Recension – Fantasy Love Swing Stand

114

Fetish Fantasy Love Swing Stand är en ställning som jag använde tillsammans med en sexgunga vilket gick väldigt bra.

Du kommer kunna göra många roliga ställningar och utforska mer i ditt sexliv. Det var väldigt enkelt att sätta ihop den och det går väldigt fort att ta ner den om du vill gömma undan den för gäster.

Fantasy Love Swing Stand gör så att jag kan testa många nya ställningar och ett stort plus är att jag kan köpa till fler saker till den om jag vill ha lite mer bondage inblandat.

stjärnor

Fetish Fantasy Love Swing Stand

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Fördelar

  • Nya ställningar
  • Finns mycket som du kan köpa till för att få den som just du gillar
  • Hettar upp sexlivet
  • Inga krokar i taket behövs
  • Kan monteras överallt

Nackdelar

  • Bär bara 180kg
  • Sexgungan ingår ej
  • Lite för stor

Recension

Första intryck

Mitt första intryck av Fantasy Love Swing Stand var att jag kommer kunna gör många nya sexställningar och att jag inte behöver begränsa mig med att det ska finnas en krok i taket. Jag tycker att den var väldigt stadig men lite klumpig för att den var så stor.

Min sambo gillar också den väldigt mycket för att vi får leva ut lite fantasier vi har haft.

Det var väldigt speciellt att använda den första gången för att man inte var van vid det men efter några försök kom man verkligen in i det och det var en väldigt rolig upplevelse.

Jag tyckte verkligen att Fantasy Love Swing Stand lever upp till mina förväntningar om man tänker på användningen av den men storleken var lite större än vad jag hade tänkt.

En nackdel med den är dock att den bär bara 180kg vilket gör att alla inte kan testa den eftersom många väger mer än 180kg tillsammans om båda skulle hänga i den.

Det gör så att den tappar många kunder eftersom den inte är utformade för alla.

Fetish Fantasy Love Swing Stand

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Upplevelse

Jag kunde göra alla olika ställningar som jag inte ens trodde var möjlig. Man kunde både hålla i sig i stålet på ställningen men även i metallgängorna vilket gjorde att du fick mer kontroll av gunget.

Eftersom jag satt i gungan kunde jag vila benen lite mer och det vart inte lika ansträngande så jag kunde hålla på mycket längre.

Hur man använder den

Fantasy Love Swing Stand funkar bäst om man har en sexgunga eller nått annat man kan sätta fast i den. Den är utformad så att du inte ska behöva sätta upp krokar i hemmet utan du sätter bara upp den när du vill ha den och sen tar du ner den när du är nöjd.

Jag själv tycker det är väldigt smart eftersom jag inte vill sätta upp krokar hemma hos mig och många får inte ens sätta upp krokar var de vill.

Mina tips är att sätta upp Fantasy Love Swing Stand i ett rum med mycket plats så ni kan swinga hur mycket ni vill.

Och sen skulle jag såklart rekommendera att köpa till en sexgunga för att kunna använda den till sin fulla kapacitet. Den blir lite tråkig att använda utan tillbehör men om du bara lägger till en sak så blir den mycket roligare.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Fantasy Love Swing Stand till par som vill utforska mer i sitt sexliv och gillar att testa nya saker. Det är en rolig sexleksak att testa och du kan använda den på väldigt många olika sätt.

Fetish Fantasy Love Swing Stand

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Jag skulle också rekommendera den till par som känner att de har ett tråkigt sexliv och behöver något som gör att de får tillbaka gnistan. För det är en spännande och rolig upplevelse att testa den med din partner och ni kommer inte ångra er.

Det är också en sexleksak som skulle passa bra i hem som inte får sätta upp tex krokar för att den behöver bara ett golv att stå på och sen är den redo att användas.

Jag skulle också säga att man måste tänka på hur mycket man väger tillsammans innan man köper den så att den inte går sönder eller förstör era förhoppningar. Men om man håller sig under 180kg tycker jag att alla borde testa den.

Det säger andra kunder

På sidan jag hittade den på fanns det tyvärr inga recensioner men det kan nog bero på att det är en av de dyrare sexleksaker så tror inte lika många köper den då.

Sammanfattning

Love Swing Stand är en sexleksak som faller mig i smaken för jag gillar lite bondage och jag kan testa många nya sexställningar. Den hettade verkligen till vårt sexliv och vi tyckte det var väldigt roligt att testa något nytt och en lite större sexleksak som man kan kombinera med många fler sexleksaker.

Jag skulle ge den 4 stjärnor eftersom jag tyckte den var lite för stor och att den inte ta mer än 180kg.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här