Recension – Kegelmaster Träning För Bäckenbotten

47

OBS! Kegelmaster säljs inte längre men ännu bättre alternativ finns att köpa här.

Kegelmaster är något för dig som vill få ett tajtare bäckenbotten och få en känsligare slida, vagina, fitta, you name it, för ett förbättrat sexliv!

För mig har den fungerat utmärkt och den gör verkligen susen om man använder den korrekt.

Jag själv gjorde ca 45 repetitioner av knipövningar med den svårighetsgrad jag klarade av varannan kväll. Jag märkte resultat ganska snabbt och tydligt. Sexet blev mycket bättre då jag kände mer och även min partner upplevde mig som tajtare.

Kegelmaster är en produkt som hjälper en att träna sin bäckenbotten. Den går att ställa in i olika svårighetsgrader för att den ska passa just dig och din träning. Du för in Kegelmaster i slidan och gör sedan knipövningar för att stärka din bäckenbotten.

Du kommer märka att det tar emot och känns i slidan både under och efter övningarna. Kegelmaster kan hjälpa dig att uppnå ett sundare underliv, tajtare bäckenbotten, känsligare slida och minskad risk för inkontinens.

Kegelmaster

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Snygg design
  • Enkel och lätt att hantera
  • Skön att hålla i
  • Finns många svårighetsgrader som man kan anpassa efter en själv
  • Gjord i hård medicinsk plast

Nackdelar

  • Ger ingen njutning eller orgasmer
  • Ganska dyr
  • Kan kännas mekanisk
  • Ganska stor i omkrets och svår att föra in

Recension

Första intryck

Mitt första intryck var att Kegelmaster var väldigt tjusig i färgen och hade en snygg design. Jag fick ett väldigt bra grepp i handtaget vilket gjorde att den var väldigt enkel att hantera samt att den inte var tung och var lätt att hålla i.

Kegelmaster lever absolut upp till förväntningarna och skulle egentligen inte vilja ändra något med den. Kanske skulle kunna ändra materialet i handtaget då den var i hårdplast, skulle gärna se ett mjukare handtag.

Blev även förvånad över att den hade otroligt många svårighetsgrader. Kegelmaster var även väldigt enkel att använda och ställa om till de olika svårighetsgraderna.

Upplevelse

Min upplevelse av Kegelmaster är förvånansvärt bra. Trodde inte att den skulle ge så mycket träning eller vara till någon hjälp men jag kände redan efter första gången att den gav mig något. Det var ganska jobbigt att göra knipövningar med verktyg till skillnad från att göra utan motstånd.

Kegelmaster

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Kegelmaster var bra i storleken och hårdplast funkade bra och man kände den tydligt när man gjorde knipövningarna. Den var lätt att sätta in med hjälp av glidmedel och så satt den på plats under tiden jag tränade bäckenbotten men behövde hålla i den lite i skaftet speciellt i början så att den inte åkte ut igen.

Tycker det var en bra produkt även om den inte ger mycket njutning i sig så kan den hjälpa mig att uppnå njutning senare vid vaginalt samlag. Kommer absolut fortsätta att använda Kegelmaster.

Dock kan tycka att Kegelmaster inte är bättre än någon annan typ av produkt för detta syfte även om den är ett mycket bra verktyg så kan jag känna att den inte riktigt är värd 899kr i jämförelse med att den ger samma sak som andra produkter. För mig själv tror jag att det finns bättre alternativ som passar mig. Tycker den var lite för hård och det blev lite jobbigt att tvätta av glidmedlet efter varje träningssession.

Hur man använder den

För att Kegelmaster ska användas korrekt ska man föra in den med hjälp av glidmedel annars kan det vara svårt och göra ont. När den väl är inne är det bara att börja göra knipövningar gärna med flera repetitioner och med så hög svårighetsgrad som möjligt.

Ett personligt tips är att värma upp med fingrar inuti slidan så man får en känsla av hur det känns när man kniper och kan föreställa sig hur det känns för en penis.

Glöm inte att tvätta den då det kommer både slidsekret och glidmedel på den om du använder det.

 

Rekommenderat till

Skulle rekommendera produkten till kvinnor som vill få en starkare bäckenbotten för att kunna knipa starkare. Detta är produktens syfte och jag tycker absolut att den uppnår sitt syfte om man använder den rätt.

En Kegelmaster kan även vara bra för dig med inkontinensproblem.

Kegelmaster

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Kegelmaster har fått varierande betyg. Många tycker att den funkar utmärkt för det den är avsedd för; bäckenbottenträning och vissa menar till och med att vaginalt samlag känns mer och bättre efter att man använt denna.

Den har även fått mindre bra betyg för att den varit för hård och mekaniskt och även för att den varit lite för dyr för en sådan produkt.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Kegelmaster en produkt vars syfte är att styrka bäckenbotten genom knipövningar med motstånd.  Den uppnår sitt syfte och fungerar utmärkt för vad den är gjord för. Det enda negativa egentligen är att den inte ger mig någon njutning direkt så utan endast träning.

Jag kommer absolut fortsätta använda denna för att träna sin bäckenbotten frekvent. Väldigt bra produkt men kan tycka att den är lite dyr för en produkt som bara tränar ens bäckenbotten vilket man kan göra på många andra sätt. Dock fungerar den utmärkt för det den är avsedd för.

Jag ger den 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här