Recension – Lelo Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator

22

Lelo Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator är en lyxig rabbitvibrator som garanterar dig en härlig stund för dig själv eller med en partner. Lelo Soraya 2 har jag testat för mig själv som avslappning efter en stressig dag och tillsammans med min partner för att ge lite extra krydda till en härlig stund under en hemmakväll.

Denna vibrator, med sina två vibrationspunkter, är till för att stimulera klitorisollonet samtidigt som den stimulerar G-punkten inuti fittan. Men Lelo Soraya 2 kan även användas på bröstvårtorna, på ollonsträngen eller vid mellangården för en härligt pirrande känsla.

Lelo Soraya 2 är enkel att använda och har flera olika hastigheter som man enkelt kan reglera med knappar. Lelo Soraya 2 är uppladdningsbar och kommer med sladd som kopplas till USB adapter, och den har en lång batteritid så man behöver inte oroa sig över att den skulle sluta när det är som skönast.

Den har en exklusiv design med ett bra handtag, den kommer i flera färger och dess eleganta design gör att den inte ser ut som den typiska vibratorn. Lelo Soraya 2 är helt vattentät så den kan enkelt följa med in i duschen. Vibratorn är av plast och silikon vilket gör den enkel att rengöra och hålla hygienisk.

Bra att veta att Lelo Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator är föregångaren till välkända Lelo Soraya Dubbelvibrator.


Fördelar

  • Ger en härlig känsla
  • Enkel att använda
  • Flera användningsområden
  • Uppladdningsbar

Nackdelar

  • Något klumpig i vissa positioner
  • Ger en domnande känsla om den används för länge

Recension

Första intryck

När jag först fick se Lelo Soraya 2 förvånades jag av hur snygg den var och hur lite den såg ut som en sexleksak, för någon som inte vet vad det är skulle man inte gissa på att sexuellstimulans var dess huvudsyfte.

Jag tyckte också att den verkade som att den var lätt att använda, med en av och på knapp och en knapp för att höja och sänka hastigheten. Likaså tycker jag det var jättebra att det fanns ett reselås på vibratorn.

Lelo Soraya 2 var också bekväm att hålla i så oavsett vilken position man föredrar, vilket jag tror kommer gör att den är lätt och bekväm att hålla i.

 

Upplevelse

Jag hade en väldigt positiv upplevelse alla gångerna jag provade Lelo Soraya 2. Den gav en väldigt behaglig stimulans som lätt kan intensifieras genom att höja hastigheten på vibrationerna. Den var enkel att använda och det böjda skaftet gjorde det lätt att komma åt G-punkten samtidigt som den kortare delen kunde stimulera klitorisollonet.

LELO Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
vuxen.se Se priset

Personligen gav den en härlig orgasm snabbt, men om jag ville använda den under en längre tid var jag tvungen att ta en paus efter ett tag då den kan ge en viss domnande känsla i klitoris efter en längre tids användande. Om man inte använder vibratorn inuti fittan kan den även användas under penetrationssex genom att bara stimulera klitorisollonet.

Att involvera Lelo Soraya 2 under penetrations samlag tyckte jag var väldigt härligt och gav mig extra mycket njutning. Vibratorn var också väldigt härlig att ha på bröstvårtorna och att stimulera ollonsträngen med eller området mellan pungen och anus.

Då jag använde den själv vid onani tyckte jag att det gav en förhöjd upplevelse om den används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

 

Hur man använder den

Jag fick börja med att ladda Lelo Soraya 2 vilket gjordes enkelt med den sladd som kom med som kopplades in i en vanlig USB adapter som man har till mobilen och till ett vanligt vägguttag. Sladden fästes undertill på vibratorn.

Lelo Soraya 2 är sedan väldigt enkel att använda, med ett knapptryck på den mindre av knapparna sätts den på i den lägsta hastigheten.

Den mindre delen är till för att stimulera klitorisollonet och det böjda skaftet gör att man enkelt kan stimulera G-punkten på samma gång.

Därefter kan man justera läget efter var det känns bäst för just dig och öka och minska hastigheten varefter upphetsningen ökar. Genom att ändra vinkeln på vibratorn kan man själv justera om den ska stimulera klitorisollonet eller G-punkten mest.

Genom knapptryckningar kan man sedan öka hastigheten men också vibrationsmönstret tills man hittar sin favorit, eller variera i takt med din egen upphetsning.

Vill man använda vibratorn samtidigt som man har penetrerande samlag med en partner skulle jag rekommendera att ligga på sidan eller stå på alla fyra och bli penetrerad bakifrån.

LELO Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
vuxen.se Se priset

Då använde jag den större delen av vibratorn till att stimulera klitorisollonet. Jag tyckte att Lelo Soraya 2 var lite för stor och klumpig för att ha penetrationssex i andra ställningar som missionären eller när man rider.

Rekommenderat till

Lelo Soraya 2 rekommenderar jag till alla som vill ha stimulans både på kiltorisollonet samtidigt som G-punkten stimuleras. Vibratorns utformning gör att den är väldigt enkel att använda vilket gör att även den som är mindre erfaren kan få stor njutning av denna produkt.

 

Det säger andra kunder

Denna vibrator är otroligt vacker och lyxig och precis lika len och mjuk som den ser ut. De tysta och kraftfulla vibrationerna uppskattas enormt mycket!

 

Sammanfattning

Lelo Soraya 2 är en väldigt prisvärd vibrator som passar utmärkt som extra krydda i sexlivet både för singlar och personer i förhållande. Ger fantastiska orgasmer utan ansträngning både med och utan partner. Den snygga och diskret designen gör denna vibrator till något utöver det vanliga.

 

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
vuxen.se Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här