Recension – Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo

27

OBS! Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo säljs inte längre, men en uppdaterad och bättre version som kallas för European Lover Naturtrogen Dildo med Testiklar 20 cm.

Jag och min kille har tillsammans testat Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo. Vi har tidigare testat flera olika dildos, men en cyberskin dildo var något helt nytt.

Den här dildon är väldigt verklighetstrogen, tack vara materialet CyberSkin-TPR. Den har den mycket unika Virtual Touch-texturen som ökar den realistiska upplevelsen. Varken ollonet eller ådrorna är sådär överdriver markerade som många andra dildos kan ha. Utöver att materialet är verklighetstroget, värms det även upp när det kommer i kontakt med kroppsvärme. Ytan är mjuk och flexibel, precis som riktig hud.

Denna cyberskin dildo är dessutom alldeles lagom hård. Den har en mjuk och behaglig yta, men är ändå hård för att ge dig det lilla extra. Den har dessutom en sugpropp som utökar möjligheterna till att fästa den på ett plant underlag eller varför inte använda den med en harness! Diametern är 4 cm, längden är 19 cm, exklusive sugproppen, varav ungefär 14 cm som kan föras in.

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo är perfekt för den som gärna skippar det plastiga och vill ha en så verklighetstrogen dildo som möjligt!

“Hej, mitt namn är Lina och jag har testat denna produkten, en mycket uppskattad cyberskin dildo! Du kan läsa min recension här nedan.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Väldigt verklighetstrogen
  • Sugpropp för mer variation
  • Mjukare och mer flexibel än många andra dildos

Nackdelar

  • Känsligt material
  • Kräver lite extra omvårdnad

Recension


Första intryck

Mitt och min killes första intryck av Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo var att den såg annorlunda ut, jämfört med de mer klassiska varianterna av dildos. Ytan såg väldigt len och slät ut och inte alls så extremt hård och ådrig som andra brukar vara. Den såg mycket mer behaglig ut än andra dildos.

Cyberskin dildon var mycket väl skyddad i en plastförpackning som följde dess konturer. Det fanns till och med en liten separat yta med CyberSkin materialet som man kunde känns på utan att öppna förpackningen. I och med att detta är ett mycket unikt och speciellt material, hade vi förväntat oss lite bättre instruktioner för hur vi ska ta hand om cyberskin dildon på bästa sätt.

Det finns lite instruktioner på baksidan utav förpackningen, men vi hade inte planerat att spara den för all framtid. Ett separat blad med lite mer utförliga instruktioner hade varit bra. Instruktionerna gällande omvårdnad hänvisar till att använda ett Renewing puder efter rengöring, vilket man måste köpa separat.

När jag och min kille packade upp dildon började vi med en gång att klämma och känna på materialet. Det var verkligen så annorlunda mot andra dildos vi tidigare provat. Jag har inte varit särskilt förtjust i dildos innan, då jag tycker att de brukar vara alldeles för hårda och obekväma. Jag har alltid föredragit the real deal så att säga. Därför har jag varit väldigt exalterad över att få testa denna CyberSkin dildo och jämföra med mina tidigare upplevelser.

 

Upplevelse

Vår upplevelse av Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo har varit väldigt positiv! Jag har, som tidigare nämnt, varit väldigt förväntansfull, i och med att jag inte varit särskilt förtjust i dildos innan och detta är något helt nytt.

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo (6)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När vi har testat dildon har vi enbart hållit den i handen och inte använt en harness eller sugproppen. Vi är däremot väldigt sugna på att testa båda delar i framtiden! Jag blev med en gång förvånad över hur svårt det var att föra in dildon. I och med att den är mjukare och mer flexibel än andra dildos behövde jag använda två händer för att föra in den, så att den inte skulle böja sig.

När den väl var inne däremot! Den var så mycket bättre än andra dildos jag testat och är en solklar favorit hittills! Den kändes extremt verklighetstrogen och jag kände inte alls att jag saknade de väl markerade och hårda konturerna som brukar finnas på andra liknande produkter.

När jag har testat andra dildos brukar jag tröttna efter ett tag, då jag inte känner att de ”gör sitt jobb”. Det brukar inte alls kännas som att jag får mer och mer njutning efterhand. Snarare tvärt om. Med den här dildon i CyberSkin kände jag inte alls den känslan av att tröttna! Jag har i allmänhet, som många andra kvinnor, svårt att få orgasm av enbart penetration, men med denna kände jag absolut att jag fick mer njutning allt eftersom.

Vid varje tillfälle valde vi att alltid använda lite vattenbaserat glidmedel, både för min njutning, men också för att minska friktionen och slitaget på det känsliga materialet.

När det kom till rengöringen utav cyberskin dildon, blev vi lite besvikna av två anledningar. Redan efter en användning kunde man se att materialet blivit lite slitet och visade tendenser till att flagna på vissa ställen. Det blev uppenbart att det är ett mycket känsligt material som måste hanteras varsamt. Den andra besvikelsen märkte vi av efter att vi rengjort den med vatten och rengöringsmedel för sexleksaker.

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo (6)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Cyberskin dildon blev fruktansvärt klibbig, precis som en masturbator, eller likande, kan bli. I och med att vi läst på förpackningen att det rekommenderas att man använder ett renewing puder efter rengöring hade vi redan förstått att detta kunde ske. Dock blev den väldigt mycket mer klibbig än vad vi trodde. Vi har använt oss utav vanligt majsmjöl istället för att köpa ett speciellt puder. Cyberskin dildon kräver också lite extra försiktighet vid förvaring då materialet är så pass känsligt.

Som tur är, var upplevelsen av själva användandet av cyberskin dildon så pass bra att vi tycket att det är värt den omständiga omvårdnaden.

 

Hur man använder den

CyberSkin dildon från Topco är väldigt enkel att använda och möjligheterna är många! Du kan antingen hålla den i handen, fästa den på en slät yta med hjälp av sugproppen eller använda den med en harness. Den realistiska känslan ökar ännu mer i och med att dildon värms upp utav kroppskontakt!

Jag rekommenderar att du börjar med att beställa hem ett bra vattenbaserat glidmedel. Det kommer både du och dildon att uppskatta väldigt mycket. Jag brukar applicera lite glidmedel på toppen utav ollonet för att slippa få det på händerna, vilket har funkat väldigt bra för mig.
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Därefter gnider jag ollonet lite runt slidöppningen för att fördela glidmedlet, sen är det bara att föra in den. Det kan behövas två händer för att föra in den i och med att den är mer böjbar och flexibel än andra dildos.

Om du har svårt att få orgasm utav enbart penetrerande sex, skulle jag rekommendera att samtidigt stimulera klitoris med exempelvis en lufttrycksvibrator.

Om du vill ha händerna fria har när du använder cyberskin dildon är det bara att du fäster sugproppen på en slät yta, exempelvis en kaklad duschvägg. CyberSkin Dildon är dessutom helt vattentät, men glöm inte det vattenbaserade glidmedlet. Den är även kompatibel att använda med en harness tillsammans med din partner.

Efter användningen är det mycket viktigt att rengöra CyberSkin dildon. Själva rengöringen är inte mer komplicerad än vilken annan dildo som helst. Tvätta den i ljummet vatten och använd rengöring anpassat för sexleksaker. Låt den därefter antingen lufttorka eller dutta den torr med en handduk. Gnid inte handduken mot den, då den typen utav friktion sliter på materialet. När dildon är torr är det dags att pudra den med antingen ett renewing puder eller majsmjöl. Detta för att materialet ska hålla så länge som möjligt och för att undvika att den blir väldigt klibbig.

Det är även viktigt att förvara dildon på ett säkert sätt, i till exempel en förvaringspåse. Om den kommer i kontakt med andra produkter, finns det en risk att materialet tar skada.

 

Rekommenderat till

Jag och min kille skulle vilja rekommendera Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo till både män och kvinnor som vill ha en verklighetstrogen dildo. Den passar alldeles utmärkt till de som, precis som jag, inte gillar den extremt hårda och lite plastiga känslan. Denna dildo är betydligt mer mjuk, flexibel och elastisk, men samtidigt tillräckligt hård för att ge ordentligt med njutning. Precis som the real deal!

Trots att materialet är mycket känsligt och kräver lite extra omvårdnat är det definitivt värt det i slutändan! Ta hand om din CyberSkin dildo så kommer den att ta hand om dig.

Det säger andra kunder

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm har fått mycket högt betyg ifrån flera kunder.

Maria har gett den 5 av 5 stjärnor och en fantastisk recension!

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo (6)

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

”Det här är min första dildo. Jag har haft otaliga vibratorer genom åren, men en dildo – och en så realistisk sådan – var något jag aldrig trodde att jag skulle köpa! Jag är i delvis frivilligt celibat, och klarar mina egna behov.. men jag saknade något. Jag har länge undrat över denna modell – och om Wildfire Real Man –Perfect Pecker-versionen – men saknat modet. Det var bara ett extra steg som behövde tas.

När jag såg Sinfuls statistik över de mest köpta varorna i butiken, och sågvar denna var placerad, tänkte jag att det var dags. Den var beställd och jag kunde knappt vänta på att få hem den. Den är vacker – helt galet fin, den har till och med olika stora testiklar – så den är ganska realistisk att titta på…”

Sammanfattning

Jag och min kille (framför allt jag) är sammanfattningsvis mycket nöjda med Topcos CyberSkin dildo. Jag brukar inte tycka särskilt mycket om dildos, men denna var något helt annat! Väldigt verklighetstrogen tack vare CyberSkin materialet och att den värms upp med hjälp av kroppskontakt. Den är dessutom alldeles lagom hård och flexibel.

Den enda nackdelen med dildon är att materialet är väldigt känsligt och kräver extra omvårdnad. Hade den varit mer tålig hade den fått ytterligare en stjärna från oss.

Jag och min kille ser mycket fram emot att fortsätta använda CyberSkin dildon och utforska vad den mer har att erbjuda!

Vi vill ge Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här