Recension – La Gemmes Yoni ägg Rose Quartz

125

Jag har testat ett La Gemmes Yoni ägg Rose Quartz i storlek M varje dag i 3 veckor och vilken upplevelse det har varit! Resultatet har varit betydligt större än själva ansträngningen i sig.

Det var heller inte bara jag som fick ta del av resultatet, även min pojkvän fick uppleva njutning!

La Gemmes Yoni ägg Rose Quartz är ett lyxigt yoni ägg som inte bara hjälper dig att stärka din bäckenbotten och öka cirkulationen i ditt underliv, utan det är även fyllt med energier. Ägget är 100% naturligt och helt fri från skadliga kemikalier, silikoner och BPA.

Emma Testare Avatar
“Hej! Mitt namn är Lina och det är jag som skrivit den här recensionen. Jag hoppas du gillar den.”

Tack vare Yoni äggets storlek och den praktiska förvaringspåsen är det enkelt att ta med det i fickan och diskret förvara det hemma.

Ett Yoni ägg i rosenkvarts öppnar upp för både mer njutningsfullt sex och mer kärlek och glädje i livet. Det sägs att rosenkvarts kan stärka lungor, hjärta, intima delar och öka fertiliteten.

Den kan även ha en positiv effekt på negativa känslor och stress. Det innebär att La Gemmes Yoni ägg i rosenkvarts också kan användas vid meditation.

Till skillnad från ”vanliga” knipkulor, som kan hjälpa dig att få mer njutningsfulla samlag och intensivare orgasmer, kan det här Yoni äggets även frisätta emotionella spänningar och blockeringar.

Det hjälper dig att komma i kontakt med din egen kvinnliga energi.

Yoni ägg

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Fördelar

  • Lyxig design
  • Naturligt material
  • Finns i olika storlekar
  • Medföljande rengöringsborste

Nackdelar

  • Ömtåligt material
  • Något dyrare än vanliga knipkulor


Recension

Första intryck

Mitt första intryck av La Gemmes Yoni ägg Rose Quartz var LYX! Redan när jag såg förpackningen visste jag att innehållet inte skulle göra mig besviken. Den stilrena lådan samt förvaringspåsen blev ett mycket fint tillskott till min badrumsinredning samtidigt som jag blir påmind om att göra mina knipövningar.

Något jag verkligen uppskattar är att Yoni ägget inte ser ut som en sexleksak och att den, tack vare materialet, dessutom fyller flera syften. Den lätt transparantrosa stenen är riktigt vacker att titta på!

I och med att Yoni ägget är av ädelstenen rosenkvarts, och dessutom handgjort, skiftar den något i nyansen. Enligt mig är det bara positivt då det ökar det naturliga intrycket.

Jag upplevde att den välslipade ytan på Yoni ägget kändes väldigt hal och kall i handen. Jag blev lite orolig att ägget skulle glida ut väldigt lätt och vara svårt att hålla kvar. Det visade sig däremot senare under testningen att det inte alls var något hinder för användningen.

Ägget var inte svårare att hålla kvar än någon annan typ av knipkulor i ett annat material och efter lite uppvärmning av ägget före användningen var det väldigt behagligt att använda.

Den lyxiga förpackningen, praktiska rengöringsborsten och den lilla förvaringspåsen gör det väldigt enkelt för mig att ta väl hand om min ädelsten.

Upplevelse

Jag testade La Gemmes Yoni ägg Rose Quartz varje dag i 3 veckor och det var förvånansvärt lätt att komma in i den nya rutinen. Ägget förvarades diskret i den tillhörande lilla påsen bredvid handfatet i badrummet för att påminnas om mina dagliga knipövningar. Det blev en riktigt fin detalj till inredningen i badrummet!

Vid första användningen började jag för säkerhets skull att stå på en mjuk matta om utifall ägget skulle glida ut.

Yoni ägg

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

I och med att jag har använt vanliga knipkulor förut kunde jag efter relativt kort tid börja gå runt med Yoni ägget och hålla det uppe med musklerna i min bäckenbotten.

Jag tycker att jag kan känna Yoni ägget mycket mer än jag kunnat med andra vanliga knipkulor. Det är mest troligen tack vare det hårda materialet, vilket för mig har underlättat knipövningarna väldigt mycket.

Till en början kände jag av ägget väldigt mycket under mina vardagliga sysslor, men för varje gång jag använde det kändes det lite mindre.

När det kommer till mitt och min pojkväns sexliv har Yoni ägget haft en stor påverkan!

Under samlag har jag testat att göra mina knipövningar som jag har övat på med hjälp av Yoni ägget och vilken upplevelse det har varit för oss båda!

Min pojkvän har beskrivit det som att det kniper åt runt hans penis och det har gjort att hans penis pulserar tillbaka som svar, vilket har varit väldigt skönt för mig.

Penetrerande sex har varit mer njutningsfullt för oss båda och jag upplever att vi har varit lite mer lekfulla när vi haft vetskapen om förändringen. Det har blivit ett litet lyft i vårt sexliv helt enkelt!

En annan sak som både han och jag har upplevt är en slags ökad värme från mitt underliv under penetrerande sex. Det är en helt annan typ av värme som utstrålas.

Kanske har det varit en ren slump att det uppstod just precis under testperioden av Yoni ägget, men det kan ju faktiskt också ha varit rosenkvartsens energier som haft en påverkan.

Yoni ägg

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det ska bli väldigt spännande att fortsätta använda Yoni ägget och se om rosenkvartsens energier kommer utspela sig på fler sätt. Jag har ännu inte fått möjligheten att använda det när jag känt mig nedstämd, men jag kommer självklart att plocka fram Yoni ägget så fort det uppstår.

Jag är en person som verkligen tycker om att vara effektiv och hitta smarta lösningar på saker och ting. Det jag uppskattar allra mest med den dagliga rutinen med mitt Yoni ägg är att jag kan utföra mina vardagliga sysslor samtidigt som jag tränar min bäckenbotten.

Många av oss lever i en hektisk vardag med många olika ”måstegöra” varje dag, men det behöver inte komma i vägen för lite kvinnlig träning. Låt oss inte heller glömma att rosenkvartsen bland annat kan motverka stress!

 

Hur man använder den

La Gemmes Yoniägg Rose Quartz är mycket okomplicerat att använda. Resultatet kommer vara betydligt större än ansträngningen. I och med att ägget finns tillgängligt i tre olika storlekar kan du välja den storlek som passar dig och din erfarenhet bäst.

Yoni ägg

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

För in ägget i ditt underliv och känn efter hur det känns. Testa att bara stå, eller till och med gå runt lite om du känner dig redo för det, samtidigt håller du ägget inne med musklerna i din bäckenbotten.

Om det är första gången du testar någon typ utav knipkulor, kan det vara en bra idé att ligga ner första gången. Det kan vara en fördel att använda vattenbaserat glidmedel för att underlätta själva införandet av yoniägget.

Här kommer ett litet tips! Personligen tyckte jag att ägget var lite för kallt första gången jag testade det, vilket gav en liten obehaglig känsla. Jag provade därför gången därpå att hålla ägget i munnen en stund för uppvärmning innan jag förde in det och det gjorde stor skillnad.

I och med att materialet är känsligt mot hårda stötar kan det vara en bra idé att till en början stå på ett mjukt underlag. Om ägget skulle tappas på en hård yta finns det en risk att det tar skada. Det är viktigt att alltid kontrollera stenen före användning och se till så att den är intakt.

Yoni ägget har ett hål genom toppen med ett snöre som underlättar när du ska ta ut det efter användning. Var mycket försiktig när du tar ut ägget då den hala ytan kan göra så att det glider ut väldigt fort. Som tidigare nämnt, är det viktigt att ägget inte tappas på ett hårt golv.

Precis som med alla sexleksaker är det mycket viktigt att rengöra det efter användning. Till din hjälp har du då den mycket praktiska rengöringsborsten som levereras tillsammans med yoniägget. Den underlättar rengöringen av hålet där snöret sitter fast.

Yoni ägg

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Rekommenderat till

I och med att det här Yoni ägget hjälper dig att komma i kontakt med dina kvinnliga energier och har många fler positiva effekter än vanliga knipkulor skulle jag rekommendera alla kvinnor att prova La Gemmes Yoniägg Rose Quartz. Det finns dessutom en storlek för alla!

Jag rekommenderar att du provar La Gemmes Yoniägg i rosenkvarts om du…

… vill komma i kontakt med dina kvinnliga energier

… vill känna mer kärlek och glädje i livet

… vill lindra stress och negativa känslor

… vill uppleva en ökad sexlust

… vill uppleva mer intensiva orgasmer

… har fött barn och behöver stärka upp din bäckenbotten igen

… har inkontinensbesvär

Det säger andra kunder

Andra kunder har gett La Gemmes Yoniägg Rose Quartz hela 5 av 5 stjärnor!

 

Sammanfattning

Jag är sammanfattningsvis väldigt nöjd med La Gemmes Yoniägg Rose Quartz! Det ser och känns väldigt lyxigt, det är enkelt att använda och enkelt att rengöra samt att förvara.

Yoni ägg

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det är viktigt att tänka på att vara lite extra försiktig med detta Yoni ägg då rosenkvarts är ett helt naturligt material som kan ta skada om det inte hanteras varsamt.

Knipövningarna som jag har gjort med hjälp av mitt yoniägg för att stärka upp min bäckenbotten har resulterat i mer njutningsfullt penetrerande sex för både mig och min pojkvän.

Jag hade gärna velat uppleva en större effekt av ädelstenens egenskaper. Jag kommer definitivt använda mitt Yoni ägg mycket under de perioder i livet när jag känner mig nedstämd eller upplever en minskad sexlust.

Det ska bli spännande att se om energierna från rosenkvartsen kan ha en större påverkan när jag befinner mig i en annan typ av period i livet.

stjärnor

Jag ger La Gemmes Yoniägg Rose Quartz 4 av 5 stjärnor!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här