Topplista – De bästa tjocka dildoarna

576

En tjock dildo är för de som vill ta njutningen till en helt ny nivå genom att introducera en riktigt massiv sexleksak i sovrummet.

Njut av att bli helt utfylld av en imponerande tjock dildo som dessutom är vattentät för lekar i duschen eller badkaret.

Nedan ska vi gå igenom några av de mest högkvalitativa tjocka dildoarna på marknaden för att se till så att man får tag på en variant som verkligen imponerar.

Kanske väljer man en realistisk dildo med naturtrogna detaljer eller så satsar man på en tjock dildo med en sugpropp i bottnen för handsfree upplevelser. Det finns en hel uppsjö av dildoar att välja mellan, så visst finns det säkerligen någon som passar en perfekt.

 

TESTVINNARE – Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm

crystal jellies big boy dildo 30cm

Se priset här

Är det dags att introducera en ny sexleksak i sovrummet som kryddar till alla de heta stunderna? Crystal Jellies Big Boy Dildo är en äkta testvinnare som inte bara uppskattas vid onani, utan även som en leksak att dra nytta av under förspel och samlag tillsammans med partnern. Välj mellan färgerna lila, rosa eller genomskinlig utefter vad man själv föredrar och njut sedan av allt det som Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm har att bjuda på. Dildon är enorm med sin längd på 30 cm samt sin 5,8 cm i diameter, och den går bra att både använda analt och vaginalt.

För de som föredrar lite naturtrogen textur blir man säkerligen glad över hur en tjock dildo som denne har ett markerat ollon och ådror för att lägga till en extra dimension till njutningen. Tänk på att det kan vara gynnsamt att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för mer behaglig penetrering, och efter användning kan det även vara bra att satsa på ett rengöringsmedel för sexleksaker. Om det är en riktigt härlig tjock dildo som man är ute efter bara måste man kika närmare på Crystal Jellies Big Boy Dildo!

Fördelar:

 • En riktigt tjock dildo som verkligen fyller ut en
 • Välj mellan flera olika färger
 • Avsmalnad längst ner som agerar som handtag

Nackdelar:

 • Hade gynnats av en sugkopp i botten

 

TILL NYBÖRJAREN – King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cm

king cock chubby dildo med kugler 23 cm ny

Se priset här

För en riktigt tjock dildo som fyller ut en både tack vare längden och bredden kommer här King Cock Chubby Dildo med Testiklar. Den här onanileksaken uppmäter 23 cm på längden och hela 7,6 cm i diameter för en upplevelse som aldrig förr. Tack vare materialet Fanta Flesh PVC kan man njuta av en verklighetstrogen känsla även om leksaken håller den robusta formen för så enkel användning som möjligt. På tal om verklighetstrogen är det inte bara materialet som kan leverera, utan även utseendet. En tjock dildo som denne kommer med ett markerat ollon, synliga ådror och detaljerade pungkulor.

Föredrar man lek med en tjock dildo samtidigt som man slipper att använda sina händer? Lyckligtvis nog kommer King Cock Chubby Dildo tillsammans med en sugpropp i bottnen som låter en fästa onanileksaken på plana ytor för en äkta handsfree upplevelse. Med en tjock dildo är det nästan ett måste att dra nytta av ett glidmedel, så glöm inte att både köpa ett vattenbaserat glidmedel samt ett sexleksaksrengöringsmedel separat.

Fördelar:

 • Tillverkad av ett härligt Fanta Flesh PVC material
 • Framtagen med ett naturtroget utseende
 • Sugpropp i bottnen för att fästa på plana ytor

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

DEN BILLIGA – Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm

kink dual density ultraskyn the really big dick dildo 30 cm

Se priset här

”Tjock dildo” är bara förnamnet när man talar om Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo. Denne produkt har ett långt namn, men en ännu längre längd på hela 30 cm. Det är verkligen en stor utmaning för de som vill testa på tjocka dildos utöver det vanliga. Diametern på hela 7 cm är bara kronan på verket, och till ett rimligt pris kan man satsa på den här onanileksaken redan idag. Använd den vid onani, dra nytta av den vid förspel eller varför inte introducera en tjock dildo som denne under samlag.

Dildon kommer utrustad med både ett markerat ollon, testiklar och ådror så att det ska kännas som en så naturtrogen upplevelse som möjligt. Ultraskyn materialet ser till så att onanileksaken känns härligt len på utsidan samtidigt som den behåller sin fasta form. I bottnen finner man en sugpropp som kan tas på eller av, och denne ser till så att ens dildo kan fästas på plana ytor för lekar utan att behöva använda händerna. Att även fästa en bred dildo som denne i en harness blir inga som helst problem.

Fördelar:

 • Imponerande storlek på 30 cm i längd
 • Sugpropp för att fästa på plana ytor
 • Naturtroget markerat ollon, testiklar och ådror

Nackdelar:

 • Enorm storlek som därför inte passar alla

 

MEST POPULÄRA – King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 25 cm

king cock realistisk dildo med kugler 25 cm

Se priset här

King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 25 cm är en riktigt tjock dildo med ett imponerande realistiskt utseende. De markerade ådrorna, ollonet och de detaljerade testiklarna hjälper till att göra denne onanileksak så nära den äkta varan som möjligt. En tjock dildo som denne är tillverkad i materialet PVC och är både ftalatfri samt latexfri. Dess fulla längd uppmäter 25,4 cm med en införbar längd på omkring 20 cm. Diametern ligger på 5,1 cm, och med en sugkopp i bottnen av dildon kan man fästa den på golv och väggar för att njuta utan användning av händerna.

Om man vill blanda in sin partner i lekarna kan det vara bra att veta hur dildon är framtagen för att kunna fästas i en harness, och om vattenlekar är av intresse kan det vara bra att veta hur en tjock dildo som den här är fullkomligt vattentät. Ta med leksaken ner i badkaret eller in i duschen för att njuta av våta lekar med en härlig tjock dildo. För enkel penetrering och sedan rengöring efter användning kan vi rekommendera att man köper både ett vattenbaserat glidmedel och ett sexleksaksrengöringsmedel utöver din dildo.

Fördelar:

 • Mycket naturtroget utseende
 • Välj mellan flera olika färger
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Sugkoppen kan anses vara lite svag

 

TILL VARDAGEN – Toy Joy Dazzling Dong Dildo 21 cm

toy joy dazzling dong dildo 21 cm

Se priset här

Satsa på en tjock dildo i en häftig och unik utformning. Toy Joy Dazzling Dong Dildo är en klar dildo i en lila färg som uppmäter 21 cm på längden och har en diameter på 6 cm. Man kan just därför vara säker på att bli helt utfylld på ett härligt sätt av denne onanileksak. Dra nytta av den vid solostunderna eller bjud in partnern för härliga förspel och samlag. Dildon är vattentät och kan därför utan problem tas med in i duschen eller ner i badkaret när det är dags för våta upplevelser utöver det vanliga.

Trots att färgen och det genomskinliga utseendet inte är särskilt naturtroget har Toy Joy Dazzling Dong Dildo markerade testiklar, ådror och ett ollon som får den här sexleksaken att kännas realistisk vid användning. Satsa på en tjock dildo som Toy Joy Dazzling Dildo för en riktigt tjock dildo som aldrig sviker en, och kom ihåg att även satsa på både ett sexleksaksrengöringsmedel samt ett vattenbaserat glidmedel.

Fördelar:

 • Markerat ollon, testiklar och ådror för en realistisk känsla
 • Mycket prisvärd
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Har en ganska skarp lukt

 

DEN FRÄCKA – Lee Roys Long Dong

lee roy s long dong 2000x2000

Se priset här

För en riktigt prisvärd tjock dildo med realistisk utformning och en sugpropp i bottnen kommer här Lee Roys Long Dong. Fäst den på väggar och golv med hjälp av sugproppen för en vild handsfree upplevelse eller varför inte ta med leksaken in i sovrummet för att njuta av den tillsammans med partnern under förspel och samlag. Även att ta med den in i duschen eller ner i badkaret blir fullt möjligt då Lee Roys Long Dong är vattentät.

En tjock dildo måste dock naturligtvis ha storleken på sin sida, och här kan Lee Roys Long Dong sannerligen leverera. Med en diameter på 4,8 cm och en längd på 20 cm blir man definitivt utfylld som aldrig förr. Kom dock ihåg att man kan gynnas storslaget av att köpa ett vattenbaserat glidmedel separat för enkel och härlig penetrering – för att inte tala om ett sexleksaksrengöringsmedel för lätt rengöring efter användning. Sist men inte minst blir man säkerligen glad över att höra hur en tjock dildo som den här kan fästas i en harness för vilda lekar i sovrummet.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Sugkopp för att njuta av en handsfree upplevelse
 • Kan användas med en harness

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite hård

 

DEN LYXIGA – King Cock Realistisk Sprutdildo 20 cm

king cock realistisk sprøjte dildo 20 cm

Se priset här

En ordinär tjock dildo kan göra underverk, men visst finns det även andra spännande funktioner som man kan komma att vilja titta närmare på. King Cock Realistisk Sprutdildo 20 cm fylls upp med en medföljande vätska som har en konsistens som liknar sperma. Man trycker sedan på bottnen av dildon för att utlösa vätskan när man själv känner för det under de heta onanistunderna. En tjock dildo som den här blir därför perfekt för de som eftersöker en realistisk upplevelse tillsammans med sin sexleksak.

King Cock Realistisk Sprutdildo har en längd på 20 cm samt en diameter på 5 cm. Materialet som den är framtagen i är PVC, och dess naturtrogna utseende är någonting som många uppskattar. Det är inte bara färgen som är verklighetstrogen, utan den här dildon kommer också med detaljerade testiklar, ådror och ett ollon.

Fördelar:

 • Kommer med en ejakuleringsfunktion
 • Vätska som liknar sädesvätska ingår
 • Mycket naturtrogen utformning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Läs hela recensionen här

susanne testare
“Hej, denna sprutdildon är min nya favorit. Klicka här för att läsa mer om varför jag älskar King Cock Realistisk Sprutdildo.”

TILL DEN ERFARNE – You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm

you2toys big mr softy dildo 29 cm

Se priset här

Vilken leksak kommer då den erfarne att uppskatta? Jo, för de som är ute efter en riktigt massivt tjock dildo är det You2Toys Big Mr. Softy Dildo som bör stå på inköpslistan. Den här enorma dildon är redo att förse en med stor njutning i sovrummet oavsett om man planerar att använda den på egen hand under onanisessionerna eller om man föredrar att introducera den i sovrummet för att använda tillsammans med partnern. Oavsett vad är det en garanti att man inte blir besviken över storleken.

Såsom namnet avslöjar har dildon en längd på 29 cm samt en diameter på hela 4,5 cm, och med sin tillverkning i gelé blir leksaken mjuk och flexibel att föra in. En tjock dildo som den här kommer utrustad med ett markerat ollon och ådror för den där naturtrogna känslan som man inte vill missa, så beställ lite vattenbaserat glidmedel separat och börja njuta av den här enorma dildon.

Fördelar:

 • Riktigt enorm dildo för den erfarne
 • Härligt flexibelt gelématerial
 • Markerat ollon och ådror

Nackdelar:

 • Inte det bästa valet för nybörjare

 

NYHET – Lazy Buttcock 6.5 Tum

lazy buttcock 6 5 gra 2000x2000

Se priset här

Den sista tjocka dildon som vi ska nämna på listan – som även är förvånansvärt billig – är Lazy Buttcock 6.5 Tum. Den här högkvalitativa dildon är tillverkad av jelly och är därför mycket böjbar samt flexibel för enkel penetrering. Dildons mått ligger på 17 cm i längd och 3,3 cm i diameter med två olika färger att välja mellan: klar och röd.

Dildon kan dras nytta av antingen vaginalt eller analt, och den blir perfekt att använda under både onanisessionerna samt förspel och samlag med partnern. Leksaken är vattentät, så det blir inga problem att använda den vid våta lekar i badrummet, och med en sugpropp i bottnen går det bra att fästa den på plana ytor för handsfree lekar. När allt kommer till kritan är Lazy Buttcock en perfekt leksak för både honom och henne, och med en mycket låg kostnad kan det knappast bli bättre.

Fördelar:

 • Tillverkad av ett mycket flexibelt Jelly material
 • Vattentät för lekar i duschen och badkaret
 • Sugpropp i bottnen för handsfree lekar

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite för mjuk för anal penetrering

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här