Recension – Svakom Siime Eye Intimkamera med Vibrator

37

Många har säkert hört att en klitorisvibrator är din bästa vän. Ett påstående som vi i för sig kanske inte hör lika ofta nu i och med luftvibratorer, men det förekommer fortfarande – jag håller fortfarande med dock. En stark, snygg och välfungerande vibrator är verkligen ett måste att ha hemma. Svakom Siime Eye har en ett bra material, snygg design och roliga funktioner. Men är det tillräckligt?

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Det är jag som skrivit recensionen, jag har aldrig testat en sexleksak med kamera innan så det var spännande!”

Svakom Siime Eye Intimkamera med Vibrator är en väldigt tyst vibrator som samtidigt kan filma dig. Den har en enkel men väldigt tilltalande design och finns i två färger att välja emellan. På sidan av Siime Eye finner ni av/på-knappen för lampan, knapparna som styr nivåerna av vibrationer samt en som sätter på Svakoms egna specialanpassade vibrationsprogram. Med hjälp av den stora knappen på framsidan kan du enkelt se den kvarvarande batteritiden. Leksaken är vattentålig och det är lätt att ladda upp batterierna efter de har tagit slut.


Fördelar

 • Väldigt tyst!
 • Skönt material
 • Snygg och lite anonym design
 • Går att se hur laddad den är
 • Satinpåse ingår
 • Lampor vid kameran

Nackdelar

 • Svår att förstå sig på
 • Usel app för kameran
 • Kameran blir suddig vid användande
 • Svaga vibrationer
 • Svakom Intelligent Mode kan uppfattas som irriterande
 • Vissa delar känns som de är gjorda i låg kvalité

Recension

Första intryck

Vid första anblicken kändes Siime Eye lyxig. Svakom Siime Eye var fin i färg, material samt form och kändes som en kvalitéleksak. Vissa delar, såsom knappen för att se batteritiden, kändes lite plastig och som en typisk del av leksaken som kan gå sönder men annars är det lena silikonet som täcker leksaken överlag väldigt skön mot huden. Siime Eye är lätt och smidig att hålla i och det är lätt att förstå sig på vart en laddar den samt sätter på den, men formen känns lite väl kantig och tråkig för att vara en bra vibrator.

Detta är inget jag håller emot Siime Eye dock då en av huvudfunktionerna är kameran. priset För av leksaken hade jag förväntat mig något bättre faktiskt, men materialmässigt var det inget att klaga på utan det är mest i funktionerna som leksaken har sina brister.

I lådan ingick leksak, laddare, extra litet “lock” för laddhålet (väldigt genomtänkt av dem) samt en satinpåse. Gillar väldigt mycket att de väljer att inkludera en bra påse att förvara leksaken i då jag tror många inte har detta hemma sedan innan.

 

Upplevelse

Då Siime Eye är dyrare än många andra leksaker förväntade jag mig en hög kvalité på både funktioner och utseendet. Utseendemässigt var det inget att klaga på, och inte heller ljudet den gav ifrån sig. Däremot är vibrationerna klena, även på den högsta nivån. Detta var en stor besvikelse då det verkar som att de har fokuserat mer på kamerafunktionen än på själva vibratorn (kanske därför den är så tyst?).

Svakom Siime Eye Intimkamera med Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Nackdelen med detta, utöver att njutningen såklart inte blir densamma som med andra vibratorer, är att ett av målen med kameran är att se hur ens egen eller sin partners kropp beter sig vid njutning vilket inte blir fallet med denna då delar av njutningen försvinner.

Svakom Siime Eye skryter även på sin hemsida och på produktens förpackning om hur bra deras “smarta” vibrationsprogram är. Jag upplevde programmet som väldigt irriterande, speciellt eftersom knappen för den ligger precis intill de knappar som bestämmer nivån av vibrationer. Programmet passade mig inte alls då jag själv gärna lyssnar på min kropp och själv styr vad för vibrationer jag vill ha. Att knapparna låg så nära varandra gjorde det lätt att råka klicka fel vilket resulterade att vald vibrationsnivå helt plötsligt byttes mot en mycket svagare.

Det var även lite klurigt att gå tillbaka till där en var då en måste trycka på ett visst sätt på knapparna för att stänga av den “smarta” funktionen. Siime Eye är alltså en stor besvikelse funktionsmässigt. Jo, den funkar givetvis som vibrator och material samt utseendet är ett plus men något bättre går att hitta för en mindre peng.

När det kommer till kameran var den okej kvalitetsmässigt iallafall. Självklart kan en inte förvänta sig en kamera på den nivån som våra mobiltelefoner är på, så om du letar efter något sådant så får du leta vidare.

Då appen som en kopplar leksaken till var nästintill helt värdelös var även kamera det. Att först försöka koppla ihop leksaken och appen var en stor utmaning i sig, och sen när jag väl skulle använda den laggade och frös appen till titt som tätt.

När jag läste bruksanvisningen verkade det ändå rätt enkelt att koppla ihop dem två komponenterna men när det väl kom till kritan behövde jag börja om flertal gånger då den inte verkade vilja reagera. Sedan när jag inte hade använt leksaken på någon vecka var den inte kopplade till appen längre och proceduren fick då göras om en gång till. Riktigt uselt.

I den lilla handboken en fick med fanns det pedagogiska bilder och bra texter, men med det lilla problemet att det inte stämde med hur det såg ut i verkligheten.

Efter att jag hade gissat mig fram, gjorde om några gånger och testat ordentligt har jag kommit fram till att denna vibrator nog kommer bo rätt permanent i lådan under sängen. Inget att rekommendera direkt.

Svakom Siime Eye Intimkamera med Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur en använder den

Är du singel? Har du partner/s? Ligger med någon eller ingen annan än dig själv? Svakom Siime Eye kan användas i alla lägen. Använd den som en dildo, vibrator och kamera gå alla tre bra, även om förbättringsmöjligheter när det kommer till hur kraftfull den är och hur kameran fungerar finns.

Ett stort tips är dock om du/ni gillar att smyga runt.

Denna tysta leksak kan utan tvekan användas för att hetta upp sexlivet och går utmärkt att ha med sig dit där andra människor ibland kanske befinner sig. Kom dock ihåg att det kan ses som sexuellt ofredande och gå emot samtyckeslagen (aka olagligt) om en person som ser inte gett sitt samtycke! Men så länge ansvar tas och du/ni tycker det verkar spännande skulle jag tipsa om att göra det, den är verkligen ljudmässigt perfekt för det!

 

Rekommenderat till

Det finns många tillfällen som Svakom Siime Eye kan komma till användning, och en med kameran kan verkligen krydda till tillvaron. Är du singel kan det vara skönt att ha Siime Eye hemma till hands, och om du har partner/s är det verkligen en leksak som går att ge kontrollen över till sitt sällskap.

Svakom Siime Eye Intimkamera med Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Tänder du, din partner/s eller din dejt på att kunna se hur din kropp reagerar av njutning kan jag absolut tipsa om att skaffa en vibrator med kamera, men om just denna är något för er kan jag inte säga något om då förbättringsmöjligheterna är många.

Återigen kan jag även tipsa om att gå ut med Siime Eye. Exempelvis kan den få följa med i väskan när ni är påväg till din/er mysiga picknick, eller varför inte på resan? Möjligheterna är många för den äventyrliga!

Jag skulle även säga att Svakom Siime Eye även är bra om du kanske bor med andra, eller har tunna väggar mellan din och din grannes lägenhet. Till skillnad från andra leksaker var jag inte alls orolig för att något skulle höra när jag satte på den, utan kunde använda den hur som helst, även på den högsta av vibrationsnivåerna!

Det säger andra kunder

Negativt: På sinfuls hemsidan berättar en kund att även denne upplevde appen som väldig dålig vilket påverkar upplevelsen av leksaken mycket. Eftersom kameran inte går att använda utan appen förlorar Siime Eye då en av två användningsområden. Andra kunder ha även påpekat att kameran inte fokuserar bra, om ens något, vilket gör att det är svårt att se vad som egentligen händer där inne.

Och apropå kameran: då denna lätt blir kladdig blir det snabbt suddigt vid använd menar andra användare, vilket även är något jag har märkt av. Ett förslag från en användare för att få bättre bilder med kameran var att använda sig av ett spekulum, sexigt… Eller inte.

Positivt: Tanken bakom Siime Eye säger många är spännande. Ett nytt sätt att se och känna av sin egen eller sin partners njutning och kanske till och med orgasm. Många anser även att Siime Eyes funktioner är bra, och fascineras över möjligheten att både få njuta av en vibrator samtidigt som få se in i sig själv. Det är blandade meningar kring just om dessa vibrationer är bra, och det verkar vara mycket upp till varje individ.

Någon beskrev den som bra men mer “buzzy” än vibrerande, vilket kan vara anledningen till att jag själv också är lite skeptisk. Dock anser flera att även kameran är bra men att en måste exempelvis hålla den på ett speciellt sätt eller från ett speciellt avstånd för att det faktiskt ska fungera.

Svakom Siime Eye Intimkamera med Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Idén bakom Svakom Siime Eye är spännande och rolig, men i praktiken tycker jag att den har för många brister för att rekommendera. Vibrationerna kan bäst beskrivas som mer “buzzy” än kraftfulla vibrationer, och kameran är svår att använda om en fortfarande vill hålla igång den heta stämningen. Siime Eye fyller sin funktion men borde ha kunnat gjorts bättre, speciellt eftersom priset ligger så pass högt.

Den tillhörande appen är riktigt usel vilket försämrar upplevelsen ännu mer. Jo, Svakom har tänkt igenom när de lägger in en till liten “plupp” för laddhålet, en bra satinpåse samt kring hur tyst vibratorn är, men det är inte tillräckligt för att kompensera upp för alla dess brister.

stjärnorJag ger Svakom Siime Eye Intimkamera med Vibrator Eye 2 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här