Recension – Kinky Power Banger Sexmaskin

118

Många känner nog mycket skepticism när det kommer till att använda sig av Kinky Power Banger Sexmaskin, inte denna specifikt kanske, men en sexmaskin för att uppnå njutning, jag har absolut känt detsamma!

Kanske är du som jag ovan vid denna typ av produkter, och vanligtvis skrollar förbi dem mot den mer trygga dildon eller vibratorn.

Men jag uppmuntrar er nu att putta bort skeptikern en stund och ta fram utforskaren, för det är utforskaren som kommer ta med er på en oförglömlig tur!

Lättanvänd och variationsrik där fantasin är det enda som bromsar, helt klart en upplevelse som omöjligt kan lämna dig oberörd! Kinky Power Banger Sexmaskin smidig och kraftfull sexmaskin.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Fördelar

  • Justerbar – möjliggör en mängd olika ställningar
  • Upp till 195 stötar/min
  • Ingår reseadapter
  • Lätthanterlig

Nackdelar

  • Ingår inte sexleksaker till maskinen
  • Sugpropparna släpper från golvet

Recension

Första intryck

Första tankarna som uppkom när jag såg ”Kinky Power Banger Sexmaskin” var att det omöjligt kommer vara något som kommer kunna skänka mig en njutningsbar stund.

Skeptikern i mig på high alert och med en klar återhållsamhet öppnade jag upp lådan. Det jag upptäckte i lådan var en maskin som var betydligt mindre än vad jag föreställt mig (40 cm lång x 23 cm bred x 18 cm hög).

Utseendemässigt är det inte Kinky Power Banger Sexmaskin den mest tilltalande leksaken jag sett. Känslan som inges är väldigt kall och metallisk och själva maskinen känns klumpig. Designen i sig fyller ändå en funktion trotts det kalla intrycket då det är den som bidrar till att maskinen är så effektiv och varierande!

En positiv överraskning var att Kinky Power Banger Sexmaskin kom tillsammans med en reseadapter och den mindre storleken möjliggör att du lätt kan ta med den på en resa. I övrigt vad den förvånansvärt stabil för sin storlek så länge du placerar den på en plan yta.

Kinky Power Banger Sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Upplevelse

Att prova ”Kinky Power Banger” var helt klart en upplevelse. Jag tror att de flesta som på egen hand använt sig av en dildo upptäckt begränsningarna i det och att det i vissa ställningar lätt kan bli lite bökigt, i den aspekten är ”Kinky Power Banger” överlägsen, glöm krånglet och att försöka hitta en bekväm och effektiv vinkel på arm och hand ”Kinky Power Banger” löser!

Med enkelhet kan du ställa in önskvärd vinkel och köra de ställningar som kommer åt på precis rätt sätt. Helt plötsligt kommer du ha händer fria för smekningar eller helt enkelt att hålla emot med.

Att använda ”Kinky Power Banger” med en partner kändes lite märkligt men samtidigt gav det utrymme för den andra personen att koncentrera sig på att stimulera på andra sätt och det kändes lite spännande att ge kontrollen till den andre, och på så sätt låta din partner ha kontrollen att egga dig genom att variera hastigheten, vilket kan det bli ett tändande inslag i akten.

Möjligheten med en leksak som kan uppnå så hög hastighet som ”Kinky Power Banger” är otrolig! Lycka till med att komma upp i 195 stöt/minut med en dildo säger jag bara. Personligen tycker jag det var en häftig upplevelse att testa, dock kände jag att Kinky Power Banger Sexmaskin inte riktigt fungerade för mig varken ensam eller med partner.

Känslan blev för opersonligt och mekaniskt, vilket resulterade i att ”Kinky Power Banger” stängdes av och andra leksaker plockades fram istället.

Hur man använder den

”Kinky Power Banger sexmaskin” är lätt att använda, den kommer färdigmonterad så det enda du behöver göra är att välja vilken sexleksak du vill använda (behöver vara en Vack-U-Lock leksak) placera maskinen på en plan yta för att sugpropparna ska kunna hålla maskinen på plats.

Sen är det bara att koppla in maskinen i uttaget och välja vinkel på armen, sen kan du luta dig tillbaka och använda hjulet på den sladdkopplade fjärrkontrollen för att styra hastigheten.

Mitt tips är att använda sig av kuddar som hjälp för att hitta de bästa vinklarna.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Kinky Power Banger Sexmaskin till personer som vill ha möjlighet att krångelfritt leka i olika ställningar och som uppskattar höga hastigheter, är detta något du saknar är ”Kinky Power Banger Sexmaskin” produkten för dig!

Det säger andra kunder

Andra kunder som har testat ”Kinky Power Banger sexmaskin” säger

Andreas – ”Definitionen av att vara bortskämd är den här maskinen svaret på. Med ett enkelt vred styrs hastighet steglöst, ingen trötthet oavsett hur långsamt, retsamt eller full fart. Kraft som gör att även större leksaker går att använda, njutning varje gång. Många olika tillbehör som gör den mångsidig. Lätt att ändra till olika vinklar.

Enkel att förvara diskret på litet utrymme. Enda förbättringen som går att göra är sugpropparna som inte riktigt kan hålla grepp, vilket är otroligt viktigt i stundens hetta.”

Joe – ” Extremt skön, lätt att plugga in och köra, sugkopparna är riktigt starka och står stabilt under användning. Mycket prisvärd maskin.”

Sammanfattning

Kraftfull och mångsidig maskin men som ger en lite för mekanisk och opersonlig känsla för att fungera för min del.

stjärnor 2

Sexleksaken får 2 av 5 stjärnor av mig.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här