Recension – Stud 100 Spray

119

Om du som kukbärare vill ha längre sex utan att behöva bråka med hjärnspöken om att ”inte komma för tidigt igen”, är Stud 100 Spray absolut något att testa!

Nedan hjälper vi er att reda ut nybörjarfallgroparna som lätt kan undvikas.

Jag och pojkvännen använde produkten tillsammans på olika sätt vid 4 tillfällen, och vi vill absolut använda den igen!

Stud 100 Spray är en spray som bedövar och därmed minskar känsligheten på din penis, vilket leder till att du som kukbärare kan ha mer långvarigt sex utan att vara för fokuserad på att inte komma.

male stud 100 spray

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

Fördelar

  • Ger önskad bedövande effekt
  • Lätt när man lärt sig använda
  • Bra pris för många användningar

Nackdelar

  • Kan kräva planering
  • Tar tid att lära sig använda rätt mängd
  • Kan ge obalans i tjejens underliv

Recension

Första intryck

Förpackningen var mörk och diskret när vi öppnade den. Den gav direkt ett intryck av en lågbudgetprodukt som framför allt flickvännen inte gillade. Hon menar att det främst är på grund av typsnittet och guldfärgen.

Stud 100 Spray var lätt i handen och gav ett aningen ”billigt” intryck den med, med guldigt plastlock och samma typsnitt. Den står ut, och inte på ett bra sätt, och passar nog inte jättebra in på nattduksbordet. Även pojkvännen tycker sprayen borde vara mer diskret i sin färg.

Är någon redan generad över att använda den så kan guldet dra till sig oönskad uppmärksamhet i sovrummet, speciellt med någon man inte känner sig 100% bekväm med.

Upplevelse

Efter ett något besviket första intryck blev nästa steg högt över förväntan. Övervägande betyg: Stud 100 Spray är definitivt värd att prova! Den gör sitt jobb, men det tar ett tag att lära känna hur kroppen reagerar till den (som med de flesta sprayer). För oss krävdes det 4 försök och lite googling innan vi hittade rätt (men för er kanske allt finns i den här recensionen?).

Det var ganska invecklat att behöva lära oss om hur produkten fungerar på pojkvännen till en början. För det första behövde vi ”planera in” sexet varje gång, då produkten kräver att man väntar 5–15 minuter.

Vi läste flera recensioner, och valde att vänta åtminstone 10 minuter för att Stud 100 Spray verkligen skulle hinna verka och få effekt. Med en stabil partner är det här nog inget större problem, bara lite irriterande, men pojkvännen menar att det skulle vara genant med något som man inte känner lika väl.

Första gången var det riktigt svårt att veta hur mycket vi skulle applicera. ”3–8” sprayningar stod det på förpackningen, vilket är rent utsagt väldigt vagt. Vi började med 4 sprayningar utspridda över ollon och stam, men pojkvännen tappade alldeles för mycket känsel (något vi insåg först när vi skulle avsluta sexet = ingen orgasm för honom).

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

Andra gången gjorde vi samma sak, men satsade på 3 sprayningar istället och samma resultat. Tredje gången gillt, tänkte vi, men 2 sprayningar gjorde knappt effekt alls. Förvirrade började vi vårt google-arbete.

Vi läste några recensioner och fick tips av en kille i USA, som sa att han bara sprayade på bakre delen av ollonet och stammen. Vi testade med 3 sprayningar, och när vi lämnade främre delen orörd var det perfekt avdomnande effekt som inkluderade både längre sex och orgasm (för både kukbärare och fittbärare med lite andra leksaker med i leken) = win-win!

Samma effekt brukar vi dock få av vår penisring, men genom att applicera sprayen endast på bakre delen av ollonet blev det en bedövande effekt endast där, vilket pojkvännen gillade. Flickvännen, däremot, tyckte att det stannade kvar en udda smak under oralsex, trots att sprayen hunnit torka.

 

Hur man använder den

Stud 100 Spray är i grunden ganska enkel. Allt du behöver göra är att spraya på ollonet och skaftet 5–15 minuter före sexuell aktivitet om du önskar uppnå en minskad känslighet och bedövningseffekt på din penis för mer långvarigt sex. Tvätta alltid bort Stud 100 Spray efter samlaget.

Pojkvännen rekommenderar att börja med för få sprayningar hellre än för många. Efter 3–4 ligg borde du ha hittat på ett ungefär vad som fungerar bäst för dig, men du kan också testa att inte spraya på hela ollonet och skaftet.

 

Rekommenderat till

Vi rekommenderar produkten till kukbärare som önskar en bedövande effekt, men som inte gillar penisring eller som vill ha mer effekt än endast en penisring.

male stud 100 spray

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

Det säger andra kunder

Andra kunder betonar vikten av att vänta 10 minuter innan ligget, annars fungerar produkten inte som det ska. OBS att det även finns kunder där tjejens PH-värde i slidan reagerat av sprayen och orsakat obalans. Det var inget som vi märkte (och flickvännen brukar ofta ha problem med svamp och liknande) men värt att notera! Se till att sprayen verkligen torkar in innan användning.

 

Sammanfattning

Male Genital Desensitizer av STUD 100 Spray är ett fördröjningspray som vid användning orsakar en bedövande effekt på penis. Den är lätt att använda, men det tar några gånger för att lära sig hur sprayen fungerar för just ens egen kropp.

Rekommenderas speciellt för den kukbärare som önskar mer bedövande effekt än en penisring eller som inte tycker om att använda penisring.

3/5 stjärnor

 

stjärnor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här