Recension – Je Joue Mimi Soft Klitorisvibrator

28

Je Joue Mimi Soft uppladdningsbar klitorisvibrator – en liten diskret vibrator som öppnar upp en värld genom sin mångsidighet.

Oavsett om du har erfarenheter av vibratorer sen tidigare eller är på jakt efter din första kommer Mimi soft kunna erbjuda dig njutbara stunder.

Detta är helt oberoende av om det innebär en härlig stund med dig själv eller om du involverar en partner i njutningen.

Je Joue MiMi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Fördelar

  • Tunn, vilket gör den lätt att använda tillsammans med partner.
  • Tystlåten för hemliga stunder.
  • Mjuk och behaglig längs med huden.
  • Starka vibrationer.
  • Mångsidig.
  • Vattentålig.

Nackdelar

  • Lite otydliga knappar.
  • Svårtydligt att se när den är full laddad.

Min upplevelse av Je joue Mimi Soft Uppladdningsbar klitorisvibrator

Första intrycket och uppstart

Känslan när jag såg boxen till Je joue Mimi Soft var att den gav en inbjudande och ett lite lyxigt intryck. Vid öppnandet av boxen blev jag mött av en nätt liten vibrator i vacker färg. Materialet är mjukt och designen gör att vibratorn med enkelhet glider över kroppen.

Själva designen på Je joue Mimi Soft är enkel och stilren samt att färgen var fint lavendellila. Det vanligtvis fula laddningsuttaget på sexleksaker har de ersatt genom att vibratorn laddas magnetiskt över vibratorns knappar.

Jag startade med att läsa den lilla bruksanvisningen som förvisso var väldigt lång och upprepande men efter att snabbt ha skummat igenom alla varningar gick det lätt att lista ut hur jag skulle starta upp vibratorn.

Jag började med att koppla in vibratorn med den medföljande sladden för att ladda den, dock var det svårt att avgöra när vibratorn var fulladdad då den inte ens efter två timmar slutat blinka helt.

Väl laddad var det lätt att börja utforska de olika funktionerna. Då Je joue Mimi Soft enbart har tre knappar tydligt markerade plus och minus är det inga problem att lätt lista ut hur man ändrar intensiteten och byter vibrationsprogram.

Je Joue MiMi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Funktioner

Je joue Mimi Soft har sju olika vibrationsprogram, variationen i de olika pulseringsmönstren gjorde att man kunde variera sig för att hitta precis rätt känsla för stunden eller hitta en favorit och hålla sig till det mönstret.

Hastigheten går sen att växla mellan fem olika nivåer, från milda vibrationer till kraftfulla betydligt starkare. Detta kom som en överraskning för mig, förväntade mig inte alls att den lilla vibratorn skulle vara så stark som den visade sig att vara, men den upptäckten var absolut en positiv överraskning.

Själva utformningen av vibratorn samt det faktum att vibrationerna känns över hela leksaken skapade  också möjligheten för variation beroende på hur du placerade och vinklade vibratorn, antingen kan du låta vibratorn ligga platt för att täcka större yta för en mer spridd känsla eller vrida på den för att ge en mer isolerad vibration.

Ytterligare en trevlig överraskning som förvånade mig var att själva toppen på Je joue Mimi Soft var mjuk vilket gör att du kan öka trycket mot kroppen utan att känslan från vibrationerna blir för intensiv.

 

Ljudnivå

En detalj när det kommer till kraftfulla vibratorer är väldigt ofta en hög ljudnivå, det finns nämligen inget osexigare än en vibrator som får det att låta som du har en traktor i rummet. Je joue Mimi soft marknadsför sig som ”ytterst ljudsvag” och jag måste ändå hålla med om att den är väldigt tystlåten, visst du kommer att höra den men att förvänta sig att en vibrator ska vara knäpptyst är enligt mig orimligt.

Je joue Mimi Soft är en av de tystare vibratorerna jag testat och vill man dämpa ljudet ytterligare fungerar ett täcke, filt eller dylikt som en extra ljuddämpare, då tycker jag knappt att jag hörde Je joue Mimi Soft. Nu bor jag själv men när jag och min partner testade gjorde ett test för att undersöka ljudnivån så kunde han inte höra den när jag höll vibratorn under täcket och han satt i rummet bredvid.

Eftersom ljudnivån ändå är så pass låg är detta en vibrator som både jag och min partner kan tänka oss ta med när vi ska iväg.

Je Joue MiMi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Upplevelse

Så till det viktiga och det ni egentligen vill veta, hur är Je joue Mimi Soft att använda och hur känns den. Personligen tycker jag verkligen Je joue Mimi Soft är underbar! En oerhört härlig liten kraftmaskin som snabbt har blivit en av mina personliga favoriter här hemma och även min partners!

Till skillnad från min Magicwand som länge varit en av favoriterna är Je joue Mimi Soft betydligt smidigare när man använder den tillsammans med partner. Detta på grund av att den är så liten och lätt att det smidigt gick att placera Mimi mellan oss under samlag samt att vibrations och kraftmässigt är den nästan i samma liga som en Magicwand.

Je joue Mimi Soft fungerade också som ett väldigt trevligt element att ta in under förspel där de olika vibrationsprogrammen och hastigheterna fungerade som en härligt eggande lek både på mig själv och även på min partner, vi testade Mimi soft på flera sätt tillsammans och upplever båda att här är det verkligen bara fantasin som tar stopp.

Även i solo play fungerade Je joue Mimi Soft väldigt bra, den glider lätt längs med kroppen samt väldigt lätt att använda i olika positioner och i combo med andra leksaker. Eftersom Mimi soft även är 100% vattentät tog jag självklart med och testade den i duschen där vattnet gjorde att vibratorn gled ännu lättare längs med kroppen och la till ytterligare ett härligt element av upplevelsen.

En av nackdelarna som jag upptäckte när jag testade Je joue Mimi Soft var att eftersom knapparna är så pass diskreta är det ibland svårt att identifiera vilken av knapparna som höjer/sänker hastigheten när du inte tittar på vibratorn, så tillsammans med partner fick jag bestämma hastigheten och program innan för det blev nästan för distraherande att försöka identifiera knapparna under tiden.

Förutom detta tycker jag att Je joue Mimi Soft uppfyllde de krav jag har för att en vibrator ska bli en favorit både för solo play och med partner.

Je Joue MiMi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Hur man använder den

Je joue Mimi Soft är till för utvärtes bruk dvs inte för penetrering, detta beskriver de också i instruktionsmanualen, utöver det finns det inte så mycket begränsningar tillsammans med Mimi soft förutom fantasin. Eftersom vibrationerna känns genom hela leksaken går det lätt att variera hur stor yta du vill ska ha kontakt med kroppen.

Som med de flesta leksakerna är glidmedel en bra combo som förhöjer känslan om du använder den vid klitoris och är själv, däremot vid förspel så glider Mimi utan problem längs med kroppen utan extra glid.

Je joue Mimi Soft är 100% vattentät vilket möjliggör lek i dusch och bad men även underlättar rengöring av produkten, rekommenderas att använda en sexleksaksrengöring då de avråder från tvålinnehålande rengöring.

Vibratorn har sju olika vibrationsprogram och fem olika hastigheter, dessa byter du lätt mellan med de tre små knapparna på baksidan av vibratorn.

Du laddar vibratorn via den magnetiska sladden som kopplas över knapparna på vibratorns baksida och själva laddningen tar ca 2 timmar för 2 timmars lek.

Även om Je joue är välkända som ett märke som håller god kvalité på sina leksaker kan även de bästa ibland fela, därför är det bra att veta att Je joue Mimi Soft även har en garantitid på 1år.

Je Joue MiMi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Rekommenderat till

Jag kan varmt rekommendera Je joue Mimi Soft till dig som likt mig har höga krav på en vibrator oavsett om du är helt ny till sexleksaker eller om du redan har testat några stycken. Mimi soft passar verkligen dig som vill ha starka vibrationer och gillar en mångsidig leksak som funkar både solo och med partner.

Det passar även den som vill kunna ha njutbara stunder diskret utan att det ska låta för mycket, åtminstone från leksaken i alla fall.

Je joue Mimi soft passar helt enkelt dig som önskar få ut så mycket som möjligt av en liten och diskret vibrator.

 

Det säger andra kunder

Bästa vibratorn jag nånsin haft! Galet stark på något konstigt sätt som inte andra är och ändå liten så man kan köra med den under samlag!! Så köper en till bästa kompisen i julklapp nu;) ”

”Outstanding! Jag trivs så bra med denna! Haft I många år och behövde en ny då den förra var “utsliten” 🙂 Rekommenderas starkt!”

”Awesome! Frugan verkligen älskar denna. Den är med vart vi än reser.
Kraftig vibrator som alltid mynnar ut i orgasm.”

Ganska bullrig, jag har testat lite olika vibratorer och denna har ett kraftigt men mer hårt mönster som inte passar mig. Plus för uppladdningsbar, snygg design och vattentät med behagligt material. Känns gedigen och antagligen mycket effektiv för den som vill ha djupa vibrationer som liksom mullrar mer än surrar. Minus för högt ljud och små och svårhanterade knappar som kan vara störande svåra att hitta och trycka på.”

Je Joue MiMi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Sammanfattning

Je joue Mimi Soft är definitivt ett litet kraftpaket som trotts sin lilla nätta storlek erbjuder starka vibrationer. Med Je joue Mimi Soft får du även en diskret vibrator genom att vara den är tystare än många andra vibratorer.

Designen där vibrationerna känns över hela leksaken i varierande styrka ger dig en mångsidig leksak som gör att du kan variera din lek beroende på humör och anpassa till hur känslig du är. Sen att Mimi soft är 100% vattentät möjliggör även lek i dusch och bad.

Je joue Mimi Soft är utan tvekan en av mina nya favoriter som jag varmt kan rekommendera till andra.

Jag ger Je joue Mimi Soft 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här