Recension – Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

158

Det sägs att det är lika viktigt att ta hand om sitt yttre som att ta hand om sitt inre, och den nya produkten Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator är verkligen ett bevis på det. Är det inte dags nu, att faktiskt ägna G-punkten den uppmärksamhet den förtjänar?

Första gången jag upplevde de TIO olika vibrationsmönstrerna som denna produkt besitter, trodde jag inte det var möjligt. Vibrationerna är mycket starka och gör att Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator även går att använda som en ren och skär klitorisstimulator om man så önskar, och mot G-punkten gör den underverk!

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator är en till synes nätt och lätthanterlig leksak med en enkel och stilren design med sin mattsvarta och sammetslena yta, med små estetiska och också stilrena silverdetaljer.

Leksakens nätthet gör att det är mycket enkelt att variera sig och på så vis hitta exakt den rätta punkten, för att sedan på ett enkelt vis använda leksaken vid ens mest känsligt erogena delar.

Jag har tidigare inte varit ett fan av g-punktsvibratorer. Men jag vågar nog påstå att Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator, till synes, enkla leksak fått mig att ändra min åsikt om detta drastiskt! Från att ha en livsåskådning där jag trott att mitt liv varit komplett utan en g-punktsvibrator till att anse att detta helt enkelt är ett måste hos alla fittbärande onanifantaster.

Åtminstone så är Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator, ett måste.

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Mycket enkel att använda
  • Otroligt starka vibrationer
  • Möjlig för många olika sorters lek

Nackdel

  • Produkten är batteridriven, vilket kan vara en negativitet för likväl plånboken som för miljön
  • Batterier ingår inte i köpet

Recension

Produktbeskrivning

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator är 19 centimeter lång, med hela 14,5 centimeter utformade för att stimulera dig inifrån. Staven är också helt och hållet gjord av ABS-plast och med PU-beläggning vilket gör leksaken otroligt len och därför också snäll mot huden. Detta gör också att denna leksak fungerar finfint tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och att den är vattentålig.

Staven är 2,5 centimeter bred mattsvart med små snygga silverdetaljer och med endast en knapp att hålla reda på under din lekstund.

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator besitter också hela tio stycken olika vibrationsprogram, som du enkelt kan hoppa emellan genom att endast tryck på en knapp en gång.

Produkten är hundra procent batteridriven, och drivs med endast två stycken AAA+ batterier som måste köpas separat.

 

Min personliga upplevelse

När jag först fick hem Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator möttes jag av besvikelse. När jag höll i leksaken föll andan på och jag ville använda den direkt! Informationen om att batterierna som krävs för att hålla igång leksaken behöver köpas separat hade inte nått mig och min njutningsstund med min nya lekkamrat fick helt enkelt vänta.

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När jag, dagen därpå, fick igång Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator slogs jag snabbt av hur otroligt intensiva de olika vibrationsmönstrerna var. Jag kunde nästan förutspå hur intensiv denna skulle vara att använda genom att endast hålla den i handen när vibrationen var igång.

När jag sedan provade den levde den absolut upp till mina förväntningar. Leksakens form och smala staven gjorde det lätt för mig att använda den på EXAKT de områden där det kändes som bäst och jag slogs snabbt av att de otroligt intensiva vibrationsmönstrerna gjorde att leksaken var minst lika njutningsfull mot klitoris som mot g-punkten.

För den erfarna sexleksaksinnehavaren är Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator också tacksam att använda tillsammans med andra klitorisstimulerande leksaker, såsom en satisfyer. Leksaken går också lätt att kombinera med analstimulerande leksaker och med oralsex av ytterligare en lekkamrat.

Produktens enkelhet var, från början, någonting som jag upplevde något tråkigt men som jag efter endast en kort stunds användande omvärderade till någonting mycket positivt, då detta öppnar upp för otroligt många möjligheter med denna g-punktsvibrator. Den är lätt att experimentera med leksaken och möjligheterna är till slut oändliga.

Jag provade denna produkt ensam med onani men också tillsammans med en partner och jag skulle vilja poängsätta dessa två olika användningsområden som lika njutningsfulla.

Jag upplevde inte heller stunden tillsammans med min lekpartner som njutningsfull och lekfull för endast mig – min lekkamrat var också mycket nöjd och lekfullt inställd till vad denna, till synes, lilla leksak kunde få min kropp att känna.

Denna g-punktsvibrator kommer garanterat att hjälpa dig att nå klimax, och om du tillhör en av de tusentals personer som under de senaste åren införskaffat någon form av lufttrycksvibrator är denna produkt nästan ett måste för en kombinerad lekstund mellan dessa två.

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Första intryck

Leksakens enkla design gör också att den är enkel att experimentera med – både ensam och tillsammans med en lekkamrat. Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator går att använda vaginalt, mot klitoris och analt (med viss försiktighet, då leksaken inte har något tydligt ”stopp”).

Den, till synes, nätta leksaken kommer däremot att göra dig förvånad och det gamla talesättet ”I dom lugnaste vatten” går ABSOLUT att applicera på denna leksak. Vibrationerna lämnar ingen oberörd!

Den är också mer än lätt, snarare tacksam, att använda ihop med en partner. Att kombinera denna produkt med ett vattenbaserat glidmedel gör också upplevelsen ännu mer intensiv!

Sinful Curve 10 speed G-punktsvibrator är en mycket enkel och njutningsfull leksak, vilket gör denna till ett måste i din leksakslåda.

Den är också, med tanke på sin nätthet, mycket lätt att ta med sig varhelst man önskar. Sinful Curve 10 speed G-punktsvibrator får absolut plats i din handväska och om du ska ut och campa tar den inte upp mycket plats i din packning.

Dessutom behöver du inte oroa dig om huruvida energin i leksaken ska ta slut under din tur eller kring hur du ska hitta ett eluttag under din vistelse – denna leksak är helt och hållet styrd med AAA+ batterier. Två extra batterier I packningen och likväl din hemvistelse som din semester är räddad!

Hur man använder den

Produkten är utformad för att användas vaginalt. Staven är smal och med en knapp på staven slut, som är enkel att nå vid använda. Knappen använder du för att hoppa mellan de olika vibrationsmönstrerna.

Vibrationsmönstrerna är hela TIO stycken olika mönster, som börjar med en lätt jämn vibration som du under tre olika snäpp kan få mer intensiv. Därefter följer det flera program med pulserande och lekfulla vibrationer.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Staven är len och nätt, vilket gör den enkel att använda, och längst fram på staven är staven kupad uppåt. Denna lilla böj är självaste härligheten med hela leksaken.

Toppen på staven pekar uppåt i toppen av den, vilket gör att denna del med lätthet hittar din G-punkt för att sedan stimulera denna med sina intensiva vibrationer – tills du med största sannolikhet når klimax om och om igen.

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator är dessutom vattentålig och går utmärkt att kombinera med ett vattenbaserat glidmedel som lätt går att köpa till när du beställer din nya Sinful Curve 10 speed G-punktsvibrator.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator till alla som under den senaste tiden införskaffat sig en lufttrycksvibrator, då dessa är perfekta att kombinera!

När du kombinerar fler erogena zoner samtidigt, alltså stimulerar dem, så blir ofta orgasmerna mer intensiva och kraftfulla. Det är något jag lovar att du inte vill gå miste om!

Jag skulle också rekommendera denna leksak till personer som med enkelhet vill uppnå klimax under en grå torsdagseftermiddag i dessa kalla och trista vinterdagar.

Den är perfekt för dig som inte hittat g-punkten eller har svårt att komma åt den på egen hand.

Det säger andra kunder

Evelina: ”Alldeles perfekt både innanför och utanför. Lagom lång. Som någon annan skrev, lite svårt med knappen på botten att ändra läge, men annars är Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator super.
För mig har det varit orgasmgaranti i alla fall.”

Bea: ”Är väldigt nöjd med denna g-punktsvibrator! Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator är tillräckligt lång för att kunna både nå g-punkten och för att man ska kunna nå precis rätt. Vibrationerna var starka och inte för högljudda men man får vara lite beredd på att knappens placering kan göra det lite svårt att byta mellan vibrationslägen. Skulle dock definitivt rekommendera denna för både njutning inuti och utanpå!”

Wilma: ”Helt underbart, funkar lika bra utanpå som inuti. Bra vibrationer och kommer precis åt rätt, det enda negativa jag kan komma på är att Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator är rätt högljud men inte något som stör enligt mig annars så finns inget att klaga på så rekommenderas starkt.”

Sammanfattning

Sammanfattningsvis bör inte Sinful Curve 10 speed G-punktsvibrator dömas utifrån sin smala stav och sin till synes nätta och enkla design – då den är otroligt intensiv och lekfull!

I dom lugnaste vatten simmar dom fulaste fiskarna. Och denna fula fisk är helt och hållet godkänd för att härmed klassas som ett måste I samlingen.

Detta dessutom till ett larvigt lågt pris. Skynda och fynda. Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator är helt klart värt den lilla hundralapp du behöver ge.

För en person som är ute efter en ren och skär G-punktsvibrator får Sinful Curve 10 speed G-punktsvibrator hela FEM AV FEM solklara stjärnor!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här