Recension – Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde

30

Nu har den äntligen kommit den väldesignade sexkudden Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde som både är praktisk och bra både i och utanför sängen. Denna kudde är mycket mjuk och skön både att sitta på som att ligga.

Använd den gärna som pall till fikat eller så kanske du sitter på den när du tar hand om din partner.

Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde är mycket skön att ligga på du den ger ett skönt stöd åt ryggen och nacke, samtidigt som du får upp rumpan så din partner kommer åt bättre. Den kan helt enkelt göra det otroligt skönt för dig när du ligger där och njuter.

Sexkudden har nästan inga begränsningar på vad man kan gör utom det är mest fantasierna som hindrar vad man kan hitta på med den kudden

Liberator flip ramp sexkudde

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Bra och välgenomtänkt form
  • Praktisk att förvara
  • Mjuk och skön
  • Skön att ligga på
  • Skön att sitta på
  • Bra höjd som pall
  • Ger bra stöd åt ryggen
  • Lätt att tvätta

Nackdelar

  • Något instabil att sitta på

Recension

Första intryck

Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde är mycket snygg att se på. Materialet känns otroligt mjukt och skönt mot kroppen. Den är inte särskilt tung och tack vare dess diskreta utseende kan man förvara den varsomhelst i hemmet. Perfekt verkligen.

Den är även väldigt lätt att tvätta då det är avtagbart och tål maskintvätt så man kan hålla den ren och snygg för lång tid framöver

Jag vart mycket överraskad över Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde fantastiska och praktiska funktion. Samt hur väl utformad den var att ligga på och som att sitta på.

Eftersom man vill kunna sitta skönt men ändå inte komma upp för högt och denna sexkudde har en perfekt höjd för att göra erotiska saker i sittande ställning.

Det är alltså mångfunktionell och bra kudde, Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde passar till det flesta fantasier som man kan tänkas kunna använda en sådan här sexkudde till.

Liberator flip ramp sexkudde

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde är mycket skön och praktisk att använda och var helt klart bättre än vad jag hade förväntat mig för den var mycket mer bekväm och praktisk än vad jag trodde den skulle vara.

Den passar lika bra till att ha sex där det förekommer sittande ställningar som att ligga på den att ha sex. Variationen på sexställningar som går att köra är oändliga. Den gör till och med så de som är äldre i åldern kan känna sig unga på nytt.

Ett fantastiskt hjälpmedel på så många sätt. Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde har tillfört mycket till mitt sexliv.

 

Hur man använder den

Antingen har du den ihopvikt och har den som pall eller så viker du ut den och har den som en stödkudde när du har sex. Stödkudde eller liggunderlag, kalla det vad du vill. Det finns inte en människa som kommer att misstänka att det är en sexkudde så fort den är ihopvikt.

Liberator flip ramp sexkudde

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Denna rekommenderar jag starkt när du ska ha sex med din partner. Framför allt om du vill att den du har sex med ska komma upp lite högre med rumpan.

Denna produkt är klart bättre och att rekommendera till dig som brukar använda vanliga kuddar att lägga under din partner för att denna ska komma upp högre med rumpan och ligga någorlunda bra.

Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde ger ett mycket stabilare och skönare ställning för din partner som kan slappna av och njuta av att ha sex.

Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde kan jag starkt rekommendera till alla som vill både utveckla och förnya sina sexuella fantasier och även hitta nya roliga saker att hitta på och utforska med din partner.

 

Det säger andra kunder

Andra gillar den för sin snygga design och att den är så mjuk, skön och stabil som gör att det kan slappna av och njuta helt ut av att ha sex utan att vara rädd för att välta åtsidan eller halka av en otymplig kudde.

Denna sexkudde är praktisk, ligger sill och är mycket stabil som ger en trygg känsla när man har sex.

Liberator flip ramp sexkudde

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Min sammanfattade slutsats av Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde är att den är praktiskt utformad så att man kan använda den som en extra pall vid soffan att sitta på. Det gör att man får ett bra och praktiskt ställe att ha den på tills man ska använda den nästa gång. För det blir fantastiskt heta sexupplevelser med denna underbara sexkudde.

Den är stabil och säker att använda och ger ett mycket skönt stöd åt ryggen som gör att man kan njuta till fullo mär man har sex med hjälp av denna kudde.

Att använda sexkudden som pall för att ha sittande sexställningar går utmärkt då den har en mycket bra och lämplig höjd för detta och den är även skön att sitta på som är mycket positivt.

 

 

Den får 5 av 5 stjärnor av mig eftersom den är så väl utformad och praktiskt utformad. Den är perfekt eftersom den har så stort användningsområde både i och utan för sängen.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här