Recension – We-Vibe Touch Klitorisvibrator

28

We-Vibe Touch Klitorisvibrator är en liten, läcker, lila klitorisvibrator med 8 olika vibrationslägen och är dessutom mycket tystgående.

Den laddas snabbt och enkelt med den medföljande laddningssladden. We-Vibe Touch Klitorisvibrator fungerar precis lika bra för mysiga stunder på egen hand som tillsammans med sin partner.

Jag testade den både på egen hand och tillsammans med min pojkvän och jag kan helt klart säga att den hettade upp stämningen.

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris
we-vibe touch klitorisvibrator

Fördelar

  • Tyst
  • Kraftfulla vibrationer
  • Formen som gör att den kommer åt precis där man vill ha den
  • Liten

Nackdelar

  • Ett hårt grepp dämpar vibrationerna i spetsen

Recension

Första intryck

Min första tanke var ” We-Vibe Touch Klitorisvibrator verkar ju vara perfekt för mig, min favoritfärg och allt”. Förpackningen var stilren och jag uppskattade att man fick med en förvaringspåse till den.

När jag packat upp den kände jag mig en aning skeptisk till om den här lilla saken verkligen skulle leverera i form av kraftiga vibrationer.

Jag blev positivt överraskad över hur len We-Vibe Touch Klitorisvibrator kändes mot huden, det matta silikonet var jättehärligt.

Den låg också väldigt bra i handen och var bekväm att hålla i. Jag kände mig lite osäker på hur lätt det skulle vara att byta vibrationsläge under tiden jag höll på.

we-vibe touch klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

Upplevelse

Redan när jag satt igång den motbevisades min farhåga om vibrationerna skulle vara tillräckligt kraftfulla. Wow! Vibrationerna var djupa och kraftfulla, alla de olika åtta lägena var riktigt härliga. Den lilla spetsen på toppen kändes fantastisk mot klitoris och träffade precis rätt. Spetsen kan användas till punktstimulans men det går också att använda den på större yta.

Ibland kan jag vara sugen på att dra ut på njutningen och då var det perfekt att inte använda spetsen direkt mot klitoris, utan att stimulera ett större område och på så sätt bygga upp njutningen.

Jag provade We-Vibe Touch Klitorisvibrator först på egen hand och fick orgasm efter bara några minuter. Normalt har jag väldigt svårt att fortsätta efter att jag har kommit men med We-Vibe Touch kunde jag fortsätta och fick flera orgasmer på rad.

Jag testade den även tillsammans med min pojkvän och den var ett väldigt uppskattat tillskott av oss båda. Vanligtvis kommer jag inte under penetration men med den här vibratorn kom jag väldigt snabbt. Det bästa var att det var så lätt att komma åt med den i alla olika ställningar.

Min pojkvän som brukar få jobba hårt för att få mig att komma tyckte det var toppen och njöt av att se mig njuta så mycket.

För min del var det också väldigt uppskattat att We-Vibe Touch Klitorisvibrator var så tyst, då jag ibland blir störd av brummande ljud från sexleksaker och då tappar suget. Det var inte ett problem med We-Vibe Touch då den knappt hördes över den låga musiken i bakgrunden.

Farhågorna att det skulle vara svårt att ändra vibrationsläge under tiden var inte heller något problem, den var lätt att hantera. Jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad av den och att den överträffade de förväntningar jag fick när jag packade upp den.

we-vibe touch klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

Om jag ska anmärka på något är det att man inte kan hålla för hårt i den för då dämpas vibrationerna i spetsen. Dock tycker jag inte att det är något stort problem eftersom det också gör att jag genom mitt grepp kan påverka vibrationerna. Personligen tycker jag om variation och att då kunna variera sitt grepp och på så sätt få olika känslor upplevde jag som positivt.

We-Vibe Touch Klitorisvibrator är även vattentät så det går att använda den i duschen, det har jag ännu inte provat men nästa gång jag ska unna mig en lång varm dusch kommer den definitivt att få följa med in dit.

Hur man använder den

We-vibe Touch Klitorisvibrator är jättelätt att använda, bara sätta igång och placera den mot de ställena som känns bäst för en själv. För ännu skönare användning kan du använda glidmedel.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera We-Vibe Touch Klitorisvibrator till alla, oavsett om man har en partner eller inte. Men kanske framförallt till dem som har svårt att komma av bara penetration, då den så smidigt kommer åt att stimulera klitoris under samlaget.

Dock är den också helt perfekt för mysiga stunder med sig själv så att ha en partner är inget måste för att njuta av den.

Det säger andra kunder

We-Vibe Touch Klitorisvibrator har fått mycket bra recensioner och verkar mycket uppskattad. Många uppskattar att den är liten och lätt att använda tillsammans med sin partner.

Ytterligare en sak flera verkar gilla är att den är så tystlåten.

we-vibe touch klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

Jag har även läst att den skålformade designen gör att den är skön att använda på penisen. En negativ sak som har lyfts är att batteriet inte är så kraftfullt, vilket gör att vibrationerna försvagas ganska fort.

Sammanfattning

We-Vibe Touch är en mycket användbar sexleksak som fungerar utmärkt att använda på egen hand eller tillsammans med en partner. Den har kraftfulla vibrationer och den lilla spetsen på toppen är riktigt skön att placera mot klitoris.

We-Vibe Touch får 5 av 5 stjärnor av mig!

stjärnor

 

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop rabatt Se dagens pris

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här