Recension – Sasha Grey Lösmus

20

I en enkel men snygg liten låda kom en enkel men intressant lösmus. Jag har aldrig tidigare testat en leksak gjuten efter en känd person, så detta var lite spännande. Ska Sasha Grey Lösmus bli lika populär som dess namne? Vi får se!

Sasha Grey Lösmus är en rätt cylindrisk beige-gul lösvagina av så kallat ”Ultraskin”. De flesta av dessa hudliknande material känns relativt lika tycker jag och även denna har en mjuk och len känsla när man tar på den, väldigt tillfredställande. Den ena änden av lösvaginan har en vulva och den andra har bara ett tomt slut.

Cylinderformen är något indragen i mitten, vilket jag antar är för att den ska ligga bra i handen och det gör den. Lösmusen är även ribbad med breda ribbor för att den ska vara enkel att hålla ett fast grepp om. Själva vulvan är gjuten efter den otroligt kända och populära porrstjärnan Sasha Grey och ser naturtrogen ut.

“Hej, det är jag som testat och skrivit om Sasha Grey Lösmus. Det är verkligen en realistisk version av Sasha själv, önskar dig en trevlig läsning. /Alexander”

Huden runt vulvan ser också naturtrogen ut och det stärker upplevelsen av att den är detaljavgjuten från en riktig person. Jag tog mig tiden att göra lite efterforskningar och när man kollar på bilder, så ser man tydligt att den liknar Sasha Greys egen kroppsdel! Insidan av lösmusen är räfflad för att bidra till upplevelsen.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Prisvärd
  • Hög kvalitet
  • Enkel att rengöra om man vill vända den ut och in
  • Ser ut som Sasha Greys vulva
  • Skön

Nackdelar

  • Lite topptung, inte alltid bra under användning
  • Svår att rengöra om man inte vill vända den ut och in
  • Lite svår att komma in i

Recension

Första intryck

Kartongen som Sasha Grey Lösmus kom i var enkel men bra och fin, perfekt för prisklassen. Inuti lådan fanns lösmusen inklädd lätt i plast, en liten handbok för hur man tar hand om den bäst samt en liten påse med ett uppfräschningspulver för att göra lösmusen mjuk och fin igen efter användning.

När jag packade upp den så blev jag nog mest förvånad över tyngden på leksaken. Den ser relativt liten ut, men den är bastant byggd med en bra mängd material som får den att kännas gedigen. På ena kortsidan sitter ju själva vulvan som är gjuten efter Sasha Grey och den ser rätt detaljerad och välgjord.

Personligen måste jag erkänna att jag aldrig riktigt har sett vitsen med en verklighetstrogen vulva på leksaker, så jag kan inte säga att jag varken blev imponerad eller besviken men kul att den är modellerad efter en känd person. Utöver det så var den ungefär som jag tänkt att den skulle vara.

Sasha Grey Lösmus är ingen avancerad leksak så jag hade inte några andra förväntningar riktigt och om man har sett en liknande produkt innan så är det inte så stor skillnad. Det som gav ett lite extra intryck dock var att jag tyckte att den hade en väldigt bra tyngd i handen. För att vara så enkel så tycker jag ändå att lösmusen ger ett proffsigt intryck.

 

Upplevelse

Jag har provat flera olika typer av lösvaginor innan, så den här gången gjorde jag ungefär som vanligt. Jag sprutade in lite glidmedel inuti den och lade även en klick i öppningen.

Sasha Grey Lösmus

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det som var lurigt när jag skulle börja använda den var att öppningen gled omkring väldigt mycket och det var förhållandevis svårt att styra in min penis i den. Det är aldrig ett problem som jag haft förut, men jag har dock märkt sedan första gången att det blir enklare ju mer jag använder den.

Jag behövde liksom rätta knycken. Insidan är ganska trång och skön för mig med en genomsnittlig lem, men lösmusen är väldigt töjbar så den ska nog omsluta lite grövre modeller med enkelhet. Den ribbade insidan ökar känslan och materialet är likt andra hudersättningar mjukt och skönt. Till skillnad från andra lite billigare produkter, så känns detta material inte som att det ska gå sönder lika lätt, det är ett stort plus i kanten.

Leksaken har inget skal, utan består av samma material rakt igenom. Det betyder att du kan med lätthet applicera vilket tryck du vill för att göra det ännu tajtare. En lite knepig grej med detta är dock att om du håller för långt ner så kan lösmusen lätt bli ”baktung”. Den är lite avsmalnad på mitten, vilket innebär att den är en aning tjockare i den änden som är motsatt öppningen. Detta gör att i rörelserna upp och ner, så kan den börja svänga fram och tillbaka och det kan göra att man hamnar ur rytm.

Jag hittade ett sätt att vända detta till min fördel, genom att hålla leksaken halvvägs uppe när jag var inne i den och börja snurra den runt. Det blir nästan som att man gör ”helikoptern” med leksaken medan den fortfarande är på och därmed stimulerar den ollonet i en cirkel.

Att använda den på detta sätt kan vara lite trevligt som avbrott eller omväxling, men det är inte sättet som jag gillar att använda den på mest. Därför blir det en avvägning hur långt ner på leksaken man kan hålla och därmed hur hårt man kan klämma mot hur mycket svängande fram och tillbaka man kan tänka sig ha.

Ibland så håller jag den bara längst ut på själva toppen när jag använder den och då svänger det inget alls, men man kan heller inte klämma åt någonting. Om man har en längre penis kanske detta inte är ett problem över huvud taget, men jag är väldigt genomsnittlig både i längd och omkrets. Allt som allt skulle jag nog säga att den överträffade mina förväntningar för att vara en så enkel leksak.

Sasha Grey Lösmus

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När dådet var gjort och det var dags att rengöra den så blev jag lite fundersam för vissa tunnare leksaker kan man vända ut och in när man ska rengöra dem, men den här lösmusen har så tjockt material att det kändes som att den potentiellt skulle kunna gå sönder om man gör det.

Därför så tvättade jag den utan att vända ut den och det var inte en särskilt angenäm upplevelse. Dock så upptäckte jag efter några gånger att det faktiskt stod på produktsidan att man kan vända på den för att rengöra den, vilket gör det otroligt enkelt att utföra rengöringen.

 

Hur man använder den

Till att börja med så är glidmedel ett måste med den här lösmusen, precis som med alla andra leksaker som är av liknande typ. Som sagt så är lösvaginan lite halvt klurig att komma in i. Jag brukar aldrig guida min penis med andra handen för jag försöker att undvika att bli kladdig, men i det här fallet skulle jag ändå rekommendera att i alla fall hålla i den med tumme och pekfinger medan man tränger in, för att underlätta proceduren.

Likt andra lösmusar, så brukar jag lägga en liten klick glidmedel i öppningen för att sedan vinkla den runt ollonet för att sprida runt glidet, så att det blir ett lättare inträde. Ett annat tips för själva införandet är att klämma ut all luft ur leksaken innan man tränger in, för då bildas ett slags baksug som håller leksaken tätt mot din penis hela tiden. Om man inte gör det så finns det risk för att man ”blåser upp” leksaken lite plötsligt både luft och penis behöver få plats där inne.

Sasha Grey Lösmus

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vad det gäller rengöring så känns det som lite av ett dilemma för mig. På produktsidan står det att det går att vända den ut och in, men i det lilla infobladet om rengöring som följer med så står det ingenting alls om det. Att inte vända den medför att rengöringsprocessen blir ganska jobbig, eftersom man måste få in vatten och tvål och sedan dessutom vara säker på att man har lyckats skölja ur den efteråt.

Däremot att vända den ut och in medför att den potentiellt skulle kunna gå sönder efter ett tag. Jag tycker den känns stabil och det kändes inte direkt som att den skulle paja när jag gjorde det, men vill man vara absolut säker på den inte ska gå sönder, så kanske man ska hålla sig till den omständliga rengöringen.

Ett tips jag har är att kolla noga på den lilla påsen med ”refresh powder” som följer med. Nästan alla produkter som har någon form av fake-hud rekommenderar att köpa till ett pulver som gör leksaken mjuk och fin igen efter tvätt. Detta pulver är nästan i alla fall 100 % majsstärkelse i en annan förpackning, inklusive i detta fall. Istället för att köpa stärkelsen i förpackningar märkta med leksakens tillverkare, kan man alltså köpa det mycket billigare i en vanlig mataffär.

Rekommenderat till

Det kanske låter självklart men Sasha Grey Lösmus lämpar sig väl till personer som gillar Sasha Grey eller haft henne som idol. I övrigt så är den också väldigt lämplig till nybörjare som kanske inte har testat så många leksaker innan och inte vill investera så mycket pengar i sin första eller för folk som har en tajt budget. Det är en väldigt prisvärd produkt.

Sasha Grey Lösmus

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

För mig så känns leksaken tajt och skön och jag har en medelstor penis. Personer som har en lite större penis skulle nog känna att den var väldigt tajt och beroende på hur stor man är och hur vad man gillar så kanske det skulle vara för tajt.

Det säger andra kunder

De flesta andra recensioner som jag har sett av produkten tycker att den är bra och beskriver den precis som jag har gjort som mycket prisvärd! Någon har sagt att den är lite trång men skön, vilken stärker min teori om att den är tajt men gångbar för större penisar.

 

Sammanfattning

En gedigen produkt som förvånar i kvalitet för priset. Inte perfekt men en otroligt bra nybörjarleksak eller för den budgetmedvetna.

stjärnor

Jag ger Sasha Grey Lösmus 3 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här