Recension – Sinful Powerful Vibrerande Love Ring

210

En helt ny värld, Sinful Powerful Vibrerande Love Ring är ringen som gjorde mig full av adrenalin, hög av värme och bara tanken av stimulansen har gjort mig riktigt upphetsad.

Jag testade produkten själv under onani, men även med min partner under oralsex och samlag. Det var inte bara jag som njöt. Jag testade även att använda ringen själv när min sambo skulle iväg en stund, men det var endast för jag ville bli tagen på bar gärning, och hoppas att hon skulle hoppa in och hjälpa mig.

En penisring i len silikon ger dig den extra njutningen tillsammans med staven som vibrerar gott i hela ringen.

Är du trött på klassisk onani? Smörj då in penisringen i glidmedel, dra på den hela vägen ner till roten och sätt på vibratorn och njut.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 


Fördelar

  • Du slipper jobba för att få en orgasm, du kan vara fräck och ha på den när du är ute och går för extra spänning
  • Om du är i större kaliber så känns ringen som en trång anal
  • När spermierna pumpas ut, så gör vibrationerna att det fortfarande är skönt

Nackdelar

  • Det är speciella och dyra batterier som man behöver till ringen
  • Den satt så tight att jag fick blåmärken på min penis
  • Tyvärr inte fjärrstyrd

 


Recension

Första intryck

Mitt första intryck, var att vibratorn var kraftigare än vad jag trodde, även att hålet var väldigt smalt till sin omkrets.

Jag förväntade mig ren njutning under onani och samlag med ringens hjälp, och det blev bättre än vad jag trodde, ringen kommer användas fler gånger. Jag ville spexa upp vårt sexliv, och man kan säga kort och gott, att jag lyckades förbannat bra.

Jag har aldrig vågat chansa att köpa en vibrator över nätet innan, då jag inte vet hur mycket den vibrerar. Jag vill ha så stark vibration som möjligt, det ska stimulera hela penisen och ner till roten och pungen samtidigt tycker jag, vilket denna gjorde. Men letar fortfarande efter en starkare.

Önskvärt är om det finnits med en fjärrkontrollsstyrd ring, så att man kunde teasa sin partner från andra rummet, eller kanske utomhus i offentlig miljö.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Upplevelse

Upplevelsen i sig var väldigt upphetsande, att få testa något helt nytt.

Även om den var skön så var den väldigt trång för mig.

Om man inte vill ha vibratorn så funkar det att bra att använda penisringen utan, då den gör din penis större, hårdare erektion och du håller längre i sängen, så ens partner blir inte sur.

Materialet är väldigt lent mot huden vilken gör sexet skönare, vissa sexleksaker blir sträva mot huden efter man använd dem under en tid men inte denna.

Ibland kanske du tänker att du får det du betalar för, när det kommer till kvalité och känsla? Men så är det inte i detta fall, det finns dyra vibratorer på marknaden som kan kosta allt från 300-1500 kr, men som inte stimulerar på ett bra sätt. Även om denna kanske slits ut snabbare, så får du Sinfuls penisring för endast 99kr och den är förbannat bra.

Så du slipper kasta pengarna i sjön, om du är en sådan person som agerar innan du tänker.

Jag satte upp den i en ställning som höll ringen, så jag kunde knulla ringen utan att hålla den, så det rekommenderas starkt att göra. Finns även ett hett tips att låta din partner använda den på dig, helst i ett mörkt rum eller om du har ögonbindel, för det blir mer upphetsande att inte se vad som händer.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Hur använder du den?

Ett tips från mig när man använder produkten är att ta på ringen ner till roten när du är slak, man får på ringen bättre då, om du inte kan vänta med att ta på den, så är ett bra glidmedel tipset för att få ner ringen hela vägen, om du är i större kaliber så den blir trång, så kan du fantisera att det är en trång anal som du trycker in den i.

Finns säkert många där ute som har testat att lyxrunka (att runka med kondom) vilket stramar och gör det skönt, men hur många kondomer har vibration på köpet?

Det finns många andra spännande sätt att lyxrunka och njuta på. Sätt på penisringen, och om du har en vibrator hemma så starta den och sätt den mot ollonet eller mot strängen, och vill du ha ännu större njutning, så kör du ringen och vibrator samtidigt som din partner lägger sig mellan dina ben och låter tungan massera dina pungkulor.

Om du söker spänning i livet, och gillar tanken att bli påkommen, så ska du dra på penisringen och starta vibratorn och ut och gå, gå in i någon butik, helst där det är tyst, testa att sätta dig nära nån på en buss eller på ett tåg eller varför inte göra det våghalsiga och sätta dig i en mörk biosalong med ringen i gång.

Jag har inte testat själv, men bara tanken gör att jag vill testa, jag har alltid drömt om att bli tagen på sängkanten av någon, både under onani och under samlag.

Du kan även göra detta som kvinna, så du kan lägga ringen i trosorna och starta vibratorn och dra upp trosorna så de sitter tight, så ringen verkligen pressas mot dina intima delar, fördelen för kvinnan, är att de slipper gömma sitt stånd.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

Tillbehör

För att njuta av din penisring så rekommenderar jag att du köper ett vattenbaserat glidmedel. Ett tips är Sinfuls egna – Sinful Aqua Vattenbaserat glidmedel.

För att rengöra på bästa sätt är det bra att skaffa ett bra sexleksaksrengörings medel och då kan du även här testa Sinfuls egna – Sinful Clean Sexleksaks Rengöring

Tänk även på att batterierna är väldigt dyra i butik så passa på att köpa på dig ett lager online, här hittar du Hi-Watt Alklaline Batterier AG3 LR41 10-pack.

 

Rekommenderad till

Jag skulle rekommendera denna produkt till den kvinnan eller mannen som vill överraska sin partner, den som är sugen på att testa något nytt eller den ensamma killen eller tjejen.

Tjejen får en billig vibrator som vanligtvis kanske inte har råd med de dyra vibratorerna eller de dildos som finns på marknaden. Hur billigt är inte 99kr för en underbar orgasm?

Det säger andra kunder

Sandra – ” Första gången vi testade, och den har verkligen lyft ens sexliv! Killen hade ganska svårt å komma men nu blir dom intensiva och han kommer varje gång”

Paulina – ” En helt okej produkt. Kvalitén är bra. men för just min sambo har den inte jättestor inverkan. Väldigt elastisk så passar alla storlekar. Bra vibration.”

Christian – ” Toppen produkt för sitt billiga pris!”

G – ” När denna funkar är den riktigt bra, men tyvärr är byggkvalitén mycket dålig. Min första fungerade inte ens. Fick en ny, och den var väldigt svag, så testade med att köpa nya batterier istället. Tog med ett av de medföljande batterierna till affären för att få rätt, men den exploderade i fickan (litet batteri, så inte så farligt, men ändå). Med nya batterier funkade den riktigt bra till 2 tillfällen, sen var den död igen tyvärr. Synd!”

Personligen håller jag inte alls med om den sista, de tre första vet vad de snackar om.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

Sammanfattning

Jag tycker att produkten är bra, penisringen uppfyller det som står på hemsidan. Den lyfter både sitt sexliv och sitt egna onaniliv, alltid kul och testa något nytt. Då fylls man med spänning och lust.

Ett skönt material som stramar åt ens penis, penisringen gav mig en större orgasm, och även längre, då vi män har i snitt en orgasm i 4-7 sekunder, och kvinnor kan ha upp till minuter, så är det faktiskt inte mer än rättvist att vi får ha längre orgasm med hjälp av produkter som denna.

Penisringen fungerar även bra på det viset att den stimulerar både mannen och kvinnan vid samlaget, men även att den går använda som vibrator på tjejen om man håller i den. Då kan man stimulera hennes känsliga delar, mest en tanke om man inte är bra på göra det med händerna eller med tungan.

Att stimulera sin partner under sex är ett måste, för inom sex ska man inte tänka på sig själv, man ska alltid ge sitt allt för att göra den andra nöjd, varför ska man få det skönt själv om man inte ger samma sak tillbaka, om inte bättre.

 

I mitt betyg mellan 1 och 5 guldstjärnor så kommer jag lämna en 4,5.

4,5 för att produkten håller det som lovas, och att mitt sexliv har blivit mycket bättre. Men även för att produkten är så pass billig, men ändå så jävla bra.

0,5 saknas då jag tycker produkten har för dyra batterier, och hade önskat mig en produkt som tog ett batteri av dubbel eller trippel A batteri.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det är många som skäms över att köpa sexleksaker och man vill ju inte möta grannen i trappen med ett avslöjande paket. Men när du beställer från Sinful så behöver du inte oroa dig, för Sinful skickar sina produkter i en vanlig låda, där det står ditt namn på. Så tycker alla borde passa på, speciellt de människor som inte vill gå in i en sexbutik. Dock undrar jag varför man ska skämmas för att man tycker om att njuta, de personer som jobbar i sexbutiken dömer inte dig, för de har sett ännu mer sexgalna människor. Så mer njutning och sex åt folket.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här