Recension – Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

49

Jag och min pojkvän har testat Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve och jag måste erkänna att vi båda var lite smått skeptiska då tidigare sleeves som vi testat lämnat övrigt att önska, men shit vad vi blev motbevisade!

Superskön att använda både vaginalt, analt samt på egen hand och dessutom väldigt snygg! Mer mångsidig än vad vi trodde!

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är som ett mjukt härligt ytterhölje som man trär på själva penisen. Den gör att penisen, när man har penetrerande sex, upplevs grövre och längre av själva mottagaren.

Den fungerar även härligt stimulerande för den som bär den då insidan har en härlig räfflad struktur. Samtidigt kan den ge bäraren ökad uthållighet.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är tillverkad av TPR, vilket står för Termo-Plast-Gummi.

Då sleeven är heltäckande över hela penisen så fungerar den även som kondom men man måste dock självklart vara noga med rengöringen och hålla koll så att det inte uppstår några hål, så självklart ingen garanti.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar:

  • Bra och flexibel storlek
  • Neutralt stilrent utseende
  • Skön och len yta
  • Skön struktur på insidan
  • Härlig konsistens
  • Funkar som kondom
  • Lätt att ta med sig
  • Går att använda på flera olika sätt

Nackdelar:

  • Lite knepig att få på
  • Något tight runt pungen

Recension

Första intryck:

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve kom i en snygg stilren förpackning som vi båda tyckte såg classy ut, helt i vår stil! Första intrycket när vi packade upp sleeven och tog i den var hur otroligt mjuk och behaglig den var att hålla i.

Sammetslen yta och väldigt flexibel och töjbar, nästan samma konsistens som jelly, men ändå med en viss stabilitet. Ytan ser ut som frostat glas och den utstrålar förvånansvärt mycket klass och lyx för att vara en sleeve, tycker i alla fall vi.

Det medföljde inga som helst papper med skötselråd, råd om glidmedel eller råd inför användning av Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve vilket jag tror att många hade uppskattat.

För en erfaren person är saker som skötsel, typ av glidmedel och användning självklart, men för en nybörjare tror jag att sådana saker inte alltid är uppenbara och jag tror att många hade uppskattat i alla fall en liten folder med tips och råd.

 

Upplevelse:

Då jag är lite åt det tightare hållet så beslutade vi att använda sleeven först efter en stunds ”vanlig penetration” och det var tur det.

För mig kändes Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve till en början att vara lite i största laget men tack vare den mjuka konsistensen så gick det sakta men säkert bra.

Jag som föredrar leksaker med slät yta tyckte att den var fantastiskt skön! Då den snabbt värmdes upp av min pojkväns kroppsvärme så kändes den förvånansvärt lik en riktig penis, dock med något mjukare ytstruktur.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Min pojkvän upplevde strukturen inuti som något grövre än min inre struktur men då materialet var så mjukt så var det absolut inget negativt, tvärt om. Tack vare glidmedlet i själva sleeven så gled Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve lite fram och tillbaka vid varje stöt och min pojkvän tyckte att det var väldigt skönt.

Han tyckte även mycket om själva trycket runt om penisen från sleeven, vilket även förhöjdes av att jag på sätt och vis blev ännu tightare när han hade sleeven på. Dock upplevde han inte samma stimulans som utan sleeven och det gjorde att det tog ganska långt tid innan han kom, inget någon av oss vill klaga på egentligen.

När det var dags att använda den analt så upplevde vi båda två att det krävdes en viss teknik för att få in den. Själva ”ollonet” var inte lika hårt som utan sleeve och då min pojkvän upplevde att han inte kunde känna mitten av analöppningen lika lätt genom sleeven så tog det en liten stund innan vi faktiskt fick in den.

Men när vi väl fick in den så tyckte vi båda att det var GUDOMLIGT skönt! Jag njöt av den lena släta känslan och min pojkvän njöt av att det var så otroligt tight. Jag tyckte att sleeven gjorde att det gled ännu lättare än i vanliga fall då vi kör utan, vilket var ett stort plus för mig!

Det enda negativa vi, eller snarare min pojkvän, upplevde var att Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve satt något tight runt pungen vilket gjorde att han blev lite öm och det satt i ett tag efteråt.

Det optimala hade varit om den delen som sitter runt själva pungen hade varit ställbar på något sätt men i den här prisklassen så förstår man om det kanske inte är möjligt.

 

Hur man använder den:

Min pojkvän testade först att försöka sätta på den utan glidmedel och det gick, föga förvånande, inte över huvud taget. Med en klick glidmedel i gick det betydligt bättre men det fanns till en början små luftbubblor som han fick lirka och pressa ut, med lite ljudeffekter som bieffekt.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Lite småkomiskt och hade kanske varit en stämningsdödare för vissa, dock inte för oss. OBS! – Tänk på att använda vattenbaserat glidmedel!

Längst ner på sleeven finns ett litet extra hål där man kan(och bör) trä i pungen vilket gör att själva Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve sitter stadigare. Väljer man att inte använda det så sitter inte sleeven på plats lika bra. Hålet fungerar även lite som en pungring vilket kan ge en väldigt härlig känsla för bäraren.

Oavsett om mottagaren är väldigt våt i sig själv eller inte så skulle jag rekommendera att man använder ett glidmedel då den matta och lite ”frostade” ytan verkar suga åt sig lite av glidet.

Ytan på Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är väldigt slät och härlig men försvinner glidet så blir det en friktion som inte är alltför behaglig.

Efteråt användningen rengjorde vi den för hand med lite leksaksrengöring och den fick sen stå och torka i diskstället. Förvarar den i en påse av bommullstyg.

Jag testade även att använda sleeven på ett par av mina dildos. Likaså här så var det omöjligt att få på Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve utan att först fylla den med lite glidmedel, och samma komiska luftbubbleffekt uppstod.

Av förklarliga anledningar så fungerade sleeven bara till dildo/dong med pung. Har man en dildo som man tycker har lite väl vassa drag så fungerar sleeven ypperligt att använda som ett hölje ovanpå.

Tips! – Min pojkvän testade även att använda sleeven som en fleshlight vilket fungerade förvånansvärt bra! Han lade den i lite ljummet vatten en stund innan vilket förhöjde känslan ytterligare.

OBS! – använd då inte själva ”ringen” för pungen.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till:

Vi kan varmt rekommendera Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve till både singlar och par. Den passar perfekt till de mottagare som tycker bäst om en slätare yta.

Den är kanske överflödig till den väldigt välutrustade mannen men perfekt till de som vill öka på längden och grovheten på sin egen penis, öka sin uthållighet eller öka på storleken på en dildo.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är diskret, lätt att ta med sig överallt och är även lätt att rengöra, vilket är super för de som vill ta med sig en leksak på exempelvis semestern. Ibland måste man hålla packningen liten och då är det bra med en leksak som funkar till det mesta.

Funkar som sagt även till lek på egen hand för mannen (och även kvinnan så länge hon har en dildo att fästa den på). Skulle även rekommendera Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve till de som tycker om rollspel och vill väva in en större storlek på penisen i själva leken.

 

Det säger andra kunder:

Vissa beskriver Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve med ord som ”Upphetsande”, ”Tillfredställande”, ”Fyller upp ordentligt”, ”Tight och skönt för både honom och henne” medan andra använder orden ”Stooor” och ”Tyvärr för stor, men gör det den ska”.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vissa tycker att den är lite för mjuk och vissa tycker att de blir för stora med den på, men i övrigt så lovordar de flesta den. Kvinnorna tycker om storleken och männen tycker om hur Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve känns mot penisen, både vad gäller trycket och texturen. Någon tycker att den är lite kort på längden. 

Sammanfattning:

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är en snygg, stilren och skön penis sleeve som skiljer sig från mängden, både vad gäller utseende samt känsla.

Den passar de flesta, är förvånansvärt mångfacetterad för att vara en sleeve och trots sitt ringa pris så utstrålar den klass och därför har den självklart förtjänat sin plats i vår leksakslåda!

Vi vill varmt rekommendera den här produkten och ger Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve 4 av 5 stjärnor.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här