Recension – LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator

152

Den nya vinnaren, bäst i mina test, en otrolig lufttrycksvibrator som du inte vill missa!

En lyxig leksak som inte bara är lätt att ha med sig (du kommer inte vilja gå hemifrån utan den). Lelo Sona Cruise är framtiden för lufttrycksvibratorer.

Den har det lilla extra och med det menar jag inte ”lilla”. Ingenting förutom storleken känns litet med den här produkten.

Den har med sin unika cruise-teknik och kraftfulla tryckvågor allt jag kunde önska mig med en lufttrycksvibrator.

Förbered dig för många intensiva orgasmer från Lelo som aldrig slutar tillfredsställa! 

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
LELO Sona Cruise


Fördelar

  • Lyxig känsla
  • Tillfredsställer hela klitoris
  • Fin form
  • Lätt att hålla i handen
  • Diskret design

Nackdelar

  • Kan upplevas svår att rengöra
  • Är man van vid Satisfyer kan ”munnen” kännas mindre på Lelo Sona Cruise

Recension

Första intryck

Mitt första intryck av Lelo Sona Cruise var över förväntan! Jag har tidigare testat andra typer av lufttrycksvibratorer och måste säga, även om man inte ska jämföra, att denna tar priset.

Lelo Sona Cruise känns lyxig och extravagant redan i sin förpackning. När jag öppnade den och testade att hålla i den första gången fortsatte den imponera.

Materialet är mjukt mot huden och bjuder in till en spännande, härlig upplevelse. Med den silkeslena känslan mot kroppen måste jag bara tipsa om att använda den även på andra delar av din kropp än just klitoris.

Med trycket på första nivån passar den perfekt att använda på brösten för att sedan sakta flytta den nedåt till din klitoris. Lelo Sona Cruise tog mig hela vägen från början till slut första gången jag använde den. Efter en otroligt intensiv första upplevelse kunde jag inte vänta på att testa den igen.

De första gångerna var nästan lite för kraftfulla men efter ett par gånger vänjer man sig och tro mig, då får man inte nog. Det är verkligen en värd present till dig själv eller partner. Det förvånade mig att den är så pass lätt i handen men ändå har den så mycket kraft i sig.

LELO Sona Cruise

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Jag måste erkänna att förväntningarna var höga på produkten i och med att den har en Cruise-funktion som gör att den ger lite extra tryck när man själv tar i och vill ha lite mer. Och tro mig, det vill man!

 

Upplevelse

Tryckvågorna som den här vibratorn sänder ut skickar elektriska vågor genom hela din kropp. Bokstavligt talat ger den mig rysningar.

Det är den bästa lufttrycksvibratorn jag har testat.

Lelo Sona Cruise vinner över mig från andra marknadsledande vibratorer och Cruise-funktionen ger det lilla extra när man verkligen vill ha det. När jag använder min nya favorit är det verkligen en stund där jag unnar mig det bästa och njuter fullt ut.

Självklart är den även exemplarisk att använda tillsammans eftersom den ligger bra i handen och ger samtidigt härliga vibrationer även till din partner.

Jag har tidigare upplevt att vibratorer kan vara kluriga och klumpiga att hitta rätt punkter med.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Men eftersom Sona Cruise stimulerar hela klitoris och inte endast toppen gör det att orgasmen kommer snabbare än man tror vilket gör att vibratorn inte går att misslyckas med.

Jag skulle nästan vilja utlova en orgasmgaranti med denna produkt!

 

Hur man använder den

När jag använt olika typer av vibratorer har jag alltid tyckt att de varit lite komplicerade att använda tillsammans med någon annan men med Lelo Sona Cruise är det väldigt enkelt och det gör det helt fantastiskt både på egen hand och tillsammans med sin partner.

Eftersom vibratorn även är vattentät kan jag starkt rekommendera att använda den i duschen eller badet för lite extra lyx i vardagen.

Nu när hösten är här och vintern på gång ger Lela Sona Cruise mig hettan jag längtar efter för att ha det så härligt jag kan i höstmörkret.

Det är inte en lögn att jag kan längta hem för att få unna mig med min egen Cruise i slutet av dagen.

 

Rekommenderat till

Jag har redan rekommenderat Lelo Sona Cruise till mina närmsta vänner. Vibratorn är även min go-to idé när mina vänners partners frågar om tips till present och julklapp. Det här är en produkt man inte vill missa.

lelo sona cruise

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det säger andra kunder

Jag har förstått att det är en del användare som tycker att Sona Cruise nästan kan vara lite för intensiv och kraftfull.  Jag skulle rekommendera att verkligen värma upp med teasande, klämmande och kännande för att göra sig redo för den otroliga känsla som vibratorn ger.

Dock finns det även många kommentarer från lyckliga ägare av produkten.

Det finns många par vars sexliv verkligen trappats upp av Lelos otroliga leksak och kvinnor som tidigare haft svårt att komma men som nu fått multipla orgasmer.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LELO Sona Cruise

Sammanfattning

För att försöka sammanfatta min recension av Lelo Sona Cruise vill jag egentligen bara säga: gör dig redo för din nya favoritleksak.

Lelo Sona Cruise får 4/5 stjärnor av mig.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här