Recension – Zado SM-Kors till Väggen

29

Jag hade inte förstått vad äkta kontroll innebar förrän Zado SM-kors till Väggen anlände hos mig och jag fick möjlighet att testa det på min flickvän.

Hur ett kors i bokträ kunde göra så mycket skillnad i sexlivet var förvånande men ändå på samma sätt förutsägbart. Zado SM-kors är ett elegant och väldigt tilldragande kors, tillverkat i bokträ, som är svårt att låta bli att dra sina fingrar över.

Jag ljuger inte när jag säger att det verkligen pirrade till när jag först öppnade paketet och såg det svarta Zado SM-korset ligga där, nästan stirrandes tillbaka. Ni vet, en sådan känsla som känns lite förbjuden att ha?

Som första gången tanken att köpa sin första sexleksak slog en eller som när du och din partner spanar in samma vågade ställe att ha sex på nästa gång?

Om ni vet vad jag menar, förstår ni nu också lite hur det kändes när jag för första gången lade ögonen på Zado ZM-kors, denna minst sagt häftiga leksak. Om det nu ens är värdigt för den att kallas det.

zado sm-kors

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Bra kvalité, känns robust och mycket tålig.
  • Vackert att titta på, ingenting som behöver gömmas då det även går att ta bort manschetterna från korset.
  • Väldigt prisvärd med tanke på användarmöjligheterna.
  • Enkel att använda, om ens partner är lydig.

Nackdelar

  • Kan vara svår att montera utan hjälp, krävs även en tålig vägg.
  • Tuff att använda, om ens partner är olydig.

Recension

Första intryck

Zado SM-kors är ett svartmålat träkors som känns välgjort och kvalitén är verkligen ingenting jag upplever att det går att klaga på. Väl på väggen går det inte att låta bli att stryka handen över Zado ZM-kors så fort jag har vägarna förbi. Det är minst sagt ett objekt som är enormt lockande att både använda och vila ögonen på.

Första gången jag och min flickvän använde detta går verkligen inte att glömma. Jag hade beställt Zado ZM-kors i smyg och monterat upp det under dagen med en av mina vänner. Korset gav direkt en helt otrolig känsla av makt när det först kom upp på väggen.

Senare under kvällen visade det ytterligare vilken makt det ger när hon satt fast på det, väntandes på min beröring.

Mina förväntningar var redan innan ankomst relativt höga, då Zado ZM-kors var ganska dyr men den levde verkligen upp till dem utan att svika det minsta.

Min flickvän i fråga var även hon väldigt nöjd och är fortfarande, både med att bli fastsatt i Zado ZM-kors och även tvinga upp mig på det. Som om det krävs någon vidare ansträngning för det då det nästan känns som att det svarta bok-träet drar en till sig som en sensuell och sexig förbannelse.

zado sm-kors

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

Zado ZM-kors är definitivt ett mäktigt och respektingivande objekt. När den används ger den sin medhjälpare enorm kontroll och på ett sätt en berusande känsla. Zado ZM-kors är verkligen inte ett redskap som återfinns i mångas hem, utan är något som införskaffas av personer som verkligen är säkra på vad de vill. Jag tycker att Zado ZM-kors är fantastiskt.

Det ger spänning, nya möjligheter till njutning, idéer till roliga lekar, rollspel och ny glöd i förhållandet. Med tanke på hur höga förväntningar jag hade på den när jag lade beställningen så måste jag säga att Zado ZM-kors verkligen levde upp till dem, med råge. Ja, Zado SM-kors är bara ett träkors, men idén bakom är genial och får en att upptäcka nya nervkittlande sidor hos både sig själv och personen som tar del av upplevelsen.

I och med att den känns så stark, ger den en känsla av kvalité som också inger status.

 

Hur man använder den

Jag tycker att Zado SM-Kors har många användningsområden. Fantasier kan verkligen få liv med hjälp av detta. Du kan sätta fast din partner enkelt om den är samarbetsvillig, bara själva känslan när du sätter fast eller själv blir fastsatt är som ett förspel i sig.

Den är också ett väldigt bra redskap att ha med i sina lekar tillsammans med andra leksaker som finns i nattygsbordet. Korset är verkligen inte svårt att förstå sig på alls, simpel konstruktion, inget krångel, inget fuffens.

Det är till för att vara enkelt, men innehar stora möjligheter för både dig och din partners njutning.

 

Rekommenderat till

Jag skulle personligen rekommendera Zado ZM-kors till par som vill ha en push framåt i sexlivet. Zado SM-kors är verkligen en vuxen ”allt eller inget” leksak där gränser testas och nya upplevelser får ta plats.

Rekommenderas dock inte till alla då den kräver en viss känsla för att använda, även en viss sinnesstämning som kanske inte passar hos personer som inte har jättemycket erfarenhet av vare sig sexleksaker eller hårdare lekar.

zado sm-kors

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

För att summera detta, skulle jag säga att denna sexleksak verkligen spelar i en egen liga. Det är ingen vanlig leksak som alla har, inte heller en leksak som alla borde ha. Ärligt talat, Zado ZM-kors passar inte alla, så är det bara. Men för par som inte har så många gränser, eller för par som inte är rädda för att testa gränser så är Zado SM-kors verkligen något att köpa.

Ja, den kostar lite mer än din ordinarie standardleksak, men med tanke på antalet användningsområden och antalet chanser det finns till extrem njutning så är den enligt mig väl värd sitt pris. Zado ZM-kors är rolig, spännande och mäktig.

Som sagt, den drar en till sig som en sensuell och sexig förbannelse och bara den känslan är väl intressant nog att få uppleva? För att tillslut bedöma och betygsätta på en ungefärlig skala så skulle jag ge Zado SM-Kors 5 av 5 stjärnor.

Dock vill jag att ni som funderar över om detta är något för er, har i åtanke att bara för att jag ger den 5 av 5 så kanske den inte ger just dig det om du är en person som inte riktigt har ett intresse för lite tuffare sex.

Men, skulle du då sitta och läsa denna recension om just Zado SM-kors? Som sagt, våga lite, den är prisvärd. Jag lovar. Testa! Det kan vara en leksak som förändrar väldigt mycket till det positiva.

Det är en vågad leksak för vågade lekar.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Är du ny inom BDSM? Då rekommenderar vi att du tar del av våra BDSM-guider innan du testar Zado SM-kors.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här