Nykär, undergiven, nervkittlande och lyxig! Ja Mister B Vac Rack Vakuumsäng är en latexprodukt som fick mig verkligen att tappa andan och få mina nervtrådar att spraka!

Mister B är ett dubbelt latexlakan där den ena partnern blir vacuumpackad in mellan latexsidorna. Den har en ram av rör som du själv bygger av de tillhörande plaströren och sedan fäster latexpåsen runt.

Det finns ett hål med en öppningsbar flik vid könet, samt andningshål och tillhörande luftslang. Latex är ett naturgummimaterial som rör sig smidigt och mjukt.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Mister B Vac Rack Vakuumsäng

Fördelar

  • Enkel att bygga
  • Håller fast kroppen lagom hårt
  • Kvalitativ, kändes att den hade hög standard på latexet
  • Rejält hål att komma in igenom
  • Lätt att skölja av efter användning
  • Stor, man behöver inte krångla sig ner

Nackdelar

  • Du behöver ha igång dammsugaren under hela leken för att hålla vacuumet
  • PVC rören som är ramen var lite för lätta vilket gjorde att man inte riktigt hölls nere helt
  • Långt mellan grenhål och andningshål
  • Ingår inget glidmedel

Recension

Första intryck

Från det att vi fick hem kartongen med Mister B Vac Rack Vakuumsäng i och hela vägen tills vi var klara var jag imponerad över hur snyggt förpackad och rejäl den kändes.

Rören och alla tillbehören kom i en latexpåse som man även kan fortsätta använda som förvaring efter.

Instruktionshäftet var genomgående och täckte många av funderingarna. I paketet ingick även öronproppar, dessa behövs så du inte skadar trumhinnorna, mask och andningsrör.

Mister B Vac Rack Vakuumsäng var verkligen sexig, jag kände mig så åtråvärd när jag låg där och kände hur latexet spände sig mot kroppens alla kurvor och höll nere mig.

Att den gav ett bra intryck kan jag verkligen säga.

Mister B Vac Rack Vakuumsäng

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

Upplevelse

I kitet med Mister B Vac Rack Vakuumsäng fanns allt med, vilket var bra då det inte var något man behövde tänka på som saknades när man väl skulle börja leka. Dragkedjan som man slöt om sig när man kommit ner i påsen var bra, ingen extra vagant men inte heller det billigaste.

Masken behövdes för att annars låg du rakt mot latexet när det drog ihop sig och då kändes det konstigt mot ögonbrynen och näsan, blev liksom ett för hårt tryck mot ansiktet om man var utan masken.

Det lät en del från dammsugaren även om man hade den på lägsta och öronproppar i, men man tänkte snart bort det.

Känslan hur latexet spändes runt kroppen var otroligt, man var fast men man kunde ändå vicka på kroppen lite så man inte låg helt paralyserad. Nerverna gick på högvarv och jag kände mig sprudlande, lite småfull och nykär.

Som känslan du vet när man får små elektriska stötar i kroppen varje gång era armbågar nuddar varandra i baren? Så känsligt och bubbligt blev kroppen när du låg helt utsträckt mot det mjuka gummit.

Vi hade ganska lätt för att bygga ihop Ja Mister B Vac Rack Vakuumsäng , men då den är så stor, 2.10m, hade vi problem med att trä latexpåsen över rören, men löste det efter lite trixande. Det var ett rejält hål att krypa in igenom, så det fanns gott om plats att lägga sig tillrätta innan vi vacuumade den.

Dock var det långt mellan grenhålet och andningshålet, jag som inte är så lång hade därför lite svårt för att nå båda, så andningsröret fick petas in och sträckas från munnen upp till hålet.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Viktigaste med Mister B vacuum latexsäng är att man har ett safe word innan man börjar, eftersom talet var svårt och dammsugaren var igång och väsnades så var ett ord omöjligt att förstå.

Jag använde mig därför av att banka med höger häl tre gånger i madrassen som avbrytande ord. Funkade bra och var tydligt.

En annan extremt viktig punkt här är att ni har på er öronpropparna. Det låter massvis när man suger ut luften ur latexpåsen, men även när vacuumet skapas mellan dig och latexet. Så använd öronpropparna så ni inte skadar era öron.

Masken som till följer är att rekommendera, den skapar som en hinna mellan latexvacuumet och ansiktet. Annars gnuggas ditt skinn och ansiktshår mot det spända latexlakanet och det kan skapa en irritation i huden.

Mister B Vac Rack Vakuumsäng

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När du väl är inne i Mister B Vac Rack Vakuumsäng och luften är ute är det bara att hänge dig av hur känslig latexen med beröring kommer bli!

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Mister B vacuum latexsäng till par som har testat olika latexlekar och är erfaren inom ämnet men vill testa något mer helkroppsligt. Mister B vacuum latexsäng kan även passa bra till par som tycker det är spännande med luftkontrolls sex.

 

 

Det säger andra kunder

En av recensionerna på sinful.se är mycket nöjd men rekommenderade att tömma dammsugarpåsen innan man började leka.

På Mister Bs egna hemsida har Mister B Vac Rack Vakuumsäng fått 5 stjärnor av de två recensioner som finns.

 

Sammanfattning

För min del krånglade luftröret då det var långt mellan grenöppning och lufthål så det gav ett litet irritationsmoment men annars var Mister B vacuum latexsängi särklass en av de bästa och sexigaste latexprodukterna jag testat!

Spännande, känsligt och undergivet sex som var otroligt nervkittlande!

 

Jag skulle ge Mister B vacuum latexsäng 4 stjärnor!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här