Recension – You2Toys Bondage Board med Tillbehör

93

Ta ditt BDSM till nästa nivå, eller utöka din repertoar med You2Toys Bondage Board med Tillbehör. Den här produkten var verkligen ett nytt steg för mig och min partner som resulterade i en fantastisk ny upplevelse.

En smidig produkt som snabbt går att packa undan, men ser diskret ut även om den skulle stå framme.

Det är helt enkelt en bräda med dynor och manschetter för att spänna fast din submissive.

BDSM har länge varit ett intresse för mig och min partner, men vi har aldrig riktigt gått all-in, utan bara gjort light varianter av smiskning, användande av ögonbindel osv.

När jag fick den här bondage boarden var jag lite nervös över hur det skulle vara att använda den. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig med en ny produkt och en ny sorts sex.


Fördelar

  • Mjuka och bekväma dynor och manchetter
  • Smidig att packa ihop och ta med sig
  • Simpel men effektiv design
  • Tillkommer ball-gag, ögonbindel och piska för en komplett upplevelse

Nackdelar

  • Svårt att komma på olika sätt att använda den.
  • Dyr för att egentligen bara uppfylla ett syfte

Recension

Första intryck

I första anblicken ser You2Toys Bondage Board rätt diskret ut, lite som en kontorsväska. Men när man öppnar den och monterar alla manchetter ser man vad den ska användas till, då fick jag en lite nervös men pirrande och förväntansfull känsla.

Dynorna är i sexigt svart material och väldigt mjuk. Manschetterna är också verkligen mjuka och bekväma att ha på sig, så det kommer inte orsaka någon smärta, det får man lösa själva. Det gör att det är något mer lättillgängligt att använda.

Upplevelse

Det är ganska många manschetter att spänna fast, 4 till armarna och 4 till benen, och allt måste monteras innan den kan användas. Det tar lite tid att komma på plats, men det blir ju verkligen en het stund med förväntningar på vad som kommer.

Det blir verkligen ett step-up från den typen av mild BDSM jag har testat tidigare, och det krävs inte någon jättekomplicerad set-up för att få en häftig upplevelse. Det kändes verkligen jättesexigt att spänna fast min partner och ta på min partner ögonbindel, för att sedan leka lite med piskan.

Gag-Ballen tyckte vi var för svår att använda, så den har vi bara testat någon gång. Min partner sa att det kändes otroligt sexigt att vara fast spänd, och otroligt upphetsande att vara fast spänd i något ordentligt och inte bara med handklovar eller liknande.

Man får dock vara lite kreativ med att komma på nya sätt att använda You2Toys Bondage Board, jag hade önskat att det hade kommit med lite fler exempel på ställningar man kunde prova.

You2Toys Bondage Board med Tillbehör

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Som sagt så är You2Toys Bondage Board väldigt enkel att packa ihop, och handtagen gör att den är lätt att ta med sig. Eftersom den inte skriker BDSM i sig är det nog inte några problem även om andra ser att man bär på den. Den kan lätt tas med till hotellet eller till och med ut i skogen. 

Hur man använder den

You2Toys Bondage Board är väldigt straight forward att använda. Det är bara att vika ut den, montera manschetter, sen är det bara att köra. Se till att den ligger på ett hårt underlag, till exempel på golvet. Har man den i sängen blir det lite för ostabilt.

Det är 4 manschetter på varje sida av den, så den inbjuder till att man ska testa olika sätt att spänna fast. Kan vara svårt att komma på väldigt varierade ställningar dock.

Vi testade att stå på alla 4 och spänna fast armar och ben, och på rygg, men då hamnade huvudet utanför, så vi fick ha en extra kudde bakom.

Rekommenderat till

You2Toys Bondage Board med Tillbehör rekommenderas till någon som vill ta nästa steg i sitt bondageutövande, men inte vill ha för stor eller komplicerad set-up. Det kommer ball-gag, piska och ögonbindel med, så den passar också till helt nybörjare som är nyfikna.

Även för personer som är erfarna inom BDSM är den här produkten perfekt som rese-set tack vare den diskreta designen och smidighet. Den är ju väldigt lätt att ta med sig, så är ju perfekt för den som vill ha något ordentligt med sig på resan.

You2Toys Bondage Board med Tillbehör

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
Det säger andra kunder:

Linda ”Känner mig verkligen sexig när jag använder den här. Perfekt för mig och min partner”

Tobias ”Tog med den på en hotell weekend med min fru. Det blev många orgasmer för oss båda”

Sammanfattning

En produkt som gör vad den ska, You2Toys Bondage Board försöker inte vara något den inte är utan är simpel, bekväm och smidig. Det krävs kreativitet för att få full användning av den dock. Perfekt som insteg djupare i BDSM-världen, eller som bärbar set-up.

stjärnor

You2Toys Bondage Board med Tillbehör får 4 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här