Recension – Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

45

De flesta känner nog till Fleshlight och om du inte gör det, så ska du nu få läsa om en snarlik produkt – Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator.

Det är svårt att inte jämföra liknande leksaker med Fleshlight, för jag känner att det var de som populariserade denna produkttyp av ett hårt skal och ett mjukt inre.

Jag är alltid ivrig att testa på nya leksaker och packade upp Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator direkt när jag kommit hem och efter att ha beundrat dess yttre, så hämtade jag glidmedlet och inledde mitt testande.

“Hej! Mitt namn är Alexander, jag är 32 år och det är jag som skrivit recensionen. Den här masturbatorn är minst lika bra som en Fleshlight.”

Precis likt en Fleshlight, har denna Mr. Membr ett utseende som en förvuxen ficklampa. Skalet är av svart, rutig plast och om du skruvar av locket så ser du den innehållande sleeven som är mjuk och inbjudande.

Skalet smalnar av på mitten för ett säkrare grepp och vidgar sig betydligt mot den verksamma änden. På den motsatta sidan sitter en liten ventil för att justera luftintaget och därmed suget under användning.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator


Fördelar

  • Prisvärd
  • Skön
  • Trevligt material inuti
  • Bra ventil för olika känslor
  • Neutralt utseende

Nackdelar

  • Svår att rengöra
  • Svår att montera
  • Materialet utanpå kunde varit bättre

Recension

Första intryck

Mitt absolut första intryck av Mr. Membr när jag packade upp den ur förpackningen, var tyvärr att plastskalet kändes av lite lägre kvalitet än vad jag skulle ha velat. Det var lite strävt och kändes väldigt tunt och jag kan förmodligen klämma sönder det om jag skulle försöka.

När jag skruvade upp locket blev jag lite mer positivt inställd, för dels så var det väldigt gediget och gängorna sitter tight och bra, samt att den innehållande sleeven verkade väldigt trevlig. Den var kanske lite mjölig av pulvret som används för att hålla den mjuk och slät, men det går ju bort efter första tvätten. När jag tog upp den kändes den väldigt bra i handen, Mr. Membr låg bra och var lätt att greppa, till skillnad mot till exempel Fleshlight.

Mr.Membr var också lättare en än Fleshlight vilket var en positiv överraskning och förmodligen en bra effekt av att skalet var tunt. Dock är den inte överdrivet lätt, utan har en bekväm tyngd. Själva vulvan på leksaken var inte särskilt detaljrik och blygdläpparna var lite tillknycklade och gick inte att räta till igen, men det var en mindre grej.

Ventilen på baksidan trodde jag först gick att ställa in i olika steg, för den var lite trög, men det visade sig att den bara hade på och av. När jag skruvade av locket på baksidan så möttes jag av baksidan av sleeven där hålet som går rakt igenom den mynnar ut. Hålet var inte helt centrerat i mitten vilket stör mitt ordningssinne lite grann men bör ha absolut noll effekt på själva användningen.

Du behöver en extremt lång penis för att ens nå andra sidan av Mr. Membr  och även om du skulle göra det så tror jag verkligen inte att det skulle påverka funktionen alls. Skalet är som sagt tunt och leksaken går att klämma ihop lite. Jag tänkte att det kanske skulle gå att använda till att skapa lite extra tryck i sidled under användning, vilket inte alls går att göra med en Fleshlight.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

Materialet på utsidan känns inte så kvalitativt och det var lite av en besvikelse. Det har nog inte någon påverkan på hur skön den är, men vi äter ju med ögonen också! Materialet på insidan var väldigt trevligt och ska jag vara ärligt så kan jag inte direkt känna skillnad mot Fleshlight. De ska ha något high tech-material men jag tyckte att det virtuella skinnet på denna produkt var lika bra. Kanske något kladdigare efter att man har tvättat den, men det är i alla fall inget som jag störs av.

Under användning känns den väldigt snarlik en Fleshlight. Skön, trång och ventilen för att reglera sugförmågan fungerade överraskande bra. När man slår på Mr. Membr, så blir det en helt annan känsla än med den öppen. Dock gick det inte riktigt att klämma på den för att öka känslan som jag hade hoppats, men det var ett ganska svagt hopp från början.

Mr. Membr är lätt att få ett bra grepp om och inte väldigt tung, så det går att köra på ganska snabbt. Det var skönt att variera att ha ventilen på och av för att få olika upplevelser. I ärlighetens namn så har produkter liknande den här aldrig varit superbra för mig. Jag hade hoppats på att detta skulle vara ett undantag, men även denna var det något som saknades med.

Detta är förmodligen bara en personlig preferens för mig eftersom det finns tonvis av folk som gillar liknande leksaker. Trots att det inte är den bästa typen av leksak för just mig, så måste jag faktiskt säga att allt som allt så överträffade mina förväntningar. Jag kan faktiskt inte känna så stor skillnad mellan Mr. Membr och min Fleshlight.

 

Hur man använder den

Du måste ha glidmedel när du använder denna, det går inte att komma undan. Den är lite kladdig efter att man har tvättat den om man inte applicerar majsstärkelse och det gäller även för insidan. Jag kan inte tänka mig att det går att ha någon form av njutbar stund med denna utan glidmedel.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Ett sätt som jag gillar att applicera glid på är att hålla tuben väldigt nära öppningen på leksaken och spruta in på insidan. Det ger väldigt bra glid och en skön känsla redan från start.

Sedan lägger jag en klick i öppningen mellan blygdläpparna och när jag ska föra in mig, så sätter jag ollonet mot öppningen och roterar runt leksaken i massa olika vinklar för att täcka hela toppen av penis med glidmedel. Då går det utmärkt att föra in den sedan och ger bra förutsättningar för att snabbare komma igång med långa rörelser.

Prova att börja med ventilen öppen för att sedan stänga den en bit in i sessionen för att känna hur det känns och experimentera sedan med den i olika lägen för att hitta just det du gillar.

När man sedan är klar, så kommer det knixiga; rengöringen av Mr. Membr. Att fiska ut sleeven ur det hårda fodralet och det är ganska enkelt. Sedan gäller det att rengöra den grundligt. Likt min Fleshlight är jag aldrig riktigt säker på om den är helt ren på insidan eller om jag har sköljt bort all tvål, vilket kan vara lite irriterande.

Det jag brukar göra är att sätta Mr. Membr direkt mot kranen så att vattnet tvingas ner i den och efter att man sköljt ur den lite så gör jag likadant med tvålpumpen. Jag sätter den direkt mot pumpen och pumpar ner tvål i den och försöker sedan gnida runt med fingrarna där inne för att göra den så ren som möjligt.

Det bästa sättet som jag har hittat att få bort tvålen är att sätta Mr. Membr mot kranen som i början och efter ett tag knipa till den andra änden så att den fylls lite med vatten, som en ballong. Dock inte för mycket! Vi vill ju inte att den ska töjas eller så. När den är lite lätt fylld med vatten, så kniper jag åt andra ändan också och sedan skakar jag den upp och ner både horisontellt och vertikalt.

Slutligen sköljer jag ur Mr. Membr en sista gång. Jag torkar den utvändigt med en handduk och sedan hänger jag upp den på ett sådant sätt att insidan inte blir hoptryckt.

När du ska få i den i skalet sedan så blir det riktigt knepigt. Eftersom skalet smalnar av så är det svårt att få ner sleeven ända vägen ner och du får försöka greppa den med fingrarna från motsatta sidan. Är du som jag och har stora fingrar, så är det svårt att få plats i det mindre hålet på baksidan, men efter lite trixande så går även detta bra.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Mr. Membr Lucy Original Masturbator är strålande till personer som har varit sugna på att köpa en Fleshlight men tycker att de är lite smått dyra. Personligen tycker jag att denna är oändligt mycket mer prisvärd. Den känns ungefär likadant och är mycket billigare.

Jag kan tänka mig att Mr. Membr passar best för personer som har en större modell av penis. Jag har en som ligger på genomsnittet och för mig passar andra sleeveprodukter bättre. Om du har en penis som är mindre än genomsnittet, skulle jag nog faktiskt kolla på andra leksaker.

Om du har en genomsnittlig penis och tror att du skulle gilla en sådan här sleeve, så kör bara. Jag har en teori om att penisar över genomsnitt passar den här rätt bra för! Detta verkar dock bli motbevisat av andra kunder som varnat om att de är grövre än genomsnittet och att den är för tajt eller gått sönder.

Det säger andra kunder

De flesta verkar generellt säga att de är positivt överraskade, att Mr. Membr är förvånansvärt bra och att den är väldigt prisvärd. Ett par som har en penis större och/eller grövre än genomsnittet säger att de tyckte att den var för trång och några säger även att den har gått sönder efter ett par användningar.

Sammanfattning

En smidig, tilltalande leksak som känns bra både i handen och runt penis. Rengöringen är lite knepig men den är helt klart prisvärd och överraskande bra.

Jag ger Mr. Membr Lucy Original Masturbator 3 av 5 stjärnor. Bra, men den här typen av leksak är inte det jag personligen gillar bäst.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här