Recension – Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator

24

Hoppsan, här vibrerade min och min pojkväns upplevelse av Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator både upp och ned under våra försök till att använda den. När vi först öppnade förpackningen var vårt första intryck positivt då masturbatorn kändes bra i handen tack vare den nätta storleken i kombination med dess tyngd.  Materialet upplevdes också som den lyxigare sorten.

Men när vi sen testade den för första gången tyckte varken jag, som “hjälpte till”, eller min pojkvän att den var särskilt bra. Varken jag eller pojkvännen lyckades få bra grepp om den under användningen och upplevde mest att den störde njutningen snarare än att den gav något.

Den hamnade därför längst in i byrålådan för att sen tas fram igen för en andra chans först långt senare. Den andra gången vi testade den vart vår upplevelse helt annorlunda och vi kan nu säga att det här är en leksak vi varmt rekommenderar till både singlar som par.

Anna testare
“Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Det är jag och min pojkvän har testat Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator, så kul!”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Den här masturbatorn för män är en vibrator gjord i flexibelt silikon och ABS-plast. Den mäter 3.5 cm i inre diameter men tack vare att ”vingarna” på sidorna är flexibla så passar den för de flesta penis-storlekar. Med tio olika vibrationer i både olika intensitet och olika vibrationsmönster är det lätt att hitta en inställning att gilla. Batterierna laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln och då masturbatorn är vattentät är den även lätt att rengöra och ha med i badet.


Fördelar

  • Uppladdningsbara batterier
  • Vattentät
  • Starka vibrationer
  • Tystgående
  • Flexibel

Nackdelar

  • Hal att hålla i när den är blöt
  • ”Vingarna” medför ingen njutning i sig
  • Svårt att komma åt knappen om man håller masturbatorn vänd åt rätt håll

Recension

Första intryck

Mitt första intryck när jag tog upp masturbatorn från paketet var att trots att den är liten till storleken så har den tacksamt nog väldigt böjbara “vingar”. När vingarna böjs ut så ser masturbatorn nästan ut som en fjäril snarare än en masturbator till för att runka en penis.

Detta gör att den förmodligen kan passa nästan alla penis-storlekar. Nackdelen för grova penisar är väl då att “vingarna” inte kan nå runt hela skaftet. Vibratorn sitter dock mitt i masturbatorn så vibrationerna kommer inte riktigt ut i vingarna ändå så min  pojkvän tyckte ändå att vingarnas funktion mest var för att få ett bra grepp runt kuken.

Masturbatorn kändes len och lätt att hålla i och både jag och min pojkvän tyckte att den upplevdes härligt nätt, enkel och lyxig. I och med att dess längd endast är 8.5cm lång så passar den väldigt bra i min normalstora hand men även i min pojkväns. Den medföljande USB-kabeln har en speciell pinn-aktig plugg för självaste masturbatorn så jag vart med ens orolig för att jag skulle råka slarva bort kabeln.

Förpackningen sparades därför enbart av den anledningen. Masturbatorn kom förladdad med en batteritid som räckte för ca 10 minuters användning. Så för en ordentlig test-session lät vi den laddas upp under natten för att sen testa den dagen därpå. Vibrationerna är starka men masturbatorn upplevs ändå som väldigt tystgående.

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

När vi använde masturbatorn för första gången tänkte vi att vi skulle dra den helt upp och ned på kuken så att den liksom skulle passera ollonet för varje runktag. Särskilt i och med att masturbatorn på insidan har en räfflad yta som vi tänkte skulle vara skön att dra förbi ollonkanten med. Därmed var vi generösa med glidmedel för att undvika friktion och för att det skulle bli halt och härligt att runka med den.

I botten av masturbatorn sitter knappen för att sätta igång och ändra vibrations-programmen. Toppen  av masturbatorn har lite längre höjd i mitten där vibratorn sitter så att “vingarna” hamnar lite längre ned. Vi upptäckte dock att när vi hade botten riktat åt pungen och var mitt i akten så var det väldigt svårt och även osmidigt att försöka byta vibrationsprogram.

För det första var det för halt för att få bra grepp om masturbatorn överlag och för det andra behövde vi pausa akten helt och fokusera på att komma åt knappen varje gång vi ville klicka på den. Vi använde den därför “upp och ned” med den längre vibrations delen vänd mot pungen och med knappen vänt  uppåt i riktning mot ollonet. På så sätt blev det lättare hitta knappen för att ändra program medan vi var igång.

Glidmedlet gjorde dock att det var svårt att få bra grepp om masturbatorn oavsett dess riktning så det var fortsatt bökigt att på ett smidigt sätt mitt i en rörelse samtidigt byta program. Och av någon anledning upplevde vi det som att masturbatorn absorberade glidmedlet då det snabbt blev torrt och vi behövde fylla på med mer glidmedel om och om igen. Min pojkvän upplevde självaste runkningen av masturbatorn som överflödig.

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vibrationerna i sig gav inte mycket njutning  till skaftet och för att verkligen kunna njuta av känslan av vibrationerna så behövde den vara stilla – helst över ollonet hela tiden. Jag som hjälpte till fann då leksaken som rätt så tråkig och tyckte att den lätt hade kunnat bytas ut till vilken vibrator som helst i och med att det var svårt att komma åt att suga av samtidigt som vi höll masturbatorn vid ollonet.

Min pojkvän tröttnade även snabbt på vibrationerna och tyckte att vissa av de till och med var för intensiva. Så efter att ha testat alla program och kämpat med att få ett bra grepp om den utan att den skulle halka bort av allt glidmedel så tröttnade vi helt. Den gömdes och glömdes därför längst in i byrålådan.

 

Hur du använder den

En vacker dag, långt senare, när vi båda var uttråkade och kåta letade vi igenom våra leksaker i byrålådan för att hitta något nytt och kul och bestämde oss för att ge masturbatorn en andra chans. Denna gång drog vi lärdom från vår erfarenhet sist och skippade glidmedlet helt.

Vi lade botten av masturbatorn, som hade vibrator-knappen, vänt uppåt i riktning mot ollonet och kunde därför denna gång med lätthet både sätta igång vibrationerna och även hitta ett kul program som verkade bra som en mjukstart. Kanske vart vår reaktion så negativ sist för att vi distraherades av att det blev för halt och bökigt att använda den.

Min pojkvän reagerade denna gång mer positivt på vibrationerna och jag blev med ens ännu mer kåt och ville också testa den. Jag satte mig därför gränsle ovanpå honom medan han låg på rygg, med hans kuk vilandes på hans mage och med masturbatorn runt kuken. Jag siktade in mitt sköte på masturbatorn så att vibratorn hamnade perfekt i skåran av mitt sköte med toppen av vibratorn mot klitoris och botten mot slidöppningen.

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Med hjälp av min ena hand spände jag ut vingarna på masturbatorn för att få ett bra grepp om den. Sen började jag gunga mitt sköte fram och tillbaka över hans kuk med masturbatorn vibrerande mellan oss. Herrejisses va underbart och sexigt det blev – vi blev glatt överraskade.

Vi båda kunde njuta av vibrationerna i masturbatorn samtidigt som vi fick en närhet och synk oss emellan som inte går att åstadkomma på samma sätt om jag bara hade använd min hand för att runka av honom med masturbatorn.

Min pojkvän upplever inte vibrationer som superspännande i sig och kommer troligtvis inte använda sig utav masturbatorn på egen hand men självaste parleken vi gjorde var något som han tyckte om så därav kommer den med glädje, kanske ändå mest min glädje, användas av oss tillsammans igen i framtiden.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera den här leksaken till alla kön som gillar vibrationer. Vibrationerna i sig är härligt starka och då masturbatorn inte kräver glidmedel kan den med lätthet användas spontant på vare sig tu man hand eller i härliga parlekar.

Det säger andra kunder

Anton: Denna produkt har gett mig väldigt sköna orgasmer, den är passande för förspel eller allmän tease. Man kan ha den handsfree men man kan också tillsätta glidmedel för att dra den upp och ner. Det gäller att hitta sin egna favorit!

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar – Mjukt material, sköna vibrationer, djupa men också hyfsat starka, den omfamnar ens ollonbra.

Nackdelar – Jag har svårt att uppnå orgasm endast genom att ha den placerad runt ollonet, den hamnar fel lätt. Vibrationerna kunde vara starkare, jag måste hålla omden med handen för att jag verkligen ska känna vibrationerna bra.

Bonustips: Har du en penis ring så kan du sätta den runt vibratorn när den är placerad på ollonet, geren bra kramande känsla men också mer intensiv känsla. Ett värt köp om du är ny inom vibratorer!

Malin: Den här godingen uppskattades av mannen! Lite väl intensiva vibrationer ibland, men hellre det än motsatsen 😉 Ett stort plus att den är töjbar och att den är uppladdningsbar!

Sammanfattning

En härligt stark vibrator för alla kön som är lätt att hålla ren och som enkelt laddas upp med en medföljande USB-kabel. Masturbatorn används med fördel ej tillsammans med glidmedel och hålls därför helst antingen stilla alternativt att den inte runkas över ollonkanten utan bara upp och ned på skaftet. Vibrationerna är tysta men starka och uppskattas även i parlekar.

stjärnor

Jag ger Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator 3 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här