Recension – Fun Factory Smartballs Teneo Duo

174

Fun Factory Smartballs Teneo Duo är de testvinnande knipkulorna med prisbelönt design. För en ökad känslighet, intensivare orgasmer och ett skönare sexliv.

De kommer i flera olika färger och materialet är av 100% silikon som är lätt att rengöra.

Det första intrycket var självklart den snygga designen! Jag blev positivt överraskad över hur lyxiga och behagliga de känns att hålla i handen.

Det är uppenbart att materialet är av mycket hög kvalité.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Fun Factory Smartballs Teneo DUO


Fördelar

  • De bästa i test
  • Roterande kulor
  • Snygg design
  • Lätta att rengöra
  • Prisvärd

Nackdelar

  • Kan upplevas något tunga för nybörjaren

Recension

Upplevelse

Fun Factory Smartballs Teneo Duo överträffar alla mina förväntningar! Jag har alltid haft väldigt svårt för att få orgasm av enbart penetrerande sex, men inte nu längre. Bara efter att jag använt knipkulorna ett par gånger upplevde jag väldigt stor skillnad!

Penetrerande sex känns mycket mer nu och jag upplever att jag har mer kontroll över min slidmuskulatur. Efter att ha använt Smartballs endast ett par gånger kände jag även en ökad sexlust!

Knipkulorna gynnade inte bara mig, utan även min pojkvän. Utan att jag berättat för honom att jag använt Smartballs vid ett par tillfällen, påpekade han att det kändes som att hela mitt underliv ”kramade åt” hans penis under samlaget. Även han upplevde en ökad njutning!

Fun Factory Smartballs Teneo DUO

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Något som jag upplevde som väldigt positivt under själva användandet av Smartballs var att de roterande kulorna var näst intill ljudlösa. Jag behöver därför inte oroa mig över att någon annan skulle höra ljudet från dem när jag använder dem utanför hemmet.

Tack vare de roterande kulorna och det härliga materialet blev knipövningarna något mycket mer än bara ett måstegöra för mig. Jag kommer utan tvekan att fortsätta använda Fun Factory Smartballs Teneo Duo i min dagliga träning utav min bäckenbotten!

Hur man använder den

För att använda Fun Factory Smartballs Teneo Duo är det bara att föra in kulorna och börja knipa om dem. Knipkulorna kan med fördel användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för att göra införandet mycket lättare och behagligare.

Din bäckenbotten kommer tränas genom att enbart hålla kulorna uppe i dig. De roterande kulorna utmanar musklerna i din bäckenbotten när du rör på dig, vilket effektiviserar träningen och du kommer snabbt se resultat.

Jag skulle rekommendera dig att ligga ner första gångerna du använder Smartballs. När du har tränat upp styrkan i din bäckenbotten liggandes, kan du börja gå runt lite och till slut kan du även använda Smartballs i alla dina vardagliga sysslor. Du kan till och med använda Smartballs när du är på affären och handlar.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Knipkulorna är med andra ord inte till för att användas under sex, utan är mer utav ett hjälpmedel för att förbättra din egen njutning och höja sexlusten.

När du är färdig med dagens träningspass av din bäckenbotten, kan du enkelt dra ut knipkulorna med hjälp av snöret i ena änden.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Fun Factory Smartballs Teneo Duo till dig som tidigare använt knipkulor, eftersom de kan upplevas lite för tunga för nybörjaren.

Om du har, precis som jag, haft svårt för att få orgasm av enbart penetrerande sex, eller om du är en utav alla kvinnor som undrar varför penetrerande sex inte känns så mycket som det kanske borde göra, kan jag varmt rekommendera Smartballs.

Du kommer uppleva stor skillnad efter att ha använt Smartballs endast ett par gånger.

Dessa underbara knipkulor kommer ge dig bättre kontroll över din slidmuskulatur och ökad känslighet vilket garanterat leder till intensivare orgasmer.

Att träna sin bäckenbotten kan även avhjälpa inkontinens, efter till exempel en förlossning.

Fun Factory Smartballs Teneo DUO

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

”Jag är en ung tjej, som gärna ville göra något lite extra för vårt liv i sängen. Därför köpte jag Fun Factory Smartballs Teneo Duo! De gör en otrolig skillnad på spänstigheten i underlivet, vilket gynnar både mig och min pojkvän! Jag känner mig stramare och tycker också att mina menssmärtor har minskat.

Min pojkvän tycker också att han kan känna en skillnad under samlag! Vi jag rekommenderar absolut smartballs till alla er som vill piffa till sexlivet lite, utan att behöva göra så väldigt mycket”

 

Sammanfattning

Fun Factory Smartballs Teneo Duo, de testvinnande knipkulorna, lever verkligen upp till sitt rykte om att ge dig ett bättre sexliv! För mig resulterade ett par gångers användning i en ökad kontroll över min slidmuskulatur, en ökad känslighet och mycket intensivare orgasmer.

Till och med min pojkvän upplevde stor skillnad vid penetrerande sex, tack vare ett starkare underliv!

Fun Factory Smartballs Teneo DUO

Om du är en av alla kvinnor där ute som har svårt för att få orgasm av enbart penetrerande sex eller som undrar varför penetrerande sex inte känns så mycket som det kanske borde göra, då skulle du kunna bli en stolt ägare till dina egna Fun Factory Smartballs Teneo Duo.

 

Av mig, som tidigare använt knipkulor, får Fun Factory Smartballs Teneo Duo 5 av 5 stjärnor!stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här