Recension – Velve Riva Uppladdningsbar Rabbitvibrator

211

Om dina svar på frågorna nedan är Ja, då är Velve Riva Uppladdningsbar Rabbitvibrator något för dig.

Är du trött på batterislukande sexleksaker i plast med hårda kanter och med endast ett par olika vibrationsnivåer som inte håller måttet?

Skulle du vilja komma åt en mer naturlig, verklighetsingivande och ”mjuk” känsla?

Skulle du dessutom vilja att allt detta kombinerades med en känsla av lyx och dessutom till ett överkomligt pris?

Eller är du rent utav ny i sexleksaksvärlden och på jakt efter en produkt som, på ett enkelt sätt, kan få dig att uppnå total njutning en helt vanlig vardagskväll utan något krångel?

Eller är du och din partner sugna på att bjuda in en extra krydda i ert gemensamma sexliv, och vill att detta sker på ett elegant, enkelt och sensuellt sätt?

velve riva

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Vansinnigt nog så går alla dessa scenarion att lösa med SAMMA produkt, som just nu går att beställa hem till ett överkomligt pris och med snabb och diskret leverans.

Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator är en lyxigt designad rabbitvibrator. Med sin värmefunktion i staven och med tio olika vibrationsprogram så är det en produkt som kommer få dig att helt och hållet glömma bort dina tidigare plastiga och kalla sexleksaker.

Velve Riva är också en uppladdningsbar produkt som kommer få dig att glömma bort alla dedär batterislukande produkterna totalt.

Se hela utbudet av Rabbitvibratorer hos Sinful här

Eller

Se hela utbudet hos Mshop här


Fördelar

  • Leksaken är mycket mjuk och därför bekväm att hålla i och att använda.
  • STILFULL! Leksaken är stilfull och känns lyxig vid användandet av den.
  • + och – knappar som är lätta att nå och förstå, för att byta program eller öka/minska vibrationsnivån. Dessa gör det också enkelt att använda denna produkt tillsammans med en sexpartner.
  • Värmefunktionen får denna att kännas realistisk!

Nackdelar

  • För att nå total njutning kan det behövas att man ”trycker ner” klitorisvibratorn mot klitoris för maximal njutning, då den inte alltid hålls emot med den kraft man kanske önskar.
  • Ljudnivån. För den diskreta användaren kan ljudnivån på produkten komma att bli ett problem.

 

Min personliga upplevelse

Det första jag reagerade på med Velve Riva var hur otroligt lyxig den såg ut, likaså förpackningen, laddaren och den förvaringspåse som ingick i leveransen. Den är helt klart estetiskt tilltalande och rent utav SNYGG!

Materialet som Velve Riva är gjort av ger samma lyxiga känsla. Produkten är otroligt mjuk och len mot huden och det är lätt att komma åt de olika + och – knapparna när man håller i den.

Jag testade Velve Riva både ensam i onani och tillsammans med en partner som en del av ett förspel, och min upplevelse är att produkten fungerar precis lika bra i båda dessa situationer.

Produktens också estetiska form gör att staven är olika tjock på olika ställen av staven – detta är helt klart någonting jag har saknat med andra penetrerande sexleksaker.

De olika tjocklekarna över staven gör att man lätt kan anpassa sitt användande efter vad man själv tycker om, genom att till exempel använda sig av den bredare eller den smalare delen av staven vid slidöppningen.

Eftersom att delen som är utformad för klitorisstimulans är stor och lång så upplevde jag att denna lätt når till klitoris oavsett hur långt in man väljer att använda staven och att den följer klitoris vid ett ”in-och-ut-användande” helt utan problem.

Jag blev positivt överraskad över de tio olika programmen som Velve Riva besitter. Jag anser att det finns stor variation mellan programmen och att det var lätt att hitta flera favoriter hos dessa, samt att hoppa emellan de olika programmen utan att jag behövde avbryta min lekstund.
Jag upplevde programmen som mycket varierande, med allt från en ”lugn” och jämn vibrationsnivå till pulserande, snabba eller långsamma program.

Några av de program som finns är också innerligt retfulla, och upplevs nästan osammanhängande med till exempel olika vibrationstempo i penetrationsdelen och i klitorisstimulation. Dessa program gav mig, efter en kort stunds användande, riktigt intensiva orgasmer.

När jag testade Velve Riva var det första gången jag testade en produkt med värmefunktion. Jag må medge att jag var skeptisk innan och jag hade svårt att tro att jag skulle märka någon skillnad från att använda andra sexleksaker som inte har denna funktion. Jag tänkte att sexleksaker brukar kännas varmare efter en stunds användande ändå och att skillnaden absolut inte kan vara markant – men ack! Så fel jag hade.

Funktionen gör att staven är varm redan när du börjar använda den och jag upplevde att det fick hela upplevelsen att kännas mjukare, mer välkomnande och mer naturlig. Jag kände absolut en skillnad och skillnaden gjorde mig positivt överraskad!

Framför allt så är produkten lätt att använda, förstå sig på och ladda – det var därför lätt för mig att snabbt få igång den efter att jag fått hem den och lika lätt för mig att förklara för min sexpartner hur hen bör handskas med den på bästa sätt.

I stort så tycker jag att Velve Riva är en mycket bra produkt, och helt klart en leksak som jag skulle rekommendera varmt till människor i min omgivning.

Det enda jag reagerade på som någonting negativt när jag testade denna produkt var att jag ibland behövde trycka delen som ska stimulera klitoris mot min klitoris för önskat resultat. Jag kände alltså att denna inte alltid låg mot så bestämt eller hårt som jag hade önskat – men! Några fingrars tyngd över och det problemet var som bortblåst!

Velve Riva har öppnat mina ögon för rabbitvibratorer och har bjudit mig på flera långa och intensiva orgasmer.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset här

Om Velve Riva Uppladdningsbar Rabbitvibrator 

Det första man slås av när man öppnar förpackningen är att produkten är elegant och därför också estetiskt tilltalande med sin form och med sin mörklila, mystiska färg.

Velve Riva är 21cm lång och helt gjord i högkvalitativ silikon vilket för att man upplever den som otroligt len, slät mot huden och skön att hålla i för att sedan använda.
Produkten är också formad på ett mjukt och estetiskt tilltalande sätt, där diametern uppnår 3,5 cm vid den bredaste punkten – vilket gör att produkten också är olika bred på olika ställen av staven.

Produkten är uppladdningsbar, så att ladda den är inte svårare än att ladda en mobiltelefon. Det går därför också att ladda denna produkt var man vill! Till och med i bilen! Det resulterar också i att du inte behöver lägga en massa pengar på batterier i fortsättningen, och kvällar av besvikelse över batterier som laddat ur är nu som bortblåsta!

Produkten är vattentät OCH besitter en värmefunktion som just nu är ny på marknaden. Värmefunktionen gör att skaftet på produkten kan uppnå en värme på upp till 39 grader, vilket ger en mer realistisk känsla vid användandet som du aldrig tidigare upplevt!

Att produkten också är vattentät gör att denna alltså går att njuta av i ett varmt bad – eller varför inte i ett kallt bad, så att du kan låta produkten värma dig inifrån och ut?

Velve Riva har 10 olika vibrationsmönster att tillgå. Allt från jämna vibrationer som du kan öka eller minska efter dina egna önskemål, men också färdiginställda vibrationsprogram som till exempel gör att vibrationerna känns pulserande eller varierar i olika stadier mellan klitorisstimulatorn och staven.

Vibrationerna i staven är mycket kraftfulla och blir också väldigt realistiska med produktens värmefunktion – Vilket självklart resulterar i en orgasmfylld relation med din Velve Riva!

Återförsäljare Pris
sinful Se priset här

 

Hur man använder den

Velve Riva kombinerar penetrerande njutning med klitorisstimulation för fullständig och total njutning, enskilt eller tillsammans med en partner.
Produkten uppnår denna totala njutning med hjälp av produktens 10 olika vibrationsprogram, som är lätta att använda och byta emellan och med hjälp av den nya värmefunktionen som produkten har i den välformade och estetiskt tilltalande staven.

Produkten fungerar också utmärkt att kombinera med ett vattenbaserat glidmedel för extra njutning.

Velve Riva har en stav som är designad så att den är olika tjock på olika ställen av staven, vilket gör att det är lätt för dig att variera ditt användande av produkten genom att till exempel variera mellan vilken del, och därmed också vilken tjocklek, du väljer att ha vid själva slidöppningen.

Rekommenderat till

Alla! Denna produkt passar likväl den erfarna som den oerfarna och är klockren som en frisk fläkt eller ”någonting nytt” i sängkammaren för par med mer eller mindre erfarenhet av sexleksaker.
Produkten är också en perfekt present till en kvinna i din omgivning, då den upplevs exklusiv och lyxig snarare än en sexleksak i mängden.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset här

Det säger andra kunder

Jessica – ”Har aldrig uppnått så kraftiga orgasmer. Använder de olika vibrationsinställningarna och flyger mot högre höjder!”

Glad Jente – ”Detta är en helt fantastisk vibrator med en väldigt exklusiv prägel. Värmefunktionen är helt underbar och de olika programmen spännande”

 

Sammanfattning

Velve Riva är en rabbitvibrator som känns ny och fräsch. Mycket på grund av sitt lyxiga utseende och med sin estetiska form.
Velve Riva uppfyller absolut förväntningarna och lämnar, med största sannolikhet, ingen användare eller lekpartnermissnöjd.

4 av 5 stjärnor!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här