Recension – Strippstång / Dansstång

32

En strippstång associerar många med erotiska och sexiga danser, nu har du chansen att låta det bli din vardag. Att köpa en strippstång är enkelt men att dansa runt den är svårt.

Det är åtminstone vad många tror. Men övning ger färdighet och hur ska du kunna bli bra om du inte har en strippstång hemma?

Köp strippstången från Sinful idag och börja träna.

Det här är din chans att bli showens stjärna, scenen är din och det är bara att ta för dig.

Tips! Är du helt ny till denna strippstångsvärld så kika in de olika youtubevidoes som finns. Finns massor för nybörjare!

För att vara en sådan högkvalitativ och bastant produkt så väger den förvånansvärt lite.

Som ni kommer att se på bilderna så är det inte mycket skruvar och liknande som krävs för att strippstången ska fås på plats. Bruksanvisningen som finns är på engelska men trots det enkel att följa.

strippstång

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Det går snabbt och smidigt att både montera upp och ner
  • Stabil och rejäl
  • Fungerar bra både för erotiska danser och träning
  • Passar ända upp till 2,8m

Nackdelar

  • Kräver mycket utrymma, särskilt om du ska snurra

Recension

Det tar cirka 10-15 minuter att montera upp den och såklart går det snabbare för varje gång. Nackdelen är att jag har inte hittat något bra rum att ha den i än.

Det känns alltid som att något är i vägen, önskvärt att hade ju varit att ha strippstången i sovrummet. Men då behöver vi såklart ett större sovrum. Särskilt som nybörjare är det extra viktigt med mycket plats, så man får möjlighet att träna på snurrar och lite mer avancerade svängningar.

Eftersom skruvarna skruvas åt vänster så rekommenderar jag även att du gör de största rörelserna, alltså snurrar och andra saker också åt vänster. För annars har jag upplevt att det blivit lite väl ostadigt.

Men för att vara så enkel att montera på egen hand tycker jag den är riktigt stabil. Det känns som man kan ta för sig ordentligt av strippstången både när man tränar och dansar.

Det finns många strippstänger på marknaden som är väldigt dyrare medan den här strippstångens pris är nästan hälften. Det finns inget som säger att det skulle vara sämre kvalité för det.

Det som ingår i setetär:

  • Metallstänger
  • Monteringsbeslag
  • Skruvar och beslag till trätak
  • Bruksanvisning på engelska
  • 2 års garanti
strippstång

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Den håller totalt för 100 kg, jag rekommenderar dig att du testar att hänga lite försiktigt i den innan du kör på. Bara så att du är helt säker på att du monterat upp den korrekt.

Du kan ha generös takhöjd och ändå få den den att passa ditt hem, mellan 2,2–2,8m. Så du kan till och med ha den för att träna att klättra upp på.

En dans med en strippstång är det ultimata förspelet, både för den som tittar och för den som dansar. Eller varför inte kombinera den med lite tärningsspel där ni kan utmana varandra? Eller lite stripp-poker, där varje plagg som tas av, ska tas av med en dans på strippstången.

Eftersom själva stången inte har någon snurr så är den bäst för nybörjaren och inte den erfarna. Då får man bra förutsättningar för att kunna utföra stabila rörelser utan att hela stången ska följa med.

Med det här spännande tillskottet kan du verkligen känna dig trygg och stabil. Den är som sagt enkel att både montera upp och ner, så om du ska ut till stugan under de varmare tiderna på året, passa på att ta med den och träna, även på semestern.

 

Hur använder du den?

Montera den gör du efter bruksanvisningen, se även bilden här hur du skruvar ihop den.

En strippstång som du kan använda både för dans och träning. Hur du utnyttjar den bäst och hur du gör för att dansa som sexigast finns det massor videor att titta på.

strippstång

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Gå in på youtube och hitta flera klipp för dig som är nybörjare. Men såklart kan du också bara testa dig fram, snurra runt, dra dig upp, hoppa eller glid. Låt fantasin hjälpa dig framåt.

 

Rekommenderad till

En sådan här produkt passar alla, men såklart vissa bättre än andra.

Du som gillar att känna dig atletisk och sexig borde definitivt köpa en strippstång. En produkt som passar det par som gillar förföriska lekar och erotiska danser.

 

Sammanfattning

Ny kan du göra dina erotiska fantasidanser till verklighet. Med en strippstång hemma kan du drömma dig in i en värld, där det är du som står på scen och äger hela stället. Blanda in den i spännande och förföriska danser eller använd den för klassisk träning.

Det behöver inte vara så svårt som det ser ut och med lite träning kommer man långt. Det är få gånger man känner sig så sexig som när man kan snurra graciöst runt en strippstång.

Så passa på att ta på dig dina sexigaste underkläder och bjud din partner på en hejdundrandes show.

Köp en strippstång hos sinful och få en högkvalitativ stång som gör din vardag roligare.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här