Recension – Love To Love Secret Panty

37

Sex ska vara sensuellt, skönt och lekfullt. Secret Panty var inom en kategori jag inte testat innan. Jag kände mig busig direkt när jag fick hem denna, då denna trosa med medföljande vibrator även har en fjärrkontroll.

Med fjärrkontrollen kan alltså en sex partner delta, utan att vistas i samma rum. Eller varför inte ha det lite extra roligt under en tillställning, konsert eller annan aktivitet där det kan vara hett med ett förspel i offentligheten.

När jag öppnade trosvibratorns förpackning var jag riktigt nyfiken på hur detta var konstruerat. Med en liten ficka i spetstrosorna kan du föra ner den lila vibratorn i trosan utan risk att den ramlar ur.

Trosan hade även en öppning vid mynningen, för att alternativt kunna ha penetrerande sex under tiden som trosorna är på och vibratorn används. Med fördel är Love to Tove Secret Panty lättsam att använda själv. Varför inte ha det lite skönt när du gör sysslor hemma, eller inte vill använda händerna.

jonathan testare
Hej! Det är jag som testat och skrivit om denna spännande trosvibrator och jag hoppas du gillar min recension, den får 3 av 5 stjärnor av mig! /Jonathan”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Sexig stringtrosa
  • Fjärrkontroll
  • Lekfullt med en partner
  • Ficka i trosan där vibratorn inte löper risk att ramla ut.
  • 10 nivåer på vibration

Nackdelar

  • Går ej välja storlek på trosan
  • Högljudd vibrationerna
  • Endast 5-8m räckvidd på fjärrkontrollen

Recension

Första intryck

När jag fick hem Love to Love Secret Panty var jag väldigt taggad och exalterad på att testa. Tankarna började snabbt snurra på vart och hur jag skulle kunna använda denna trosvibrator. Att alltid kunna vara förberedd med att använda den var en riktig trigger, att känna mig busig under dagen även om jag inte aktivt använder den.

Att få prova utforska ett sätt att få sexuell njutning utan ansträngning, och via en partner som inte fysiskt berör mig. Stringtrosan som medföljde tycker jag såg väldigt stor ut för mig. Men var genast nyfiken på att se efter hur konstruktionen såg ut.

Jag tycker att kvalitén på vibratorn och fjärrkontrollen tillhör det billigare slaget. Fjärrkontrollen påminde mig om en fjärrkontroll till en garageport, men även lika simpel att använda, vilket var ett plus.

Love to Love Secret Panty är mer än bara en sexleksak. Det är en lek, antingen med dig själv eller med en sexpartner. Förpackningen innehåller en svart stringtrosa i spets, en liten vibrator, samt en liten fjärrkontroll. Trosan är rätt stor i storleken (enligt mig som har storlek 36), vilket gör att den lättare kan passa fler personer i olika storlekar.

Inuti trosan finns ett fack för vibratorn, med en placering för klitorisstimulering. Under det finns en öppning i trosan, för dem som vill kombinera med penetrerande sex under tiden som klitoris blir stimulerad av vibratorn.

Love to love secret panty

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Om man leker solo är det även hjälpsamt att vibratorn ligger på plats medans man leker med en typ av dildo eller vibrator även i slidan. Att kunna ha på sig denna trosa, att utan att ockupera sina händer under njutning, ÄR en njutning. Att bara kunna fokusera alla sinnen utan att känseln ska bli distraherad eller riktad åt ett annat håll kan verkligen förhöja njutningen.

Det är dock svårt att använda denna i offentliga sammanhang om det inte är höglivat runt om, då vibratorn låter högre än dess storlek. Under en konsert eller en fest där det spelas musik är ett bra tillfälle att testa denna offentligt. Håll fjärrkontrollen inom 8m så kan sexpartnern med fjärrkontrollen styra hur din njutning ska vara.

 

Upplevelse

Love to Love Secret Panty bör upplevas offentligt. Som sagt så är den rätt högljudd, så på en parmiddag eller under ett stillsamt mingel är inte optimalt. Under en fest eller på en nattklubb är däremot tillfällen att ta i akt. Jag drog på mig dessa trosor inför en utekväll (med en liten korrigering av storleken med min symaskin) och packade gladeligen ner vibratorn och fjärrkontrollen i min handväska.

Love to love secret panty

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Enligt överenskommelse mötte jag upp min sexpartner på en nattklubb, och det pirrade till både för mig och honom när jag meddelade mina planer. Han tog triumferande emot fjärrkontrollen, för att ha möjlighet att påbörja vårat förspel när helst han ville under kvällen.

Att sitta på helspänn och invänta att det ska påbörja är en spänning samt en frustration. Det dröjde dok inte länge innan det började, att hålla ögonkontakt med din partner under tiden intensifierade det hela oerhört mycket. Samtidigt som andra människor och vänner bytte ord med mig under tiden som min partner att ett par meter bort med fullt fokus på mig.

På grund av andra distraktioner i omgivningen blev det ingen klimax, men ett spännande förspel som gjorde att vi inte klarade av att hålla oss så länge. Med den sydda öppningen i trosorna behövde jag inte ens ta av mig dem för att han skulle penetrera mig, sagt och gjort blev vi båda nöjda.

 

Hur man använder den

För att jag skulle kunna börja använda denna fick jag först och främst sy in trosorna. När de passade som de skulle blev det genast enklare att föreställa mig hur det skulle gå till. Med Love to Love Secret Panty kan jag kan rekommendera att testa sig fram med din sexpartner innan ni använder den offentligt (om det är ett mål).

På så vis kan din partner lära sig vilka lägen som du föredrar och eventuellt komma överens om tecken att ge till varandra när läget ska ändras eller dylikt. Att kunna penetrera under tiden som trosorna är på och vibratorn jobbar kan ni båda njuta av att smeka varandra utan att behöva offra en hand för att hålla i vibratorn.

Love to love secret panty

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vibratorn är rätt otymplig, då den är så pass stor. Tajta byxor rekommenderas inte, då vibratorn då kan synas genom kläderna. En kjol som inte satt allt för tajt över rumpan var optimalt i detta läge, och ingen kunde då misstänka att jag hade något fuffens på gång.

Om du vill leka med denna trosa och vibrator på egen hand kan du testa att göra det under aktiviteter på hemmaplan. Jag testade att använda den en gång medans jag spelade datorspel online, med en chatt igång via spelet. Micken plockade inte upp vibrationsljudet, men att hålla masken var en svårare utmaning.

 

Rekommenderat till

Om du vill testa något nytt, inte känna att du måste vara hemma bakom låsta dörrar för att du och din sexpartner ska kunna ha det sexigt tillsammans, så kommer Love to Love secret Panty in i bilden.

Oavsett om denna secret panty (med vibrator) leder till orgasm, är spänningen och intensiteten som uppstår när den används offentligt ett 5+ till förspel. Har du och din partner fastnat i ett ekorrhjul när det kommer till sexlivet, då kan jag rekommendera att testa trosvibrator för att få en brytning i vardagen.

 

Det säger andra kunder

Det är få som har recenserat Love to Love secret Panty. De få jag hittar enas om att det inte är optimalt att ha byxor eller en tajt klänning under tiden som vibratorn är i trosorna. Då vibratorn är rund i formen syns den rätt väl i tajta kläder då den buktar ut, och det blir genast mindre tilltalande att använda secret panty.

Love to love secret panty

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

En slapp klänning eller kjol är då att föredra i offentliga sammanhang. Det hade varit mer optimalt om vibratorn vore mer platt och i så fall laddades med en kabel istället för att innehålla batterier.

 

Sammanfattning

Love to Love secret Panty gör sitt jobb när det kommer till att känna sexuell spänning och intensitet med din sexpartner. Våga att testa den, då den kan öppna andra dörrar i eran fantasi och sexuella relation. Ha ett samspel, kom överens om kodord eller gester för att guida varandra under lekens gång.

Håll ögonkontakten, låt andra se det, och förbli ovetandes. Vill du testa trosvibratorn ensam så går även det hur bra som helst. Varför inte piffa till humöret under tiden du gör hushållssysslor? Det är bara att dra på trosorna, med vibratorn i den lilla fickan, och kör på i ett läge under tiden du står och diskar eller dammsugar golvet.

Beakta att trosorna är One size, och är ca 2 storlekar för stora för mig, som bär storlek 36.  På grund av att fjärrkontrollen hade så kort räckvidd och vibratorn lät så högt är inte trosvibratorn någon jag använt mer än vid ett par tillfällen. Jag föredrar då en annan typ av vibrator under samlag och vid sololekar. Men spänningen var definitivt ett plus.

stjärnorLove to Love Secret Panty får 3/5 Stjärnor av mig!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här