Recension – iTouch Sure Bäckenbottentränare

40

Genom att använda iTouch Sure Bäckenbottentränare enbart ett fåtal gånger känner jag att jag fått en bättre kontakt med och bättre koll på hur jag spänner och slappnar av i mina bäckenbottenmuskler vilket gör att jag känner en större kontroll vid olika typer av styrketräning och även under sex.

Vid första genomläsningen av instruktionsboken kändes iTouch Sure Bäckenbottentränare lite läskig att använda, då produktens syfte är att via två metallplattor få musklerna inuti fittan att spänna sig genom att skicka ut elektriska impulser.

Dock provade jag den i handen för att känna på hur impulserna känns och insåg att man kan öka styrkan på impulserna med väldigt lite i taget. Det gjorde att jag kände mig mer bekväm med att kunna öka intensiteten väldigt långsam och på så vis hitta en styrka som passade min nivå.

Kristina testare
“Hej, Kristina heter jag och är 26 år. Det är jag som har skrivit recensionen. iTouch Sure Bäckenbottentränare har verkligen gett mig en helt ny typ av kontroll av mina knipmuskler.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Tydliga instruktioner
  • Många valmöjligheter
  • Inställningarna sparas mellan användningarna
  • Instruktioner på flera språk

Nackdelar

  • Begränsat användningsområde

Recension

Första intrycket

iTouch Sure Bäckenbottentränare kom hemskickad i en diskret förpackning så att ingen som jag inte ville skulle veta kunde se vad jag hade beställt. Inuti fanns en fin lila necessär med produktens olika delar och tillhörande instruktioner. Vid en första anblick av produkten insåg jag snabbt att detta är en produkt som man behöver lite tid för att läsa in sig på hur man ska använda den.

Instruktionsboken är väldigt omfattande, men dock relativt enkel att förstå och den finns på flera språk. Jag började med att läsa igenom instruktionerna för att börja förstå produktens huvudsakliga funktioner och hur man ska använda den. iTouch Sure Bäckenbottentränare kommer i tre delar som enkelt sätts ihop med hjälp av instruktionerna.

Vid en första anblick kändes själva display delen lite plastig och “billig”, men staven med metallplattorna kändes som att den hade en bra tyngd och sladdarna verkade ha bra kopplingar.

Överlag så kändes produkten som att den hade bra kvalitet. Instruktionsboken talade inte enbart om hur produkten fungerar utan den beskriver också de bäckenbottenproblem produkten kan hjälpa till med.

Då jag inte lider utav sådana typer av problem för tillfället har jag enbart använt iTouch Sure Bäckenbottentränare i syfte att stärka mina muskler i och kring fittan och bäckenbotten.

Detta har jag främst gjort genom att använda de programmet som heter STRESS med något ökande intensitet för varje användning.

Vid första provomgången insåg jag att för mig behövdes de en styrka på ungefär 25 för att jag skulle känna av impulserna och en styrka på mellan 35-45 för att det skulle kännas som om de fick någon effekt.

itouch sure bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Efter första omgången kändes det redan som om jag hade en bättre kontakt med mina muskler i bäckenbotten och det var redan lättare att spänna och slappna av i musklerna efter första användningen. Jag insåg också att programmet blev en naturlig paus i vardagen och ett naturligt sätt att öva på att slappna av i resten av kroppen.

Upplevelse

Min upplevelse av att använda iTouch Sure Bäckenbottentränare har varit framförallt väldigt positiv. När man väl har läst sig in i hur man använder iTouch Sure är den väldigt enkel att använda och det känns verkligen som att den ger effekt redan efter ett par gångers användande.

Då iTouch Sure Bäckenbottentränare har ett medicinskt syfte och specifika problem som den har för avsikt att hjälpa blir produktens användningsområde relativt begränsat, i jämförelse med andra typer av sexleksaker.

Även om jag inte för tillfället lider av några av de större problem som denna produkt kan hjälpa, känner jag dock att jag ändå kan använda och njuta av iTouch Sure Bäckenbottentränare till fullo.

Själva känslan man får i musklerna under användandet av produkten är väldigt speciell och därför lite svår att förklara, men den går enklast att beskriva som en väldigt lätt början på en orgasm.

När de elektriska impulserna går ut genom metallplattorna till musklerna inuti fittan spänner sig musklerna utan att du själv gör något, spänningen sitter i ett kort tag innan impulsen stängs av och musklerna slappnar av.

itouch sure bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Att musklerna spänner sig och slappnar av utan att du själv gör något ger en väldigt speciell känsla ungefär som vid en väldigt lätt orgasm då musklerna också spänner sig mer eller mindre ofrivilligt.

Jag har även upplevt att användandet och träningen med iTouch Sure Bäckenbottentränare har gett mig en bättre förståelse och känsla av mina muskler i fittan, då man under “träningen” verkligen kan fokusera på dessa muskler medans du helt kan slappna av med resten av kroppen.

Hur använder du den?

Vi första användningen är det viktigt att se till att man har gott om tid på sig då det är en hel del man bör läsa igenom innan man startar. Instruktionsboken finns på flera olika språk vilket gör den mer inkluderande.

iTouch Sure Bäckenbottentränare består av “staven” som man har inuti i fittan en “avläsare” där batteriet sitter och som har en display där man kan ställa in vilket program man vill ha, tid och intensitet på träningen. Samt en sladd som kopplar ihop dessa med varandra.

För att få ut maximalt av en omgång av bäckenbottenträningen har jag föredragit att ligga ner i sängen där man kan vara ostört och slappna av ordentligt med resten av kroppen.

Det är även viktigt att gå och kissa innan man för in staven för att kunna slappna av maximalt i alla musklerna runt omkring fittan, samt för att inte riskera att de elektriska impulserna ska göra att man kissar på sig.

itouch sure bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

För att metallplattorna ska få bra kontakt och kunna skicka ut impulserna är det viktigt att kontakten mellan metallen och musklerna är lite fuktig, därför har jag tyckt att det vara bra att stryka på lite glidmedel på staven, vilket också gör det väldigt enkelt att föra in staven i fittan.

Det är dock väldigt viktigt att de glidmedel man använder är vattenbaserat och inte silikonbaserat för att inte plasten på staven ska förstöras. När staven är inuti ska metallplattorna ligga emot sidomusklerna i fittan, alltså ska metallplattorna peka mot ditt högra och vänstra ben, inte upp mot magen och ner mot rumpan.

Om kontakten mellan muskel och metall skulle vara för dålig kommer det att stå på displayen och impulserna stängs då av och man kan då prova att vrida lite på staven för att hitta en bra kontakt.

När man har fört in staven kopplar man in sladden till displayen, sladden är så pass lång att man bekvämt kan ligga på rygg och hålla displayen framför ansiktet under tiden man har staven inuti sig. För att starta produkten håller man in mitten knappen tills displayen lyser blått, därefter väljer man program med knappen som har ett P på sig.

Programmen skickar ut elektriska impulser på olika sätt och med olika hastigheter och under en förinställd tid. Intensiteten väljer man själv genom att klicka på knapparna till höger som har en pil uppåt respektive nedåt.

För varje tryck uppåt ökar intensiteten med 0,5 ampere vilket gör att man kan ställa in styrkan väldigt exakt på vad som passar för en själv. Vid min första testomgång tog det ganska lång tid innan jag hittade en styrka som jag faktiskt kände av, det var först vid ca 25 ampere som jag faktiskt kände av något i musklerna.

Efter det har jag ökat något för varje användning och har hittat en bra nivå på mellan 40 och 45 ampere. För varje ny omgång du gör kommer dock iTouch Sure Bäckenbottentränare ihåg din senaste inställning och kommer då föreslå de när du sätter på den nästa gång vilket är bra då man själv slipper hålla koll på vilken nivå man hade sist.

itouch sure bäckenbottentränare

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När programmet är slut är de viktigt att koppla ur sladdarna från staven innan man tar ut den i fittan. Därefter har jag alltid torkat av glidmedlet med en våtservett.

Rekommenderad till

Jag rekommenderar iTouch Sure Bäckenbottentränare till alla kvinnor som vill förbättra sin kontakt och sin styrka i sina bäckenbottenmuskler. Jag tror verkligen att alla personer som lider av problem med urinläckage med mera kan hjälpas med denna produkt.

Jag tror även att personer som inte lider av dessa problem i dag skulle kunna förebygga sådana typer av problem, som exempelvis skulle kunna uppstå efter en förlossning. iTouch Sure Bäckenbottentränare skulle jag alltså skulle kunna rekommendera till alla som tycker att det är värt att lägga ner tid och en del pengar på att stärka sina bäckenbottenmuskler.

Detta säger andra kunder om iTouch Sure Bäckenbottentränare

“Woooow säger jag bara – iTouch Sure Bäckenbottentränare vilken grej!”

Sammanfattning

Jag tycker detta är en bra och väldigt innovativ produkt, iTouch Sure Bäckenbottentränare kan hjälpa många kvinnor med ett problem som jag tror många tyvärr lider av i tysthet.

iTouch Sure Bäckenbottentränare tyckte jag var enkel att använda och jag tycker att den har gett resultat i form av att jag har fått en väldigt mycket bättre kontakt med mina bäckenbottenmuskler.

Denna produkt har också gett mig ett naturligt tillfälle att komma i kontakt med min fitta samtidigt som jag får en stund för mig själv och får träna på att slappna av i resten av kroppen.

 

Jag tror dock att för att iTouch Sure Bäckenbottentränare ska kunna hjälpa personer med dessa problem behöver den  användas under en längre tid för att kunna ge bästa möjliga resultat.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här