Recension – Pleasure Stroker Onaniprodukt

17

De flesta känner nog till lösvaginor eller pocket pussy som de också kallas. Detta är en sådan produkt.

Pleasure Stroker är en onaniprodukt för alla med penis som hålls i handen och rörs på samma sätt som när du själv runkar. Pleasure Stroker är tillverkad i ett mjukt så kallat ”real feel” material som jag antar betyder att det skall likna ”The real thing” så mycket som möjligt.

Det står skrivet att den ska ge dig en retande känsla med sin invändiga struktur. Det står även att du kan bestämma själv trycket kring din penis med handen. Du ska kunna klämma kring sleeven om du önskar dig en tajt känsla kring din penis.

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och det är jag som testat och skrivit om denna onaniprodukt… Trevlig läsning!.”

De rekommenderar att du använder Pleasure Stroker tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel då det kommer att ge dig den mest ”realistiska känslan”. När du är klar med att använda Pleasure Stroker kan du lätt skölja den ren i varmt vatten och eller med sexleksaksrengöring.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Priset
  • Lätt att rengöra
  • Öppningen ser ut som en riktigt vulva
  • Kan användas med både vatten och silikonbaserat glidmedel

Nackdelar

  • Den luktar skumt
  • ”Real Feel” materialet känns inte realistiskt
  • Kvalitén är inte bra
  • Trång att komma in i
  • Tråkig insida
  • Obekväm att använda

Recension

Första intryck

Det jag reagerade först på att förpackningen såg ut som att den klämts i transporten. Jag hoppades på att innehållet skulle var oskadat. Jag såg ingen skada på innehållet. Förpackning ser inte ut som den som visas på Sinfuls hemsida vilket får mig att tro att de gick med en mer simpel förpackning för att spara pengar. Jag tog upp Pleasure Stroker Onaniprodukt ur förpackningen och blev omedelbart besviken.

Det materialet som kallas ”Real Feel” känns inte realistiskt. Det kännes mer som skumgummi. Jag tyckte åtminstone att vulvan såg ut som en riktig vulva. Jag tyckte också att längden på 8 tum (ca 2dm) också var generös. Jag såg att den hade även en öppning på andra sidan vilket jag tror är för att förenkla rengöringen.

Den luktade skumt, en kemikalieliknande doft. Jag tror att det är något medel dem har använt för att skydda innehållet och att den skulle försvinna när jag tvättade Pleasure Stroker Onaniprodukt. Jag rengjorde den och lukten bestod. Insidan gjorde inte mig mer uppmuntrad, den var odetaljerad och tråkig. Trots allt detta var jag beslutsam att ge Pleasure Stroker Onaniprodukt en riktig chans att imponera på mig men hittills har den har gått under min förväntan med råge.

 

Upplevelse

Jag tänkte att bästa sätt att testa den var att låtsas att det är en riktig vagina fast jag hoppar över delen med att få kvinnan upphetsad. Jag såg till att bli hård och satte på en kondom. Jag smörjde in Pleasure Stroker Onaniprodukt ingång och insida med vattenbaserat glidmedel och började försöka använda den.

Pleasure stroker onaniprodukt

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag gissar att min penis kanske är för grov för Pleasure Stroker Onaniprodukt för jag kunde inte få in mer än ollonet i vaginan. Jag behövde dra i sidorna av öppningen bara för att komma halvvägs in. Det små detaljerna inuti kändes mer som ett hinder än som den del som ska ge en skön känsla. Efter mycket försök kom jag in hela vägen och jag skulle inte välja Pleasure Stroker Onaniprodukt över mina egna händer någon dag.

Trots att det kan uppstå en skön känsla när du har fått in hela penisen, så anser jag att den är sämre än att bara runka penisen med sina händer som vanligt. De låga förväntningarna jag hade uppfylldes inte, vilket jag anser säger mycket om vad jag tycker om Pleasure Stroker Onaniprodukt. Jag kommer dock använda den fler gånger för att se om den blir naturligt töjd i förhållande till min penis.

Vid andra försöket använde jag bara vattenbaserat glidmedel. Det blev ingen större skillnad. Jag skulle säga att det blev värre. Första försöket var bara obekvämt. Andra försöket gjorde ont. Jag tror att kondomen skyddade penisen från smärtan. Trots smärtan fortsatte jag med att försöka.

Jag lyckades komma när jag använde med Pleasure Stroker Onaniprodukt, men istället för att få den sköna känslan som kan uppstå vid vanlig orgasm. Det var mer som en tvingad orgasm utan någon form av njutning.

Jag anser att jag inte var färdig med mina försök så jag tänkte tredje gång gillt. Denna gång använde jag min kyskhetsbur för att få penisen att krympa lite vilket bör göra detta enklare. Det blev ingen större skillnad. Jag undrar om tillverkaren vet hur en vagina skall vara. Det känns som att tillverkaren tittade på en bild och tänkte ”så här ska det se ut”, inte så här ska det kännas.

Pleasure stroker onaniprodukt

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag tänkte efter detta ”den här produkten är värdelös”. Tillverkarens standard måste vara väldigt låg. Det känns som att jag har blivit lurad. Jag har inte ens betalat för Pleasure Stroker Onaniprodukt och ändå känns det som jag slängt bort pengar. Jag har aldrig blivit så här besviken av en produkt någonsin.

Hur du använder den

Jag testade Pleasure Stroker Onaniprodukt i flera ställningar. Däribland, sittande, stående och liggande. Jag tycker att sittande var den (minst dåliga) bästa positionen. I den positionen är det som enklast att föra in penisen i Pleasure Stroker Onaniprodukt. Men att föra in hela eller mer än hälften är det nästan lönlöst.

Efter mina upplevelser så skulle jag säga att vattenbaserat glidmedel är den bästa typen av glidmedel för Pleasure Stroker Onaniprodukt. I produktbeskrivningen står detta att du skall använda den som vid ett ”vanligt handjob”. Jag anser att detta stämmer.

Pleasure Stroker Onaniprodukt var också enkel att rengöra. Jag använde mild tvål och varmt vatten.  Pleasure Stroker Onaniprodukt två öppningar gör att du enkelt kan se att det inte finns någon tvål kvar inne i den.

Pleasure stroker onaniprodukt

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag skulle inte rekommendera Pleasure Stroker Onaniprodukt till någon. Enda undantaget är om någon vill uppleva hur en sexleksak inte ska kännas. En sådan upplevelse är dock inte värd 199kr. Har du en liten penis kanske du kan få nöje av Pleasure Stroker Onaniprodukt, men jag skulle säga att du bör lägga dina pengar på en annan produkt.

Det säger andra kunder

Kunderna är väldigt delade med deras åsikt om Pleasure Stroker Onaniprodukt.

En skriver detta

”Till en början var det svårt att få den “fungera”. Men med lite vilja och flera testomgångar fick jag den att göra jobbet. Skulle kanske rekommendera en fleshlight i bättre kvalité då denna är trång o kort för min lilleman. Tips är att använda den i duschen när man duschar varmt.”

En annan skriver

”Kände ett obehag å använda den”

En som verkligen gillade produkten skrev detta

”Det här är min första leksak, så är väl inte så kunnig. Men var inte beredd på att den skulle kännas så här bra! Den påminner mycket om ”det riktiga” och känns så otroligt bra att använda, speciellt (betonar verkligen ordet speciellt) utan kondom! Längden och tjockleken är inte heller något problem då det finns ett exit hål på andra sidan. Det enda problemet är väl att jag nu haft min i en vecka (använt kanske 4-5 gånger) och den har redan börjat spricka.

Öppningen har spruckit så det har blivit en lite annorlundare känsla, men fortfarande en femma! Ska reklamera och se om kundsupporten vill hjälpa till. Men samtidigt kostar den också ynka 130 kr, vilket är ett mirakel för en så otroligt grym produkt! Kan starkt rekommendera för de som vill prova sin första lösvagina men inte spendera 600 kr på en Fleshlight eller liknande.”

Pleasure stroker onaniprodukt

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag kan endast instämma med de två första. Jag skulle inte rekommendera att använda den i duschen. Det verkar också som att den sista kunden köpte Pleasure Stroker Onaniprodukt på rea för att ordinarie pris är 199kr. Även för 130kr så är detta en produkt jag inte skulle köpa.

 

Sammanfattning

Sammanfattningsvis anser jag att Pleasure Stroker Onaniprodukt inte är en bra produkt. Den är inte bara dålig. Den är hemsk Jag kommer inte använda den i framtiden och kommer förmodligen att slänga den så fort jag är färdig med recessionen. Jag mår nästan dåligt bara av att tänka på Pleasure Stroker Onaniprodukt.

Jag tycker att den inte är enkel att använda. När det bästa jag kan säga om Pleasure Stroker Onaniprodukt är ”Den är enkel att rengöra”, då vet du att detta är en produkt som inte är värd priset. Den känns inte bra i handen och den är inte skön vid användning. Jag skulle rekommendera att den som vill köpa att spendera lite mer pengar för att få en bättre produkt i stället.

Pleasure Stroker Onaniprodukt passade inte mig men kanske ni har en annan uppfattning. Jag kan inte säga mycket mer.

Med tanke på att jag lyckades få utlösning genom att använda Pleasure Stroker Onaniprodukt så kommer den få 1 stjärna vilket är vad den är värd.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här