Recension-LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg

128

LELO Lyla 2  låter henne njuta och låter honom ta över kontrollen.

LELO Lyla 2 är ett trådlöst fjärrstyrd vibrerande ägg som kan låta din partner styra din njutning.

Vibratorn sägs vara tystast på marknaden, så att du och din partner kan till och med leka med ägget ute i det offentliga.

LELO Lyla 2 styrs av SenseMotion-teknik som låter dig styra ägget med hjälp av rörelser eller så kan du använda knapparna på fjärrkontrollen.

Min partner fick glädja sig i min njutning när jag fick orgasm efter orgasm efter orgasm.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
LELO Lyla

Fördelar

  • Snygg design
  • Liten och lätt
  • Tyst
  • Den är fjärrstyrd

Nackdelar

  • Stor
  • För starka vibrationer
  • Dålig uppkoppling

Recension

Första intryck

Själva förpackningen var diskret, när jag hämtade den från närmsta postombud. När jag väl tog mig hem efterlängtat för att äntligen få prova min nya leksak, så möttes jag av en förvåning. Den var mycket större än jag förväntat mig.

Både kontrollen och ägget var större än vad jag hade trott att de skulle vara, men de var också förvånads värt lätta för sitt utseende. Jag kände på materialet på LELO Lyla 2. Väldigt len och mjuk. Skulle passa perfekt med lite glidmedel så skulle orgasmen komma fortare än fort.

Upplevelse

När jag testade LELO Lyla 2 så började jag utan glidmedel, för att få en känsla hur det skulle känns med det “naturligt” glidmedel. Det mjuka materialet passade perfekt för att ha det skön, men som det ofta är så är det bättre med ett vattenbaserat glidmedel. Jag kunde inte sluta komma med det här fantastiska LELO Lyla 2, den fungerar bra att både teasa med och för att komma i mål och bäst var det för min partner som fick glädja sig i min njutning.

Det enda som håller mig lite tillbaka är att den hoppar lite för mycket mellan “vibrator-stegen”. Den går som för fort, för starkt. Antigen är den på en väldigt mysig nivå, så där på gränsen att man ber om mer. Men när man trycker upp den 1 – 2 steg, så blir det för starka vibrationer för min smak. Men en annan kan tycka att det är just det perfekta att leka med.

Dock så upplevde jag ett större besvär med kontrollens SenseMotion – teknik. Jag förstod mig inte riktigt på hur den skulle vridas för att kontrollera den. Det tog några försök men efter några användningar hade jag full kontroll över min leksak och ännu några till användningar innan min partner förstod sig på den.

LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det som är riktigt positivt med kontrollen är att den vibrerar i samma mönster som LELO Lyla 2, så att den som håller i kontrollen vet hur det känns för den som har ägget. Klart finns det plats för förbättringar med SenseMotion – tekniken, men det går alltid att använda knapparna istället.

LELO Lyla 2 var lite mer högljudd än vad som lovades i beskrivningen på hemsidan. Man kunde höra ett tydligt surr, men om man vill hetta till det i vardagen och testa med LELO Lyla 2 på en restaurang eller liknade så kan jag inte tänka mig att den hörs något alls bakom kläderna. Dock så testade jag aldrig den här funktionen, då jag inte tänder på att leka i allmänheten.

 

Hur man använder den?

LELO Lyla 2 kan användas på många olika sätt, både invärtes och utvärtes. Jag tipsar om att använda ägget på klitoris under olika sex ställningar, så att han är i dig samtidigt som du får stimulering av LELO Lyla 2. Garanterat bästa orgasmerna.

Under förspel används den som bäst invärtes, då kan din partner se dig njuta, men han får kontrollera det. Den går även att användas offentligt, då den har en räckvidd på 12 meter. Man kan köra en sexuell lek medan man är på “fin” middag med sin partner. Partner får styra under middagens gång och hen får se hur du försöker hålla tillbaka av all njutning.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
LELO Lyla

Du kan göra det så enkelt att stryka den över bröstvårtorna under förspel för att hetta till det och teasa din partner. Sedan föra ägget mot klitoris och till sist föra in den. Jag tyckte det var riktigt hetta när min partner gjorde det här på mig och jag kan inte vara den enda.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera den här produkten till alla. Den går att använda på så många olika sätt, så den passar verkligen alla. Människor som gillar att ha en leksak under sex, som gillar att leka i det offentliga, som gillar att se andra njut och som gillar att få njutning. Ett simpelt ägg med så många fördelar och olika lekar.
Det säger andra kunder

Andra kunder har ofta haft det svårt med uppkopplingen mellan ägg och fjärrkontroll. Vissa har tappat uppkopplingen direkt man fört in LELO Lyla 2, medan andra har tappat uppkopplingen då man ska ha försökt sig på en lek i det offentliga.

De allra flesta som köpt LELO Lyla 2 har varit ordentligt nöjda med den. Klart det alltid kommer finnas en nackdel, men det finns det till allt. Men LELO Lyla 2 är den enda ägget som jag upplevt har minst nackdelar och flest fördelar.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
LELO Lyla

Sammanfattning

Sammanfattningsvis så måste jag säga att jag var överraskad över hur kul det var att leka med LELO Lyla 2. Även fast den var större än förväntat så hade jag roligt med den.

Vad är det man brukar säga i USA? The bigger, the better. Och jag kan helt ärligt hålla med.

Det här är ingen leksak som man kan diskret ta med på en resa, utan en leksak som kan få dig att återuppleva riktigt passionerat sex med din partner.

4/5 stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här