Recension – Lelo Elise 2

70

Den här dildon, Lelo Elise 2 är riktigt effektiv med sina kraftfulla vibrationer. Kort sagt så är det en uppladdningsbar dildovibrator med dubbla motorer.

Under testet så fann jag min g-punkt väldigt snabbt tack vare formen.

När jag sedan äntligen fick tillfälle att använda den med min partner – ja, motorerna må vara tystlåtna, men det var inte jag!

Den här så mycket mer än bara en vanlig vibrator, jag är överraskad.

Första intryck

Jag tycker att Lelo Elise 2 sitter förvånansvärt bra i handen. Den ser både snygg och stilren ut. När jag testar att köra igång den blir jag imponerad av att vibratorn kanske är kraftigare än jag trott.

Lelo Elise 2

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Fördelar

  • Riktigt kraftfulla vibrationer
  • Formad för att nå G-punkt
  • Lång batteritid
  • Känns sensuell
  • Vattensäker på riktigt
  • Fyller upp bra

Nackdelar

  • Vibrationsmönster känns överflödigt
  • Priset, den är inte billig

Recension

Upplevelse

Jag var riktigt sugen på att använda Lelo Elise 2 och såg till att den var laddad innan kvällen. Lelo Elise 2 är sammetslen och glider väldigt skönt tillsammans med lite glidmedel. Jag tycker att storleken fyller upp helt okej.

Vibrationerna är mycket kraftigare än jag vågat tro, väldigt stort plus för mig då jag föredrar det. Jag upptäcker att det är grymt skönt att låta den glida in, ut och sen upp över klitoris.

Det är ett stort plus att den har två vibrationspunkter då vibrationerna blir mer märkbara hela vägen. Formen på dildon gör att jag snabbt hittar min G-punkt. Genom att låta den glida in, ut och upp vid klitoris för att sedan in igen till G-punkten så uppnår jag mina orgasmer väldigt snabbt.

Detta till och med utan att behöva använda en klitorisstimulerande vibrator som komplement. Det är något jag annars ofta får göra. Och tro det eller ej, men jag tyckte Lelo Elise 2 är väldigt tystlåten i jämförelse med hur starka själva vibrationerna är.

Det var riktigt spännande att låta min partner använda den på mig som förspel. Jag själv brukar ha på full speed med jämn och stark vibration, men tillsammans med honom så känns de olika mönstren som finns att välja på både trevliga och eggande.

Vi provar även att använda Lelo Elise 2 vid själva samlaget. Vid vaginalt samlag upplever jag att den känns överflödig. Jag har svårt att hålla den vid klitoris och den blir istället lite för stor och klumpig. Nu säger jag inte att den är anpassad för just detta, men jag ville självklart ändå prova.

Men vid analsex däremot. Wow! När jag ligger på sidan och han penetrerar mig bakifrån i analen och jag använder Lelo Elise 2 vaginalt.

Jag fylls då upp totalt och vibrationerna gör att hela samlaget blir mer intensivt. Denna kombination och ställning gör att jag kommer mer än i en orgasm.

Hur man använder den

Nu efter flertal användningar (ja den är så bra) så föredrar jag Lelo Elise 2 framför andra leksaker att ha med mig i sängen. Jag använder gärna glidmedel så det blir extra skönt glid.

Om jag ligger på rygg med benen uppdragna så tycker jag den bäst stimulerar G-punkten. Men den är även riktigt skön att använda bakifrån då man får en lite annan vinkel.

Ja, den är vattentät och fungerar bra i dusch och bad också. Här har jag däremot inte lika stor erfarenhet då jag föredrar helt klart att använda mina leksaker i just sängen.

Men de gångerna den fått följa med in i duschen har det varit noll problem att även kunna komma till klimax där.

Och som jag berättat tidigare så är den fenomenal att använda vaginalt om du har analsex med någon. Tycker i alla fall jag, så är du nyfiken så tycker jag du ska prova. Men glöm inte glidet! 

Lelo Elise 2

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Rekommenderat till

Jag rekommenderar Lelo Elise 2 till i princip alla. Eftersom det är kraftfulla vibrationer som även går att ställa ned passar de både oss som vill ha mer starka och även de som är mer känsliga.

Jag uppmanar även par att prova på den, både till förspel och under själva samlaget.

 

Det säger andra kunder

Jag hade hört väldigt lite om Lelo Elise 2 tidigare utöver att den ska vara bra, men inte med mer substans än så. Det var kanske därför jag själv inte hade så stora förväntningar.

 

Sammanfattning

Jag tycker Lelo Elise 2 är en vinnare. Vibrationerna tillsammans med dildons finish och form arbetar fram riktigt härliga orgasmer, vare sig jag varit själv eller tillsammans med min partner.

Vibrationsmönstrena är trevliga som förspel med partner, men är annars i mitt tyckte överflödigt med så många. Men valet skadar ju inte. Stora plus för batteritid samt att den är uppladdningsbar.

Vattentät vilket gör det lätt att rengöra och även använda i duschen.

Jag ger den 4 stjärnor av 5.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här