inte gillar inkluderar den barnsliga designen och att den inte är vattentät. Batterilivet på 90 minuter känns helt rimligt för den här typen av leksak, men jag tycker att laddning hade kunnat ta lite mindre tid.

Jag ger Womanizer 4 stjärnor eftersom den är en fantastisk leksak men har en del att förbättra. Som sagt var har många av aspekterna lyckligtvis redan förbättrats i nyare versioner, som Womanizer Classic och Womanizer Liberty.

 

❤️❤️❤️❤️🤍

 

Womanizer har sedan Womanizer W100 samlat in feedback, jobbat på modellen och kommit ut med flera, bättre versioner som är ännu bättre än Womanizer W100 (och som inte ser så barnsliga ut heller!) Klicka på en av länkarna nedan för att se sortimentet av Womanizers lufftrycksvibratorer.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Womanizer-sortimentet
mshop Se Womanizer-sortimentet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här