Recension – We-Vibe Rave G-Punktsvibrator

123

We-Vibe Rave passade mig perfekt som tidigare haft svår att få g-punktsorgasmer. Jag började med att prova den liggandes för att bli mer avslappnad och känna mig för hur staven känns när den är inuti mig. Att använda We-Vibe Rave sittandes på huk skapade även ett läge för mig att få mera tryck mot magen.

Tack vara sina mjuka och sexiga linjer och form var We-Vibe mycket vänlig att föra in. Den tog fram en sexig känsla inom mig som gjorde mig nyfiken och lustfylld.

Via appen som går att ladda ner till telefonen kan även en sexpartner delta utan att vara fysiskt närvarande. Med den medföljande sidenpåsen kan We-Vibe Rave stav även packas med utan att vara allt för uppenbar.

We-vibe Rave har en sexig form som är asymmetrisk, med en sensuell mörk lila färg. Den är sladdfri och laddas genom ett usb-uttag. Jag såg det som en stor fördel att den är vattentät, för då slipper jag vara orolig att We-Vibe Rave ska gå sönder när jag ska tvätta av den. Att kunna välja mellan åtminstone 10 olika vibrationslägen gör att oavsett vilket upphetsat humör jag är på kan We-Vibe bemöta den.

Sedan har We-Vibe Rave en överraskning, då den kan styras via telefonen. Även en partner kan alltså vara med och leka från sitt håll.

We-Vibe Rave G-punktsvibrator

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Fördelar

  • Asymmetriska formen ger en genomgående stimulans oavsett läge
  • 10 olika vibrationslägen
  • Stark genomgående vibration
  • Anpassad form för lättillgänglig åtkomst för g-punkten
  • Bred även under toppen på staven
  • Sexig form och färg
  • Vattentät
  • Tystgående

Nackdelar

  • För kort stav ifall en djup penetration önskas

Recension

Första intryck

Min första tanke när jag såg den var att den hade ett mycket sensuellt och sexigt utseende med de mjuka linjerna och färgen. Den känns feminin och tilltalande då den inte har riktigt samma form som de tidigare jag har testat, We-Vibe Rave är inte lika symmetrisk och standard.

We-Vibe Rave gav mig en känsla av förhoppning om att jag kanske skulle lyckas med mitt mål av att uppnå en g-punkts orgasm för förstå gången.

Upplevelsen av att hålla i den överträffande mina förväntningar då bilder lätt kan vara förfinade än vad produkter kan vara i verkligheten. Denna känns bättre än vad bilderna framför.

Mjukare och mer tilltalande att faktisk använda i mina mest känsliga och värdefulla områden. Knapparna på staven var diskreta och inte i vägen. Med lätt förhöjning kunde jag ändå urskilja vart knapparna var och justera vibrationerna.

We-Vibe Rave G-punktsvibrator

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

 

Upplevelse

Den känns väldigt len, och med vattenbaserat glidmedel slank den in hur lätt som helst. Jag gillar att den är så pass grov även nedanför tippen, ger mer av en verklighets känsla och mer stimulans vid slidöppningen.

Att den levde upp till mina förhoppningar! Den fick mig att tvivla på att jag tidigare haft något problem med min g-punkt. Det gick dessutom fortare än vad jag någonsin hade kunnat tro. Med den asymmetriska formen kändes det som att det stimulerade mer än min g-punkt, utan hela min insida på en och samma gång.

Nyfikenheten över appen fick mig att prova den direkt. Även där blev jag glatt överraskad då den var mycket smidigt att använda, medans någon annan styrde vibrationerna kunde jag lägga mer fokus på att bara hålla i staven och fantisera.

Den lyxiga känslan av staven gör att jag känner mig mer omhändertagen, det är ingen oro att mekaniken ska krångla. Jag kan slappna av helt och hållet och bara ha fokus på mig själv.

Hur man använder den

Jag provade flera ställningar med We-Vibe. Jag måste dock säga, att liggandes på mage med höften upphöjd definitivt var den mest givande ställningen för min del. Då kunde jag dessutom kittla min klitoris med vibrationerna från staven då jag önskade. Efter en stund kan denna ställning bli obekväm, då är liggandes på rygg skön att köra på istället. Den ställningen är heller inga problem för att ge klimax.

Rekommenderat till

Jag rekommenderar We-Vibe Rave till någon som mig, som inte tidigare fått en g-punktorgasm. Om det inte går hela vägen med g-punkten funkar den alldeles utmärkt att stimulera klitoris med. Slå på din favorit vibrationsläge och kör!

Hur man använder den

Jag provade flera ställningar med We-Vibe. Jag måste dock säga, att liggandes på mage med höften upphöjd definitivt var den mest givande ställningen för min del. Då kunde jag dessutom kittla min klitoris med vibrationerna från staven då jag önskade. Efter en stund kan denna ställning bli obekväm, då är liggandes på rygg skön att köra på istället. Den ställningen är heller inga problem för att ge klimax.

We-Vibe Rave G-punktsvibrator

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Det säger andra kunder

Enligt andra recensioner är det inte bara jag som kunnat uppnå g-punktsorgasmer för första gången! Och flera håller med om den mjuka och lena känslan. Det finns dem som föredrar denna i stående position. Och varför inte dubbelt upp, en för inre och en för yttre stimulation.

Sammanfattning

Jag kan verkligen rekommendera We-Vibe Rave produkt till alla! Är du kvinna kan du öka chansen för din g-punktstimulering. Som man kan du vara med att styra, om inte för hand går det via en app på telefonen att få kvinnan att ryta.

We-Vibe Rave får 4,5/5 stjärnor från mig!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här