Recension – Fleshlight Ice Lady, Crystal

139

Fleshlight är ett välkänt märke och omtalat för sin kvalitet och sitt bra material, så när jag kunde lägga vantarna på en så blev jag ivrig att testa den snarast! Utan att vänta, så packade jag upp min Fleshlight Ice Lady-Crystal, satte mig ner i min favoritställning, tog fram glidmedlet och satte igång.

En fleshlight ser ut som en förvuxen ficklampa av plast med et mjukt innehåll. Just denna är genomskinlig, så man kan se vad som pågår på insidan.

En förväxt ficklampa av transparent hårdplast med ett betydligt mjukare inre. I båda ändarna sitter vad som ser ut att vara lock. Det ena är ett faktiskt lock och döljer öppningen och det andra är ett sätt att kontrollera hur mycket luft som kan åka in under användning och därmed hur stor ”sugande” känsla Fleshlight Ice Lady har.

Fleshlight Ice Lady är några centimeter kortare än ett A4-papper på högkant och innehåller en sleeve av ett extremt mjukt material som är speciellt tillverkat av Fleshlight.

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Fördelar

  • Väldigt mjukt material
  • Känns massiv och av bra kvalitet
  • Ställbar sugförmåga
  • Spännande att Fleshlight Ice Lady-Crystal är genomskinlig

Nackdelar

  • Svår att rengöra
  • Svår att torka efter
  • Kanske för mjukt material? Lite svårt att känna vad som händer på insidan.

Recension

Första intryck

Efter att ha öppnat förpackningen så var det första jag slogs av att Fleshlighten var större än vad jag hade trott. Jag har sett flera på bild sedan innan men aldrig riktigt reflekterat över dess storlek, eller vikt heller för den delen.

När jag plockade upp det bastanta plasthöljet, så kände jag att Fleshlight Ice Lady även var tyngre än vad jag hade förväntat mig och undrade om jag skulle bli trött i armen av att hålla i Fleshlight Ice Lady-Crystal. Ärligt talat så blev jag lite förvånad, för namnet Fleshlight kommer från en lekfull ordvits på att den ser ut som en ficklampa, men den är markant större än någon ficklampa jag någonsin har sett. Dock är formen väldigt lik.

När jag tog av locket, möttes jag av en vulva i genomskinligt hudmaterial som är väldigt mjukt. Vulvan har blygdläppar och klitoris, men de är inte särskilt detaljerade, vilket för mig inte spelade så stor roll.

Att leksaken är genomskinlig gör att man kan se det varierade materialet på insidan, små hålrum med knottror varierat med trängre passager och det kändes lockande och inbjudande. Jag såg fram emot att testa Fleshlight Ice Lady-Crystal så snart som möjligt!

Upplevelse

Jag satte mig ner och förberedde mig genom att öppna upp leksaken och hälla ner glidmedel samt smörja in min penis. Det första jag lade märkte till när jag testade lösvaginan första gången var hur otroligt mjukt materialet är.

Fleshlight Ice Lady, Crystal

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Jag vet inte om jag skulle jämföra det med riktig hud, men det är väldigt mjukt och härligt att hantera. När jag började använda den, kände jag hur tight den kändes precis i ingången. När man har kommit en bit in till själva texturen, så öppnar den upp lite.

Mönstret på insidan kändes skönt och varierande, men jag hade svårt att känna skillnad mellan de olika delarna på insidan. När jag förde v väldigt långsamt ner över min penis så kände jag de tightare delarna, men annars var det svårt att urskilja den övriga texturen. Det finns en annan fördel som gjorde detta enklare dock; transparensen!

Jag trodde inte att jag skulle tycka att det var något speciellt med att hela leksaken är genomskinlig, men det var ändå något särskilt med att se hela min lem åka in och ut i leksaken och kunna se i vilken del jag var för tillfället.

Jag spenderade en del tid med att kolla och känna efter hur delarna kändes. Det var kul och den visuella stimulansen gjorde mig definitivt mer upphetsad.

Jag lekte med att variera sugförmågan och kom fram till att jag nog gillar bäst att ha den helt stängd, men det var trevligt med lite omväxling.

Efter att ha lekt och undersökt Fleshlight Ice Lady så började jag köra på lite snabbare och mycket riktigt så märkte jag att jag blev lite trött i armen efter ett tag.

Personligen gillar jag att sitta upp och onanera och då vill jag använda en lösvagina som jag gör när jag runkar, men jag vet att det går att kila fast den mellan kuddar eller madrassen och ha sex med den, men det är inget jag testade.

Jag har hört mycket om Fleshlights innan och det är ett känt märke, men jag blev faktiskt lite besviken över att den inte var lika skön som jag hade trott. Jag kanske hade för höga förväntningar.

Den var skön, bara inte lika skön som jag trott och efter ett tag så närmade jag mig klimax. Jag var inte helt klar på med om jag ville komma inuti leksaken eller inte, men beslutade för att göra det och hade en tillfredsställande orgasm!

Fleshlight Ice Lady, Crystal

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Efteråt torkade jag av mig själv och gick för att tvätta leksaken. Det är rätt enkelt att dra upp själva innanmätet från yttre skalet och eftersom det är öppet i båda ändar så kan man skölja vatten genom den.

Jag tvålade in den och försökte köra in fingrar och rengöra så långt jag kunde, men det var svårt att veta hur bra jag hade rengjort och hur mycket vatten jag skulle skölja igenom efteråt.

Jag torkade den försiktigt med handduk och lirkade ner den i höljet igen utan att sätta på locken för att låta den torka. Jag var inte säker på om den skulle torka effektivt eftersom det är så små hål, så det kan nog inte komma in så mycket luft.

Hur man använder den

Vattenbaserat glidmedel är ett måste till denna leksak. Jag öppnade upp blygdläpparna och försökte få ner glidmedlet så långt som möjligt. Om man inte vill bli kladdig om handen när man smörjer in sin penis med glid, så kan man lägga en klick i öppningen och sedan rotera den runt ollonet.

När jag rengjorde Fleshlight Ice Lady så satte jag öppningen tätt mot vattenkranen som att jag skulle fylla en vattenballong. Jag tror att det är det mest effektiva sättet att spola igenom Fleshlight Ice Lady-Crystal.

 

Rekommenderat till

Jag har en väldigt genomsnittlig penis i storlek och min magkänsla är att den här leksaken passar bättre för folk som har en något större än så. Det känns som att man skulle få en bättre upplevelse och känsla om man är lite större och framför allt lite grövre.

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Det säger andra kunder

Jag har sett personer som menar att det känns som en äkta vagina, men det har jag svårt att hålla med om. Jag vet att man kan värma upp dem, men har svårt att se även få att det skulle kännas som en äkta. Dock är inte detta nödvändigtvis en dålig sak. Jag tycker inte leksaker måste efterlikna mänskliga kroppsdelar för att vara bra.

Andra användare håller också med om att Fleshlight Ice Lady är knepig att rengöra, för man vet inte riktigt när man gjort rätt.

Sammanfattning

Mjuk, skön, något klumpig lösvagina som är smått svår att rengöra men ger ändå sköna orgasmer och Fleshlight Ice Lady är spännande att titta på tack vare sin transparens.

Jag ger Fleshlight Ice Lady, Crystal 3 av 5 stjärnor.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här