Recension – Zumio X Spirotip Klitoris Vibrator

402

Zumio X Spirotip Klitoris vibrator

Förhandlare Prismaskin
sinful Se priset här
(öppnar ny flik)

Summering av Zumio X Spirotip Klitorisvibrator:

Zumio X Spirotip är en liten men naggande god klitorisvibrator.

Med sina 8 hastigheter kan man använda den till det mesta, från att bara reta sig själv, eller sin partner, till att låta den sköta hela akten, eller bara ge extremt mycket extra njutning, vare sig det är en snabbis eller en långkörare du är sugen på.

Med uppladdningsbara batterier behöver man inte springa ner till Ica för att köra nya utan du behöver bara sätta ner den i dockningsstationen som matas via en USB kontakt och vänta en liten stund så är den snart igång igen.


 

Design

Utformningen gör Zumio X Spirotip klitoris vibrator mycket användarvänlig.

För att öka eller minska intensiteten på vibrationerna har du plus och minus knappar i handtaget strax ovanför powerknappen som är placerade strax ovanför mitten av leksaken.

Detta gör att du lätt kan ändra ett steg upp eller ner utan att behöva gå igenom hela programmet för att sedan råka hoppa över läget du ville till, utan du trycker helt enkelt åt den riktningen du vill.

Handtaget är ergonomiskt utformat och den ligger skönt i handen, spelar ingen roll om du är höger eller vänsterhänt, använder den på dig själv eller på någon annan.

Storleken gör den lätt att använda även vid ställningar utav de mer intimare slagen.

Dock påminner formen lite av en febertermometer för öronen.

Och storleken har verkligen ingen betydelse.

Specifikationer

Vibrator huvudet i sig är inte större än ett vanligt lillfinger med en omkrets på 0,4 cm och halsen är hela 3,1 cm lång.

Apparaten i sig har en längd på ca 18 cm.

Men storleken kan också göra att det blir lite svårt att få den att ligga på klitoris hela tiden, men vad gör det eftersom även skaftet vibrerar, testa lite olika vinklar för att se hur du helst vill använda den.

Den är relativt mjuk och följsam i vibratorhuvudets hals, trots att dessa är gjorda av plast.

Det som gör den speciell är dess cirkulära rörelser som ska försöka efterlikna fingrarnas rörelser över klitoris vid gammal vanlig hederlig onani, så inte nog med att du kan styra intensiteten utan även trycket individuellt.

När lekstunden är färdig, tvätta av den under kranen, torka och sätt den i laddningsdockan så är den snart redo för nästa omgång.

En annan fördel med Zumio X Spirotip är att den har ett reselås så att du slipper pinsamma situationer på flygplatsen eller att den av misstag råkar komma igång när du inte vill det när den ligger och vilar i nattduksbordet eller leklådan.

Håll bara inne powerknappen i några extra sekunder så är det bara att köra sedan.

För att öka njutningen är vattenbaserat glidmedel att rekommendera.

I lådan den levereras i ingår såklart dockningstation, USB sladd och en fin liten tygpåse att förvara den i samt en kortare användarmanual, god läsning medans den laddar upp.

Skulle du vilja ta med denna härliga lilla leksak till badet så går det bra då den är vattentät.

Materialet är utav ABS och silikon, den är dessutom fri från ftalater och latex.

Prismässigt ligger den över medel, det finns många billigare alternativ, men man får vad man betalar för, det är inte för inte som den vunnit pris för ”Bästa nya produkt” på Adultex 2017.

När jag som man första gången startade den och lade emot bordet fick jag en tillbakablick till jobbet som verkstadsarbetare när någon använder en toppslip mot metall, det var bra drag i den lille rackaren.

Men det finns vissa saker att ta i beaktning.

Bland annat så är den inte byggd för att klara allt för hög påfrestning i halsen och på knoppen i toppen, då denna som tidigare nämnt är i plast och är ganska tunn, den kan gå sönder.

Så kör inte på som med en vanlig wand som du kan pressa mot klitoris med kraft, utan ta det lite lugnt och låt mekanismen sköta sitt, tro mig det räcker långt och du får mer ut glädje utav den.

Laddningen kan också diskuteras.

Den drivs av ett litium-ion batteri och trådlösladdning ifrån dockningsstationen, så du behöver ha åtminstone 19 cm utrymme över, helst vertikalt så att den inte riskerar att glida ur dockningstationen, för att kunna ladda den eftersom den är helt intakt utan någon som helst laddningsingång i kroppen.

Men den har en batteritid på ca. 4 timmar vid fulladdat batteri.

Kortfattat är detta en fantastisk liten apparat som kan förgylla många stunder, antingen på egen hand eller i sällskap med partner, om du behöver ett snabbt klimax eller vill dra ut på njutningen.

I sängen, i badet eller kanske ute i öppet vatten, vem vet?

Den är lätt att sköta och använda. När du är färdig, gör som med tandborsten, skölj av och sätt tillbaka på laddning.

Den kostar en slant men det är det värt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här